Dříve muslim, dnes křesťan Salman Hasan říká: Islám používá imigraci jako zbraň! A víte proč jezuitský papež Francis šíří islám?

Navazujeme na předchozí díl, kde jsme mluvili o postupující plíživé — a hlavně zcela záměrné a plánované — islamizaci Evropy » ragauian.cz již dlouho varuje, že tento záměr pochází od jistých sil, které vládnou tomuto světu a jejichž plánování přesahuje časový rámec života omezeného lidského ega. Pokud chceme DOOPRAVDY pochopit oč tu běží, je třeba jít až ke vzniku  islámu » Může to znít fantasticky, ale nic to nezmění na faktu, že tomu tak skutečně je. Máme tu další svědectví bývalého muslima — a kdo by měl islám znát lépe než muslim? Citujme si jeho svědectví ve formě rozhovoru, otázek a odpovědí:


99,9 % migrantů nepochází z ohnisek konfliktů. Většinou se jedná o mladé muže, kteří jdou za snem lepšího živobytí nebo šířit islám — sbalit a islamizovat „blondýnky“

muslim-imigrant-open-or-die

Salman Hasan vyrůstal v Iráku a byl věrný islámské tradici. „Dnes žiji v Čechách a vyznávám naprosto odlišné hodnoty,“ říká Salman Hasan. Prošel si celou řadou zaměstnání v mnoha zemích. V současné době je ředitelem křesťanské humanitární organizace, pomáhá potřebným a přednáší o pravé tváři náboženství, ve kterém byl vychován.

Do svých 34 let jste žil jako muslim. Co vás vedlo ke konverzi na křesťanství?

Tou dobou jsem studoval v Německu. Náhle jsem onemocněl velmi vážnou chorobou a vypadalo to, že zemřu. Tenkrát jsem byl ještě muslim a do nemocnice za mnou chodil křesťanský chlapec, který se za mé uzdravení modlil k Bohu. Jako zázrakem jsem přežil a uzdravil se. Když jsem se vrátil domů do Iráku a vyprávěl jsem svou zkušenost známým, všichni mi zakazovali o tom mluvit a tvrdili, že musím říkat, že mě uzdravil Alláh. Já ale věděl, že to je jinak. A tam jsem pochopil, že islám není svobodné náboženství a že nehlásá pravdu. V tu chvíli jsem si uvědomil, že islám není pro mne, a proto jsem se ho vzdal.

V současnosti tedy žijete v Čechách a pracujete s uprchlíky. Přichází do Evropy opravdu ti uprchlíci, kteří utíkají před válkou, nebo se jedná spíš o ekonomické migranty?

Já žiji jak v Čechách se svou ženou, tak pravidelně jezdím do Iráku, kde spolupracuji s místními organizacemi a snažím se pomáhat v uprchlických táborech. Ze své vlastní zkušenosti mohu říct, že bohužel 99,9 procenta migrantů nepochází z ohnisek konfliktů. Většinou se jedná o mladé muže, kteří buď jedou za snem lepšího živobytí, nebo v rámci islámského učení, které hlásá, ať jedou do Evropy, že dostanou měsíčně tisíc Euro, mohou se oženit s blondýnkou a časem šířit islám.

To zní velmi nebezpečně!

Většina těch, kteří museli kvůli válce uprchnout ze svých domovů, zůstává v uprchlických táborech ve své zemi. Ujít 3600 kilometrů bez peněz, občanky, nebo pasu, je totiž prakticky nemožné. Já sám jsem se v minulosti ocitl v kůži uprchlíka. Neměl jsem peníze, občanku, ani pořádné oblečení a boty. Jedl jsem z odpadků a pil vodu z louží. A byl jsem za to vděčný.

Když vidím videa, kterých jsem sám spoustu natočil, jak tito imigranti dostanou vodu nebo jídlo a zahodí ho na zem jen proto, že je od červeného kříže a požadují muslimské jídlo, tak je přeci jasné, že tito lidé nemohou být v nouzi.

Cílem islámu je expanze, zničení místní kultury a šaríja — politická vláda islámu

Muslims protest outside Freedom Party leader Geert Wilders press conference in central London, Britain, 2009-10-16. Photo: Tal Cohen
Muslims protest outside Freedom Party leader Geert Wilders press conference in central London, Britain, 2009-10-16. Photo: Tal Cohen

Většina Čechů uprchlíky odmítá. Jsme proto rasisté?

Nejprve je potřeba si uvědomit, že islám není rasa, tudíž se ani nemůže jednat o rasismus. Islám je pouze učení, nebo chcete-li víra. V případě, že budete někoho diskriminovat na základě jiného zevnějšku, nebo barvy kůže, pak se jedná o rasismus, ale ne v tomto případě.

Myslím si, že v případě obyvatel Česka nejde o nenávist, ale o moudrost. Češi si prošli v historii mnoha složitými obdobími a nyní jsou rádi, že zde mohou žít v klidu a míru. Tudíž tady nechtějí problémy, které s sebou islám nese. Představte si situaci, že přijedete do Orientu a budete chtít změnit jejich kulturu. Tamní obyvatelé se vám přinejmenším vysmějí, nebo vás rovnou zabijí, protože jsou zvyklí to tak dělat.

V současné době se v Evropě nachází přes 60 milionů uprchlíků. Myslíte si, že je to schopna Evropa zvládnout?

Islám používá imigraci jako zbraň, je to součást džihádu. Jde mu o to zničit místní kulturu, stejně jako to udělal na Středním východě. Irák je Mezopotámie, byla to kolébka civilizace, ale dneska se podívejte, jak to tam vypadá. Proto varuji před takovýmto druhem imigrace. Hlavně před těmi, kteří přijíždějí ilegálně.

Přesto ale věříte, že má Evropa šanci.

Pokud si budete stát za svými hodnotami, vyhrajete. Budete-li ovšem politicky korektní, prohrajete.

V první řadě je potřeba přestat se bát islámu a imigrantů, kteří ho představují. Strach je největší zbraň islámu, a když se ho budete bát, jenom mu tím pomůžete.

Je potřeba komunikovat s těmi lidmi a ptát se jich, proč sem přišli. Nedávat jim trvalý pobyt, pouze dočasný a zakázat stavění mešit. Pokud sem utekli před válkou způsobenou islámem, tak proč ho sem chtějí nosit?

Je potřeba jim říkat, že tady máme určitý systém, máme svou ústavu, kterou je potřeba dodržovat. A pokud se jim to nebude líbit, mohou odejít. Nikdo je zde přece nedrží.

JAKUB VACÍK


Zdroj:


REÁLNÁ ZKUŠENOST s islámem — násilí vůči ženám i nemuslimům, vraždy ze cti

Zde je další REÁLNÁ ZKUŠENOST s islámem, jedno z mnoha svědectví, které všechny říkají totéž:

Sabatina-James,-also-Sabatina-is-an-Austrian-Pakistani-author-2C

Citovali jsme už např. exmuslimku Sabatinu » či dalšího českého exmuslima Lhoťana » nebo další křesťany co mají reálnou zkušenost se soužití s muslimy — mezi ně patří např. egyptský kněz Zakaria Botros » …a ti všichni opakují identickou zkušenost: Islám je politicko-náboženský systém, který vede své věřící ovečky k absolutní poslušnosti imámům, kteří tak mají de-facto politickou moc. Když imám zavelí k džihádu i ten nejhodnější muslim poslechne výzvu k zabíjení, ne protože by neměl rád svého souseda, ale protože mu to přikazuje „Alláh“ skrze jeho náboženského vůdce — tak silná je islámská manipulace s ovečkami!

Jste dalšími kandidáty na zotročení

Vše výše i dále uvedené je svědectvím o tom, jak dopadnete i vy, pokud nebudete protestovat proti importu islámu… a nemá to nic společného s rasismem ani nenávistí — jde o čistou sebeobranu našeho národa! Fakta jasně říkají, že islám je více politicko-náboženský systém vládnutí, než cokoliv jiného… a vy jste dalšími kandidáty na zotročení. Těšíte se?

Příkladů je nepřeberné množství, stačí otevřít oči! Muslimští muži na základě fanatické manipulace např. nemají problém vyhodit z okna své malé děti, když je manželka vzdorovitá. V islámském právu šaríja je totiž zakotvena absolutní podřízenost žen mužům a navíc tam je zcela legální něco, čemu se říká „vražda ze cti“ » Je to v podstatě základ islámské totality — nesouhlasíš? SEŠ MRTVEJ KÁMO! Super rafinovanost je, že popravy vykonávají sami zfanatizovaní spolusouvěrci. Proto vám naléhavě opakujeme, jak dokonalá tato manipulace je! Viz např. následující článek:

Uprchlík, který vyhodil děti z okna, protože jeho žena chtěla „západní svobody“

welt.de-19.09.2016-Der-Vater,-der-seine-Kinder-aus-dem-Fenster-warf

Jak napsal místní německý welt.de, : V německém Bonnu se konal soudní proces 36letého Syřana obviněného z toho, že v roce 2016 vyhodil z okna v uprchlickém centru své tři malé děti. Jeho násilí vyvrcholilo, když jeho žena řekla, že odmítá „přijmout roli, kterou měla u nich doma.“ Rodina byla umístěna v uprchlickém středisku ve městě Lohmar, u Bonnu. Dne 1. února 2016, po hádce s manželkou, muž popadl tři své děti – ve věku sedm, pět a jeden rok – a vyhodil je z okna v prvním patře.

Dvě nejstarší děti, bratr a sestra, utrpěly zlomeniny kostí a zlomeniny lebky, naštěstí nejmladší dítě přistálo na těle staršího bratra a vyvázlo jen s několika modřinami. Muž byl následně zatčen a obviněn z trojnásobného pokusu o vraždu, stejně jako těžkého ublížení na zdraví.

Problém začal v lednu 2016, kdy muž, který dosud nebyl jmenován v německých médiích, se pohádal se svou ženou, která „již nechtěla v Německu akceptovat roli, kterou měla doma a nechtěla se již smířit se vším, co její manžel chtěl,“ podle oficiálního prohlášení soudu. Muž prý během hádky udeřil svou ženu hrncem, což jí způsobilo tržné rány. Syřan byl poté zatčen a byl mu zakázán vstup do domácnosti po domu 10 dní, dokud jeho žena neustoupila.

„Muž to vnímal jako útok na jeho čest,“ citoval německý deník Rhein-Sieg Rundschau soudního mluvčího.

Muž, který přišel do Německa ze Sýrie v roce 2014 přes Turecko, Francii a Bulharsko, než se připojil ke své rodině, se na policii přiznal.


Multikulti obohacení Evropy

Stále se setkávám v debatách s lidmi, kteří uvěřili propagandě o tom, že bychom měli tolerovat islám na základě rovnosti náboženství.

Rovnost, tolerace, svoboda… Krásné hodnoty. Kdo by je nechtěl? Stejně tak je chceme my!

Religion-Of-Peace, islam beheading

Háček je v tom že je musí chtít všichni, kdo v dané společnosti spolu chtějí žít — jak Evropané, tak i příchozí imigranti. Háček je v tom že muslimská strana svobodu a toleranci sice oficiálně chce — ovšem pouze pro islám. A to je poněkud problém. Pro původní Evropany.

Kdo by měl znát islám lépe než muslim?

sabatina-james7

Napadá mne: Mohou být „sluníčkáři“ tak slepí, že jednoduše nevidí všechna ta dokonale reálná svědectví o agresivitě islámu vůči nevěřícím? Je možné, že prostě nevidí opakovaná svědectví o tom, že každý muslim má za povinnost šíření islámu všemi prostředky? Že nevidí ani to, když např. Sabatina vysvětluje fungování těchto mechanismů manipulace?

Nic než fakta. Pokusili jsme se přispět k tomu, abyste poznali pravdu a mohli se svobodně rozhodnout, zda islám v ČR a SR chcete. Opakuji, nemáme nic proti lidem co žijí v islámu. Jsou to jen ubohé oběti a otroci nelidského systému manipulace. Stejnými otroky, jakými se stanete i vy, pokud necháte naše politiky realizovat Agendu 2030 »

Islám "miluje" sluníčkáře, obzvlášť ty LGBT...
Islám „miluje“ sluníčkáře, obzvlášť ty LGBT…

Salman Hasan má vážný problém

Salman má jeden problém — a to sice, že utekl z pasti jednoho náboženství rovnou do vězení náboženství druhého. V současnosti lze mj. vidět, jak jezuitský papež obhajuje islám a podporuje import islámu do Evropy — a není to v žádném případě náhodou…

Věřící katolické ovečky se tomu stále více diví, ale my už už jsme vám mnohokráte vysvětlili, že to je prastarý jezuitský plán. Plán který je předpovězen v Janově Zjevení a který je právě teď na konci věku realizován tzv. První i Druhou šelmou » Součástí plánu těchto sil, které Janovo Zjevení symbolizuje jako šelmy, bylo i to, že se nejdříve podílely na zfalšování Kristova učení v církvi a poté podpořily vznik islámu, který měl pomoci mj. ovládnout Araby » Plán byl velmi úspěšný.

Pope Francis taking a serious interest in the Quran, 2014-12
Pope Francis taking a serious interest in the Quran, 2014-12

A protože církev ztrácí moc nad ovečkami, tak tyto síly nyní záměrně importují islám do Evropy s cílem zotročit místní obyvatelstvo — nevolnictví měli totiž ve Vatikánu vždy nejraději. PROTO se papež pokouší smířit obě náboženství, protože to byl ten původní prastarý záměr, když byla tato náboženství tou stejnou silou stvořena. Další důkazy nám přináší chování antikristovského papeže v podstatě každý den. Citujme si jen jeden malý příklad z mnoha — víte jak černý papá reagoval na muslimskou vraždu francouzského kněze Jacquese Hamela, zavražděného 26. července 2016? Přesně podle plánu a instrukcí jezuitů, dokonalá ukázka pokrytectví:


Papež cestou z Krakova prohlásil: Není správné ztotožňovat islám s násilím. Muslimové jsou naši bratři

Rádio Vatikán: Terorismus, vztah islámu a násilí, situace v Turecku a Venezuele – papež František se při zpátečním letu z Krakova musel vyrovnávat s nelehkými tématy. Ta však při tiskové konferenci nepřevážila nad veskrze kladným dojmem posledních dní – Petrův nástupce vyzdvihl duchovní hloubku a ušlechtilost polského národa a poukázal na nutnost upřímného dialogu s mladými lidmi.

Papež František bok po boku při modlitbách s velkým muftím Yaranem v Turecku
Papež František bok po boku při modlitbách s velkým muftím Yaranem v Turecku
Pope Francis greets Sheikh Ahmed Mohamed el-Tayeb (R), Egyptian Imam of al-Azhar Mosque at the Vatican, May 23, 2016. Photo: Osservatore Romano
Pope Francis greets Sheikh Ahmed Mohamed el-Tayeb (R), Egyptian Imam of al-Azhar Mosque at the Vatican, May 23, 2016. Photo: Osservatore Romano

V reakci na vraždu francouzského kněze, o. Jaquese Hamela, papež řekl:

„Nelíbí se mi, když se mluví o islámském násilí, protože násilí vidím každý den, i když listuji novinami tady v Itálii: jeden zabije svou snoubenku, jiný tchýni… A jsou to násilníci, kteří jsou pokřtění katolíci! Jsou to katoličtí násilníci….Kdybych mluvil o islámském násilí, měl bych mluvit také o katolickém násilí. Ne všechni muslimové jsou násilníci a ne všichni katolíci jsou násilníci. To máte jako s kompotem, ve kterém je všechno. Jde o násilníky, patřící k těmto náboženstvím. Je také pravda, že snad ve všech náboženstvích je vždy malá fundamentalistická skupinka. Fundamentalistická! Alespoň u nás je. A když fundamentalismus dojde až k vraždě – vraždit je ovšem možné i jazykem – to říká apoštol Jakub, ne já – ale také nožem. Myslím, že není správné identifikovat islám s násilím. Není to správné a není to pravda! Vedl jsem dlouhý rozhovor s velkým imámem univerzity al-Azhar a vím, o co jim jde: usilují o mír, o setkání. Nuncius z jedné africké země mi říkal, že v hlavním městě je stále dlouhá fronta do jubilejní svaté brány, je tam stále plno. Někteří přicházejí do zpovědnic, jiní se modlí v lavicích, ale většina pokračuje dál až k oltáři P. Marie – a to jsou muslimové, kteří chtějí slavit Svatý rok. Jsou to bratři. …“


Zdroj:

  • http://www.radiovaticana.cz/clanek.php4?id=24162

Závěr? Jak se bránit manipulaci a zotročení?

Vážení a milí čtenáři, na základě mnoha a mnoha faktů, které jsme vám již předložili, snad žádná uvažující duše nemůže očekávat jinou propagandu od jezuitského černého papeže…

Máme jedinou obranu. A to poznat a objevit to, co Kristus doopravdy hlásal. Proč myslíte, že Vatikán toto učení tak násilně potlačil a proč stále vyvíjí tlak na to, aby ovečky nikdy nepoznaly Kristovu úzkou cestu?

Dvě cesty: Vejděte těsnou branou; prostorná je brána a široká cesta, která vede do záhuby; a mnoho je těch, kdo tudy vcházejí. Těsná je brána a úzká cesta, která vede k životu, a málokdo jí nalézá. (Mt 7:13–14)
Dvě cesty: Vejděte těsnou branou; prostorná je brána a široká cesta, která vede do záhuby; a mnoho je těch, kdo tudy vcházejí. Těsná je brána a úzká cesta, která vede k životu, a málokdo jí nalézá. (Mt 7:13–14)

Ano prosím: Berte to vše jako důrazné upozornění, že byste měli POZNAT SAMI-SEBE, pracovat na svém nitru, na své duši, na Kristově úzké Cestě » Není vůbec náhoda, že se obě šelmy Janova Zjevení právě tuto Kristovskou Cestu a POZNÁNÍ SAMA-SEBE před vámi pokouší skrýt a utajit! Za každou cenu!! Nedejte se! Prosím.

Pamatujte: Po ovoci poznáte je!