Znamení času: Srpen 2016 je děsivý — část 2. Varování v Yellowstone. Zemětřesení v Itálii. Americké rakety na hranicích Ruska + útok na Krym = situace horší než Kubánská krize roku 1962

7 Otázali se ho: “Učiteli, kdy to bude? A jaké bude znamení, až se to začne dít?” 8 Řekl: “Dávejte si pozor, abyste nebyli svedeni. Neboť mnozí přijdou v mém jménu a budou říkat: "Já jsem" a "ten čas je tu". Nechoďte za nimi. 9 Když byste uslyšeli o válkách a nepokojích, nevyděste se. Neboť to musí nejprve nastat, ale konec nebude hned.” 10 Potom jim říkal: “Povstane národ proti národu a království proti království, 11 budou veliká zemětřesení a na různých místech hlad a mor, budou hrůzy a veliká znamení z nebe. (Lukáš 21, CSP)
25 “A budou znamení na slunci, měsíci a hvězdách a na zemi úzkost národů, bezradných před řevem a vlnobitím moře. 26 Lidé budou omdlévat strachem a očekáváním toho, co přichází na celý svět; neboť mocnosti nebes se zatřesou. (Lukáš 21, CSP)
29 A řekl jim podobenství: “Podívejte se na fíkovník a na všechny ostatní stromy. 30 Když vidíte, že již vypučely, sami víte, že léto je již blízko. 31 Tak i vy, až uvidíte, že se toto děje, vězte, že je blízko Boží království. (Lukáš 21, CSP)

Varování v Yellowstone: Odhaduje se 10 000 mrtvých ryb a řeka byla uzavřena

 

Zkáza v italském Amatrice — bláznivý zemětřesný roj a deviace elektronového paprsku v urychlovači částic v Grenoblu

 

 

 

Autor druhého videa si všiml podivného zemětřesného roje v Itálii a rozhodl se udělat podrobnější výzkum. Vzal si k tomu mapy podzemních tunelů, systémy zlomových linií a další…

Velmi podivné zemětřesení o síle 6,2

Italy-Earthquake-2016-08

Zemětřesné „roje“ se neděly na geologických zlomových liniích, tak jak tomu bývá v případě přirozených zemětřesení!  Namísto toho byly rozprostřeny v PRAVIDELNÉ mřížce pravoúhlých linií. (Něco podobného už bylo zaznamenáno i v Yellowstone.)

Ještě podivnější bylo ale ovlivnění elektronového paprsku zjištěné v urychlovači částic v Grenoblu

Poté, co autor hledal dále, zjistil že došlo v prakticky stejném okamžiku (v čase zemětřesení v Amatrice) k ovlivnění elektronového paprsku v urychlovači částic ESRF-synchrotronu v Grenoblu neznámou energií.

Italy Earthquake-EMSC.CSEM-posts

Euro-Med Seismological Centre (EMSC) ve svém postu na FB cituje zaměstnance ESRF (European Synchrotron Radiation Facility):

Euro-Med Seismological Centre (EMSC).
August 24 at 6:34am. 

Deviation of an electron beam observed in the particle accelerator ESRF/synchrotron in Grenoble and caused by the Amatrice, Italy earthquake. The figure represents variation of the electron beam frequency. We observe a first event at 1:38 UTC (main shock) and a second at 2:35 UTC (M5.5 aftershock).

While passing through the accelerator, seismic waves slightly modify the size of the 844m-wide ring in which electrons are travelling. As a consequence, the frequency of the electrons beams has to be ajusted. A variation of 1 Hz of the beam frequency corresponds to a change of 2 micrometers of the circonference of the ring.

Credits: Jean Marc Koch. European Synchrotron Radiation Facility
  • https://www.facebook.com/EMSC.CSEM/posts/1158421717563551
  • http://metro.co.uk/2016/08/24/italy-earthquake-map-tectonic-plates-map-show-how-italy-is-vulnerable-to-tremours-6087343/
  • http://quakes.globalincidentmap.com/

Vážení čtenáři, chcete hádat, co se vlastně stalo? 😉

Autor videa si sám položil tuto geniální otázku a nejspíše mu nedošlo, jak blízko je pravdě:

I'm beginning to wonder if there's some kind of burst to make the quake happen — because right now you can't really dispute anything if we knew that this burst happened a couple milliseconds before the quake it be huge couple seconds afterward would prove that it's coming from the quake being emitted from the quake — but what if something is triggering these quakes and it can be cut right out here in real time they would have to be triggering it with some kind of beam or some kind of energy with their technology — and it's interesting that the particle accelerators pulled into this and mentioned and there's two huge spikes seen at the exact moment of these quakes...

Více informací najdete v seriálu Lidstvo v centru střetu civilizací »

 

Extrémní počasí ve světě

 

USA-NATO vytváří situaci horší než v čase  Kubánské raketové krize v roce 1962

More than 100 US-built missiles having the capability to strike Moscow with nuclear warheads were deployed in Italy and Turkey in 1961.
More than 100 US-built missiles having the capability to strike Moscow with nuclear warheads were deployed in Italy and Turkey in 1961.

 

Původcem Kubánské raketové krize byly ve skutečnosti USA, když tenkrát roku 1961 rozmístily rakety  v Turecku a Itálii — nyní to činí v Pobaltí a na dalších místech ještě daleko blíže hranic Ruské Federace. Je to okecáváno jako protiraketová obrana, ale stejně tak to může sloužit k útoku na RF. Rovněž to narušuje rovnováhu sil ve prospěch USA a 3. světové války.