Znamení času: Agresivita USA-NATO vytváří v roce 2016 situaci horší než v čase Kubánské raketové krize v roce 1962

V naší analýze Fatimského zjevení jsme si připomněli jeho souvislosti s tzv. Kubánskou raketovou krizí » a dnes se podíváme na další fakta svědčící o tom, že historie se opakuje. Jak lidstvo obstojí tentokráte? Skočí zase na špek šelmám?

Kubánská raketová krize a její podobnost se současnou Ukrajinskou

More than 100 US-built missiles having the capability to strike Moscow with nuclear warheads were deployed in Italy and Turkey in 1961.
More than 100 US-built missiles having the capability to strike Moscow with nuclear warheads were deployed in Italy and Turkey in 1961.

Kubánská krize z r. 1962 byla v mnohém podobná současné Ukrajinské v roce 2015 a Pobaltské raketové z roku 2016. USA se tenkráte r. 1962 snažily získat smrtící výhodu nad Ruskem pomocí jaderných hlavic na raketách rozmístěných v Turecku a Itálii. Sověti v odpověď rozmístili rakety na Kubě.

Kdo je v současném geopolitickém střetu USA a Ruska agresorem? Kdo má stovky základen na cizím území?

Velmi podobně jako v poslední době: Přituhovat začalo v roce 2015, když USA nainstalovaly na Ukrajině fašistický režim a snaží se jej poštvat  na Rusko… Ještě o mnoho horší je to v roce 2016, když vidíme že americké USA-NATO rozmisťuje de-facto invazní, útočné jednotky na hranicích Ruské Federace. Sice je to okecáváno a mediálně prezentováno jako „obrana“, ale objektivní vojenské analýzy mluví jasně »

Lidstvo bylo r. 1962 velmi blízko sebezničení, tak jako nikdy předtím… a možná právě tyto události byly důvodem, proč mělo být Fatimské sdělení publikováno před rokem 1960.

Dnes je ovšem situace ještě horší — USA-NATO rakety a invazní vojska jsou rozmisťovány v podstatě přímo na hranicích RF. V roce 1962 usamíci šíleli kvůli raketám na Kubě. Dnes USA rakety rozmisťují těsně u Ruských hranic — ale koupená korporátní média prezentují RF v čele s Putinem jako agresora… cože?!

US Military Involvement and Expansion (2005) — USA vedou agresivní, expanzivní vojenskou politiku dlouhodobě — na rozdíl od Ruské federace.
US Military Involvement and Expansion (2005) — USA vedou agresivní, expanzivní vojenskou politiku dlouhodobě — na rozdíl od Ruské federace.
USA versus Russian Federation military bases. SIPER Grafik (2015)
USA versus Russian Federation military bases. SIPER Grafik (2015)

Nepřijde vám to poněkud překroucené a postavené na hlavu? Nejděsivější na tom asi je, že většina ovčanů věří prolhaným lžidnesům.cz a spol. Je možné že tolik lidí skočí na tak průhlednou lež o údajné agresivitě Ruska? Neexistuje jediný útočný krok RF, vše je podnikáno až následně jako odpověď na agresivní kroky US-NATO.

Proto jsme nuceni znovu uvádět věci na pravou míru. Rádi bychom zdůraznili že nejsme fanoušky ani Putina, ani Zemana, jen se nechceme nechat zatahovat do 3. světové… a co vy? Považujete radioaktivitu za léčivou?

Začněmež výstižným citátem podle svobodnenoviny.eu:


NATO dává Rusku možnost volby — zemřít, nebo padnout na kolena

Riziko jaderné války nikdy nebylo tak vysoké, což je spojeno se zvyšováním přítomnosti zbraní NATO na území evropských zemí, které mají společné hranice s Ruskem, napsali lékaři a míroví aktivisté Leif Elinder, Anders Romelsjo a Martin Gelin.

Odborníci se domnívají, že tyto země budou hlavním cílem (paradoxně z obranných důvodů), pokud se Ruská Federace rozhodne reagovat »

Schopnost provést citlivý úder bývala přesvědčivě odstrašující. Ale dnes již neexistuje relativní bezpečnost jaderné parity. Rusko a USA se navzájem otevřeně obviňují z vytváření existenční hrozby.

A Americké posilování jaderných zbraní a obkličování Ruska vede k naprosto nebezpečné a nestabilní situaci. Oponovat výhodě prvního úderu se stává těžší a těžší, poznamenávají analytici.

Rumunsko a Polsko nasazují nejnovější „obranné“ systémy protivzdušné obrany Aegis Ashore za pomoci NATO. Prezident Putin varoval tyto dvě země, že v případě vojenského konfliktu se stanou prvními cíli (protože tyto systémy mohou být stejně tak útočné).

Autoři uvedli, že bývalý americký ministr obrany William Perry varoval, že jaderné válečné riziko je dnes vyšší než kdy předtím, protože byla porušena smlouva NATO o neexpandování na východ, která byla podepsána po rozpadu SSSR v roce 1990. Od té doby se počet členů zvýšil z 13 na 28.

Síly NATO rovněž neoprávněně napadly v roce 1999 Jugoslávii a oddělily od ní Kosovo. Mimo to, smlouva Anti-Ballistic Missile byla ukončena v roce 2001. A v Rumunsku a Polsku byly postaveny protiraketové základny, které lze snadno přeměnit na útočné zbraně. …

Před několika lety USA podporovaly nelegitimní vojenský převrat na Ukrajině. Aliance NATO si tím sama zajistila vojenskou strategickou výhodu, pokud jde o schopnost provést první úder. Ve srovnání s Ruskem, NATO utrácí desetinásobné částky. …


Další útočné kroky proti RF podnikají USA nelegální okupací a útokem proti Sýrii, protože vojska RF tam působí jako spojenec Sýrie a to podle dohody s legální vládou… Je velkým pokrytectvím, když agresivní USA okupující nelegálně Sýrii obviňují RF z agresivity, přičemž vyhrožují že budou sestřelovat Syrská a Ruská letadla, která jsou de-facto na svém území… Každý si základě prosté selské úvahy může udělat jasno, kdo je skutečným agresorem…

Agresivní USA pokračují v invazi do Sýrie a vyhrožuji Ruské Federaci

V pondělí 22. 8. 2016 vláda Spojených států amerických – jež požaduje svržení syrské vlády, mezinárodně považované za zákonnou – oficiálně oznámila, že americké ozbrojené síly budou nadále okupovat syrské území bez ohledu na to, jak se k tomu staví vláda Sýrie, a že sestřelí kterékoli syrské letadlo, jež přeletí nad americkými ozbrojenými složkami umístěnými v této zemi.

Jak 23. 8. 2016 informoval server Al-Masdar News:

Pentagon oznámil, že USA jsou připraveny sestřelovat syrská a ruská letadla, jež budou podle jejich názoru ohrožovat americké poradce, kteří v severní Sýrii operují z hlediska mezinárodního práva nelegálně .

V pátek prohlásil mluvčí Pentagonu kpt. Jeff Davis, že se americké stíhačky pokusily odříznout cestu syrským letadlům, aby chránily americké poradce, působící ilegálně u kurdských vojenských sil poté, co letouny syrské vlády bombardovaly oblast Hasaka v reakci na agresi kurdské policie vůči Národním obranným jednotkám.

Peter Cook, další mluvčí Pentagonu, řekl:

„Radili bychom syrskému režimu, aby se těmto oblastem zdaleka vyhnul.“

„Budeme bránit své lidi na zemi a budeme dělat to, co budeme za účelem jejich obrany potřebovat,“ řekl Cook reportérům.“

To znamená, že americké jednotky jsou v Sýrii protiprávně, ale Spojené státy si drze troufají vyzvat Sýrii, aby uznala jejich svrchovanost nad oblastmi, kde se nacházejí američtí vojáci.

Al-Masdar pokračoval:

Na náš další nátlak ohledně stanoviska Pentagonu k Rusku se Cook jasně vyjádřil, že USA podniknou tu samou agresi vůči ruským letadlům, jež v oblasti působí legálně, se souhlasem syrské vlády a ve spolupráci s ní: Ohrozí-li americké vojenské jednotky, máme právo je chránit.

To značí, že USA jsou nejen ve válce s legitimní vládou Sýrie, ale že budou válčit i s Ruskem, jestliže budou ruské jednotky (které si syrská vláda skutečně pozvala) bránit syrské ozbrojené síly před útoky ze strany amerických jednotek – jednotek, jež jsou v zemi nelegálně. …

Agresor vyhrožuje legální vládě… tomu se říká Kocourkov padlý na hlavu… kdo je tady psychicky chorý, to každému řekne prostý selský rozum…


Jak opakujeme už dlouho, situace se začíná až příliš podobat Kubánské krizi… dnes je to ovšem horší: USA-NATO umisťují vojska přímo na hranicích Ruska a šéfové v Americe doufají že získají výhodu, která jim umožní přežít jadernou válku. Ukrajina a celá Evropa při tom samozřejmě budou obětovány v jaderné výhni. Hezká vyhlídka 🙂 Těšíte se doufám? 😉

Vladimir Putin: Svět stojí na pokraji války a já už nevím, jak mám s vámi jednat! Německo chystá domácnosti na vojenský konflikt. Na ruských hranicích je 40.000 vojáků a přibývají další!

22. 8. 2016: Situace v Evropě eskaluje. Vladimir Putin uvedl na adresu zástupců EU a USA, že už neví, jak má s nimi jednat a nasunování zbraní NATO k ruským hranicím už doprovází i teroristické útoky vedené z Ukrajiny. Kyjev před 14 dny vyslal skupinu operativců vojenského zpravodajství ministerstva obrany, aby na Krymu provedli sérii sabotáží, mezi kterými měly být i cíle ruské černomořské flotily v Sevastopolu » Jednalo se o pokus vyhlášení války. U zadržených diverzantů byla nalezena americká vyzbroj a výstroj, americké plastické trhaviny C4, české plastiky Semtex, americké vizory pro noční vidění, karabiny M4 a německé maskovací uniformy, ale spolu i s další výzbrojí ukrajinské a ruské provenience.

Vladimir Putin naléhavě tlačil na západní politiky v posledních 2 týdnech, aby si došlápli na Kyjev, aby zanechal diverzní činnosti a vrátil se k jednacímu stolu. Západní politici ale Vladimiru Putinovi nezvedají telefony a ti, kteří se k věci vyjádří, tak se přetvařují v tom smyslu, že se nic neděje.

USA uvedly v květnu tohoto roku do provozu protiraketový systém AEGIS v Polsku a v Rumunsku, pokračuje nasunování zbraní do Pobaltí, nová ukrajinská vláda složená z velké části z občanů s americkými pasy posílá diverzanty na Krym, aby vyhodily do povětří určité cíle na Krymu a tím, aby vyprovokovali Rusko ke vtrhnutí na území Ukrajiny. Vladimir Putin nemůže na tyto útoky nereagovat věčně a neustále se držet zpátky. Když ukro-komanda upalovala lidi v domě odborů v Oděse v roce 2014 » držel se Putin zpátky. Stejně tak při tažení ukrajinské armády proti civilistům ruského etnika v Doněcku.

Ale toto držení se zpátky nelze uplatňovat věčně, protože útok na Krym a na flotilu bez reakce Kremlu by už mohl vyvolat v Rusku pochybnosti o schopnostech Vladimira Putina hájit ruskou bezpečnost.

Na hranicích s Ukrajinou je už 40,000 ruských vojáků a další přibývají!

Ve výše uvedeném videu převzatém od Alexe Jonese z Infowars.com jsou dva projevy Vladimira Putina a oba dva ukazují, jak se situace vyostřuje a eskaluje. Americké elity získaly po pádu Jaceňukovy vlády v Kyjevě řídící procesy nad celou Ukrajinou a tyto útoky a provokace proti Rusku přestávají být jenom ukrajinským řinčením zbraní. Ruský prezident proto v posledních dnech, kvůli obavám z invaze a dalších teroristických provokací, přesunul k ukrajinským hranicím 40,000 vojáků » protiletadlové systémy S400, více než 200 stíhaček a každým dnem přibývá další technika a vojáci. Stejně tak Ruská federace posiluje čáru doteku na Krymu s Ukrajinou, na poloostrov proudí už od minulého týdne vojenské posily a technika. Vladimir Putin se snaží zatlačit na poslední chvíli na západní politiky a nutí je k jednání, ale naráží na hluchý odpor.

Přesun jaderných zbraní z Turecka na rumunskou základnu Deveselu » tak dostává úplně jiný rozměr. Střely s plochou dráhou letu Tomahawk by to měly do Ruska nebo na Krym mnohem blíže, než z Turecka.

Německo nedávno oznámilo, že doporučí německým domácnostem, aby se zásobily vodou a potravinami alespoň na 10 dnů »

Toto opatření vyvolalo v celém Německu doslova šok a zděšení, protože takové výzvy naposledy zaznívaly počátkem 80. let, když Sovětský svaz byl na vrcholu své jaderné moci. Něco se děje a Německo je na nohou. Americké elity se zřejmě chystají ještě před volbami prezidenta v USA rozpoutat přes Kyjev konflikt s Ruskem. …

Politici nikdy nedělají nic dopředu z preventivních důvodů, pokud k tomu nemají sakra dobrý důvod. V době, kdy Německo čelí migrační krizi, tak to poslední, co by vláda Merkelové teď měla udělat, tak je děsit lidi reminiscencemi z dob Studené války. Ale přesto k tomu vláda Merkelové sáhla. Není zřejmě zbytí. Situace dramaticky eskaluje…