Agenda 2030 uvádí multikulti v Británii: Muslimské gangy páchají organizované sexuální násilí na ženách. Seznamte se, ať víte co soudruh Sobotka plánuje i pro vás

Jen pravda vás osvobodí!

Dali jsme si tu práci v předchozích textech, abychom vás naléhavě varovali před přicházením nové světové totalitní vlády »

Ukázali jsme vám mnoho stop, skutečně velmi mnoho faktů — protože je vše dobře maskováno a předkládáno občanům jako zdánlivě prospěšná věc — proto je třeba nahlédnout pod masky!

Pro všechny, kteří si stále myslí že o světovládu se snaží jen šílenci v béčkových filmech, nyní přinášíme další důkazy o tom, že budování světové totality podle plánů Agendy 2030 skutečně jede na plný plyn. Chcete nadále nechávat hlavu v písku? Chcete se stát otroky NWO?

Pro všechny, kdo nechtějí být v blízké budoucnosti vězni na planetě Zemi, je k dispozici úzká cesta poznání sama-sebe — ta jediná vede ke svobodě. Jen pravda vás osvobodí »

Jedeme z kopce… Některé skandály jsou tak masivní, že jim lze jen stěží uvěřit. Někteří si možná stále ještě naivně myslí že islamizace Evropy se děje tak nějak přirozeně, náhodou… ne ne, to vše je součástí plánu Agendy 2030.

Islám a katolicismus jsou nejúčinnější nástroje potlačení duchovního vývoje

Papež Jan Pavel II. líbá korán. Proč spolu papeženci a mohamedáni kamarádí? Věděli jste, že Mohamed měl katolické učitele? Vytvoření univerzálního náboženství a světové vlády NWO je v plánu již dlouho. V televizi se to samozřejmě nedozvíte ;-) Ptáte se proč? Je to prosté, cílem je snadné vládnutí poslušným ovečkám, které nebudou mít kam utéct. Chápete už proč Francis bojuje proti lidské individualitě — tj. jinými slovy proti svobodě?
Papež Jan Pavel II. líbá korán. Proč spolu papeženci a mohamedáni kamarádí? Věděli jste, že Mohamed měl katolické učitele? Vytvoření univerzálního náboženství a světové vlády NWO je v plánu již dlouho. V televizi se to samozřejmě nedozvíte 😉 Ptáte se proč? Je to prosté, cílem je snadné vládnutí poslušným ovečkám, které nebudou mít kam utéct. Chápete už proč Francis bojuje proti lidské individualitě — tj. jinými slovy proti svobodě?

Naši vládci chtějí zavést islám, protože muslimům se dobře vládne — islám byl totiž od počátku rafinovaně zkonstruován jako nástroj manipulace a myšlenkového zotročení lidí »

Čas ukázal, že islám je v potlačování duchovního vývoje lidí dokonce ještě efektivnější než katolicismus, který sám je pouze falešnou nefunkční napodobeninou Kristova učení » Některé náznaky z poslední doby navíc ukazují, že vládci Země mají i plány na vytvoření tzv. chrislámu a sloučení stáda do jednoho.

Islamizace Evropy je prosazována podle plánů a cílů Agendy 2030

Islám je do Evropy protlačován pod zdánlivě neškodnými a prospěšnými zásadami tolerance a rovnoprávnosti ras a náboženství. Na první pohled je to správná věc, nicméně v případě islámu je to diskriminace naruby… v tomto případě je pozitivně nadržováno islámu, kdy se toleruje jeho násilnost a ovčanům je vtloukána do hlavy lež o jeho údajné mírumilovnosti » To vše je skryto pod rouškou Agendy — v tomto případě konkrétně jde o…

Cíl 10: Redukovat nerovnost v a mezi zeměmi

Originální dokumenty Agendy 2030 toto deklarují v bodě 10.2, kde je propagována „inkluze“ všech… Není od věci povšimnout si také bodů 10.4 a 10.5, kde se mluví o tom, že lidem bude vnucena obzvláště finanční a daňová politika (centrálně plánovaná podle pravidel Agendy) a dále o regulaci trhů, resp. ekonomiky (samozřejmě podle plánů Agendy). Jak jsme ukázali v minulých dílech, toto vše hlasitě propagují tzv. neziskovky, které se snaží tvářit nezávisle — ale ve skutečnosti jsou placené těmi stejnými mocnými lidmi v pozadí, kteří Agendu naplánovali a kteří se ji snaží prosadit!

Málo známý propagační plakát EU má symboliku dokonce dvojnásobnou: Babylonskou věž, která je v Biblickém Janově zjevení jasně spojena se Satanem. A pak dokonce i reverzní negativní pentagram, jakožto hlavní symbol satanismu... všímejte si převrácených hvězd! Tohle je silné kafe!
Málo známý propagační plakát EU má symboliku dokonce dvojnásobnou: Babylonskou věž, která je v Biblickém Janově zjevení jasně spojena se Satanem. A pak dokonce i reverzní negativní pentagram, jakožto hlavní symbol satanismu… všímejte si převrácených hvězd! Tohle je silné kafe!

Věnujte tomu prosím alespoň vteřinku a domyslete si evidentní důsledky těchto snah! Jako vše v této pekelné Agendě, je to popisováno medovými slůvky — nicméně když si to přeložíte, jde o regulaci všeho a všech… jde hlavně o přesun pravomocí do globálního centra moci, v našem případě hlavně EU. Ovšem, je evidentní, že EU je spíš jen prodlouženou rukou USA-OSN.

Goal 10. Reduce inequality within and among countries  
...
10.2 By 2030, empower and promote the social, economic and political inclusion of all, irrespective of age, sex, disability, race, ethnicity, origin, religion or economic or other status 
...
10.4 Adopt policies, especially fiscal, wage and social protection policies, and progressively achieve greater equality 
10.5 Improve the regulation and monitoring of global financial markets and institutions and strengthen the implementation of such regulations
...

Tlak na centralizaci moci neustále sílí, ale my se nemusíme nechat… Můžeme je s tím poslat někam! Co třeba referendum o vystoupení z EU? CZEXIT!!

Brexit-Cameron

Zrovna nedávno nám potvrdil belgický expremiér a vrchní bruselský vyjednavač Brexitu Guy Verhofstadt, jak naši vládci zvyšují tlak na centralizaci totalitní moci — povšimněte si prosím, jak soudruh zdůrazňuje že „demokratické rozhodování v EU je špatné“. Neřekl to samozřejmě doslovně takto, ale význam je přesně takový:

20. 9. 2016, parlamentnilisty.cz: Absence efektivních rozhodovacích mechanismů se podle Verhofstadta kromě mezinárodně-politické oblasti negativně projevuje také v rovině ekonomické. …

„EU je volnou konfederací, v níž každé rozhodnutí musí přijmout osmadvacet států (resp. sedmadvacet, nepočítáme-li Británii). Pak stačí, aby jeden řekl ne, a všechno je zablokováno,“ shrnul Verhofstadt podle jeho názoru hlavní slabinu Evropské unie, která v současné době hodně komplikuje vypořádávání se s uprchlickou krizí.

„Potřebujeme vybudovat ty správné instituce, jinak se Evropa nezotaví. A musíme to udělat co nejrychleji. Už nemůžeme čekat,“ uzavřel Verhofstadt za potlesku přítomných.


Multikulti obohacení Evropy

Stále se setkávám v debatách s lidmi, kteří uvěřili propagandě o tom, že bychom měli tolerovat islám na základě rovnosti lidí a náboženství.

Rovnost, tolerance, svoboda… Krásné hodnoty. Kdo by je nechtěl? Stejně tak je chceme my!

Háček je v tom že je musí chtít všichni, kdo v dané společnosti spolu chtějí žít — jak Evropané, tak i příchozí imigranti. Háček je ale v tom že muslimská strana svobodu a toleranci sice oficiálně chce — ovšem pouze pro islám. A to je poněkud problém. Pro původní Evropany.

Kdo by měl znát islám lépe než muslim?

sabatina_james_lookup2

Napadá mne: Mohou být „sluníčkáři“ tak slepí, že jednoduše nevidí všechna ta dosvědčená reálná svědectví o agresivitě islámu vůči nevěřícím a ženám? Je možné že prostě nevidí opakovaná svědectví o tom, že každý muslim má za povinnost šíření islámu všemi prostředky? Že nevidí ani to, když např. Sabatina vysvětluje fungování těchto mechanismů manipulace?

Nic než fakta. Pokusili jsme se přispět k tomu, abyste poznali pravdu a mohli se svobodně rozhodnout, zda islám chcete. Opakuji nemáme nic proti lidem co žijí v islámu. Jsou to jen ubohé oběti a otroci nelidského systému manipulace. Stejnými otroky, jakými se stanete i vy, pokud necháte naše politiky realizovat Agendu 2030…

Podstata a nástroje islámu

Islám samotný má rafinovaně zabudované mechanismy, které zaručují jeho agresivní šíření všemi prostředky. V rubrice „Evropa a islám“ naleznete mnoho analýz. Každý muslim má povinnost šířit islám všemi prostředky a když to nejde bojem, jsou muslimům nařizovány další způsoby: Např. hromadnou imigrací, která se ve spojení s přikázanou porodností muslimek stává děsivou zbraní… kdy muslimové prostě původní obyvatele v krátkém čase přečíslí. Ostatně takto zabral Mohamed své první město — Medínu.

Krom ozbrojeného džihádu islám provádí i džihád sexuální, kdy jsou ženy získávány za manželky buď po dobrém — např. podlehnou dvoření muslima, ideologicky přikrášlenému obrazu mohamedánského manželství a nabídce kvalitního sexu…  konverze manželky muslima k islámu je samozřejmě povinná!

…anebo se nepoddají, ani dvoření, ani demagogii, a pak je zle — poté ve vhodné chvíli přichází sexuální útok, hromadná znásilnění jsou běžná — přesně tak, jak se to děje ve válkách… Zde přicházíme k tématu, které je pro civilizovaného Zápaďana prostě nepředstavitelné, ale před fakty nikdo neuteče: Sexuální útoky se totiž v multikulti Evropě šíří jako epidemie.

Rape rate per 100,000 population, comparison by country (selected top and bottom countries), 2012 statistics taken from the United Nations Office on Drugs and Crime.
Rape rate per 100,000 population, comparison by country (selected top and bottom countries), 2012 statistics taken from the United Nations Office on Drugs and Crime.

Všichni dnes vědí, že epidemie sexuálních útoků mohamedánů na nemuslimské ženy už dorazila i do Německa a např. takové Švédsko je dokonce rekordmanem v počtu znásilnění — díky mohamedánům »

V několika posledních desetiletích dokonce zasáhl Švédsko nový trend, který se nazývá skupinové znásilňování — další kulturní obohacení, které přináší islám do Evropy. V odkazovaném článku je citován např. Michael Hess, místní politik ze Švédské demokratické strany, který vyzval švédské novináře, aby se seznámili s islámským pohledem na ženy v souvislosti s vlnou znásilnění, které se konaly na káhirském náměstí Tahrir během „arabského jara“. Hess napsal: „Kdy už si novináři uvědomí, že v islámské kultuře je hluboce zakořeněno znásilňovat a týrat ženy, které odmítají přijmout islámské učení. Existuje zde silná vazba mezi znásilněními ve Švédsku a počtem imigrantů ze zemí blízkého východu a severní Afriky.“

Tyto lahůdky se dějí samozřejmě i v islamizované Anglii a další hromada důkazů leží právě teď před vámi:

CBN: Gangy mladých muslimů páchají sexuální násilí na bílých ženách a dětech

Televize CBN v roce 2016 odvysílala reportáž z Londýna, kterou nazvala „Easy meat“, tj. „snadné maso“ nebo možná správněji „lehké maso“ podle vzoru „lehká žena“. Reportáž pojednává o smutném a otřesném problému s gangy mladých muslimů, kteří páchají sexuální násilí na bílých ženách a dětech, a to již dlouhé roky. Bylo to ale tabu.

Téměř milión bílých nemuslimských dětí je v Anglii znásilněno muslimskými gangy, které se specializují na sexuální násilí a znásilnění nemuslimských žen (angl. Muslim rape gangs, grooming gangs) a které jsou rozšířeny ve městech po celé Velké Británii. Některé skandály jsou tak masivní, že jim lze jen stěží uvěřit.

Politolog George Igler říká: „Když se člověk setká s takto neuvěřitelným problémem, s ničím neporovnatelným, mimo rámec svého chápání [člověka, který o islámu nic neví], tak bezprostřední lidskou reakcí je, že tomu člověk odmítne uvěřit.“

Britská vláda proti těmto mohamedánským zločinům nic nedělá… [a to kvůli shora nařízené pozitivní diskriminaci islámu a muslimů v rámci Agendy 2030].

Reportér Dale Hurd uvádí reportáž tím, že Velká Británie má mimořádný problém, který zahrnuje muslimské pákistánské muže, kteří pohlavně útočí na mladé bílé [nemuslimské] anglické dívky. Reportér se odvolává mj. na slova bývalého ministra vnitra a člena britského parlamentu Jacka Strawa, který řekl také, že součástí tohoto kulturního dědictví Pákistánců je i jejich pohled na bílé angličanky jakožto na „lehké maso“. [Ve skutečnosti nejde ani tak o Pákistánce, nýbrž o islám, je to dědictví islámu.]

Mnoho britských muslimů je členy gangů, které se specializují na organizované sexuální násilí proti nemuslimským ženám — je to forma džihádu a v boji proti nevěřícím islám povoluje všechny prostředky

Stále se jen mluví o rasismu, ale zde jsou fakta: Jedná se o výpočet, který vychází z počtu již odsouzených pachatelů sexuálního násilí a výsledkem je, že britští muslimští muži jsou 170 krát častěji členy gangů sexuálních násilníků než nemuslimové a navíc dokonce ani nejsou zaznamenány případy, že by nemuslimové dělali takové věci muslimským dívkám.

Pozn. redakce: Je tomu tak proto, že se jedná o džihád — tj. formu boje proti nevěřícím, v souladu s islámskými náboženskými pravidly a právem Šaría.

V jedné britské jurisdikci bylo odhadnuto, že šest ze sedmi muslimů o těchto ohavných činech ví, a nebo jsou přímo členy těchto gangů. Ve Velké Británii je to problém již dlouhá léta, ale tyto problémy řeší v posledních letech i jiné země, které byly tolik vstřícné k muslimským imigrantům a multikulturalismu. [Jde o ty země co implementují Agendu a to jsou vlastně všechny tzv. vyspělé západní země.]

To, čemu je třeba porozumět ohledně znásilňování dětí, je prostý fakt, že to je forma války, je to džihád který vede islám proti nemuslimům. Proč? To si každý může snadno domyslet sám…

Politolog George Igler dále řekl, že případ, který nemá a nezná je ten, ve kterém by se nemuslimští muži zaměřovali na muslimské dívky touto formou organizovaného znásilňování. A další citace: „Argument, že kriminalita tohoto typu existuje všude — ten je nejen falešný, ale navíc je úmyslně podporován médii. To, čemu musíme porozumět ohledně znásilňování dětí, není pouze o sexuálním zneužívání. Jedná se o nepopsatelnou úroveň násilí. Oběti jsou znásilňovány i noži, oběti jsou znásilňovány lahvemi a oběti mají přitlučené jazyky ke stolům. Ohavné odpornosti, ale tato kriminalita naštěstí není všude. Je jen tam, kde to dopustili. Tam, kde se zatajovala realita.“

V reportáži jsou popsány i případy dívek, které v pátek odešly z dětského domova a v pondělí se vracely pod vlivem drog s krvácejícími třísly po stovkách znásilnění od muslimských mužů.

Britská žena Christine z organizace „Ženy proti mladým násilníkům“ poukazuje na problém britských úřadů, které prý často poukazují na pochybení znásilněných dívek, a nebo vidí chybu u rodičů, protože si nehlídají své děti. Stephen Luthen, známý též jako Tommy Robinson, který je bývalým lídrem uskupení Obrany Anglie (English Defence League) popisuje, že už když byl malý kluk v Lutonu, tak mu rodiče říkali, že jeden člověk z jeho rodiny byl pronásledován takovým gangem: „Moje sestřenice byla nalezena nahá, znásilněná a utíkající z komunity muslimů, když jí bylo 13 let. Stala se z ní prostitutka. Policie nepomohla, jen konstatovala, že je narkomankou. Ona nebyla narkomankou. Předtím, než ji znásilnili, tak jí dali drogy.“

Někdo říká, že tyto gangy sexuálních násilníků pocházejí z konkrétní části Pákistánu — ale přesně řečeno je to Korán a důsledná islámská výchova, která podporuje muslimy v tom, aby měli [nevěřící] ženy za nepřátele a sexuální otrokyně, v Koránu se mj. uvádí to, že Mohamed měl sex s 9 letou manželkou.

Tzv. Islámský stát např. veřejně obhajuje sexuální otroctví a říká: Zotročte rodiny nevěřících a berte jim ženy jako konkubíny — což je pevně stanoveno v tzv. právu Šaría neboli v Islámském právu. Znásilněné ženy a děti jsou oběťmi multikulturalistické revoluce, zazní také v reportáži. Důvody této kriminality byly zakrývány a v tom se pokračuje i dnes tzv. politickou korektností.

Pozn. redakce: Neexistují tzv. umírnění muslimové, protože korán jasně a dokazatelně vyžaduje od věřících šíření islámu. Který z nich to nedělá, tak to jednoduše není správný muslim. IS není extremistický, IS prostě jen bere islám důsledně, tak jak je.

Když Peter McLoughin dopsal svou knihu „Lehké maso“, tak z obav před útokem na svou osobu ani nevystoupil před kamerou — jak sám říká: „Nikdo nechce být za rasistu. Novináři o tom nemluví, protože pachatelé jsou většinou tmavší pleti a muslimové. Lidé z oboru péče o dítě používají tzv. politickou korektnost jako Omertu (mafiánská mlčenlivost) a mají program utajování ohledně toho, co má veřejnost vědět“. …


Jaké je ponaučení?

Pokud někomu stále nedochází, že islamizace je záměrem a tzv. multikulti a politická korektnost jsou jen prostředky jak zlomit oprávněný odpor lidí v západních zemích… pokud někomu nedochází, že útoky na mladé dívky úzce souvisí i s islámskou praxí nezletilých manželek a jejich de-facto celoživotním zotročováním » pokud to někomu nedochází a není ani ochoten se nad tím zamyslet a vzít věci do vlastních rukou… takový je již odsouzen do globálního vězení NWO, které pro něj současní vládci chystají.

A co s tím?

Odpověď úzce souvisí s otázkou, kterou jsem nastolil na počátku této série: Poznejte sami sebe a poznáte všechno » Nic vám nebrání se tam vrátit a poctivě si to uvnitř sama-sebe na úzké cestě vyřešit…

Až zjistíte, že jste v pasti NWO, pak bude už pozdě! PROTO: Udělejte s tím něco teď HNED! Můžete začít u voleb…

Nebo se navěky chcete stát otroky sobotkovských smeček?

Nezapomeňte nás znovu volit, vaše vláda
Nezapomeňte nás znovu volit, vaše vláda

Zdroj a další informace:

Easy Meat — Britain’s Muslim Rape Gang Cover-Up

08-30-2016, Dale Hurd, LONDON: Some scandals are so massive that they’re simply hard to believe. As many as one million white English children may have been the victims of Muslim rape gangs, better known as grooming gangs, in towns up and down Great Britain. …

Policy analyst George Igler says, „When you encounter an issue that is just so unbelievable, just so outside your frame of reference and understanding, the immediate human reaction is just one to not believe it at all.“

Perhaps even harder to believe is that while there have been prosecutions, the British government has still not stopped this criminal activity. …

The grooming gangs have been traced back as far as the late 1980s. At-risk white English girls, often from broken homes and some as young as nine years old, were wooed or „groomed“ by teenage Muslim boys called ‚Romeos‘ and even by groups of Muslim men who hung around school gates. The girl would be made to feel important; given gifts and drugs. She was being groomed to be a drug addicted prostitute. Then came the gang rapes. They were threatened with death if they tried to flee. …

Some say grooming gangs originate from a particular region of Pakistan. But others point out that the Quran encourages Muslims to take enemy women as sex slaves, and that Muhammed had sex with a 9-year-old wife.

ISIS has publicly defended sexual slavery, saying, „enslaving the families of the infidels and taking their women as concubines is a firmly established aspect of the Sharia, or Islamic law.“

 

My Dangerous Lover Boy — Edited

Why won’t anyone say straight up these crimes are perpetrated by MUSLIMS following their filthy, false religion? Any muslim who isn’t practicing the murder/degradation of the ‚infidels‘ is a muslim who isn’t following his religion- sort of a sunday christian. They are ordered to enslave the world for their anti Christ to come about. The fear of man bringeth a snare. Don’t fear this disgusting religion and its abusive methods.

 

Útoky na mladé dívky úzce souvisí s islámskou praxí nezletilých manželek a jejich de-facto celoživotním zotročováním

Islám je velmi rafinovaně zkonstruován jako nástroj manipulace a myšlenkového zotročení lidí.

Začíná to velmi brzy v dětství, část z této manipulace ukazuje ve svých analýzách např. dánský psycholog Nicolai Sennels: „Vztahy mezi dětmi a matkou jsou uměle natrženy, a podobně. Neznají lásku, jak ji vnímáme a prožíváme my…“ » Maminky intuitivně vědí, že děti se liší od dospělých mj. tím, že nekriticky přijímají poznatky a myšlení od druhých, jako malé opičky. Duchovní autoři to potvrzují — u dětí totiž není ještě aktivní světlá polovina osobnosti, duch » A tato nezletilá manželství jsou proto velmi účinným otrokářstvímovládnutím nedospělého myšlení tak, že ovládnuté sexuální otrokyně a stroje na plození nových mohamedánů většinou ani nenapadne, že něco není správně… a když imám zavelí, půjdou demonstrovat za své právo nosit burky. Smutný paradox.

Nezapomeňte ani, že manželky a děti se povinně a automaticky stávají mohamedány — takto se rozšiřuje sekta zvaná islám.

Proto islamisté tak bojují za zachování této praxe i v Evropě. Je tak těžké přijmout evidentní důkazy toho, že islám se nikdy nebude tzv. integrovat? Jak jsme vám mnohokráte doložili, každý muslim má povinnost šířit islám a to prostě a jednoduše je v protikladu k tzv. integraci. Příkladně Dánové opět skočili na špek politice Agendy 2030, necháme se i my? Nebo ve volbách řekneme jasné NE Agendě? Pokud čtete tento seriál, můžete jasně vidět kdo ji u nás instaluje, kdo je skutečný vlastizrádce…