Budou mít prezidentské volby v USA zásadnější vliv na směřování světového dění v době „Konce věku“? Proč Hillary Clinton zfalšovala své shromáždění v Greensboro pomocí filmových triků?

Je otázkou, zda bude mít Trumpovo zvolení prezidentem USA nějaký podstatnější význam a plus oproti šílené variantě druhé, zda se něco významněji zlepší především ohledně globální politiky, kde jde momentálně především o nastolení centrální globální moci… odkud je to už jen vlásek ke globální totalitě NWO…

Dvě cesty: Vejděte těsnou branou; prostorná je brána a široká cesta, která vede do záhuby; a mnoho je těch, kdo tudy vcházejí. Těsná je brána a úzká cesta, která vede k životu, a málokdo jí nalézá. (Mt 7:13–14)
Dvě cesty: Vejděte těsnou branou; prostorná je brána a široká cesta, která vede do záhuby; a mnoho je těch, kdo tudy vcházejí. Těsná je brána a úzká cesta, která vede k životu, a málokdo jí nalézá. (Mt 7:13–14)

Na nejhlubší úrovni je účelem NWO zastavení duchovního vývoje na Zemi — uzamčení lidstva v pasti materialismu a materialistických náboženství, jako např. katolicismus a islám » Říkám úmyslně „materialistických náboženství“, jelikož obě odvádí pozornost oveček na širokou cestu hledání Boha ve vnějším světě — výsledkem čehož je, že se lidé nikdy nevymaní ze zajetí hmoty »

Nedávno se každopádně objevily pozoruhodné důkazy ohledně kampaně šílené Hillary. Tyto informace potvrzují předchozí text o událostech „Konce věku“ »


Následující videa ukazují několik důkazů, že předvolební shromáždění Hillary Clinton v Greensboro v Severní Karolíně (pouhé 3 dny po přerušení její kampaně kvůli údajnému zápalu plic dne 11. 9. 2016) je podvrhem s pomocí pokročilé „hollywoodské“ techniky…

Mělo to být první shromáždění po jejím přerušení kampaně kvůli údajnému zápalu plic. Shromáždění bylo jen pro zvané, šlo o malou lokální událost, která měla za úkol pouze obnovit důvěru voličů ve skutečnost, že Hillary je opravdu naživu. To se nyní ale ukazuje jako velmi nejisté. Lidé totiž záhy začali upozorňovat na určité zásadní nesrovnalosti ve videozáznamu, které shrnuje video nahoře, plus české titulky. Příznivci Hillary mají na pódium namířené své mobily a projev Hillary si chtějí natočit. Displeje mobilů ale ukazují úplně jiný obraz, než který zabírá jako celek televizní kamera. Na mobilech fanoušků zcela zjevně chybí na pódiu seřazené americké vlajky. Stejně tak chybí i samotná přicházející Hillary… a nesrovnalostí je více. Vtipné 😉

Další lapsus tedy nastává, když zprava přichází samotná Hillary. Na mobilech fanoušků žádná přicházející Hillary vůbec není!

Vrchol komedie nastává po závěrečné řeči, kdy se Hillary otočí k davu zády a mává na americkou vlajku za ní (kde nikdo není) a potom dokonce ukazuje prstem na tuto vlajku (která je navíc evidentně příliš blízko za ní, než by odpovídalo záběru celku)!

Je Hillary Clintonová po smrti?! Americká televize ABC po této informaci přerušila vysílání. Od té chvíle ticho po pěšině

Znovu se ukazuje, že zdánlivý omyl z minulého týdne, kdy americká televize ABC ohlásila v živém vysílání úmrtí Hillary Clinton, nemusel být vůbec omylem, ale skutečnou a pravdivou událostí.

Proč volební tým Hillary tak amatérsky zfalšoval shromáždění v Greensboro pomocí filmových triků?

Obraz Hillary byl pravděpodobně vložen do cizího videa z jiného shromáždění za použití techniky tzv. „klíčování obrazu“ na modrém nebo zeleném pozadí:

Dvě teorie, co se doopravdy stalo s Hillary

Jsou dva možné důvody: Za prvé, Hillary Clinton je opravdu po smrti. Informační pole velkých médií mainstreamu má tu vlastnost, že obsahové „omyly“ u nich neexistují, protože vysílaný obsah prochází cenzurou a několikastupňovou kontrolou. Není možné omylem odvysílat informaci a poté tvrdit, že někdo zadal do čtecího zařízení v režii omylem špatnou informaci. Americké televize totiž stejně, jako televize v Evropě, vysílají se zpožděním několika desítek sekund. Americké televize používají „60-sec delay rule“, tzn. pravidlo 60sekundového zpoždění. Toto zpoždění slouží k cenzuře a zablokování výstupu signálu z televize předtím, než se živě vysílaný obsah dostane k divákovi. V Evropě používají televize 90-sec delay rule. Takže není možné, že by režie ABC pustila do vysílání chybný výrok bez autorizace a vědomí režie tak, jak se stalo minulý týden…

Není možné, že by režie ABC TV pustila do vysílání chybný výrok bez autorizace

Jakmile / pokud by dozor televize a režie slyšeli, že Hillary Clinton je mrtvá, mohli výrok operativně ze živého signálu vystřihnout pokud by chtěli. Informace, která byla vypuštěna z ABC, proto nemohla být omylem.

Symbolický vzkaz a potopení šílené Clintonové?

Během minulého víkendu došlo k sérii teroristických útoků v USA. V New Yorku ve čtvrti Chelsea došlo k výbuchu improvizované bomby v odpadkovém kontejneru. Symbolický vzkaz může být v tom, že čtvrť se jmenuje stejně, jako dcera Hillary Clinton, u které Hillary byla hodinu a půl na zdravotní návštěvě, když předtím zkolabovala na memoriálu 9/11. Výbuch v Chelsea lze interpretovat jako „výbuch“ Hillary Clinton. Ten symbolický vzkaz je doslova do očí bijící.

Donald Trump zároveň zopakoval své ostré teze vůči muslimům a právě o víkendu zaútočil muslimský student v Minnesotě na zákazníky nákupního centra…

Všechny tyto události mají charakter ruinování volební kampaně Hillary Clinton a posilování pozice Donalda Trumpa. …

Pozn. redakce: Možná už „globalisté“ Hillary odepsali a toto už je jen způsob, jak z toho vycouvat? Uměle vyrobit zdravotní problémy a učinit Hillary nevolitelnou? Vytvořit ZÁMĚRNĚ SNADNO odhalitelný falzifikát volebního mítinku Hillary pro potopení její důvěryhodnosti?

…a čeští sobotkovští probruselští a proameričtí patolízalové, kteří ještě nepochopili, že jejich favorit je již odepsaný, stále očerňují Trumpa a fandí šíleným válkychtivým čarodějnicím… bude to pro ně možná léčba šokem… ale pokud je tomu skutečně tak, máme všichni společně šanci vyhnout se nejhoršímu scénáři 3. sv. atomové války, kterou by šílená Hillary tak ráda rozpoutala… přejme si společně, aby tomu bylo tak a čarodějnice odešla tam, kam po právu patří…

Druhá varianta vysvětlení: Je Hillary Clinton opravdu nemocná?

Druhá varianta vysvětlení je, že Hillary Clinton je opravdu stále nemocná… Hillary si proto mohla pomoci studiovým trikem, který prozrazují dnešní videa…

Hillary evidentně má několik dvojnic

hillary-clinton-has-a-body-double

Spolu s tím zřejmě Hillary využívá několik dvojnic, které za ní mediálně zaskakují tam, kde nemá projevy. Imitovat naživo hlas je totiž velmi obtížné, takže dvojnice pouze mávají davům, nechávají se fotografovat, ale nedávají rozhovory.

Po zdravotním kolapsu v New Yorku 11. 9. 2016 byla Clintonová odvezena dle oficiálních informací do bytu své dcery na Manhattanu, 10 minut od místa pietní akce. Jak zjistila alternativní média, na této adrese se nachází i plně vybavená klinika péče o seniory http://truthfeed.com/bombshell-chelsea-clintons-ny-apartment-listed-address-for-senior-care-facility-metrocare-home-services-inc/23208/

Z tohoto „bytu dcery“ po dvou hodinách vyšla k novinářům „Hillary“ zcela svěží a radostná, avšak s viditelnými rozdíly ve vzhledu (tvar a váha těla, vrásky na krku, dvojitá brada, tvar uší, tvar nosu, chybějící mateřské znamínko nad pravou stranou úst, délka prstů, a další rozdíly), což svědčí o použití dvojnice.

I ruské výzvědné služby, které nepřetržitě sledují pohyb vrcholných politiků (aby v případě války okamžitě znaly cíl), konstatovaly mimo jiné, že dle jejich údajů v době konání akce v Greensboro Hillary Clintonová neopustila výše zmíněnou kliniku na Manhattanu. Viz http://www.whatdoesitmean.com/index2119.htm

A pozor, např. dokonce i mainstreamový huffingtonpost.co.uk píše o dvojnici Hillary… i když to schovává za konspirační teorii 😉 I to je možná náznakem toho, že Hillary je svými loutkaři již odepsaná…

Google cenzuruje nejen YouTube, ale i nápovědy ve vyhledávači

Zatímco jiné vyhledávače ve spojení s Hillary vracejí nejhledanější spojení, Google je cenzuruje a nahrazuje pozitivně laděnými sugescemi ve prospěch Hillary.

internet-search-image-shows-search-for-hillary-clinton-is

Není se čemu divit. Google je globalistickou firmou, která do kampaně Hillary nasypala značné peníze, ale pouze to ukazuje na to, že cenzura na YouTube, který patří do majetku Googlu, není náhodná.

A samozřejmě to je také další důkaz toho, jak temní loutkaři z „korporace“ Druhé šelmy Janova Zjevení vládnou lidstvu na Zemi »


Zdroje: