Jak souvisí události „Konce věku“ s děním v Sýrii? Proč USA chtějí jaderné zbraně v kosmu? Proč touží po bezletové zóně v Sýrii? Protože chtějí zničit RF i za cenu 3. světové války

Válečné události v Sýrii se přiostřují, jak postupně rozebíráme v této krátké sérii textů » Američané s drzostí sobě vlastní dokonce začínají znovu mluvit o zavedení tzv. bezletové zóny, což je v podstatě letecká okupace území suverénního státu.

Lze pochopit proč to USA chtějí: Ochránit své spojence IS, al Nusra apod. — protože to, co umožňuje Asadovi a jeho vládním vojskům vítězit nad teroristy, je právě letecká síla.

Krom toho, že by se jednalo o nelegální válečný akt vůči cizí zemi, tak je tu jeden další háček: V Sýrii totiž působí legálně na žádost vlády ruské letectvo, jak je obecně známo. Tudíž snaha Američanů okupovat vzdušný prostor Sýrie by nutně vedla k válce s Ruskou Federací. Takže, kdo se tady snaží rozpoutat 3. světovou válku?


Kdo se snaží rozpoutat 3. světovou válku?

30. 9. 2016, parlamentnilisty.cz: Agentura Reuters s odvoláním na zdroje v Bílém domě sdělila: Americká administrativa zahájila studii opatření na zvýšení vojenské podpory syrské opozici [rozuměj teroristům], kdy je také zvažována možnost zahájení úderů proti pozicím syrských vládních sil.

Ačkoliv to agentury explicitně nesdělují, je zřejmé, že by se jednalo o kroky, které rozpoutají vojenské operace a násilí v Sýrii na novou úroveň, která může VELMI PRAVDĚPODOBNĚ vést až k přímé konfrontaci Ruska a Spojených států!

Podle anonymního zdroje agentury se diskuse údajně koná na expertní úrovni, konkrétní návrhy ke schválení prezidentem USA dosud nebyly předloženy. …

Strategický význam Aleppa

Hovoříme-li o situaci v Aleppu, zdroj agentuře sdělil, že úspěšný útok syrských jednotek v oblasti americkou administrativu „zaskočil“. Město a kraj jako celek mají strategický význam pro celý ozbrojený konflikt, trvající 5,5 let. Dostane-li pod kontrolu Aleppo, získá Asad hmatatelnou výhodu v boji s opozicí. Zdroje Reuters tvrdí, že pokud bude schváleno „vojenské řešení“, Spojené státy udělají to, před čímž varoval Kerry — ukončí kontakty s Ruskem k Sýrii. Člověk nemusí mít zvláštní fantazii, aby tušil, co to v temné realitě znamená…


USA chtějí použít jaderné zbraně proti Ruské Federaci — a ano jde o stejnou skupinu, kterou zastupuje šílená Hillary

29. 9. 2016, sputniknews.com: Moskva bude muset vzít v úvahu prohlášení USA o připravenosti použít jaderný potenciál proti Rusku — řekli ve čtvrtek na MZV RF:

„Nemohli jsme si nevšimnout výroků amerického ministra obrany Ashtona Cartera, týkající se otázek jaderných zbraní, které zazněly během jeho vystoupení 26. září na letecké základně Minot. Nejde pouze o jejich mimořádně silnou rusofobii, která se bohužel v poslední době stala normou pro veřejná vystoupení zástupců odcházející vlády. Vážné obavy vyvolává připomínání připravenosti použít jaderné zbraně v případě ozbrojeného konfliktu s Ruskem s cílem zabránit naší zemi použít jaderné zbraně k odražení agrese“, uvádí se v komentáři Oddělení informací a tisku MZV RF. Uvádí se, že Moskva „bude muset brát v úvahu přístup USA a přijímat nutná opatření k zajištění národní bezpečnosti“.


media-presstitue

Následující informace nejsou pro slabší povahy, jsou často korporátními médii ignorovány, případně označovány za „konspirační“ teorie. Každopádně se snažíme s maximální objektivitou poskládat co nejpřesnější KOMPLEXNÍ náhled na situaci… Necháváme na inteligenci čtenáře, ať si sám udělá obraz o skutečném stavu věcí… na základě faktů, nikoliv povrchního a manipulativního plácání prodejných presstitutek z korporátek…


Svět se nachází na hraně poté, co prezident Obama aktivoval tzv. „protiraketový štít“ a připravuje instalaci zbraní v kosmu

23. 9. 2016: V jedné z nejvíce ponurých a zlověstných zpráv kdy vydaných Radou bezpečnosti (SC), odborníci Kremlu varují, že celý svět nyní „stojí na hraně (války)“ poté, co USA zablokovaly rezoluci OSN proti posílání zbraní do vesmíru, a o hodinu později aktivovaly poprvé v historii „protiraketový štít“ na ruských hranicích.

US Military Involvement and Expansion (2005) — USA vedou agresivní, expanzivní vojenskou politiku dlouhodobě — na rozdíl od Ruské federace.
US Military Involvement and Expansion (2005) — USA vedou agresivní, expanzivní vojenskou politiku dlouhodobě — na rozdíl od Ruské federace.

Prezident Putin nejednou v médiích uvedl: „tzv. protiraketový americký systém není obranný systém, je to americký jaderný strategický potenciál umístěný na periferii [přímo na hranicích Ruské Federace] a je to další krok k destabilizaci mezinárodní bezpečnosti“, zatímco předseda Výboru pro obranu Státní dumy, admirál Vladimir Komoyedov, varoval: „oni [Obamův režim] posunují síly na palebnou čáru — to není jen 100 — je to na 200, 300, 1000% namířeno proti nám“.


Pozn. redakce 1: Tzv. „protiraketový systém“ může být snadno přeměněn na útočný s možností zasáhnout Moskvu, jak bylo uvedeno mj. zde »

Pozn. redakce 2: Pro dokreslení této situace, jeden námět k zamyšlení. Proč myslíte že také Čína nejednou prohlásila, že rozmístění amerického protiraketového systému THAAD v Jižní Koreji ohrožuje její národní bezpečnost?

Systém THAAD (Terminal High Altitude Area Defense) je určen pro zachycování raket ve velkých výškách za atmosférou, jak je informováno, malého a středního doletu. Rozhodli se ho rozmístit v Jižní Koreji údajně kvůli častějším zkouškám balistických raket v KLDR. Podle informací jihokorejského ministerstva obrany nepřevyšuje dolet raket THAAD 200 kilometrů. Čína nejednou prohlásila, že proti tomu vystupuje a myslí si, že rozmístění amerického protiraketového systému ohrožuje její národní bezpečnost.

  • https://cz.sputniknews.com/politika/20160929/3892510/cina-odpoved-na-rozmisteni-protiraketoveho-systemu-v-jizni-koreji.html
US drone MQ-1 Predator
US drone MQ-1 Predator

Poté, co USA úmyslně zabíjely syrské vládní vojáky v Aleppu, dne 18. září pak poslaly jednoho ze svých Predatorů zaútočit na konvoj humanitární pomoci OSN a o 3 dny později, 21. září, ruské válečné lodě oplatily vystřelením tří raket Kaliber na bunkr CIA v Dar Ezza regionu v západní části Aleppo poblíž pohoří Sam’an »

Když vysvětlovali americkému Kongresu selhání v Sýrii, tak ministr obrany Ash Carter a generál Joseph Dunford, předseda sboru náčelníků štábů, stáli před vojenským výborem amerického Senátu, kde byli popichováni okamžitě zřídit bezletovou zónu nad Sýrií, aby Američané mohli „zabíjet dle libosti“… Dunford ostře a správně odpověděl: … kontrola celého vzdušného prostoru v Sýrii by od nás vyžadovala jít do války proti Sýrii a Rusku »

Obratem USA zablokovaly rezoluci OSN proti rozmístění zbraní ve vesmíru, zatímco donutily Izrael, Gruzii a Ukrajinu, aby se zdržely hlasování (všichni kdo získali masivní dodávky zbraní z USA)…

USA přes varování aktivovaly svůj protiraketový štít proti Ruské Federaci

Hned po odstartování kosmického zbrojení Spojené státy aktivovaly svůj protiraketový štít proti Ruské Federaci » přičemž RF již dříve opakovaně varovala, že takový krok by znamenal jadernou válku »

Pozn. redakce: Následující citát podle Zerohedge je o základně v rumunském Deveselu, blízko ruských hranic — nikoho nemůže překvapit, že RF považuje umístění potenciálně útočného raketového systému Aegis Ashore blízko svého území za hrozbu.

A aby to bylo ještě horší, prosím doplňte si do mozaiky informaci o tom, že pravděpodobně právě na tuto základnu byly přemísťovány jaderné střely s plochou dráhou letu Tomahawk z americké základny Incirlik v Turecku »

A do třetice všeho nejhoršího: Startovací rampy Aegis Ashore jsou „prakticky identické“ jako u systému Aegis používaného na palubách lodí a který je schopen odpalovat křižující střely Tomahawk!

Americká základna Deveselu v Rumunsku
Americká základna Deveselu v Rumunsku
V Incirliku měly USA uskladněné střely s plochou dráhou letu Tomahawk s jadernými hlavicemi. Tyto taktické komplexy teď Američané z Incirliku v Turecku pravděpodobně přesunuli do Rumunska.
V Incirliku měly USA uskladněné střely s plochou dráhou letu Tomahawk s jadernými hlavicemi. Tyto taktické komplexy teď Američané z Incirliku v Turecku pravděpodobně přesunuli do Rumunska.

zerohedge.com: Russian Foreign Ministry spokeswoman, Maria Zakharova, said: „We still view the destructive actions of the United States and its allies in the area of missile defense as a direct threat to global and regional security.“ … Zakharova also said that the Aegis Ashore launchpad was “practically identical” to a system used aboard Aegis warships that is capable of launching Tomahawk cruise missiles. As the NYT adds, while the United States says it has no Tomahawk missiles at the site in Romania, the launchpad violates a 1987 treaty intended to take the superpowers off their hair-trigger nuclear alert, the Intermediate-Range Nuclear Forces Treaty, by banning land-based cruise and medium-range missiles with a range from 300 to 3,400 miles.

Lidé jsou udržováni záměrně nevědomí a netuší jak jsou blízko světové válce 

Prezident Putin správně uvedl, že Federace může „zničit USA za půl hodiny nebo méně“ » a tato zpráva Rady bezpečnosti dospěla k závěru, že američtí (západní) lidé jsou udržováni záměrně nevědomí a netuší jak blízko totální světové válce jsou — díky režimu podporovanému propagandou médií…


Jako odpověď na záměrný útok USA v Sýrii RF rozmístí nukleární mezikontinentální balistické střely blízko hranic s EU

RS-24 Yars Nuclear Intercontinental ballistic missile
RS-24 Yars Nuclear Intercontinental ballistic missile

27. 9. 2016: Ponurá zpráva ministerstva obrany (MoD) která koluje v Kremlu tohoto dne poskytuje další příklad toho, jak blízko je 3. světové válka!

Strategickým raketovým vojskům (SMF) bylo nařízeno okamžité rozmístění jaderně vyzbrojených mezikontinentálních balistických střel (ICBM) na hranici Federace s Evropskou unií » v reakci na nahrávky ze Sýrie, které dokázaly že Pentagon záměrně koordinoval útok na vládní Syrskou arabskou armádu (SAA) s teroristy islámského státu (ISIS / ISIL / Daesh) »

…zpráva uvádí také, že Američané se nyní snaží zahájit třetí světovou válku nelegálním vytvořením bezletové zóny nad Sýrií »

ministr zahraničí Lavrov už dříve uvedl, že americký jednostranný zákaz letů ruských a syrských vzdušných sil by už neměl být brán vážně » a na druhé straně americký generál Joseph Dunford ještě více vážně varoval prohlášením že „ovládnutí celého vzdušného prostoru v Sýrii by vyžadovalo jít do války proti Sýrii a Rusku“ »

Tato zpráva uzavírá tím, že rozmístění střel RS-24 Yars vybavených termonukleární hlavicí MIRV v Bologoye (Tverská oblast, v blízkosti hranic Evropské unie) je kritické pro bezpečnost RF a současně působí jako odstrašující prostředek pro USA-NATO.

USA-game-of-drones

Je hořkým vtipem, že „mírumilovný“ soudruh Obomba, který dostal Nobelovu cenu za mír a sliboval jaderné odzbrojení, tato „mírumilovná“ loutka se na konec svého funkčního období (zřejmě na pokyn svých loutkovodičů) odmítla vzdát doktríny „jaderného prvního úderu“ »

USA si tedy ponechávají právo zaútočit  jadernými zbraněmi jako první

Což je politika, která je schopná udělat více než jen uvrhnout svět do propasti — tato politika svět může zničit.

A přesně toto nabývá na děsivosti v souvislosti s výše rozebíranými událostmi!


Závěr? Štěstí přeje připraveným!

Připomínám, že rozhodně nejsme fanoušky Putina — jenom na rozdíl od bruselských politiků netoužíme po další světové válce a po radioaktivní lázni. Vy snad ano? Pokud ano, bude nejlépe když ve volbách podpoříte některého z našich rusofobních politiků… oni vám to snadno a rychle zařídí 🙂

Můžeme jen dodat, že tento příběh z reálného života dokazuje, že se postupně realizují události předpovězené v Janově Zjevení o dvou šelmách » a rovněž popisované v seriálu Lidstvo v centru střetu civilizací » o událostech „Konce věku“…

Ačkoliv výše popisované události mohou vypadat jako strašení, smyslem naší publikace je umožnit vám být připraveni. Současně vám tyto znalosti přinášejí velkou naději do budoucna. Jste sami tvůrci svého osudu!

Jakkoliv vám popisované děje „Konce věku“ a „střetu civilizací“ mohou připadat neuvěřitelné a fantastické, hmotné důkazy postupně vyplouvají na světlo… CO víc ještě chcete? Na CO ještě čekáte?


Další informace:

Syrian War Report — September 28, 2016: USA & Allies to Arm ‘Opposition’ with MANPADS

Washington has unmasked plans to arm militants with MANPADS to oppose the Russian air grouping operating in Syria. On September 27, the so-called “unnamed US officials” told Reuters that the US has kept high numbers of MANPADS out of Syria by uniting the US Western and Middle Eastern allies, but now it’s a matter of time when the air defense systems will be supplied. The unnamed sources one more time blamed Russia and Syria for air strikes on militant targets and emphasized that that “The opposition has a right to defend itself and they will not be left defenseless in the face of this indiscriminate bombardment.”

The same day, the Syrian government forces launched a full-scale offensive on the militant-controlled eastern neighborhoods of Aleppo city. The operation started after five days of intense air and artillery strikes on militant targets in the besieged areas and after previous gains in the Sheikh Sa’eed Neighborhood. By September 28, the loyalists have fully secured the Farafira Neighborhood, the area northwest of the Aleppo Citadel and Osama Bin Zaid Mosque. The advance is ongoing. …

Bojovníci IS dostali dva protiletadlové komplexy z Iráku

Doplněno 10.10. 2016: Bojovníci teroristické skupiny Islámský stát dostali 6. října dva přenosné protiletadlové komplexy z území Iráku, uvádí RIA Novosti s odkazem na Centrum pro usmíření znesvářených stran v SAR.

„Komplexy byly předány ke vzdušnému krytí gangů v předměstích Hamy, které se pokoušejí vzít pod kontrolu cestu k Aleppu a ochromit činnost vládních vojsk“, řekli v Centru. Před tím byl ruský vrtulník Mi-8 s humanitární pomocí ostřelován bojovníky teroristické skupiny Islámský stát v syrské provincii Hamá.

Former CIA director Petraeus: ‚It’s not too late‘ for a no-fly zone in Syria

Former CIA director David Petraeus on Wednesday said „it’s not too late“ for a safe zone or no-fly zone to stop Russian and regime bombing in Syria. „People keep asking, ‚Is it too late?‘ And the answer is no, it’s not too late,“ he told PBS host Charlie Rose. „It’s not too late to declare a safe zone. And it’s not too late to declare a no-fly zone. And indeed if the regime air force, for example, bombs folks we’re supporting or we’re concerned about, we tell them we’re going to ground your air force,“ Petraeus said. …

Hillary Clinton’s no-fly zone in Syria: Clinton’s Syria Strategy Would ‘Require’ War With Russia, Congress Hears

Marine Corps Gen. Joseph Dunford’s warning came while he was answering questions from Republican Sen. Roger Whicker of Mississippi while testifying before the Senate Committee on Armed Services Thursday. Whicker asked Dunford about potentially enforcing a no-fly zone over Syria so that Syrian dictator Bashar al-Assad could not drop barrel bombs on his own people, a policy that Clinton has supported for the last year.

“Righ now, Senator, for us to control all of the airspace in Syria it would require us to go to war, against Syria and Russia,” said Dunford. “That’s a pretty fundamental decision that certainly I’m not going to make.”

Syria war: Russia rejects US calls to halt bombing eastern Aleppo

Russia has said it will carry on bombing rebel-held eastern Aleppo in Syria, defying US demands to stop. Kremlin spokesman Dmitry Peskov said on Thursday that the Russian air force would continue its support of the Syrian armed forces.

He also urged Washington to deliver on a pledge to separate moderate Syrian opposition fighters from „terrorists“. …

  • http://www.bbc.com/news/world-middle-east-37508085


Aktuální doplňující informace č. 1:

ragauian: Český lide, připrav se na zlomové události ve vývoji Země. Ty přijdou s cílem především zabránit všeobecné atomové válce a čím více se ji snaží ahrimanské /satanské/ a asurské síly zla ze Západu za každou cenu prosadit /viz výše/, tím blíže je nevyhnutelný okamžik velkého celosvětového průseru s globální katastrofou vyvolanou reakcí Matky Země na nebezpečí jejího zničení tím zkur….. lidstvem na jeho povrchu. Připravuji vás na to ve svých textech a vy mi nevěříte. Ale uvěříte. Dobrou zprávou pro vás je, že pokud zůstanete v chráněné oblasti Čech, Moravy a Slezska, dopady na vás nebudou až tak zničující. Váš svět se tvrdě promění, ale budete mít šanci se tomu přizpůsobit. Vaše vláda vás sice připravila o soběstačnost v zemědělství a věřím, že to těm grázlům rozhodně nezapomenete. Ale důležitější bude dát dohromady síly a nějak se s novou situací vyrovnat. Vy to dokážete!