Aktuálně o událostech „Konce věku“: Dění ve světě nabírá obrátky! Nové zprávy z Moskvy potvrzují předpoklady našeho webu. Skalární zbraně RF jsou uváděny do pohotovosti! /Q/

Včera jsem vám připravil soubor informací svědčící o tom, že podmínky Armagedonu, jak je předpokládá Janovo zjevení, jsou již prakticky snahou USA a NATO o vstup do války proti RF a zákonné vládě Sýrie na Středním východě naplněny. Dnes pro vás mám čerstvé zprávy z Kremlu, které dokládají, že RF bere vývoj válečných příprav ze strany západních mocností natolik vážně, že aktivuje další části svého obranného potenciálu.

Podle dostupných informací prezident Putin právě podepsal prezidentský dekret, kterým se rozšiřují pravomoci Ministerstvu obrany „provést neprodleně odvetná opatření“ /protiútok/ v rámci přípravy reakce Ruské Federace na hrozící útok ze strany USA a NATO v Sýrii s případnou eskalaci ve světový válečný konflikt.

Tyto pravomoci se podle zveřejněných informací ruskými tiskovými agenturami týkají /čtete pozorně, prosím/ „palby speciálními zbraňovými systémy“ zacílenými na východní a západní pobřeží Spojených států amerických, tedy na místa, kde jsou soustředěny americké elity.

Tento nenápadný obrázek z ruského serveru whatdoesitmean.com má symboliku, která nejspíše také naznačuje skalární zbraně — v překladu zhruba takto: "Držte si klobouky! Rusové přicházejí se super-energií". Slovo "power", znamená moc, ale také energii... Odkaz na skalární (tj. energetické) zbraně je vcelku dobře čitelný...
Tento nenápadný obrázek z ruského serveru whatdoesitmean.com má symboliku, která nejspíše také naznačuje skalární zbraně — v překladu zhruba takto: „Držte si klobouky! Rusové přicházejí se super-energií“. Slovo „power“, znamená moc, ale také energii… Odkaz na skalární (tj. energetické) zbraně je vcelku dobře čitelný…

Ve zprávě se již otevřeně hovoří o tom, že mají být s okamžitou platností připraveny k použití zbraně vytvářející EMP pulsy. Zasvěcení mezi vámi z již uveřejněných textů zde na mém webu, např.

…dobře vědí, které přímo nejmenované zbraně to jsou a jakou mají účinnost.Znovu se tedy, a dosti pro nás drsným způsobem potvrzuje, že mé zdroje informací tam shora o existenci těchto zbraní „posledního soudu“ jsou pravdivé.

Zdůraznění možnosti odvety proti východnímu a západnímu pobřeží Spojených států s jejich umístěním amerických elit rovněž údajně doprovází pokyn vynechat z programů zvolených cílů /pravděpodobně dočasně/ střední část území Spojených států,  podle všeho proto, aby byly oblasti obydlené obyčejnými lidmi – Američany – nedotčeny.

Pozn.: to by samozřejmě znamenalo přípravu na aktivaci východního a západního geologického zlomu se všemi očekávanými zničujícími důsledky pro New York, Washington a Kalifornii, jak jsem vám je ve zmíněných textech popsal… . osobně si nemyslím, že pokud bude nutno k zásahu těmito zbraňovými systémy vůči severní Americe sáhnout, že by k vynechání útoku na supervulkán Yellowstone došlo… vidím v tom pouze na efekt vypočítaný a politicky motivovaný projev dobré vůle ze strany prezidenta Putina… jinak nezapomínejte, že „impuls EMP“ generovaný skalárními systémy může mít sílu jaderného výbuchu a ničit pozemské cíle, na které je zaměřen, se stejnou účinností a mnohem lépe než rakety s jadernou hlavicí… tento impuls se totiž nedá sestřelit…

Dále mají být aktivovány speciální výkonné mikrovlnné zbraňové systémy /HPM/, e-bomby, řízené střely a dělostřelectvo, které používají EMP pulsy pro eliminaci elektronického vybavení protivníka a tím i pro zneškodnění jeho zbraňových počítači řízených systémů. Čili využitelné především na klasickém bojišti.

Podle zprávy ruské tiskové agentury je důležité poznamenat, že Ruská Federace se rozhodla nasadit tyto EMP zbraně na vlastní ochranu pouze z donucení, a to právě kvůli rostoucímu nebezpečí agresívního útoku ze strany USA a NATO.

Vedle nebezpečí přímé agrese ze strany našich milých přátel za oceánem /a tudíž i z naší strany/ je zde zmiňován i dosud bezprecedentní záměr americké strany zaútočit na integritu elektronických systémů a počítačových sítí v RF /cyber-strike/ v tzv. „odvetě“ za údajné ruské zásahy do amerických voleb prostřednictvím uvolnění tajných mailů Hillary Clinton.

Ruské zpravodajské služby mají rovněž informaci o tom, že americké jaderné síly byly právě v minulých dnech převedeny ze stavu pohotovosti označovaného stupněm „5“ na stav označovaný jako „DEFCON3“. Co to znamená, to si jistě dovede každý soudný člověk představit.

US Military Involvement and Expansion (2005) — USA vedou agresivní, expanzivní vojenskou politiku dlouhodobě — na rozdíl od Ruské federace.
US Military Involvement and Expansion (2005) — USA vedou agresivní, expanzivní vojenskou politiku dlouhodobě — na rozdíl od Ruské federace.
USA versus Russian Federation military bases. SIPER Grafik (2015)
USA versus Russian Federation military bases. SIPER Grafik (2015)

Prezident Putin označil nasazení těchto „speciálních zbraní“ jako nutnost čelit  „šíleným útokům“ připravovaných proti Rusku vládou Spojených států amerických. Poukázal na skutečnost, že každý jen trochu myslící člověk si udělá pravdivý obraz o skutečné situaci při pohledu na mapu znázorňující rozmístění prakticky neexistujících ruských a velmi mnohých amerických základen ve světě.

I tato zpráva opět zdůrazňuje nebezpečí připravované provokace Spojených států pod „falešnou vlajkou“ o které jsem vás informoval již včera.

Ke včera zmíněnému útoku na americký torpédoborec USS Mason v Rudém moři mám pro vás dnes doplňující informaci. Činitelé ozbrojených sil amerického námořnictva v sobotu oznámili podle zdroje edition.cnn.com, že si nejsou jisti, co se opravdu v Rudém moři stalo… Nejsou si tedy jisti tím, zda to byly četné přilétající střely z pobřeží Jemenu nebo zda došlo k „závadě“ radarového detekčního systému na tomto torpédoborci. „Jsme obeznámeni s těmito zprávami a situaci hodnotíme. Všechny naše lodě a posádky jsou v bezpečí a nezraněny,“ řekl CNN v této souvislosti jeden z činitelů americké obrany.

Přesto ve čtvrtek ráno vypálily USA křižující střely Tomahawk, které zaútočily na Jemen a na stanoviště radarů na povstaleckými Houthii držených územích, tj. na místech, která byla podle US použita při dvou předchozích údajných útocích, které pravděpodobně vůbec nebyly útoky nebyly.

Nová provokace typu Tonkinský záliv?

Vy, občané tohoto státu, taky byste si mohli konečně za své přátele vybrat někoho jiného než ty US maníky, kteří vás při případném boji s ruskými vojsky na našem území „zruší“ podobně jako „zrušili“ letecky civilní obyvatelstvo kdysi v Drážďanech, Hamburku, Praze a Plzni a dnes v Afgánistánu, Iráku a Libyi. Pokud vám je za přátele vybrali vaši VIP ve vládě, parlamentu a senátu, proč je konečné nepošlete do prdele a volíte je stále znovu?

Osobně vás chápu, bojíte se, ale co když půjde do tuhého? Co pak řeknete svým dětem a manželkám, pánové? Že jste a byli jste za idioty? Mají muži této země ještě vůbec koule k něčemu nebo je nosí už jen na parádu?


Zdroj a další informace:

 

4 komentáře u „Aktuálně o událostech „Konce věku“: Dění ve světě nabírá obrátky! Nové zprávy z Moskvy potvrzují předpoklady našeho webu. Skalární zbraně RF jsou uváděny do pohotovosti! /Q/“

  1. Dobrý den, pane Karpeta,

    již několik let se zajímám o dění ve světě a snažím se i pochopit věci za oponou. Nebudu se o sobě nějak rozepisovat, protože to není podstatné. Jen se snažím podobně jako vy věcem přijít na kloub. V minulém textu v seriálu “ K událostem konce věku“ píšete, že máme zvážit, jak sobě a druhým lidem pomoci. Nemyslím si, že mám patent na rozum ani nějaké hluboké vhledy do dění, ale jen se Vás pane Karpeta ptám, jak je možné lidem pomoci? V hlavě se mi přehrávají slova Ježíše o podobenství o pannách. Vždyť k přípravě je potřeba mít nashromážděn duchovní olej a to vezme nějaký čas, několik let. To se nedá za jeden měsíc nebo ani za půl roku stihnout. Tímto způsobem již lidem není možné pomoci. Nemám potuchu, jestli já sama vůbec obstojím v takových těžkých zkouškách, které na nás přijdou. Aspoň mě nezachvátila panika, přestože události nabírají rychlý spád. Měla bych aspoň lidi pomalu informovat, ať si udělají zásoby? A na závěr Vás pane Karpeta prosím o odpověď na jeden soukromý dotaz. S manželem jsem již začali prodávat byt + máme nějaké našetřené peníze. Ale pochopili jsme, že vzhledem k dění ve světě, bohužel byt asi nestačíme prodat. Myslíte si, že aspoň za ty našetřené peníze se máme pokusit v rychlosti koupit aspoň nějakou chatu, anebo, že už je pozdě? Bydlíme totiž v paneláku. Pokud Vám zbude čas na mé dotazy, tak předem moc děkuji za odpověď.

    S pozdravem
    Marcela

    1. Marcelo, Kristus říká: “Bděte tedy, protože neznáte den ani hodinu““ /Mt 25:1-13/ Když čtu vaše řádky, nemyslím si, že vy olej ve své osobní lampě nemáte. A váš dotaz na mém webu svědčí o tom, že nespíte. A napsal-li jsem, že máte pomoci jiným, neznamená, že jim máte nutit svůj vlastní olej do lamp. Pomozte bdít těm, kteří ten olej v lampě mají a jsou připraveni „ženicha“ uvítat, abyste spolu neusnuli. Byl to opět Kristus, který měl říci: „Nedávejte svaté věci psům a neházejte své perly prasatům; jinak je zašlapou, otočí se a roztrhají vás“ /Mt 7, 6/. To platí o těch ostatních, kteří dodnes chrápou ponořeni v hmotě, žerou, serou a souloží jak za časů Noé až do chvíle, kdy přišla potopa a spláchla je z povrchu tohoto světa. Píšete: „Nemám potuchu, jestli já sama vůbec obstojím v takových těžkých zkouškách, které na nás přijdou.“ Chcete-li tuhle „potuchu“ získat, přečtěte si tady na mém webu vše, co je zde psáno o lásce k sobě. Protože právě tahle Kristova bezpodmínečná láska k sobě /a tedy i lidem kolem sebe/ je onou sirkou, kterou dokážete onu lampu rozsvítit, až uslyšíte, že ženich přichází. Jste totiž duálním spojením vědomí hmotného těla a vědomí ducha a ty dva v sobě musíte přivést do láskyplné rovnováhy. Pokud jste to zatím nedokázala sama, svěřte se mi, pomohu vám. Nikdy ovšem nevtiskuji sirky do rukou těch, kteří mne /tím, že se zeptají/ nepřesvědčí o tom, že mají zájem o rozsvícení své lampy. Pokud jde o vaši starost o předzásobení, učiňte, co považujete za vhodné. Němci a Poláci podle tisku se na válku již připravují. Ti naši kašpárci v Praze dělají vše naopak, než by měli. Od nich proto žádný impuls nečekejte. I když bude totální jaderné katastrofě zabráněno, tahle civilizace končí. Kdo bude mít kousek pozemku, kamna na nějaké přírodní palivo a něco ve špíži, bude na tom líp než ten, který je v paneláku. To je můj pohled na věc.
      Děkuji vám za váš zájem o moji práci a přeji štěstí!

      Pavel Karpeta

      1. Zdravím Vás, pane Karpeta a děkuji za odpověď.

        Návod na rozsvícení lampy mám. Doufám, že se mi to podaří uskutečnit. Co mi také jiného zbývá…..

        S pozdravem
        Marcela

    2. Výše uvedená odpověď je velmi pravdivá, je jen bych rád vše ještě shrnul tak nějak obecně:

      Nikdo se neděste! ŽÁDNÝ STRACH! Tento web přináší poznání ve smyslu: Jen pravda vás osvobodí.

      Je totiž dobré být připraven, ale současně žijme naplno a kvalitně, abychom se nemuseli stydět za svůj prospěch v této „škole duší“ na Zemi.

      To nejlepší co můžeme udělat nejen sami pro sebe, ale i pro své bližní a celé lidstvo, je dokončit svou transformaci. Pak se mimo jiné přestaneme bát:

      Člověk si svým myšlením sám tvoří svou budoucnost

      Je to velmi důležité pravidlo o tom, že člověk /i celé lidstvo/ si svým myšlením připravuje svoji budoucnost. Již jsem se o něm zmiňoval v souvislosti s člověkem jako jednotlivcem. Stejně tak však platí pro lidstvo jako celek. …

      Co vám už ale málokdo řekne, je to, že nejen myšlenkou si člověk /a lidstvo/ tvoří svoji budoucnost. Neřeknou vám, že podíl lidských emocí na tvorbě budoucnosti je ještě výrazně vyšší než podíl myšlenek. Proč tomu tak je?

      http://www.ragauian.cz/jak-se-dotyka-tisicileti-cirkevni-false-vaseho-kazdodenniho-zivota-11/

Komentáře nejsou povoleny.