Aktuálně o událostech „Konce věku“: Pohled z USA. Alex Jones varuje před americkými prezidentskými volbami

Události v Sýrii se přiostřují, jak postupně rozebíráme v této krátké sérii textů » Postupně si ukazujeme oč aktuálně v Sýrii běží, o co se tam hraje doopravdy. Není to téma, kterému bychom se věnovali rádi, ale ono má vážné souvislosti s předpovězenými událostmi „Konce věku“ »

Neberte prosím následující faktické informace jako nějaké strašení… ono jen prostě není možné „strkat hlavu do písku“, je dobré vědět kam nás posunují naši vládci, abychom mohli věci vzít do vlastních rukou. A to můžeme! ragauian dává jasný návod, jak použít onu duchovní „úzkou cestu“ a konečně vzít svůj život do vlastních rukou »

Pohled z USA. Alex Jones naléhavě varuje: Informáciu s ktorou sa sa Vami idem teraz podeliť, je jedna z najzávažnejších o ktorej som kedy informoval, za celú moju 21 ročnú kaiéru reportéra.

Podívejme se teď na pohled z druhé strany oceánu. Alex v zásadě neříká nic, co byste už neznali z tohoto webu, dělá jakési shrnutí posledních událostí. V zásadě jde o to, že vývoj je silně spojen s prezidentskými volbami v USA a tzv. globalistické křídlo zoufale spoléhá na vítězství Clintonové.

march_of_tyranny-banking-and-corporate-masters-control-both-major-parties-behind-the-scenes

Byli bychom rádi, kdybychom mohli říci, že Trump je pojistkou proti rozpoutání světové války ze strany globalistické loutky Hillary, tak jak si to podle všeho myslí i Putin… jisti si tím ale nemůžeme být… asi zbývá jen věřit a doufat v pomoc ze světlé strany… a samozřejmě vytrvat na cestě své osobní transformace, což je základ pozitivních změn, jak vás na to ragauian.cz setrvale upozorňuje »

Demokracie v USA už prakticky neexistuje

adolf-make-the-lie-big

Masky byly odhozeny a globalisté už nezakrytě používají veškeré mocenské páky co mají k dispozici. Mimo jiné jde o neférové ovlivňování voleb ze strany současné globalistické Obamovy vlády. Ale úplně nejhorší fakt je, že jim patří téměř všechna média, a tato média v čele s CNN jednoduše manipulují s fakty, hrají na nízké pudy a emoce — prostě lžou ze všech sil aby očernily Trumpa. Do manipulací patří i prefabrikace (falšování) anket a průzkumů ohledně popularity kandidátů. Tomu, že globalisté plánují zmanipulovat prezidentské volby v USA, napovídá i fakt že byli vyhozeni pozorovatelé voleb z RF »

On March 16, 2016 WikiLeaks launched a searchable archive for 30,322 emails & email attachments sent to and from Hillary Clinton's private email server while she was Secretary of State. The 50,547 pages of documents span from 30 June 2010 to 12 August 2014. 7,570 of the documents were sent by Hillary Clinton.
On March 16, 2016 WikiLeaks launched a searchable archive for 30,322 emails & email attachments sent to and from Hillary Clinton’s private email server while she was Secretary of State. The 50,547 pages of documents span from 30 June 2010 to 12 August 2014. 7,570 of the documents were sent by Hillary Clinton.

 

Když se pomocí WikiLeaks a DCLeaks na Hitlery a Obamu provalilo, co vše za zlo napáchali — a to včetně založení Islámského státu IS — tak masomédia odvádí pozornost ovčanů od skutečného obsahu na to, že údajně „zlý“ Putin hackuje chudáka Hillary… ovšem nikdo nepředložil jediný důkaz… jen spoustu keců typu „možná“, „myslíme si“…

Ačkoliv se k prozrazeným e-mailům Hitlery přihlásila WikiLeaks, média štvou proti Putinovi. Přijde vám to normální? Důkazem toho, že tyto prozrazené e-maily jsou pro globalistickou Hitlery skutečně nebezpečné, je i fakt že Assange byl podle všeho nedávno zlikvidován. Ano, podle všeho to vypadá, že Assange skutečně zlikvidovali… krycí povídačka o nějakém odříznutí od internetu je totiž (nejen z pohledu IT profesionálů) očividný nesmysl. Aby jej mohli odříznout od Sítě museli by mu sebrat i mobily, prostě všechno… a protože se Assange neukazuje ani na balkónu ambasády, logické vysvětlení říká, že je mrtvý »

Pozn. doplněna 22. 10. 2016: Ještě jedna IT úvaha k únikům na WikiLeaks a DCLeaks z poslední doby. Všichni víme že např. Snowden udělal pro lidstvo velkou službu odhalením protilidských aktivit směřujících k zotročení lidstva, nicméně sbírání těchto informací mu trvalo docela dlouho a podařilo se mu to JEN díky tomu že měl velká bezpečnostní oprávnění pro vstup do systému.

A logická úvaha ohledně masivnosti čerstvých úniků dokumentů se zločiny Clinton a spol. nás vede k závěru, že to těžko mohla být práce jednoho člověka… daleko pravděpodobněji to vypadá na tým, který nejspíše musel mít i přístup dovnitř systému… jinými slovy někdo uvnitř amerických institucí. Obviňování RF je v tom kontextu docela legrační.

Metoda „rozděl a panuj“ v praxi

Ano, jestli je něco nepřehlédnutelné, tak je to štvaní masomédií proti Ruské Federaci. Prosíme vážené čtenáře aby měli na mysli, že skutečně jde o učebnicovou ukázku techniky „rozděl a panuj“… necháme se znovu oblbnout? …nebo raději vytrváme na cestě své osobní transformace? »

Alex Jones se domnívá, že globalisté tak moc nemají rádi Trumpa, protože mu radí bývalý šéf vojenské rozvědky generál Flynn, který mimo jiné zveřejnil informaci o tom, že Obama a Hillary před 3 lety pomáhali rozšiřovat ISIS…

Hlavní vůdce globalistů a loutkař v pozadí je miliardář Soros, který mj. manipuluje i Clintonovy » Soros stojí také v pozadí řízené mohamedánské migrační invaze do Evropy a jeho pařáty rafinovaně manipulují i u nás skrze zdánlivě nezávislé občanské organizace v rámci tzv. Agendy 2030 » Tato údajná nezávislost těchto prodejných osob je samozřejmě pouze falešnou maskou, jelikož jsou všechny financovány skrze Sorosovy nadace »

Zatímco Sorosova chobotnice je viditelným projevem tzv. Druhé šelmy z Janova Zjevení, tak tato mocnost spolupracuje i s papežskou První šelmou a momentálně je klíčovým cílem ovlivnění prezidentských voleb v USA. Vatikán by podle zadání měl ovlivnit křesťanské ovečky k volbě Hitlery Clintonové. Vrcholem má být průzkum veřejného mínění, ze kterého má vyplynout jasný výsledek: Podpora věřících křesťanů vůči papeži v jeho názorech na islám a všeobecně na multikulturalismus »

 

Alex Jones: Sorosom kontrolovaná vláda USA vyhlásila Rusku vojnu

Video obsahuje slovenské titulky, zapněte si je, pokud se vám nezobrazí samy.

 

David Icke: Přesťaňte hrát Pokémony a probudťe se — hloubkový rozbor o tom, jak a kdo to na Zemi doopravdy řídí

Doplněno 12. 11. 2016: David Icke úžasným způsobem spojuje dostupná fakta do pravdivého obrazu naší současné reality.

nwo-council_13-think_tanks-trilateral-un-bilderberg-club_of_rome

Hlubšímu rozboru toho, jak Soros, Brzezinski a spol. manipulují Obamovu vládu, Clintonovský a Bushovský mafiánský klan i celý svět směrem k NWO, se David věnuje ve svých přednáškách…

Rozebírá i souvislosti s děním na Ukrajině a v Sýrii (viz Eurasia)… a ukazuje mj. stopy k tomu, jak tito pekelníci v pozadí plánují globální válku USA-NATO s RF a Čínou… to vše v zájmu instalace globálního NWO fašismu. USA k tomu mají být použity jen jako nástroj bez ohledu na důsledky. A to je přesně to, co Hitlery a Obama dělají v zájmu svých loutkařů. U Trumpa je snad jistá šance, že jako patriot nebude souhlasit s tímto zneužitím USA…

 

David jde ve své analýze ještě daleko více do hloubky pro ty, co skutečně chtějí pochopit pravdu o tom, jak a kdo to doopravdy řídí.

Pokud bychom to měli shrnout co nejstručněji, hlavním loutkařem jsou ti, co vlastní a řídí Rotchildovo bankovní impérium skrze spřízněné tzv. pokrevní linie. Snažili jsme se vám už mockrát maximálně jednoduše a názorně vysvětlit jak zhruba funguje ono vládnutí světu skrze bankovní systém » Proto vám opakovaně říkáme, že přesnější označení pro USA je FED-USA, jelikož pod maskou údajné demokracie jim ve skutečnosti skrze soukromé banky FED vládne Rotschildova skupina, někdy nazývaná jako Rotschildovi Zionisté…

Soros = Bags of Sorrows. Soudruh Soros je skutečným démonem v lidské podobě, je mj. i podporovatelem a loutkařem globalistické Hillary. Když poznáte všechny detaily o činnosti jeho celosvětové chobotnice "neziskovek", začnete se doopravdy bát...
Soros = Bags of Sorrows. Soudruh Soros je skutečným démonem v lidské podobě, je mj. i podporovatelem a loutkařem globalistické Hillary. Když poznáte všechny detaily o činnosti jeho celosvětové chobotnice „neziskovek“, začnete se doopravdy bát…

Nejviditelnějším loutkařem je démon Soros, který účinně manipuluje s nevědomými lidmi pomocí systému tzv. neziskovek, NGO » Je to velmi rafinované, protože je to vydáváno za jakoby lidovou aktivitu. A je dokonce možné, že někteří naivkové a nevědomci skutečně věří tomu že dělají dobré věci. Stejný mechanismus manipulace stojí i za tzv. „barevnými revolucemi“ — většinově financováno skrze Sorose, skrze jeho chobotnicí neziskovek. Nejviditelnější Sorosova organizace je Open Society Fund. Kolaborantům a naivkám placeným těmito fondy můžete děkovat za útoky na českého prezidenta, za plánovanou a řízenou destrukci vašich dříve relativně svobodných národů, momentálně především pomocí plánované islamizace Evropy pod rouškou Agendy 2030 — proto před ní tak naléhavě varujeme » Při hledání pravdy se dívejte na zdroje financování těchto údajně nezávislých neziskovek! Skoro všechny mají jednoho pána. Jeden vládne všem… pomocí peněz.

I ČR má své Sorosovy kolaboranty, zde např. soudruh Janda z Evropských Hornot
I ČR má své Sorosovy kolaboranty, zde např. soudruh Janda z Evropských Hornot

Vše to úzce souvisí s americkými volbami, o kterých se vám snažíme ukázat skutečná fakta, jelikož masomédia patřící Druhé šelmě dnes s fakty manipulují doopravdy masivně…

Opakujeme: Největší zisk všech moudrých lidí z těchto voleb spočívá v tom, že se díky WikiLeaks a jejím informacím přímo ze zdrojů amerických tajných služeb (viz Steve Pieczenik) mohli dozvědět, jaká je pravda o Druhé šelmě…

Že to Hillary a spol. stvořili většinu islámských teroristických skupin, že to oni ve spolupráci se svým sponzorem Sorosem řídí mohamedánskou imigrační invazi » za účelem islamizace, zničení svobodných národů a rychlého zavedení Nové Světové (globální) Vlády (New World Order, NWO)… Že to byli Rotshildové, kdo si skrze Citibank nadiktovali složení Obamovy vlády… atd. atd. »

 

Jen pravda nás osvobodí!
Poznejme sami-sebe!


Další informace: