Je Bašár Asad úplný debil? Protože když ne on, tak kdo? Že by …?

Tenhle  článek jsme měli připraven  až na  zítra, ale  vzhledem  k aktuálnímu raketovému  útoku na Sýrii se nedá nic dělat a musí okamžitě na sklo!

Nerad používám vulgarity ve svých  článcích. A už vůbec v titulcích. Drsný  slovník, pokud  nejde o nutnou obranu proti napadení,  je kontraproduktivní a  nijak  nepomáhá  zvýšit  sdělnost  nějaké  myšlenky. Naopak – apriori leckoho  automaticky  odrazuje.  Dneska  mi  ovšem nezbylo  nic  jiného,  než  porušit   svoje pravidla. Protože  je  to na  místě.

Když  totiž  slyším a  čtu  tu  záplavu  názorů – ano  názorů, nikoli  informací  o  posledním užití chemických zbraní v syrském  konfliktu,  nezbývá mi nic  jiného,  než  si  položit  zmíněnou  otázku  přesně  tak,  jak  je prezentována  v  titulku  tohoto  sloupku! Tedy  znovu:

Je Bašár  Asad  úplný  debil?

Nejspíš  ano.  Podle   komentářů  oficiálních  západních  představitelů  i  politických  komentátorů  informačního  mainstreamu  ohledně posledního  nasazení  bojových plynů  na  syrském  bojišti  – konkrétně v syrském Chán Šajchúnu v provincii Idlib

Je nesporné,  že k  rozsáhlé  intoxikaci  civilistů  v  té lokalitě  došlo.   A protože  se tak  stalo,  je   důležité  najít  viníka.  Protože  tohle  je  naprosto  nepochybně  válečný  zločin nejtěžšího  kalibru!  O  tom  nelze  vést  žádnou  diskusi.

Naopak ovšem velmi pečlivé,  důkladná a  zejména na  důkazech založená  diskuse je  nezbytně  třeba  k  odhalení  toho,  kdo tohle  vrcholné  darebáctví  má na svědomí. jenže  pro naši  část  světa  žádná  diskuse, žádné  zkoumání ,  žádné pečlivé  vážení   každého  detailu,  aspoň  v  tom  rozsahu,  jak to  dělá  každá  běžná  kriminálka  při  vyšetřování  té  nejtuctovější  vraždy,  není  potřeba  a   prostě  se nekoná. V jeden okamžik světové  agentury  přinesly  informace o  chemickém útoku a  za  pár  minut   jsme se dozvěděli,  že  to má na svědomí  buď  Bašár  Asad  nebo Kreml. Nebo oba. Místo zkoumání  důkazů  nastoupily  silné  a  ještě  silnější  výroky. Které s e stále  stupňují.

Nevím,  kdo  ty  otravné plyny  v  tom syrském  městě  použil.  A  nedělám si sebemenší  nárok na  to,  abych nějak  sebeméně  přispěl  k  objasnění  tohoto bestiálního  zločinu. Nicméně,  vždycky,  když  se něco podobného  velkého  stane,  kde  není  zřejmý  viník,  sestavím si  katalog  základních  otázek,  jejichž  zodpovězení  nevyžaduje  ani speciální  znalosti,  ani  nákladné  technické  rozbory  a  dokonce ani přítomnost  na místě  tragedie,  ale  bez  jejichž úplného  zodpovězení   se  v  žádném případě,  nelze  dobrat pravdy.  Udělal   jsem to,  k  velké  nelibosti  příznivců  spikleneckých teorií, v  případě útoku na  newyorská  dvojčata,   stejně tak  jako u  všech teroristických  ataků v poslední  době,  ať  už byly  kdekoli  a udělám  to  i dneska.  Protože  hned , jakmile  měli  všichni,  co  mají  kolem nás  díru  do  krku a k  tomu patent  na  ten jediný  správný  názor,  jasno a  začali  vykřikovat  – může za  to syrský prezident a Rusové,  pak  jsem si položil  tu otázku  z  titulku:

Je  Bašár  tedy Assad  úplný  debil?

Abych nebyl podezírán  s  podjatosti,  jednostrannosti pohledu, toho že  jsem  snad  placen z  Damašku nebo z Moskvy,  sděluji  p.t.  čtenářům, že  tento názor  přijmu.  Ano  Baššar  Asad  je  úplný  debil  a  ten plyn použili  jeho piloti  v  Chán Šajchúnu  záměrně  a  s cílem vraždit  civily  za  každou  cenu, jen proto,  aby  ukojil  svou  vražednou mánii a posedlost.  A  Rusko a  Putin  jsou skoro  stejní  debilové, protože  mu v  tom  nechtěli nebo  neuměli zabránit.

A  nyní  si  vysvětlíme konsekvence  toho  Asadova  zešílení.

Plyn  byl  použit  3.  dubna.  To  datum  je  důležité!  Důležité  proto,  že  o PĚT DNU  DŘÍVE americká  velvyslankyně  v  OSN Nikki  Hayleová   doslova  řekla:

„Když pohlédnete na situaci, musíte změnit priority. Naší prioritou už není sedět a soustředit se na vyhnání Asada. Naší prioritou je reálně se podívat na to, jak dát věci do pohybu a s kým spolupracovat tak, aby syrský lid skutečně pocítil změnu,” 

Což  o  den později  mluvčí  Bílého  domu Sean Spicer konkretizoval  takto:

„Co se týče Asada, je politickou realitou, kterou musíme přijmout s tím, jak na tom teď jsme. „ řekl Spicer podle agentury Reuters.

Bašár  Asad  přežil svou polituickou  smrt. Stal  se  akceptovanou realitou  pro  Spojené  státy a  tím  si v podstatě  zajistil  další politickou  a nejspíš  i  fyzickou  budoucnost. Ale  protože  je úplný  debil  a  neví  roupama  co by,    okamžitě, jakmile  zase začal být  brán  vážně,  nařídil  útok na  civilisty  bojovnými  otravnými  plyny,  aby   tento  status  okamžitě  vyměnil za pozici  světového vyvrhele  číslo  jedna!!!!  Tohle je přece modus  operandi  prezidentů!

Nejen  to,  je  to  opravdu  po krvi  lačnící  monstrum,  jakých  ani  v  dlouhé  historii největších  a nejodpornějších  válečných zločinců nebylo mnoho.  Jeho,  ještě před půl  druhým  rokem  decimovaná a prohrávající  armáda, dnes v podstatě  drtí svoje protivníky  na všech  frontách / na  specializovaných  webech  jako  jsou třeba  Aktuanlikonflikty.cz/ si to  snadno  můžete  kdykoli ověřit  a   sledovat vývoj /nejen/ na  syrském  bojišti doslova z minuty  na minutu/,  takže  naprosto  nepotřebuje sahat  k podobným  praktikám!  Ale  to  víte – úplný  debil je  úplný  debil.Třeba  s emu  zdálo, že nevítězí  dost  rychle,   takže se nějakou logikou a  to  ani tou  nejzákladnější, vůbec nezabývá. Hlavně  že může  zase vraždit! My  přec e víme,  že  mu nejde o to, aby  vyhrál, ale  aby  vraždil!

Ovšem  každý  psychopat vždy  k  vraždění  potřebuje  nějaký, třeba  nepatrný  impuls.  A tady mu  ho  asi   poskytlo  pondělní  jednání ministrů  zahraničí  EU.  Kde se  tito pánové  a  dámy  potřebovali  vymezit  pro  změně  amerického stanoviska  vůči  úplnému  debilovi  Asadovi, což  učinili  například  takto:

Šéfka diplomacie EÚ Federica Mogheriniová na úvod zasadnutia Rady EÚ pre zahraničné veci v Luxemburgu uviedla, že sa zdá „úplne nereálne“ veriť tomu, že Sýria bude rovnaká, ako bola v minulosti. „Je však na Sýrčanoch, ako rozhodnú. To je jasné,“ skonštatovala. „My trváme na svojom postoji. Nemyslím si, že je tu nejaká budúcnosť pre Asada, ale prináleží sýrskemu ľudu, aby o tom rozhodol,“ uviedol šéf holandskej diplomacie Bert Koenders. Minister zahraničných vecí Francúzska Jean-Marc Ayrault v Luxemburgu zdôraznil, že Sýria potrebuje „politický prechod“ hodný tohto označenia. Francúzsko si podľa neho nedokáže predstaviť, že na konci tohto procesu, keď bude reč o vybudovaní budúcnosti pre Sýriu, by mohol zostať na čele krajiny Asad a podľa šéfa nemeckej diplomacie Sigmara Gabriela majú USA teraz „oveľa realistickejší“ prístup k Sýrii ako v minulosti. Tvrdí, že o budúcom osude Asada majú rozhodnúť Sýrčania. „Vždy sme hovorili, že Sýrčania musia rozhodnúť o tom, kto bude ich prezidentom, akú budú mať vládu. Nemá zmysel určovať Asadov osud od začiatku, lebo by to viedlo do slepej uličky,“

Mno!  Ano , Bašar  Asad  je  úplný  debil, totální  narcis a  nutně  potřeboval  dokázat, že  reálně  totálně  zbankrotovaná  politika    evropských  zemí  proti  Sýrii i  jeho osobě,   byla přeci  jen správná, z    přirozeného velikášství  chtěl veřejně  udělat  z  Donalda  Trumpa, ledva  nad  ním  přihmouřil oko,  veřejného  blázna!  Ano takhle  jedná  opravdu   totální pomatenec. A  to ,  jak víme  Bašar  Asad.

To, že  je  to  těžký  dement  přirozeně  vysvětluje i  jisté  drobné  technické  nesrovnalosti  v provedení  útoku.  Totiž   použití  hned  údajně  dvou  typů  otravných  plynů – sarinu a  chloru. Původně  byla  řeč sice jen o sarinu,  ale  nyní   je  už, i  v našich mediích  přiznáván  chlor.  Nestačil  jeden plyn,  on  to  vraždění  chtěl  mít ložené, takže hned  dva!  Nikdo jiný  než úplný debil   to nevymyslí!

Mimochodem ten  sarin….  Zejména   ten  prý  je  důležitý, protože  usvědčuje  Asada. Teroristé  prý  nemají  kapacity  k  jeho  výrobě.  Zatímco  u  chloru  je  to jinak,  ten lze  získat  například  z kuchyňské  soli celkem jednoduchým  způsobem a  nikdo nepochybuje,  že  islamisté ho nejen  vyrábějí, ale  také  houfně  při svých operacích používají.   Takže ten  sarin….. Ano přijímám  tvrzení, že  poslední  chemický  útok  v Sýrii má na  svědomí  jednoznačně  Bašar  Asad!    Tím pádem dospíváme k   jednomu  zásadnímu   a  před  světem  nepochopitelně  utajovanému   objevu  –  nikoli  Usama  bin Ladin a podobní  vytvořili a  řídili  Al  Kajdu,  nýbrž  – ano správně-   krvavý  řezník  Bašar  Asad!!!!  Nechápu, že  ni  tohle  dlouhé  roky  někdo  tajil!  Proč?   Kdyby  jste  náhodou  nyní  pochybovali  o  mé  duševní integritě, pak  vám vřele  doporučuji  přečíst  si  článek s  názvem

Je  z  1. července  2013!!!  Tedy z před  4 let. A protože  know  how  a  technické vybavení  na  výrobu sarinu  měl  v té době,  se zohledněním  dnešních informací, jak nám  jsou prezentovány,  měl a má  jen  Asad,  je zřejmé, kdo  tehdy  stál  za  Al Kajdou.  A nejspíš  i vytvořením  Islámského státu.  Kdybyste  si  začali  ťukat na  čelo  a namítli, že  jako IS  vyhlásil  nesmiřitelnou  válku  Asadovi a za nejvyšší  cíl  stanovil jeho svržení   a že  jsem tudíž vedle  jako jedle, pak  se dopouštíte  naprosto fatálního  omylu! Jednak proto, že  že  jsme  si  už  dokázali, že  Asad jako naprostý debil, použil  chemické zbraně  v okamžiku,  kdy  mu prostě  jen stačilo čekat,  až  se protivníci  zhroutí, ale  především proto, že tenhle doslova   po    krvi  lačnící   psychopat   si stvořením  Islámského státu , Al  Kajdy  a podobných organizací, které  naoko válčí proti němu,   vytvořil zcela  záměrně  dokonalou  záminku,  aby  mohl  vraždit opravdu  ve  velkém. Na obou stranách  fronty!  A  s  naprosto  ďábelským  cynismem  si to ještě  to vraždění nechal  nejméně  z poloviny  platit   /IS  a na  něj  navěšení/ z cizích zdrojů,  aby  to všechno nemusel  financovat z vlastního!  Hlupáky  ze  Západu a z  ropných monarchií!!! To  víte  -všech  čertů  futrál Asad!

Ve  světle  těchto zjištění  musí  být  přece  každému  nad  slunce jasné,  že   tvrzení  Ruska,  že  syrské  letadlo  zasáhlo při  náletu  na  Chán Šajchún velký  sklad  zbraní  a  munice  militantů, kde tito  skladovali  svoje  zásoby  otravných  plynů,  za  naprosto  vyfabulovanou a  vylhanou  výmluvu,  která  nemůže  být  ani trochu pravdivá a  není potřeba  ji  vůbec zkoumat!  Bašar  Asad, je prostě  totální  debil,  vraždící  monstrum. Ale  se zatraceně  dlouhými  prsty. Jak například předvedl  už  při  prvním použití  otravných  plynů  na  syrském  bojišti v Ghoutě  21. strpna  2013. Kdy  si prostě uměl zařídit, a by  jeden  z absolutně  nejprestižnějších  vědeckých  a  univerzitních  celků na zeměkouli – Massachusetts Institute of Technology (MIT) vypracoval rešerši,  zkoumající  tento incident. A  vraždící  maniak  Asad  si uměl zařídit,  že  on  i  syrská  armáda  z  toho  byly  nejprestižnějším  americkým vědeckým  centrem vyviněni!!!  A  nezůstalo jen u  toho. Ďábel se prostě  vloudí  všude  obloudí  každého. I  když je  to jinak  debil. Ještě  před  tím uměl  zbláznit/podplatit/podvést/přemluvit -dosaďte  si sami vhodný  termín,  mimořádně  zkušenou  a protřelou  vyšetřovatelku  válečných  zločinů  -Carlu  del Ponte  a to  natolik,  že  dala   6.  května  2013!!!!, tedy  ještě  dávno před  chemickým vražděním v  Ghotě!!!  interview  nikomu  menšímu  než  BBC,  kde zcel a nekompromisně  konstatuje, že  syrští rebelové  útočí  sarinem!!!!!

Nicméně  MIT, Carla  del Ponte a  přirozeně  že  i  prolhaný  Putin s   vraždícím monstrem  Asadem si  mohou  tvrdit  co chtějí.  My  určitě víme, že  Asad  je  debil a  zaútočil otravnými  plyny.   V  žádném případě to nemohli  být  islamisté, kteří  těžce  prohrávají a  opuštějí  jednu pozici za  druhou a jediný  větší  celek, který jim zbývá  je  už  jen provincie  Idlíb, kde se  stal tenhle  indient,  Američané  jim před  časem s koncem Obamy  zastavili pomoc,  Turecko  výrazně přiškrtilo  přístupové  cesty na jejich  území a s  Ruskem se snažilo  organizovat mírové  rozhovory, zkrátka jsou v situaci, že  jestli nedojde k nějaké zásadní změně  v postoji  velmocí, zejména USA, je jejich  osud  zpečetěn.  Ti  by nikdy  a  to také víme  naprosto jistě – chemické zbraně  nepoužili  a protože je  zcel a jistě  ani  nevyráběli a nevyrábí,  nemohli  je  tudíž  ani  skladovat.

Takže  základní  otázka  chemického  útoku  v syrském Chán Šajchúnu

Je  Bašár  Asad úplný  debil?  je  uspokojivě  zodpovězena. Tudíž  můžeme,  bez nejmenších pochyb, prohlásit – ano tenhle zločin provedla syrská armáda z rozkazu  krvavé  zrůdy, co si  říká  syrský prezident.


Zdroj a další informace o Sýrii:

Syria ‘White Helmets’ Exposed, Propaganda Instrument 1 Syria ‘White Helmets’ Exposed, Propaganda Instrument 2 Syria ‘White Helmets’ Exposed, Propaganda Instrument, syrian boy omran 4 Syria ‘White Helmets’ Exposed, Propaganda Instrument, syrian boy omran 5 Syria ‘White Helmets’ Exposed, Propaganda Instrument, syrian boy omran in CNN 6

A mediální prestitutky se nestydí ani ani trochu… nebo možná nemají mozek?