Co dělaly ruské bombardéry u Aljašky? Ruská Federace oficiálně tvrdí, že může paralyzovat námořnictvo USA elektronickou zbraní. Neználkové na Západě se smějí a přísloví říká: Kdo se směje naposled…

Dnes musíme začít opět trochu zeširoka abychom pochopili, co se skutečně děje. Jakkoliv to zní divně, dozvíte se nejen o nové převratné technologii pro výrobu energie, ale  současně tím získáte i další důkaz o podstatě této reality.

Navážeme mj. na předchozí texty v rubrice Lidstvo v centru střetu civilizací » na informace o objevu určitého typu energie… Je nutno předeslat, že naši mocipáni (v rámci své snahy udržet moc nad ovečkami) potlačují znalosti o těchto technologiích tak dokonale, že většina lidí ještě dnes odmítá i naprosto seriózní důkazy o existenci těchto převratných technologií, které vám právě chceme představit — protože ty věci jsou mimo jejich zúžený obzor vnímání.

Jen poznání pravdy nás osvobodí!

Pro všechny, kteří už nechtějí být za voly, dnes přinášíme jako první v ČR a v SR, velmi čerstvé a naprosto seriózní svědectví o něčem, co zmanipulovaní ovčané Západu nemají vědět. Přitom půjde o věci, které nejsou v rozporu s moderní fyzikou, která říká…

Základem všeho je energie, nikoliv hmota!

Materialismus je do nebe volající lež

Technologie, důkazy jejíž existence dále předložíme, má podobný princip jako již dříve zmíněná Teslova skalární technologie. Je nutno zdůraznit, že nic z toho není v rozporu se současnými vědeckými poznatky! Pokud nám přesto nevěříte, hledejte v teoriích kvantové fyziky…

Málo známý propagační plakát EU má symboliku dokonce dvojnásobnou: Babylonskou věž, která je v Biblickém Janově zjevení jasně spojena se Satanem. A pak dokonce i reverzní negativní pentagram, jakožto hlavní symbol satanismu... všímejte si převrácených hvězd! Tohle je silné kafe!
Málo známý propagační plakát EU má symboliku dokonce dvojnásobnou: Babylonskou věž, která je v Biblickém Janově zjevení jasně spojena se Satanem. A pak dokonce i reverzní negativní pentagram, jakožto hlavní symbol satanismu… všímejte si převrácených hvězd! Tohle je silné kafe!

To co oficiální západní „věda“ popírá, respektive NEZNÁ, je realizovatelnost těchto principů… Jistý průkopník kdysi navzdory jisté nejmenované satanské církvi řekl: „…a přece se točí“. Přesně totéž platí i v tomto případě, kdy se vás satanský systém přicházející NWO Agendy 2030 » snaží udržet v temnotách nevědomosti.

Technologie skalární energie » je založena na objevu nového typu elektromagnetického vlnění, které existuje ve vakuu. Tyto „délkové“ elektromagnetické vlny „putují podél časové osy“. Čas sám se dá převést (stlačit) na energii stejným činitelem, jímž je hmota převedena na energii — rychlost světla umocněná na druhou neboli E = mc².

O „vakuu“ obvykle uvažujeme jako o prázdném prostoru, z něhož je odstraněn vzduch. Moderní fyzika ovšem ví, že „prázdnota“ v prostoru vůbec neexistuje. Fyzikální „vakuum“ proto spíše připomíná divoce klokotající kotel, naplněný „částicemi“. Kousek „prázdného prostoru“ o velikosti kostky cukru obsahuje tolik energie, že by nám mohla dodávat elektrickou energii celé Zemi po milióny let.

Energii lze z uvedených důvodů získat z času, stejně jako se získává z jiných zdrojů — je to jako „zanořit lopatkové kolo do řeky“, řekl o možnostech využití této energie údajně sám její objevitel. „Získaná energie je zdarma, protože řeka (času) plyne, ať se na ní napojíme nebo ne“. Tím, kdo tuto skalární energii objevil, byl světoznámý americký vědec chorvatského původu Nikola Tesla…

Aktuální události ve světě

Musíme nyní zmínit též aktuální události ve světě. Asi jsem nebyl sám, kdo alespoň opatrně doufal, že zvolení prezidenta Trumpa v USA zmírní vzrůstající napětí mezi globalistickým Západem a Ruskou Federací, zabrání globální válce a obecně zbrzdí globalisty. Nicméně — po počáteční fázi jeho prezidentování (kdy stávající globalistické struktury ve vládnoucím systému USA blokovaly téměř všechny jeho reformy) přišlo něco, co lze vystihnout nejpřesněji jako obrat o 180 stupňů. Na alternativě se spekuluje o možných příčinách Trumpova obratu. Není to až tak důležité, nicméně osobně mi dává největší smysl jedna informace, která hovoří o tom, že globalistické síly zahnízděné v bažinách amerických tajných služeb vytáhly na Trumpa tzv. „kompro“. Tedy kompromitující informaci díky které musí „tančit tak, jak Rotschildovi sionističtí bankéři z Goldman Sachs pískají“. Mozaiku informací dobře dokresluje rozbor AEN o událostech ohledně Sýrie a Severní Koreje, který v podstatě říká, že Trump ani neovládá americkou armádu, ani se nechová jako svéprávná osoba, ale spíš jako zmatená loutka » Což přesně dokazuje mou teorii o „kompro na Trumpa“.

Eskalace napětí mezi velmocemi následkem toho znovu roste nebývalým tempem a donutila Rusko k demonstraci síly a dokonce k odtajnění jisté velmi pokročilé technologie, která využívá právě skalární energii. Předem prozradím uklidňující informaci, že jde o obrannou technologii, která v podstatě eliminuje nejnovější západní vojenské technologie a tudíž snižuje v podstatě na nulu schopnost satanských západních globalistů v USA a NATO rozpoutat světovou válku.

Podobně jako při souboji o americké volby byl naším benefitem zisk utajovaných informací o silách, které nám vládnou a pokouší se nastolit NWO » tak nyní získáváme oficiální potvrzení o existenci multidimenzionální skalární technologie. Potažmo tedy i potvrzení o podstatě naší iluzivní reality, o které se nám satanisté snaží nalhat, že je založena na hmotě… houbeles. A znovu zdůrazněme…

Základem všeho je energie, nikoliv hmota!

Začneme u zprávy z mainstreamu, která říká, že v těsné blízkosti Aljašky musela vzlétnout americká bojová letadla kvůli ruským strategickým bombardérům, které se u hranic Aljašky naposledy objevily koncem 80. let minulého století. Některé servery jako např. AEN chybně uvádějí, že US stíhačky vzlétaly 2x. Pravdou je, že při druhé ruské demonstraci síly už nevzlétly. Ano, nebylo to nic jiného než demonstrace síly, jak si ukážeme dále. Demonstrace, která měla odstrašit USA od jakékoliv myšlenky na rozpoutání války.

Podle www.whatdoesitmean.com byl Pentagon obrazně „klepnut přes prsty“ poté, co ruský systém „Khibiny Electronic Warfare“ kompletně paralyzoval obranu nad Aljaškou — tedy NORAD (North American Aerospace Defense Command). Akci prý osobně nařídil prezident Putin.

ben-garrison-hillary-podesta-satanism

Tento ruský server si již nebere servítky a otevřeně mluví o antikristovském démonickém globalizmu, který vládne Západu. Nejsme fanoušky Putina, ale přesto vás dlouhodobě upozorňujeme že globalismus je skutečně onou antikristovskou Druhou šelmou z Janova Zjevení »

Prezident Putin v pondělí 17. dubna 2017 poslal dva strategické bombardéry Tu-95 (Bear) vybavené zbraněmi Khibiny Electronic Warfare na okraj identifikační zóny vzdušné obrany NORAD na Aljašce a nařídil použít Khibiny na blížící se americké stíhací letouny a předvést jeho „paralyzující účinek“ — a je faktem, když se ruské Tu-95 vrátily následující den (18. dubna), žádné americké stíhací letouny již nevzlétly z jejich aljašských letišť — z  čehož lze usoudit, že byla paralyzována všechna letadla, která Američané na Aljašce měli

Tu-95MS over Alaska

Toto máme potvrzeno mainstreamem — i když Pentagon samozřejmě svou bezmocnost nepřiznal… ale ti co umí číst mezi řádky, vědí své:

Russian bombers have neared the coast of Alaska for a second consecutive night as relations continue to worsen between the Kremlin and Donald Trump’s administration. Two Tu-95 Bear aircraft were monitored as they entered the US’ Air Defence Identification Zone on Tuesday. Unlike the previous night, fighter jets were not scrambled to intercept...

K tomu je možné dodat, že skutečně šlo čistě o demonstraci síly. Pro ilustraci si ocitujme kousek komentáře z NI:

Even when the bomber is in top-notch shape, the turboprop-powered Tu-95 is loud… really loud. In fact, it’s so noisy that listening devices on submerged U.S. submarines can hear a Bear flying overhead. Furthermore, it has the radar signature of a flying big-box store. The plane is huge. Photos of lumbering Bear-H bombers intercepted by sleek U.S. or NATO warplanes as they flew toward protected airspace are some of the most recognizable images of the East-West nuclear stand-off during the 1970s and ’80s. ..

25. 4. 2017: Doplňujeme novou informaci, která hodně zvyšuje nebezpečnost Tu-95 — i bez Khibiny. Jak uvádí Ria Novosti, tento bombardér totiž také může nést výkonné křídlaté rakety X-55CM (v kódu NATO — AS-15B „Kent“) s doletem až 3000 km. O to více zaráží fakt, že podruhé už stíhačky NORADu nevzlétly — s informacemi, které v tomto textu přinášíme, se ovšem vše stává křišťálově průzračné… BINGO!

Главная цель — NORAD
... Бомбардировщики-ракетоносцы Ту-95МС составляют основу российской стратегической авиации. Самолеты могут нести на борту крылатые ракеты Х-55. Стратегическая крылатая ракета Х-55СМ (код НАТО — AS-15В "Kent") принята на вооружении в 1987 году, способна поражать цели на дальности до 3000 километров. Масса ракеты — 1500-1700 килограммов. В боевых условиях бомбардировщик-ракетоносец может уничтожить несколько городов противника, причем не входя в его зону ПВО. ...

Co je lidem utajováno a proč?

Schopnosti „elektro-magnetických“ zbraňových technologií, o nichž je tu řeč,  jsou limitovány hlavně extrémní spotřebou energie…

Dnešní oficiální elektrotechnika nezná řešení a je záměrně udržována v nevědomosti, protože levné generátory energie z vakua by zničily ropné magnáty — a paradoxně ani Rusko nemá motivaci tuto technologii uvolnit pro veřejnost, jelikož prodejem ropy a plynu získává velké peníze. Vysvětlení je velmi prosté, jak vidíte…

Jistá je jedna věc: Khibiny potřebuje hodně energie a tu Rusům podle našeho zdroje dodávají převratné generátory „magrav“. Podle toho, co tvrdí doktor Keshe, tak on skutečně dokázal sestrojit praktickou konstrukci generátoru „magrav“, který získává energii z časoprostoru:

Teorii vymyslel známý Nassim Haramein, viz jeho publikace “The Origin of Spin“ — The Haramein-Rauscher Solution. Jeho objev točivého momentu uvnitř "tkaniny" časoprostoru vysvětluje "věčný" pohyb hmoty ve vesmíru. Navíc se ukázalo, že tento točivý moment, produkuje jak magnetické pole, tak i gravitační pole! Z toho je odvozen název technologie: Magnetic + Gravitational Field Technology = Magrav Technology.
Teorii vymyslel známý Nassim Haramein, viz jeho publikace “The Origin of Spin“ — The Haramein-Rauscher Solution. Jeho objev točivého momentu uvnitř „tkaniny“ časoprostoru vysvětluje „věčný“ pohyb hmoty ve vesmíru. Navíc se ukázalo, že tento točivý moment, produkuje jak magnetické pole, tak i gravitační pole! Z toho je odvozen název technologie: Magnetic + Gravitational Field Technology = Magrav Technology.

 

Plazmový generátor Keshe využívá točivého momentu uvnitř tkaniny časoprostoru k ionizaci plazmy. Keshe to popisuje jako rotující vír elektronů poháněný točivým momentem multidimenzionálního vesmíru — a pokud už máte pohyblivé elektrony, tak jste právě získali elektrický generátor... Získává se zde energie, která z našeho omezeného 3D pohledu vzniká zdánlivě z ničeho. Ovšem zákon zachování energie tím samozřejmě porušen není — představte si to tak, že energie přichází jakoby z další dimenze našeho vesmíru. Lidé sice vnímají pouze 3D, ale kvantová fyzika uznává existenci 11 rozměrů...
Plazmový generátor Keshe využívá točivého momentu uvnitř tkaniny časoprostoru k ionizaci plazmy. Keshe to popisuje jako rotující vír elektronů poháněný točivým momentem multidimenzionálního vesmíru — a pokud už máte pohyblivé elektrony, tak jste právě získali elektrický generátor… Získává se zde energie, která z našeho omezeného 3D pohledu vzniká zdánlivě z ničeho. Ovšem zákon zachování energie tím samozřejmě porušen není — představte si to tak, že energie přichází jakoby z další dimenze našeho vesmíru. Lidé sice vnímají pouze 3D, ale kvantová fyzika uznává existenci 11 rozměrů…

 

V souvislosti s úspěšným odstavením letecké obrany NORADu na Aljašce pomocí elektronické super-zbraně Khibiny povolil prezident Putin v dubnu 2017, poprvé v historii, odtajnění těchto „magravových technologií“, které nyní už RF používá a dále rozvíjí »

Chtěli jsme pro vás publikovat nějakou fotografii, ale je pozoruhodné, že o Khibiny Rusové sice už veřejně a oficiálně mluví, ale žádné fotografie k dispozici nejsou, na rozdíl od ostatních systémů. Rovněž se nemluví o „magravu“ a bez této informace skutečně mohou tyto údaje neználkům ze Západu připadat neuvěřitelné.

Všem je doufám z předchozího jasné, že Khibiny potřebuje hodně, ale opravdu hodně energie k tomu, aby mohla předvádět výše popsané výsledky. No a tu energii může dodat jedině „magrav“ generátor — západním technikům oficiálně není známo nic, co by tolik energie mohlo dodat a současně se vešlo do letadla:

Khibiny EW system

The Khibiny electronic warfare system was made operational in the Russian Armed Forces in 2013 to defend aircraft against air defense systems.

The Khibiny EW system differs from the previous-generation technology by its increased power and intelligence capability. It can assist in aircraft weapons control, create a deceptive electronic environment and help break through an enemy’s layered air defenses.

More:
http://tass.com/defense/942027

Khibiny EW system

The Khibiny electronic warfare system was made operational in the Russian Armed Forces in 2013 to defend aircraft against air defense systems.

The Khibiny EW system differs from the previous-generation technology by its increased power and intelligence capability. It can assist in aircraft weapons control, create a deceptive electronic environment and help break through an enemy’s layered air defenses.

More:
http://tass.com/defense/942027

Khibiny EW system

The Khibiny electronic warfare system was made operational in the Russian Armed Forces in 2013 to defend aircraft against air defense systems. The Khibiny EW system differs from the previous-generation technology by its increased power and intelligence capability. It can assist in aircraft weapons control, create a deceptive electronic environment and help break through an enemy’s layered air defenses. This is what happened with the US destroyer Donald Cook in 2014 when the warship’s air defense systems locked on a Russian Su-24 plane.

Moskva-1 is designed for radar reconnaissance (passive radiolocation), control of jamming units and individual electronic suppression
Moskva-1 is designed for radar reconnaissance (passive radiolocation), control of jamming units and individual electronic suppression
Krasukha-S4 EW system incorporates the best of previous-generation EW technologies (SPN-30 jamming station)
Krasukha-S4 EW system incorporates the best of previous-generation EW technologies (SPN-30 jamming station)

Rusové také začali otevřeně hovořit o schopnosti vytvoření ochranné bariéry ve tvaru kupole, o které jsme vás informovali již dříve v souvislosti s Teslovými zbraněmi. Západní média ovšem ve své zaslepenosti většinou nedokáží realisticky informovat o těchto průlomových záležitostech:

Tady můžeme vidět efekt, na který opakovaně upozorňuji: Myšlení lidí Západu je už tak moc pokrouceno satanským materialismem, že prostě odmítá přijmout fakta a často dokonce tyto technologie považuje za vtip…

Daleko spíše nežli „bizarní propagandistická zpráva“, jak píší zaslepené ovečky v mainstreamu — motivem prezidenta Putina k uvolnění informací o plné síle těchto nových „magrav“ zbraní bylo odradit Západ od šílené snahy vyvolat globální konflikt ke zničení RF. Tato snaha se znovu rozběhla hned poté, co satanisté získali vládu nad Trumpem. Ruský server nakonec uvádí, že letadla Federace vzlétající z vojenské základny Trefoil v arktickém kruhu mohou skutečně zničit (zneschopnit) vojenské síly Západu a to během několika dní, ne-li hodin…

Russian_Arctic_Trefoil_002

12 komentářů u „Co dělaly ruské bombardéry u Aljašky? Ruská Federace oficiálně tvrdí, že může paralyzovat námořnictvo USA elektronickou zbraní. Neználkové na Západě se smějí a přísloví říká: Kdo se směje naposled…“

  1. S touto energií seznamuji svými knihami čtenáře už od roku 2002 (Zpověď druida, Magická prasíla, Hledání prasíly, Tajemství prasíly 1 2 – TAM VYSVĚTLENA JEJÍ FYZIKÁLNÍ PODSTATA a Bájná prasíla). Neuvěřitelné se stává skutkem ČRo ani ČT o ně nejeví sebemenší zájem. To stejné platí pro některé akademické pracovníky. Děs a běs. JJJM.

    1. To zní zajímavě. Existuje nějaký odkaz na stránku třeba s ukázkou z knihy? Třeba by to někoho zajímalo alespoň na alternativě…

      1. Odpovedam na reakciu od Me z 27.4. (0:01) neda sa odpovedat priamo na nu.
        Ked som pisal o astrologii, reagoval som na diskutujuceho ktory ako ‚doplnujucu‘ literaturu odporucal taketo sarlatanstva:
        Zpověď druida, Magická prasíla, Hledání prasíly, Tajemství prasíly 1 2
        Hadam len nepochybujete o okultnom ponati tychto knih ! So skutocnou vedou nemaju spolocne nic. A to som ich samozrejme necital, stacia tie nazvy!
        A bohuzial, nemozem suhlasit ani so vsetkym co tvrdi kvantova fyzika.
        Skutocna podstata hmoty zostane pre cloveka navzdy tajomstvom. Vsetko co je, bolo stvorene z nicoho a to nikdy nepochopime. Takze samozrejme si ‚odbornici‘ mozu dovolit hovorit o 11 dimenziach, o vibrujucej energii, o plynuti casu, o elektrone ktory sa vrati v case … (a ine hluposti)
        Ale vsetko to su len ubohe modely, snaziace sa ako-tak vysvetlit nevysvetlitelne. Obcas sa podari vymysliet ‚model‘ ktory sa ciastocne trafi do reality a umozni zrealizovat nejaky ‚vyrobok‘ (napr. atomova bomba), to ale neznamena, ze ten model je dobry.
        Veda sa dostala na hranicu svojich moznosti, podla mna. Uz je coraz viac zrejme, ze ludia su ako slepci, ktori len ohmatavaju realitu a vytvaraju si ake-take obrazy o nej, coraz viac pofiderne.

      2. Mazanim prispevkov iba potvrdzujete uroven. Svoju aj tohto webu.

        1. ajajaj, Adame, copak nám to dělá vaše ego?… je netrpělivé, potvůrka?.. co takhle ho uklidnit?.. případně poradím!.. člověk si ani dva dny nemůže udělat pauzu?.. nu což, budeme se muset nad sebou zamyslet!.. jo, a byl byste tak laskav a sdělil mi, o čem to svědčí?.. mohli bychom o vaší jasnovidnosti do nitra druhých zkusit něco napsat…

    2. Myslim si ze to co maju Rusi zhotovene nie je zalozene na nejakych astrologickych nezmysloch, ale na tom, ze pochopili trocha viac o tom ako funguje hmota.
      Len tak na okraj, myslim si, ze cas ako fyzikalna realita neexistuje. Je to len dosledok toho ze mame pamat a spomienky, to pred a po, si modelujeme pojmom ‚cas‘.
      Preto povazujem aj veci v clanku o energii ziskanej z casu za ubohu snahu vysvetlit nejaku skutocnost.

      1. Adame četl jste vůbec ten článek? …a zkusil jste trošku přemýšlet? V článku je poměrně podrobně rozepsán fyzikální princip technologie magrav, kterou Rusové používají… Jak jste přišel na astrologii? Píšeme o čisté fyzice. Hmota funguje tak že je stvořena z čisté energie, nebo se to dá říci i tak že hmota neexistuje. Doučte se prosím kvantovou fyziku. A je také známo, že kvantová fyzika považuje čas za jeden z 11 rozměrů… Samozřejmě je pro omezené lidské 3D myšlení dost obtížné tohle pojmout, ale zkuste se prosím oprostit od pojmů a dojmů a hledat za slovy podstatu, ta je tam popsána dost přesně a fyzikálně správně, na to vemte jed. Jestliže Keshe dění v generátoru popisuje jako rotující vír elektronů poháněný točivým momentem multidimenzionálního vesmíru… tak to docela zapadá s tím časem — možná bychom to mohli říci ještě trochu jinými slovy tak, že generátor vytváří velmi speciální prostředí, které umožní multidimenzionální síle aby ovlivnila zmíněné elektrony…

        Nejen podle duchovních učitelů, nýbrž i podle fyziků je celý vesmír „upleten“ z „vibrující“ energie. Tato jednoduchá animace názorně ukazuje koncept kvantové fyziky — elementární jednotka energie — tzv. superstruna vytváří veškeré hmotné částice, frekvence vibrací určuje typ výsledné částice…

        http://www.ragauian.cz/co-je-to-duse-doopravdy-a-co-je-to-duch-vedecke-dukazy-o-existenci-duse-a-co-na-to-rika-bible/

      1. Zde: ttps://www.pozoruhodneknihy.cz/Bajna-prasila–c27-p14058.html

  2. Tak sa osprevedlnujem.
    Moj predposledny prispevok nebol zmazany ale caka na schvalenie.

  3. Nechapem prispevok o mojom egu, ked som sa hned vzapati ospravedlnil.
    Mazanie prispevkov by svedcilo o neochote viest diskusiu, pripadne aspon nepripustit niektore nazory v diskusii (ako sa niekedy deje v ‚politickych‘ diskusiach mainstreemu). To pisem len preto, aby som ucinil zadost tomuto: ‚ jo, a byl byste tak laskav a sdělil mi, o čem to svědčí‘.

    A ku tomuto: ‚mohli bychom o vaší jasnovidnosti do nitra druhých zkusit něco napsat… ‚ – nech sa paci, mozete :-).

    Ako vidite aj ja som si urobil pauzu. Tiez sem nemienim chodit kazdy den. To len nahodou som nasiel niekde odkaz a precital som si clanok.
    Tak nech sa vam dari.

  4. Toto je ťažká téma aj pre vedcov, nieto pre laikov.
    Mna zarazilo spájanie skalára s putovaním podél osy… čo je nejaký smer, a teda vektor… Energia ak má pôsobiť MUSÍ byť vektorom, inak je to iba číslo.
    Mňa by zaujímalo vysvetlenie zákonu zachovania energie (teda že nie je porušený) pretože berie (systém) energiu z iných dimenzií. Tam už neplatí ten zákon? Resp. načo by ju bral z iných dimenzií, keď ju spotrebováva v našej dimenzii – tým pádom by našu dimenziu vesmíru „natláčal“ prebytočnou energiou.
    Ešte viac ma zaráža, že na webe sú akoby exkluzívne informácie, ktoré síce západných ovčanov nezaujímajú, ale určite zaujímajú vojenských odborníkov a vedcov. Ak tu je vysvetlený rámcový princíp Magravu, nie je možné ho opajcovať ak máte dosť peňazí a šikovných vedcov?
    Nepochybujem o technickej vyspelosti RF, ale vymýšlať preto nové vysvetlenia pôvodu a typu energie sa mi zdá divné.
    Rezonancia sama o sebe je silná zbraň a mikrovlny tiež.
    Nikde nie je spomínaný prenos, prípadne skladovanie tejto energie. Súhlasím s príspevkom Adama z Adam
    28.4.2017 (7:06). Veda (a aj matematika) naráža na limity ktoré nebude vedieť principiálne prekročiť, a to začína byť jedinou definitívnou pravdou v poznaní – že svet pre nás (asi naozaj) zostane nepoznateľný. Nebude prekážkou málo času na poznávanie, alebo množstvo poznania/informácii. Problém je v podstate vesmíru/existencie. Heissenbergov princíp neurčitosti (HPN) alebo Goedelova veta (GV) to dosť silno naznačujú. Aj keď HPN začali spochybňovať, fakt je ten, že len z dôvodu praxe pri experimentoch (konečná presnosť meraní) – t.j. že ho nemusíme brať do úvahy, keď o ňom vieme…resp. vieme ho zahrnúť do celkovej nepresnosti merania. GV odhaľuje definitívnu neschopnosť našich formálnych systémov (logika, matematika) pravdivo a úplne popísať realitu.
    Aj keď

Komentáře nejsou povoleny.