VIDEO: Evropa se probouzí, probuďte se také! Illias Kasidiaris označuje věci pravými jmény a otevřeně mluví o vlastizradě politiků. Povstane i Česko proti NWO Agendě 2030?

V Evropě probíhá na plný plyn budování „Evropské Islámské Unie“ pod pokryteckou maskou Agendy 2030:

Zopakujme raději znovu, že my nemáme nic proti ubohým zotročeným muslimům. Nyní je už ovšem zcela jasné, že islamizace patří mezi důležité nástroje k ovládnutí a zotročení národů — islám je nejsilnější nástroj duchovního zotročení, jaký byl v poslední době vynalezen… hned po katolické církvi. A není samozřejmě náhoda, že jak islám, tak katolicismus tvrdě potlačují duchovní svobodu i původní Kristovo učení — důkazy lze nalézt v historii vzniku těchto protilidských nábožensko-politických systémů »

Přestože tedy člověk má rád své bližní, neznamená to, že by se měl dobrovolně nechat zotročit systémem, který do Evropy islámská migrační invaze přináší!

Naopak! Zapomněli jste už na Kristův klíčový výrok „milujte bližního jako sebe“? Nikdo z nás své bližní zotročovat nechce — a právě proto se odmítáme sami nechat zotročit islamizací naší země »

Úsvit v Řecku?

Migrants camp in the city of Chios, on the Greek Aegean island of Chios. Photo AFP
Migrants camp in the city of Chios, on the Greek Aegean island of Chios. Photo AFP

Největším hrdinou odporu proti NWO je v Evropě nejspíše Viktor Orbán » Teď se pro změnu podíváme do Řecka.

Následuje video-záznam ze slovní přestřelky v řeckém parlamentu. 35letý poslanec Illias Kasidiaris je zajímavá postava — sloužil v armádě u elitní jednotky a vystudoval Zemědělskou univerzitu v Aténách. Je propagátorem zdravé stravy a výborným tanečníkem. Podle svých slov se snaží dosáhnout antického řeckého ideálu — být co nejlepší jak po fyzické, tak po intelektuální stránce. Je považován za „playboye“ řecké „ultrapravice“.

Illias Kasidiaris (Zlatý úsvit) proti všem

První záznam pochází z prosince 2015. Zdá se, že „Zlatý úsvit“ je podle všeho jediným, kdo říká otevřeně, že ilegální imigrace ničí řecký národ a že vládní koalice svou neo-marxistickou vstřícností k ilegálním imigrantům podle Agendy 2030 de-facto zrazuje své vlastní občany…

Illias Kasidiaris: Jediný rasizmus, který v Řecku existuje, je rasizmus proti Řekům!

Jak a proč nevládní organizace nelegálně pašují migranty z Afriky do EU? Je to ohromný podvod!

Greek Defense Ministry says-number of asylum seekers in Greece came to 62407 on 2017-06-25
Greek Defense Ministry says-number of asylum seekers in Greece came to 62407 on 2017-06-25

Pro ty, co si ještě stále myslí, že maso-média nám říkají úplnou pravdu, je zde pár faktů — ten zásadní je, že rozhodně není náhodou, že probíhá masová imigrační invaze v takovém nepředstavitelném, průmyslovém měřítku » A už vůbec není náhodou že černý papež ve Vatikánu islám de-facto obhajuje a všemožně propaguje. Můžete hádat… proč asi? »

Něco málo dalších faktů:

Za zamyšlení stojí obzvlášť fakt, že soudružka Merkelová sice přiznává že multikulti nefunguje, současně ovšem plnou parou tlačí mohamedány do Německa / EU dál… Co myslíte, proč asi?