VIDEO: Co je rasizmus? Co je xenofobie? Co je islamofobie? A co třeba christofobie? Díky Lidlu za cenzuru, protože nám tím ukázal, kdo je skutečným šiřitelem lží a likvidátorem svobody! Zkuste hádat ;-)

Kříže z kostelů vymazat, islámské půlměsíce nechat! Takhle to dělá obchod Lidl i další globalisté v nové „krásné“ politicky korektní multikulti EU

Romantická řecká idylka — Lidl lže jako když tiskne. Minimálně od roku 2015
Romantická řecká idylka — Lidl lže jako když tiskne. Minimálně od roku 2015

Poděkujme Lidlu za cenzuru, protože nám tím dokázal nad Slunce jasně, kdo je skutečným šiřitelem lží a likvidátorem svobody! Zkuste hádat 😉

Jsme Lidlu skutečně vděční — protože svým zločinem jasně ukázal, kdo tady likviduje svobodu a propaguje islám — díky soudruhům v Lidlu za multikulti obohacení!

Jsme Lidlu skutečně vděční — protože svým zločinem proti svobodě ukázal, na co se můžeme těšit setrváme-li v německé EU. Každý si tedy může u voleb připomenout na co se těší a co pro svoje děti a pro budoucnost svého národa chce »

A díky letí samozřejmě i do Bruselu, protože tam je zdroj toho „krásného“ NWO. Ano, zdrojem totality je politicky korektní multikulti ideologie — Lidl a jeho páníčkové jsou jen poslušnými vykonavateli.

Nejen Lidl lže jako když tiskne — i Lipton a další globalisté lžou a přepisují (= falšují) historii podle pravidel NWO Agendy 2030, která velí zlikvidovat svobodu a vrátit lidstvo na úroveň církevní doby Temna. Nic na tom nezmění pokrytecké schovávání za slogan o diverzitě... fakta vidíme na vlastní oči!
Nejen Lidl lže jako když tiskne — i Lipton a další globalisté lžou a přepisují (= falšují) historii podle pravidel NWO Agendy 2030, která velí zlikvidovat svobodu a vrátit lidstvo na úroveň církevní doby Temna. Nic na tom nezmění pokrytecké schovávání za slogan o diverzitě… fakta vidíme na vlastní oči!

Myslí si snad někdo, že retušování-pozměňování faktografických obrázků (= falšování historie jako podle Orwella) není cenzura a lež? …a pokud to někdo chce obhajovat náboženskou neutralitou — jak potom obhájí leták Lidlu s islámským (nevyretušovaným) symbolem?

Mešita na českém letáku samozřejmě není výmyslem marketingových kreativců z Prahy, ale jde o obraz z centrální marketingové databáze LIDLu z Německa, která je univerzálně použitá pro mnoho zemí. Kalergi by tleskal radostí » Vše je připraveno na vítání islámských migrantů. Stylové jídlo, stylové letáky, symboly kříže jsou pryč, mešity na obalech… autogenocida!

Pro úplnost ocitujme ještě mluvčího řetězce Lidl, který k věci sdělil následující: „Jsme společnost, která respektuje různorodost a to vysvětluje, proč jsme na obalech zvolili tento design. [Míněno vyretušovaný, zcenzurovaný design, pozn. red.] Vyhýbáme se užití náboženské symboliky, protože nechceme příspívat k vyloučení žádného náboženství“

…a nakonec se stačí podívat co měl Lidl v jiném letáku. Je třeba něco dodávat?

lidl-orient

Krom Islámské Evropské Unie známe ještě jeden systém, který lhal, zkresloval a cenzuroval realitu — bolševismus

Vlevo Stalin. Napravo Nikolaj Ježov. Byl, dokud… nebyl. Asi jej spolkla řeka...
Vlevo Stalin. Napravo Nikolaj Ježov. Byl, dokud… nebyl. Asi jej spolkla řeka…

Nejzvrácenější rys multikulti ideologie, která je protlačována jako prostředek NWO Agendy 2030

Nejzvrácenější na tom všem je ale to, jak sórošovci programují za státní peníze ve školách i naše děti — naopak k tomu, aby se islámské agresi nebránily a naopak jí napomáhaly — to vše pod rouškou pokrytecké, archonticky zvrácené tolerance.

Každý to může vidět v životě okolo sebe… např. to, jak některé levicové-neomarxistické mládežnické skupiny útočí na každého, kdo třeba jen dokonale racionálně a věcně upozorňuje na rizika importu islámu. Všimli jste si třeba, jak jsou někdy odpůrci islámu označováni za rasisty nebo xenofoby?

Islám "miluje" sluníčkáře, obzvlášť ty LGBT...
Islám „miluje“ sluníčkáře, obzvlášť ty LGBT…

Co je rasizmus?

Se svými vymytými mozky si naivně nevědomí sluníčkáři ani nepostačí všimnout, že rasizmus z podstaty svého názvu je útokem proti rase — a islám není rasa. Islám není ani náboženství, islám je ideologie zaměřená na ovládnutí celého světa, skrze nastolení zákona šaríja » Je to rys velmi podobný bolševismu a není to náhoda — v pozadí jsou ty stejné temné síly »

Co je xenofobie?

Stejně tak sluníčkáři překrucují podstatu slova xenofobie. Je to vidět i na Wikipedii, kterou mají levicoví aktivisté pod palcem a která hned v úvodu říká » Xenofobie je projev chování, který spočívá v nedůvěře, odporu a nepřátelství ke všemu cizímu. Slovíčka „odpor a nepřátelství“ jsou lživě nasunuta aby sluníčkáři dosáhli žádoucí efekt slova pro svou zvrácenou ideologii.

Pravý význam xenofobie pochází z řečtiny (ξενοφοβία) a skládá se ze dvou částí: xénos (ξένος) znamená cizí, příchozí, cizinec (příp. také najatý, námezdný) a fobos (φόβος) znamená strach, bázeň, úzkost. V překladu tedy xenofobie značí strach z cizinců!

Každopádně tyto vymydlené mozky dnes šmahem označují za rasistu nejen skutečné rasisty, ale především všechny ty, kdož velmi racionálně a fakticky upozorňují na agresivitu islámu.

tomio-okamura-rodinka

Holá fakta sluníčkáře nezajímají. Takže jim vůbec nedochází jejich vlastní blbost, když třeba označují za rasistu a xenofoba polovičního japonce Okamuru. Jak dobře známo, hlavními japonskými náboženstvími jsou šintoismus a buddhismus a většina lidí se tam hlásí k oběma hlavním náboženstvím. Všimli jste si například, že by Okamura se svými šintoistickými a buddhistickými i křesťanskými kořeny byl nábožensky nesnášenlivý? Že by řekl něco nepravdivého o jakémkoli náboženství? Nebo odsuzoval žlutou nebo bílou nebo černou rasu? Jediné co dělá, je racionální hodnocení islámu a jeho invaze do Evropy. Lze dodat jen tolik — ať si každý objektivně prostuduje co píše korán a co učí imámové…

Muslimové vypovídají o své pravé povaze

Následující videa ukazují v plné nahotě to, co sórošovi sluníčkáři zcela záměrně zatajují — totiž pravou tvář mohamedánské povahy…

Videa ukazují nikoliv tu přetvářku, kterou muslimové vystavují na odiv prostřednictvím presstitutek v mainstreamových médiích. Videa nejsou vhodné pro útlocitné povahy, nicméně nikoho by neměla překvapit — protože v pravém islámu jsou od dětství malá muslimčata vychovávána = programována k pohrdání a k agresi vůči nevěřícím = nemuslimům! Matky dobře vědí, jak jsou děti tvárné a jak nasávají své vzory jako opičky — a přesně tento efekt imámové využívají při programování dětí.

Znovu zdůrazníme, že máme rádi všechny své bližní podle známého Kristova hesla! Pokud varujeme před nebezpečím imigrace, tak nemáme nic proti těmto islámem zotročeným lidem, ale snažíme se jen poukázat na prostý fakt, že importem mohamedánů naši mocipáni záměrně instalují nový zotročující vládnoucí systém »

POZOR, pamatujte prosím: Boj přitahuje boj. Agrese přitahuje agresi. JE TŘEBA ZMĚNIT SVÉ MYŠLENÍ DO POZITIVITY — ovšem jinak než to dělají nevědomí hlupáčci sluníčkáři. Více se dozvíte zde »

Následující video je z Turecka, tedy země, která je členem NATO a žije v míru se Západem. Co myslíte, kde ti puberťáci své názory vzali?

Bill Warner studuje, co islám znamená politicky pro společnost »

Nakonec pro pobavení televizní výstup Milana Kohouta, vzorového sluníčkáře

Můžete sami posoudit, kdo je tady agresivní… kdo je rasista vůči černé rase… a kdo je rasista vůči bílé rase…


A pod čarou trochu merkelovské NWO reality

Parodie na nechvalně proslulou zkorumpovanou "neziskovku" Refugees Welcome: Němcům dochází trpělivost v souvislosti s vlnou znásilnění a sexuálního obtěžování německých žen a dívek islamisty, pro které jsou ženy jen majetkem (což je o dobře prokázáno)
Parodie na nechvalně proslulou zkorumpovanou „neziskovku“ Refugees Welcome: Němcům dochází trpělivost v souvislosti s vlnou znásilnění a sexuálního obtěžování německých žen a dívek islamisty, pro které jsou ženy jen majetkem (což je o dobře prokázáno)