Politizace škol v rozporu se zákonem. Studentská akce na „podporu“ demokracie ve skutečnosti činí opak. Ve výroční den fašistické okupace ČR 15.3.1939 podpořili likvidaci demokracie i našeho státu

Nacistická likvidace naší státnosti. Vojáci Wehrmachtu pochodují na nádvoří Pražského hradu, 19. březen 1939.
Nacistická likvidace naší státnosti. Vojáci Wehrmachtu pochodují na nádvoří Pražského hradu, 19. březen 1939.

 

15. března studenti v poledne vyšli před školy, aby uskutečnili „výstražnou stávku“. To není správné označení, chceme-li být důslední: Pokud chce člověk stávkovat, musí nejprve pracovat… a soudě podle fatální neznalosti historie, kterou dotyční vykazují, tak o žádné jejich práci nemůže být ani řeči…

Lze věřit tomu že přítomní protestující naivkové netuší čemu se propůjčili?! Ovšem, právě proto opět musíme dávat věci do souvislostí a podívat se jací loutkaři ve skutečnosti stojí v pozadí a hlavně, JAKÉ JSOU JEJICH MOTIVACE. Tím se dozvíme i co je jejich cílem.

15. března 1939. Okupace českých zemí německou armádou.
15. března 1939. Okupace českých zemí německou armádou. Zdroj: Vojenský historický ústav Praha

 

Lidská blbost je věčná. Nevědomých oveček bylo 15.3.2018 relativně málo, ale manipulace stále sílí. Datum konání ve výroční den fašistické okupace a likvidace ČR 15.3.1939 bylo silně symbolické a v podstatě podprahově přiznalo hlavní smysl akce.

Soudruzi sluníčkáři mají plná ústa demokracie, ale skutečným jejich cílem je likvidace našeho státu — stejně jako to udělal Hitler dne 15.3.1939. Nemyslíme si, že by si milí hloupoučcí studentíci byli vědomi čemu slouží, ale neznalost ani blbost neomlouvá…

Pokud si snad myslíte že jsem se zbláznil — tak otevřete oči a uvidíte že nejen sociální demokracie a démonický Soros zcela oficiálně prohlašují že chtějí zrušit národní státy! Jejich multikulti ideologie mj. zcela oficiálně obsahuje likvidaci národních států. Tohle říká i sama EU, i když více zaobaleně. V pozadí stojí přesně ty „elity“, které světu de-facto vládnou už dnes — nyní ovšem potřebují svou světovou vládu oficiálně ustavit — což nepřímo a rafinovaně manipulují skrze nenápadnou Agendu 2030 »

Liberalismus. Co vlastně ony vymydlené mozky vyznávají?

  • Hlásají toleranci – ale názory jiné než jejich jsou pro ně neakceptovatelné.
  • Hlásají svobodu – ale současně říkají čím rozsáhlejší cenzura, tím lépe.
  • Hlásají rovnost – ale když většina nesdílí jejich názor, je to pro ně nevzdělaná lůza.
  • Hlásají pravdu a lásku – ale šíří polopravdy a nevěcné plky a jsou to právě a jedině oni, kdo podněcují nenávist.
  • Hlásají jednotu – a rozdělují společnost.
  • Hlásají demokracii – a chodí protestovat proti výsledku demokratických voleb.
  • Ohánějí se objektivitou – ale na školách vyučují jen ty vlastní, prý „správné“ názory.

Mladí, nevědomí a nekritičtí školáci tohle většinově přijímají jako samozřejmost a názory „tupých buranů“ se samozřejmě nezaobírají. Tohle se bohužel učí také v našich školách. Proto nemlčme a postavme se proti tomuto ostudnému farizejství.

Postavme se za skutečnou pravdu, postavme se opravdovou svobodu a postavme se za skutečnou demokracii!

Chceš-li pochopit smysl jejich jednání, následuj prachy!

Dienstbierova chobotnice "hate-free" řádí v ulicích i na úřadech. Nezisková chapadla se sápou po majetku. Kampaň proti rasismu a násilí z nenávisti stála téměř 40 miliónů korun, vyplývá z webu Agentury pro sociální začleňování. Z této částky šlo osm miliónů korun ze státního rozpočtu prostřednictvím Úřadu vlády a zbytek byl z Norských fondů.
Dienstbierova chobotnice „hate-free“ řádí v ulicích i na úřadech. Nezisková chapadla se sápou po majetku. Kampaň proti rasismu a násilí z nenávisti stála téměř 40 miliónů korun, vyplývá z webu Agentury pro sociální začleňování. Z této částky šlo osm miliónů korun ze státního rozpočtu prostřednictvím Úřadu vlády a zbytek byl z Norských fondů.

 

Zdánlivě apolitické neziskovky a nevládky jsou ve skutečnosti nástroje politické manipulace loutkářů v pozadí.

Tohle nejsou spekulace, existující penězovody byly už mnohokráte prozkoumány a dobře doloženy. Je velký paradox archonticky převrácené společnosti, že přes tyto údajně neziskové, nevládní loutky » manipulují lidským stádem opět ty stejné finanční „elity“ které nám vládnou přes zlodějský systém centrálních bank » Dalším velkým paradoxem a podvodem je fakt, že údajné nevládní organizace jsou často sponzorovány i státem — klasickým případem je u nás sluníčková chobotnice „hejtfrí“ »

Patička webu HateFree, sponzoři neziskovky patří mezi dobře známé, neslavně proslulé "firmy": Agentura pro migranty a "pobírače dávek z povolání", Úřad vlády, EEA Granty (Norské fondy) a Kavčí hory.
Patička webu HateFree, sponzoři neziskovky patří mezi dobře známé, neslavně proslulé „firmy“: Agentura pro migranty a „pobírače dávek z povolání“, Úřad vlády, EEA Granty (Norské fondy) a Kavčí hory.

 

Podle všeho ale jejich sponzorům dochází trpělivost, takže sluníčka potřebují vykázat plnění úkolů… V parlamentních volbách totiž všechny české neo-liberální strany propadly a naopak zvítězilo Hnutí ANO, které má charakter Národní fronty, protože uvnitř ANO je různobarevná plejáda lidí, která nemá neoliberální ukotvení. Andrej Babiš vyhrál volby, stejně tak se nepodařilo ve volbách odstranit Miloše Zemana, což bylo spatřováno neziskovkami jako tutovka, jako poslední šance na reparát, aby se zahraniční sponzoři neziskovek nenaštvali a nezavřeli českým neziskovkám své šrajtofle. Anonymní zdroj z blízkosti americké organizace Bohemian Hall v New Yorku serveru AEN poskytl email, který zaslal Jakub Janda z neziskovky Evropské hodnoty. Autenticita emailu je prý potvrzena ze dvou nezávislých zdrojů. Jakub Janda, jako zástupce jednatele Evropských hodnot, žádá v emailu Bohemian Hall, aby na údajnou obranu demokracie a západních hodnot v České republice zaslali Evropským hodnotám finanční příspěvek. Tón emailu je skutečné naléhavý a sponzoři zřejmě po parlamentních a prezidentských volbách v ČR už nemají takovou chuť sypat peníze do neziskovek v ČR, které nemají výsledky. Babiše se odstavit pořád nedaří, to samé platí o Zemanovi, alternativní média v ČR stále posilují a mají více a více čtenářů a posluchačů, veřejně se začíná mluvit o reformě České televize a veřejnoprávních médií, do kterých už dokonce „kope“ i prezident během inauguračního projevu »

I ČR má své Sorosovy kolaboranty, zde např. soudruh Janda z Evropských Hornot
I ČR má své Sorosovy kolaboranty, zde např. soudruh Janda z Evropských Hornot

 

Situace je vážná, takže nezbývá nic jiného, než poslat páníčkům a sponzorům do USA prosebný dopis »

Jakub Janda napsal do Ameriky dopis s žádostí o peníze: „Situace je prý zlá, Česko prý chtějí mocné síly táhnout zpátky na východ!“ 🙂 To je zábavná konspirační teorie — jsou velmi vtipní soudruzi z Euro-hornot. Údajná nevládní organizace Jakuba Jandy ovšemže pracuje pro zájmy amerických neokonů — ale dlouhodobě se jí nedaří dostat zahraniční politiku české vlády do sféry amerického vlivu, jaký dnes vidíme třeba v Polsku nebo ne až tak okatě v Maďarsku. Dokonce i na Slovensku, bohužel, mají „neziskovky“ lepší výsledky, právě v této chvíli se jim daří bourat demokraticky zvolenou slovenskou vládu Roberta Fica.

Neziskovky v ČR hrají o všechny prachy, musíme teď dát pozor hlavně na školství a na děti!

Nicméně v České republice je situace neziskovek špatná, jelikož občané zatím vykazují relativní odolnost vůči manipulaci… Obrovská kanonáda bakalomédií, neziskovek a České lžitelevize do Andreje Babiše měla jediný výsledek — jeho drtivé vítězství v parlamentních volbách. A pět let trvající kanonáda proti Miloši Zemanovi skončila opětovným zvolením prezidenta na dalších pět let. Proinvestované stovky a stovky milionů dolarů od amerických páníčků vyšly nazmar. Ani přicmrndávání z nakradených bakalo-korun nepomohlo. Výsledek nula. A to i díky zásluze české alternativy — díky VŠEM těm, kteří se rozhodli, že již dále nebudou ovcemi v manipulovaném stádu a nebyli líní něco pro to udělat

Takže, co teď údajným „neziskovkám“ zbývá?

Lze očekávat, že neziskový sektor začne používat tvrdší praktiky na změny procesů, více se zaměří na tzv. soft targets, měkké ideologické cíle, mezi které patří především naše děti a dorůstající mládež. Ne, že by se neziskovky dříve o školy nezajímaly, ale dosud nebyla odvaha zapojit školy a nezletilce do procesů majdanizace, které vidíme v těchto dnech na Slovensku, kde na demonstracích jsou tisíce nezletilých dětí, studentů slovenských gymnázií. Neziskovky v ČR potřebují honem rychle nějaký výsledek, aby opět obnovily důvěru amerických sponzorů. Takže můžeme očekávat studentské stávky, demonstrace přímo ve školách, přímé přenosy České televize, volání po rezignaci Andreje Babiše a po abdikaci Miloše Zemana… Proto znovu mj. přichází na řadu divadlo s červenými kartami. Jsme docela zvědavi, kdo ty karty sponzoruje tentokráte — minule to byla ambasáda USA — dozvíme se teď pravdu?

Lživé tvrzení, které nemá žádný faktický podklad. Mají oči, ale nevidí. Mají uši, ale neslyší. Kdo je to?
Lživé tvrzení, které nemá žádný faktický podklad. Mají oči, ale nevidí. Mají uši, ale neslyší. Kdo je to?

 

Zmanipulované nevědomé studentské ovečky samozřejmě nic netuší o tom, že jsou za voly — možná měly více studovat, hledat fakta, méně sedět u Fakebooku a méně si nechat vymývat mozky. Školy nejsou od toho aby tam děti byly manipulovány účelově selektovanými polopravdami sluníčkových POLITICKÝCH aktivistů, aby nakonec ani netušily, co mají napsáno na svých mávátkách, jak ukazujeme níže…  Co myslíte, je to jejich vlastní blbost, nebo spíš manipulace a podsunuté cizí ideje?

Pokud nechcete tyto procesy dopustit, dohlédněte na své děti, co s nimi provádí učitelé ve školách. Stále platí ono slavné „jen pravda nás vysvobodí“, takže ZAJÍMEJTE se o jejich výchovu, pokuste se jim co nejvíce vysvětlovat souvislosti…


Zoufale nevědomí studenti netuší nic ani o letech 1918, 1938, 1939, 1948 nebo 1968, ani o tom kým a za jakým účelem jsou manipulováni…

Demonstrace proti Ondráčkovi, Babišovi, Zemanovi a Okamurovi. Praha, březen 2018. Někdo je tu padlý na hlavu... tohle je velmi symbolické — naučené fráze nalité do hlav oveček, které nejsou schopny otevřít a přečíst ani Wikipedii ani program SPD. Jediná věc, která je na centrálním transparentu z obrázku pravdivá, je heslo o oligarchovi.
Demonstrace proti Ondráčkovi, Babišovi, Zemanovi a Okamurovi. Praha, březen 2018. Někdo je tu padlý na hlavu… tohle je velmi symbolické — naučené fráze nalité do hlav oveček, které nejsou schopny otevřít a přečíst ani Wikipedii ani program SPD. Jediná věc, která je na centrálním transparentu z obrázku pravdivá, je heslo o oligarchovi.

 

Pro mne za mne, ať si Babiše za Čapí hnízdo vesele zavřou, jenže nejdříve musí být zavřen Bakala, protože jeho loupežnictví je podstatně vážnější. Dejte si souvislostí fakt že Bakala platí podstatnou část našich médií a že je spřízněn nejenom s ČSSD, která mu ty podvody pomáhá realizovat (viz kauzy OKD a lithium) — v tu chvíli můžete jasně vidět kým jsou duté hlavy manipulovány. Přesně proto je útok veden i na prezidenta, který tyto věci jasně pojmenovává »

Nehledě na to že je absurdním blábolem jakékoliv označování prezidenta Zemana za údajného „autoritáře“ a nedemokratického prezidenta, protože on je mj. jediný, který hlasitě obhajuje demokratickou svobodu slova a kritizuje snahy o její omezení, viz odst. Z3 zde »

Stejně tak je absurdním blábolem označovat eurofederalistu Zemana za pročínského či proruského prezidenta, když vede svou ekonomickou diplomacii, viz. odst. Z7 zde »

Prostý selský rozum jasně vidí, že prezident Miloš Zeman se jednoduše snaží podporovat spolupráci se všemi státy a pracuje pro zachování našeho národního státu, přičemž neo-marxističtí-neo-liberální sluníčkáři oproti tomu veřejně hlásají vymazání našeho národa v přílivu imigrace, což zcela jasně deklarují lidmi nevolení vládci Bruselu. Jak známo, nejhorší podíl na tom má ČSSD, která potichu aplikovala principy protinárodní globalistické Agendy 2030 do všech stupňů řízení státu. Byrokratická státní mašinérie toto zlo Agendy 2030 nyní potichu realizuje každý pracovní den. Pro ty co stále nechápou — máme tu přehlednou dokumentaci se spoustou odkazů »

Fake-news média, vládnou nemyslícím ovečkám i dnes. Osvobození znamená nalézt pravdu o manipulaci, znamená to snažit se sám nalézt a ověřovat fakta, nespoléhat na to co nám předhodí korporátní média a neziskovky placené vládami i všelijakými Sorosy a spol.
Fake-news média, vládnou nemyslícím ovečkám i dnes. Osvobození znamená nalézt pravdu o manipulaci, znamená to snažit se sám nalézt a ověřovat fakta, nespoléhat na to co nám předhodí korporátní média a neziskovky placené vládami i všelijakými Sorosy a spol.

 

Prostý selský rozum jasně vidí jaká je pravda, i to jak presstitutky z bakalomédií i z České Televize Lží #ČTL, aplikují Hitlerovo heslo o tisíckrát opakované lži, která se v myslích ovčanů stává virtuální pravdou…

Jenom pravda vás osvobodí pravil Kristus

Protože bakalonovináři lžou ze všech sil, tak jsme nyní opět nuceni uvádět suchá fakta. Zmanipulované ovečky např. nevědí ani co to vlastně je nacismus a fašismus, tak si to připomeňme:

Ottova encyklopedie uvádí pro heslo nacismus (národní socialismus), že jde o totalitní ideologii založenou na vypjatém nacionalismu, rasismu, prvcích socialismu, militarismu a antisemitismu. Nacismus vznikl spojením koncepce fašistického státu, rasistických teorií o nadřazenosti árijské rasy a o pokroku skrze konflikt mezi vyšší a nižší rasou, řešený podrobením či likvidací nižší rasy. Nacistická ideologie dále čerpá z anti-kapitalistického socialismu, přivlastňuje si prvky kolektivismu či sociální demagogie (vyhovující nižším vrstvám), antibolševismu-antikomunismu (vyhovující vyšším vrstvám), nacionalismu (umožňující získat podporu konzervativních sil) a antisemitismu.

Fašismus (italsky fascismo) v užším a původním smyslu označuje italský fašismus, politické hnutí vedené Benitem Mussolinim… Již ve 20. letech 20. století se však označení rozšířilo na příbuzná politická hnutí, strany a státní režimy v jiných zemích, a stalo se tak označením typu politické ideologie. Typickými rysy fašistických ideologií jsou zejména rovnostářský kolektivismus, autoritativní a vůdcovský princip, vypjatý nacionalismus, militarismus, kult modernity, mládí a síly jakož i silná ekonomická role státu chápaného korporativisticky, v němž soukromé vlastnictví musí sloužit kolektivnímu prospěchu.

Nic z výše citovaného nelze aplikovat na Okamuru a SPD! Kolik hlouposti je třeba k sepsání totálně lživého transparentu z fotografie? SPD rozhodně nemá nic společného s nacismem a pokud se vám to někdo snaží nakukat, tak jednoduše lže, jak vidí prostý selský rozum…

Daleko více než na SPD, výše uvedené charakteristiky fašismu pasují na Evropskou unii, s její kolektivní rovnostářskou multikulti solidaritou, s jejími autoritativními demokraticky nevolenými vůdci, která čím dál více svazuje ekonomické aktivity tisíci nesmyslnými předpisy a jejíž euro-dotační systém se prakticky neliší od bolševického přerozdělování!

Podle ovoce poznáte je. Nemusím je označovat, každý dokáže posoudit lháře — jasné ale je, že to není Okamura ani Zeman…

POLITICKÝ PROGRAM SPD

tomio-okamura-rodinka

Hnutí Svoboda a přímá demokracie je politické hnutí, které prosazuje zásadní ústavní a legislativní změny směřující k obraně svobody a demokracie v České republice. Za základní princip obrany demokracie považujeme zavedení přímé demokracie a široké zapojení občanů do řízení země. Považujeme za nutné ukončit demo-demokracii, ve které vládnou kmotrovské stranické mafie. Falešné hry politických stran na levici a pravici přivedly naši republiku do bludného kruhu hlubokých dluhů, vysokých daní a krizí. …

Podporujeme tradiční hodnoty naší společnosti a považujeme fungující rodinu za její podstatu. Rodina zasluhuje ochranu a podporu. Za základ rodiny považujeme tradiční svazek muže a ženy. Odmítáme propagaci a podporu názorů a chování, které ohrožují fungování rodin a výchovu dětí v rodině. …

Hnutí Svoboda a přímá demokracie je vlastenecké a demokratické hnutí, které povede nekompromisní politický zápas za nezávislost a suverenitu českého státu. Současná podoba evropské integrace je chybným projektem vytvoření evropského superstátu. Projekt je spojen s faktickým oslabením a likvidací národních států a národů Evropy. Žádáme právo občanů rozhodnout v referendu o vystoupení z EU. Projekt stávající evropské integrace také přímo ohrozí svobodu a demokracii v Evropě. Součástí tohoto procesu je řízená islamizace Evropy. Probíhající nelegální imigrace je počáteční fází konfliktu, který v konečném důsledku ohrozí svobodu, demokracii i samotnou existenci České republiky a našeho národa. Nehlásáme nenávist k žádnému národu, rase, kultuře, nebo náboženství. Naše společnost má národní tradice vycházející z kořenů židovské, antické a křesťanské kultury a civilizace. Tyto hodnoty budeme chránit. Jsou základem demokracie, svobody a lidských práv. Probíhající islamizace evropských zemí je s těmito hodnotami neslučitelná. Důsledně odmítáme multikulturní ideologii, která je nástrojem islamizace. …

Politizace škol v rozporu se školským zákonem

15.3.2018 navíc došlo k porušení zákona a zpolitizovanému zneužití nezletilých dětí v rámci školního systému. Akce nevědomých oveček známá pod označením #VyjdiVen je pěkným skandálem, organizátorem akce #VyjdiVen nejsou totiž studenti, ale jde o skupinu herců a pracovníků neziskového sektoru s politickou profilací.

Podle školského zákona nesmí být nezletilé osoby zneužity k prosazování politických cílů na půdě školy.

Upřímně řečeno, když se podíváme s odstupem, tak za politickou agendu bychom měli považovat i veškerou multi-kulti agendu, která probíhá pod maskou globalistické Agendy 2030, veškerá ta propagace imigrace je ideologickou-politickou záležitostí.

To že ji mocipáni protlačují pod maskou OSN na věci nic nemění, nic to nemění na faktu, že jde v podstatě o neo-marxismus, který se snaží všem na Zemi vnutit pokryteckou propagandu „zářivých zítřků“, ať chtějí nebo ne. Po ovoci poznáte je, ty co vám už zase chtějí vnucovat nové náboženství multikulti a pokrytecké tolerance! To vše už tady bylo, mnoho z nás si to ještě pamatuje. Je legrační až k pláči jak nevědomí nedospělí aktivisté bojují proti KSČ, která momentálně žádnou hrozbou není, a přitom si nevidí ani na špičku nosu — nevidí, že nový bolševismus se právě teď uhnízdil v Bruselu a každým dnem nám nařizuje nové a nové euro-byrokratické nesmysly.

Účastí nezletilých studentů na politické petiční akci neziskové organizace Milion Chvilek, z.s. v rámci studentské stávky #VyjdiVen došlo k porušení § 32 školského zákona, odstavec 1: Zákaz činnosti a propagace politických stran a hnutí, zákaz reklamy.

Rodiče mohou tudíž začít podávat trestní oznámení nejen na jednotlivé školy, které prokazatelné porušily školský zákon, pokud umožnily na svých pozemcích proběhnout politickou akci za účasti studentů, bez ohledu na jejich zletilost nebo nezletilost, podle § 32 to totiž nehraje roli, paragraf zakazuje politickou činnost na všech úrovních škol.
Školský zákon: Zákaz činnosti a propagace politických stran a hnutí, zákaz reklamy

§ 32

(1) Ve školách a školských zařízeních není povolena činnost politických stran a politických hnutí ani jejich propagace.
Příklad porušení zákona: Politickou akci #VyjdiVen v Sokolově organizoval nezletilý student gymnázia. Na obrázku webová facebooková stránka organizátorů akce.
Příklad porušení zákona: Politickou akci #VyjdiVen v Sokolově organizoval nezletilý student gymnázia. Na obrázku webová facebooková stránka organizátorů akce.
Politickou akci #VyjdiVen v Sokolově organizoval nezletilý student gymnázia, škola mu to povolila v rozporu se zákonem. 16letý aktivista Daniel Stark z gymnázia ze Sokolova s transparentem s nápisem: Ruský národní cirkus Zeman, Made in China. Zdroj: Facebook aktivisty
Politickou akci #VyjdiVen v Sokolově organizoval nezletilý student gymnázia, škola mu to povolila v rozporu se zákonem. 16letý aktivista Daniel Stark z gymnázia ze Sokolova s transparentem s nápisem: Ruský národní cirkus Zeman, Made in China. Zdroj: Facebook aktivisty

 

Na AEN to vystihují trefně: Procesy jsou všude stejné, školy se pod vlivem globalistické neo-liberální Agendy 2030 snaží reprogramovat naše děti. Je to klasický proces manipulace, jde o tzv. řízení na 1. prioritě, systém světonázorové výchovy pojatý jako dlouhodobý proces aplikovaný v rámci mimorodičovské výchovy. V rámci školní výchovy za zády rodičů probíhá indoktrinace a vymývání mozků vašich dětí, které až vyrostou, tak vám jako rodičům zakroutí vaše vlastní krky, protože k tomu ty děti tak budou vychované. Můžete vidět že dnešní mládež v ČR už je často takto přeprogramována a vítá migranty, mladé dívky vyhledávají mladé etnické muže a chtějí mít s nimi sex, protože je to propagované jako „módní“, protože bílý český muž už často není chlap, místo toho je metrosexuál, zženštilec, nedospělec, gelovka s účesem na šíbra, rozuměj na Biebera…

Islamist in Mosul stoning woman to death
Islamist in Mosul stoning woman to death

 

Pozn. redakce: Aby bylo jasno, máme rádi všechny své bližní, nemáme nic proti černým, nic proti žlutým, dokonce ani proti zeleným rasám — problém tkví především v tom, že naši globalističtí mocipáni skrze „inženýry a doktory“ z Jihu importují duchovní otroctví jménem islám. Právě skrze mladé nadržené samce na které už na Jihu díky mnohoženství ženy nezbyly. Tak si jdou nasbírat harém do Evropy, která je nejen zve skrze fýrer Merkelovou, ale navíc jim i pobyt zde platí místní daňoví poplatníci. Všichni dobře vědí že islám se rozšiřuje hlavně tímto způsobem — žena která se vdá za muslima se automaticky MUSÍ STÁT MUSLIMKOU, automaticky jsou muslimy jejich DĚTI a korunováno je to tím, že od islámu NELZE ODEJÍT, pod hrozbou smrti. Je to dobře promyšlené, to se těm temným musí nechat.

AEN dodává: Příroda je v těchto ohledech neúprosná, žena jako samice si instinktivně vybírá nejsilnějšího samce… vidíme, jak si Arabové podmaňují Evropu, bílé evropské ženy jsou Araby přitahovány. Kdybych to neviděl tady v Německu, kolik na ulici vidím smíšených párů, arabský migrant a bílá Němka, také bych tomu nevěřil. Nejhorší je, že toto nemá nic společného s národním uvědoměním, to jsou geny, hormony a volání přírody, kterou moderní člověk ignoruje a přestává si uvědomovat, že i člověk je stále biologická entita, která je ovládána na 5. prioritě chemickými procesy, ať už jsou to hormony vyplavované do krevního řečiště endokrinními orgány, anebo jsou to chemické látky přijímané do těla orálně skrze stravu, nápoje a zejména tzv. generická léčiva. Vzniklý mix chemických změn na 5. prioritě potom způsobuje v západní civilizaci apatii a pokles produkce adrenalinu, který je nezbytný k obraně člověka. Ze západní civilizace se stávají ovce…

Všichni jsme stejně teplí, jen někteři jsou si teplejší. Ve jménu tolerance předvádí netoleranci, ve jménu boje proti šikaně šikanují.
Všichni jsme stejně teplí, jen někteři jsou si teplejší. Ve jménu tolerance předvádí netoleranci, ve jménu boje proti šikaně šikanují.

 

Podpora homoagendy, LGBT, migrantů, uprchlíků, ztráta schopnosti bránit vlastní zemi, krize pohlavních identit, prosazování práva pro děti, aby si samy určovaly svoji pohlavní identitu (tzv. pro-choice agenda, velké téma hlavně v USA a v Kanadě), odzbrojování obyvatelstva — to vše má jeden hlavní cíl…

Pozn. redakce: K tomu lze dodat ještě to, co AEN neví, bohužel stejně jako většina naší populace — zatímco naši mocipáni ovšem ano. Jde o gnostické poznání sama-sebe, které vám přináší ragauian.cz » Pokud už víte, kdo je bytost zvaná člověk, tak už také velmi dobře víte že všichni v sobě máme zvířecí polovinu — přičemž duchovní vývoj by měl směřovat k její kultivaci. Pak vás také nepřekvapí proč mnohé méně duchovně vyzrálé ženy vítají módní sex s nadrženými čerstvě importovanými samci. Naši mocipáni se nás současně snaží udržet ve stavu převahy ega — mj. pomocí míšení s těmi z Jihu, kteří jsou povětšinou stále ve fázi přebujelého ega, podporováni v tom islámskou ideologií, kde hlavní hodnota ženy spočívá v její sexuální schopnosti plodit další malé muslimky… Pro inkarnované potomky těchto párů pak platí přitažlivost stejnorodé energie, stejně jako při každém jiném početí, přičemž velký vliv má matka — ale i muž! Výsledkem tedy bude duchovní pokles v další generaci, směrem k nižším vibracím zvířecí podstaty… A islám to vše zabetonovává.

Všechno, co vidíme této době v Evropě, je plánovanou a promyšlenou genocidou bílé rasy.

Kontinent bude vržen o stovky let zpátky, pokud jde o vývoj ducha i občanských práv.

Ze svobody a demokracie se stane novodobé nevolnictví, kde prakticky nebude osobní svoboda.

Postupně dojde ke zrušení svobod tisku a vyjadřování, soukromé vlastnictví bude pomalu odstraněno vysokým a enormním zdaněním a bude v rámci neomarxismu prosazováno sdílení, vrcholem cestovního zážitku bude hromadná doprava rychlostními tubusy, soukromá a privátní doprava se pomalu stane privilegiem jen pro elity.

Refugees Welcome-jihadist in Europe

Necháte-li státní a „neziskovou“ moc, aby vám naprogramovala vaše děti, tak až vyrostou, vůbec je nepoznáte. Budou se chovat jako dnešní Němci, nebudou chápat souvislosti, nadšeně budou vítat migranty, pasivně budou hledět na zánik vlastní kultury, národa i civilizace!


Zdroje: