Babiš a česká vláda jako vláda pimprlat v rukou loutkovodičů v západní Evropě. Bože, chraň nás před těmihle všeho schopnými „elitami“ s politickou inteligencí houpacího koně!

probudte-se-babis-selsky-rozum-2017Je tomu něco přes sto dnů a je nám čím dál jasnější, kdo nám ze Strakovky vládne » Jen bychom si měli uvědomit, že toho kašpara s jeho podnikatelským týmem jsme si velkou většinou zvolili my, občané tohoto státu, a máme tedy to, co si zasloužíme. A nepomůže nám výmluva, že prostě není koho volit.

Možná je na čase, abychom se dali dohromady a nevolili příště vůbec nikoho. Cesta zastupitelské demokracie v Evropské unii se rozpadá a nastupuje pravý nefalšovaný německý fašismus, zatím umně skrytý za fašismus bruselský. Potřebujeme vládu národní záchrany, a ta se nedá složit ze zástupců stran a hnutí, které jsou nám nabízeny v běžném menu této tzv, demokracie.  Snad s výjimkou Okamurovy SPD, ale i zde je to pravděpodobně jen otázka, kdy dostane příležitost předvést se v plné síle a rovněž nás zklame.

Téměř nikdo z těchto lidí není v politice proto, že má jasnou vizi a jde mu skutečně o tenhle stát a národ. Tito lidé postrádají i tu nejzákladnější emocionální inteligenci, povětšinou jsou sice lidmi fyzickým tělem, ale v astrálním pohledu jejich postavy nabývají děsivých fantaskních podob úměrně pravému stavu jejich téměř stoprocentně egoistického /zvířecího/ nitra. Věřte tomu, kdo se lidskou psychikou zabývá léta, my jako voliči máme zde stejně jen podobně jako za Husáka funkci užitečných idiotů. Jen tihle takzvaní „demokraté“ to mají jen o něco lépe ošéfované než komunisté kdysi. Dělí se vždy na dvě party, jedna vládne a ku*ví si u nás pozice, druhá nabírá dech, aby po nich pokračovala na vlně naší touhy po rozumné změně opět stejným směrem. Přidali vám na důchodech a dali slevu na vlak? Kdyby nerozkradli za necelých třicet let biliony korun, mohli jste žít mnohem lépe. Lide český, kupují si vás za drobné a vedou vás na porážku!

March of tyranny: Banking and corporate masters control both major parties behind the scenes (Illustration: Ben Garrison)
Je to analogické jako v USA… Američané ovšem prozřeli a zvolili 3. cestu — nadpolovičně zvolili Trumpa, který se alespoň snaží „vypustit bažinu“ a svádí těžký souboj s „cia-deep-state“…  (Ilustrace: Ben Garrison)

ben-garrison-swamp-draining-cia-deep-state

ben-garrison-police-lineup-trump-they-all-did-it

Vzpomínám si, že před rokem 1989 jsem měl jako řídící pracovník ve výrobě za povinnost respektovat v oblasti své působnosti celkem pět stranických organizací. Pozoroval jsem se znepokojením, jak s lety úroveň stranických předsedů postupně upadala. Rodné partaji se stále méně dařilo ty opravdu dobré dělníky a techniky oslovovat k tomu, aby vzali na sebe zodpovědnost za prosazování stále zprofanovanější stranické linie. Můj poslední předseda strany před listopadem 1989 se už neuměl ani pořádně podepsat.

babis-rath-sobotka-politici

Uplynuly dvě desetiletí a pár let a situace se opakuje. To, co je nám z televizních obrazovek představováno jako politická či kulturní elita, je v převážné většině lidský a morální odpad této společnosti.

Polistopadoví i dnešní politici jsou stejní grázlové hrající si na lídry, jak jsem to poznal u tzv. dělnických kádrů tehdejší vedoucí  síly v naší socialistické společnosti. Jen s tím rozdílem, že ti nahoře kdysi kradli mnohem méně než si ze „společného“ přikrádali mnozí z nás tady dole. A když to někdo přehnal, tak to taky občas taky dostal exemplárně sežrat, aby se vlk veřejného mínění nažral a koza socialistické korupce zůstala celá. Tohle se už dnes nenosí! Kradou jenom oni, na nás už nic k rozkradení nezbylo a příslušné instituce se tváří, že se vlastně nic neděje.

Promiňte mi ten „superoptimistický“ úvod. Bez lásky k bližním tu nelze žít. Jen díky ní je možno snést pohled do lidských duší lidí kolem nás totálně poničených církevní a světskou manipulací dnes stejně jako před staletími! Manipulací, která má zlomit odpor lidí a donutit je tolerovat potřeby a záměry těch, kteří již dávno nic připomínajícího lidskou duši nemají!

JEN TEN, KDO MÁ SKUTEČNĚ RÁD SÁM SEBE, ZJISTÍ, ŽE LÁSKA JE SKUTEČNOU SILOU, KTERÉ MU UMOŽNÍ PŘETVOŘIT ŽIVOT JEMU A PAK I TĚM V JEHO OKOLÍ. A S ÚDIVEM ZJISTÍ, ŽE JE I SILOU JEDINOU, KTERÁ SE ZLU VALÍCÍMU ZE VŠECH STRAN MŮŽE POSTAVIT. BOHUŽEL K POCHOPENÍ TOHOTO ZÁKLADNÍHO PRAVIDLA LIDSKÉHO BYTÍ DOSPÍVÁ JEN VELMI, VELMI MÁLO LIDÍ.

A teď k tomu, co vám chci dnes přiblížit. Bez dalšího komentáře vám předložím materiál, který zpracovali jiní, ale který hovoří tak jasnou řečí, že nepotřebuje můj slovní doprovod. Přečtěte si ho prosím jako pokračování mého předchozího příspěvku zde» a zkuste si představit, jak ten jeden pán tam nahoře, který prý uvěřil Therese Mayové a její verzi o otravě bývalého dvojitého agenta Skripala rukou Vladimíra Putina a považoval za potřebné ji podpořit vypovězením tří ruských diplomatů, se asi zachová, když bude chtít onu proklamovanou soudržnost se Západem na základě připravovaných Dublinských dohod v červnu tohoto roku prokázat i v oblasti islámské migrace. A to on chtít bude, nedělejte si iluze, to rozhodně ne! Nevarovali jsme vás dostatečně o jeho peněžitých zájmech spojených s euro-dotacemi apod?! »

Führer Merkelové se klaní nejen Bláto Sobotka, ale i Andrej Babiš. Pozor na to!
Führer Merkelové se klaní nejen Bláto Sobotka, ale i Andrej Babiš. Pozor na to!

Nepochybujte, že tenhle týpek je schopen se servilní úklonou přijmout dvě /?/ tři /?/ čtyři /?/ sta tisíc migrantů, rozdat jim sociální byty, sociální dávky na úrovni západních států, to vše z vašich daní /případně z vašich daní, které předtím jako odvod do EU pošle do Bruselu/. Lidé jako on nemají domov nikde. Jejich domovem jsou prachy, prachy a zase jenom prachy a mít moc jako záruka toho, že je bude moci dále hromadit, je pro něj smyslem života. Vy a váš stát, vaše domovy, to jen položka, kterou on nebude váhat dobře zainvestovat a směnit v dále bobtnající částku na svém kontě v bance. Pro tyhle lidi vždy byla a stále je válkou zničená Země a stamiliony obětí pouze optimální příležitostí, jak vydělat na její nové obnově. Samozřejmě až do doby, než dojdou k závěru, že zisky klesají a je třeba rozjet válku další!

A to období zase je tady. Zdroje světové prosperity a vysokých zisků vysychají a je třeba dát vývoji zase injekci. Takže chystají válku, tentokráte to berte velmi vážně, je na spadnutí. A vy v ní máte předurčenu taky jistou a ne nevýznamnou roli. Chystají se vás poslat do první linie boje za zájmy světové oligarchie. Rozbijí vás jako národ tím, že mezi vás rozptýlí pár set tisíc islamistických migrantů a pak bez odporu /protože nebudete v budoucí multikulturní společnosti schopni ničeho, budete se bát třeba jen hlasitěji vydechnout/ fašistickými metodami prosadí, cokoli je jen napadne. Čerstvou informaci k tomu si přečtěte prosím zde »

Nově koncipovaný branný zákon, který /pokud se o něm vůbec zmíní/ vám páni novináři v ČT, u Bakaly, u Babiše a jinde na maistreamu podávají jako snahu o obnovení vaší schopnosti bránit republiku v rámci jejích státních hranic, je ve skutečnosti zákonem o útoku! Protože se v něm ruší zásada teritoriality a nadále smí být pouhým rozkazem armádního velení odeslán vojenský kontingent bez schválení kohokoli kamkoliv, třeba na ruskou frontu , kde se přece české hranice ochrání nejlíp.

Na tomto zákoně postupně pracovaly naše dřívější vlády všech barev a tedy bezesporu i tato. Jestliže dnes stále ještě platí, že si pár Čechu zajede za prachy zabojovat za americké a světové oligarchistické zájmy tu do Afganistánu, tu do Iráku či Čadu nebo do Sýrie, pak to bude jiné. Tohle už je jim, mocným tohoto světa i našim panáčkujícím velikonočním zajíčkům málo. Takže se nedivte, až vámi zvolení poslanci tento zákon schválí bez vaší větší pozornosti, že vám domů začnou docházet opět povolávací rozkazy pro vaše otce rodin, syny a vnuky, aby už ne dobrovolně a za prachy, ale povinně a zdarma s americkými chlapci s kulomety v zádech proti své vůli dobývali Rusko a jeho materiální zdroje. Vaše cena ve světovém měřítku pak značně vzroste: jako zákonem schválený kanonenfutr  skvěle zapadnete do ruského mlýnku na maso, aby ztráty amerických, anglických a jiných chlapců vyvolených světových národů neotřásly pozicemi těch páníčků v generálních štábech tuhle legraci připravujících a provozujících.

Uvidíme, zda Miloš Zeman je skutečným prezidentem dolních deseti milionů… Pokud je, odstaví od koryta muže, který si privatizuje tento stát podle svých vlastních potřeb a sestaví z kvalitních lidí, kteří /jak věřím/ dosud nevymřeli, vládu národní záchrany. A hodí USA a Bruselu vidle do jejich plánů. Neváhejte v tom případě prezidenta podpořit i vy, co zatím sedíte na prdeli a věříte, že Bůh a jeho legie andělské to udělají za vás. Hovno udělají.

Podívejte se dále na novinky podle AEN:

Nahrávka telefonického rozhovoru Julie Skripalové se sestřenicí vnáší do kauzy Sergeje Skripala další otazníky. Je to už v pořadí třetí verze pohádky o tom, kde došlo k otravě Sergeje Skripala a jeho dcery. Pochybnosti o tom, že vůbec nešlo o Novičok, nabírají na síle! [VIDEO, CZ titulky]

Ruská televize uveřejnila uniklou telefonickou nahrávku mezi Julií Skripal a její sestřenicí Viktorií. Záznam rozhovoru vyvolal obrovské zděšení především mezi novináři v Německu, protože z uniklého rozhovoru je patrné, že ani Skripalova neteř, ani jeho dcera Julia, nevykazují známky obav nebo strachu o jeho život, ale právě naopak, komunikují po telefonu způsobem, jako kdyby věděly, že nesmí na telefonní lince o některých věcech mluvit.

Viktoria Skripal, sestřenice Julie, která žije v Rusku, se ptala v rozhovoru, jestli je Julie v pořádku. Julia Skripal odpověděla, že se má fajn a její otec je také v pořádku a odpočívá. Jenže v rozhovoru zaznívají i neuvěřitelné souvislosti, které odhalují současné politické napětí mezi Londýnem a Moskvou. Viktoria Skripal mluví o tom, že si zažádá o vízum do Velké Británie, aby mohla oba navštívit. Julia jí ale na to pohotově odpoví, že to je marné, že Britové jí žádné vízum nedají.

Ruská televize uveřejnila nahrávku v pořadu 60 Minut.

Viktoria se potom ptá, kdyby ho přece jen dostala, tak jestli může za nimi přijet a navštívit je, ale Julia na to odpovídá, že ne, protože teď zrovna je taková situace, že to není přijatelné. Chápete to? Pokud by Julia a její otec prošli pokusem o vraždu, tak by se určitě chtěli co nejrychleji všichni setkat se svými příbuznými, ale Julia mluví doslova způsobem, jako kdyby jí u hlavy někdo držel pistoli. Zároveň mluví v telefonu i o nějaké tajemné věci, jakémsi rozhodnutí, které je třeba učinit, ale to nejde rozhodnout po telefonu, to prý až později se uvidí.

Rozhovor probíhá způsobem, který postrádá veškeré emoce, ale obě strany hovoří způsobem, který je plný snah a úsilí neříkat do telefonu některé informace a podrobnosti. Doslova alarmující je pohled Julie na to, že Viktoria nedostane britské vízum. Jak to může vědět? A dotaz na návštěvu je ze strany Julie odpálkován výrokem, že je nevhodná a nedobrá situace pro návštěvu.

Viktoria Skripal potvrdila BBC, že opravdu mluvila s Julií Skripal

Ihned po odvysílání záznamu se vyrojily spekulace o autentičnosti nahrávky, zejména západní mainstreamová média začala nahrávku zpochybňovat, ovšem Viktoria Skripal dnes potvrdila pro britskou BBC, že se opravdu jednalo o Julii, se kterou hovořila po telefonu [1], pouze kvalita telefonického spojení nebyla tak dobrá, a také Viktorii překvapilo, že s jednalo o jiné britské telefonní číslo, než které původně měla na Julii. Veškeré osobní věci Julie Skripal byly údajně kontaminované, a proto nemá u sebe svůj telefon.

Julia Skripal, foto z poslední doby.

Toto mimochodem zavdává další důvod ke spekulacím, protože příběh a historka o chemickém útoku je dobrou záminkou pro důkladnou domovní prohlídku bez souhlasu soudu v domě Skripalových v Salisbury, stejně tak dobrým důvodem k zabavení telefonů a všech počítačů s odkazem na to, že jsou nebezpečně kontaminované.

Mezitím však britská MI6 může ze zařízení dolovat a těžit informace, pokud si mysli, že na nich něco může být, co po návratu Julie Skripal z Ruska si v telefonu mohla přivézt, případně v laptopu a tabletu, které jí britská policie kvůli kontaminaci také odebrala.

Pozn. redakce: Tohle ovšem podporuje spekulace kolující od počátku této kauzy v zákulisí, v tom smyslu že Skripal plánoval spolupráci s pro-trumpovskými silami, kdy měl potvrdit že neustálá nepodložená obvinění (viz vylhaný tzv. russian dossier) proti Trumpovi jsou nepodloženým výrobkem proti-trumpovských sil v tajných službách USA a Británie…

Novičok je nacházen po celém Salisbury, ale oběti, které ho prý roznášely, telefonují vesele do Ruska a varují před problematikou získávání víz do Británie. Co to sakra znamená? WTF?

Julia Skripal sama zavolala své sestřenici a pouze ji chtěla informovat, že všechno je v pořádku a ona i její otec jsou v pořádku a je jim fajn. Tohle je naprostý šok, protože pokud by opravdu šlo o bojový nervový plyn A-234, a pokud by opravdu byli Sergej Skripal a jeho dcera vystaveni bojovému plynu na tolika místech v Salisbury, kde všude britská protichemická jednotka z Porton Down prý nachází stopy Novičoku A-234, potom by oba dva museli být už ne jednou, ale desetkrát po smrti.

Viktoria Skripal, sestřenice Julie.

A místo toho slyšíme, jak Julia Skripal v pohodě a bez emocí volá sestřenici do Ruska, upozorňuje jí, že Britové jí nedají vízum, ať to ani nezkouší, že doba na návštěvu nenadešla, a to kvůli situaci v Británii okolo celé kauzy, všechno je prý fajn a nikdo na tom není tak špatně, že by byl na umření. Co tohle má proboha znamenat, zeptají se novináři?

Schyluje se k velkému skandálu a nedozírné blamáži, až se provalí, že 14 evropských zemí vyhostilo ruské diplomaty na základě zpravodajské hry Londýna proti Rusku.

Novičok už byl nalezen celkem na 3 místech, ale místo mrtvol a pohřbů vidíme a slyšíme telefonické záznamy úplně zdravých lidí, kteří se bojí mluvit po telefonu

Poslední vývoj kauzy v Salisbury totiž opět nabral další směr, tentokrát do italské restaurace Zizzi v Salisbury, kde protichemická jednotka z Porton Down prý také nalezla Novičok, restauraci obehnala plotem, nechala spálit ubrusy ze stolů, oblečení a zástěry zaměstnanců restaurace, prý mohly být kontaminované. V této restauraci totiž Sergej Skripal a jeho dcera Julia jedli, a právě u stolu, kde seděli, byly nalezeny stopy Novičoku. Takže si to shrneme a zopakujeme:

První informace byla o tom, že Julia Skripal se svým otcem zkolabovali na lavičce v parku. Tam prý byly nalezeny stopy Novičoku. Ihned poté pronikla na veřejnost informace, že policista, který vstoupil do domu Skripalových, našel oba v bezvědomí a on sám, poté, co stačil zavolat záchranku, také sám zkolaboval. Třetí verze, která se nyní dostává na světlo, i když první informace o ní přišly už 11. března, je kontaminace italské restaurace, kde Skripalovi jedli. Tyto informace znamenají, že ze Sergeje Skripala a jeho dcery musel Novičok doslova odkapávat všude tam, kam přišli.

Restaurace Zizzi v Salisbury.

A to logicky znamená, že kdyby opravdu šlo o Novičok v takovém množství, aby Skripalovi všude zanechávali jeho vzorky v takovém rozsahu, že by už oba museli být nejméně desetkrát po smrti. A namísto toho slyšíme, jak Julia Skripal telefonuje do Ruska, její hlas není ani nijak zmatený nebo vyděšený, dokonce upozorňuje sestřenici, že vízum jí Britové nedají, a že není dobrý čas na návštěvu, a kromě toho, některé věci prý vyřeší až později.

A teď si sami položte otázku: Opravdu je někdo takový idiot, aby si myslel, že po zásahu bojovým nervovým plynem, který je mnohokrát smrtelnější, než je látka VX, bude v pohodě po 4 týdnech telefonovat do Ruska, říkat, že je v pohodě a bude svým nejbližším říkat, aby nejezdili na návštěvu, že není dobrá situace, a že bude problém s vízem?

Chemický útok v Salisbury začíná nabírat reálné obrysy frašky a Američané už začínají z kauzy pomalu couvat

Všechny tyto informace ukazují, že evropské země, které vyjádřily solidaritu Londýnu a odvolaly ruské diplomaty za údajný chemický útok v Salisbury, se zřejmě zúčastnily největší mezinárodní diplomatické a zmanipulované blamáže od dob Dreyfusovy aféry. Útok v Salisbury se z dramatického představení mění na nepovedenou frašku, jejíž herecké obsazení je natolik nedůvěryhodné, že už dokonce i americké ministerstvo zahraničí raději nabídlo Rusku, aby znovu vrátilo do USA svých 60 diplomatů, kteří před několika dny byli z USA vypovězeni. Rusko prý má za ně vyslat náhradu, informaci jsme přinesli zde. Už i americké elity chápou, že blamáž s bojovým plynem v Salisbury se začíná proměňovat v nehoráznou frašku, se kterou nakonec Američané nebudou chtít mít nic společného, a jak je zvykem Američanů, nechají v tom své britské „partnery“ vykoupat, aby ten průser padl jenom na jejich hlavu…

Zdroj: AEN