VIDEO: Západ totálně zešílel. Veřejně je známo, že tzv. Bílé přilby jsou propagandou islámského státu — přesto za ni dostaly Oscara. Přijde vám vtipné, že propaganda islámských teroristů je využívána jako záminka k rozpoutání 3. světové? Jsou na Českém ministerstvu zahraničních věcí dementi?

Notoricky známá skupina „Bílé přilby“ — která sama o sobě tvrdí, že prý jsou „nestranní“ záchranáři chránící Syřany a přitom se ještě umělecky natáčí — je opět propagována v západních lži-médiích poté, co obvinila Damašek z chemického útoku.

Skupina, která se objevila v roce 2012, vznikla údajně z „dobrovolnických“ záchranných týmů působících v islamisty kontrolovaných oblastech Aleppo (Halab) a Idlib, dosáhla v roce 2016 vrcholu své celosvětové slávy a stala se na tzv. Západě jedním z nejrozšířenějších zdrojů informací a poskytovatelů vizuálních materiálů v západním mediálním pokrytí syrského konfliktu. Něco více o skutečném charakteru samozvaných záchranářů v Sýrii jsme již rozebrali podrobněji dříve, když se korporátní západní média snažila falešně očerňovat Syrskou vládu » a ve zkratce to ukazují následující fotografie:

White Helmets Are A Propaganda Construct. Before they were called the White Helmets, they were called the Islamic State Fire brigade by rebels and ISIS.
White Helmets Are A Propaganda Construct. Before they were called the White Helmets, they were called the Islamic State Fire brigade by rebels and ISIS.
White Helmets — nástroj propagandy islámského státu (ISIS, DAESH) a CIA, která islámské rebely prokazatelně vyzbrojovala — i tyto důkazy můžete vidět na ragauian.cz
White Helmets — nástroj propagandy islámského státu (ISIS, DAESH) a CIA, která islámské rebely prokazatelně vyzbrojovala — i tyto důkazy můžete vidět na ragauian.cz

Syria ‘White Helmets’ Exposed, Propaganda Instrument, syrian boy omran 4

Monstrózní lži skupiny ‘White Helmets’. Vpravo dole vidíte jak se natáčí divadlo, které bylo propagováno ovečkám po celém světě jako "chlapec Omran, údajná oběť Asadova bombardování". Vpravo nahoře vidíte stejného člověka se svými kamarády z ISIS, kteří následně uříznou chlapci na korbě vozidla hlavu. Video lze najít vcelku snadno...
Monstrózní lži skupiny ‘White Helmets’. Vpravo dole vidíte jak se natáčí divadlo, které bylo propagováno ovečkám po celém světě jako „chlapec Omran, údajná oběť Asadova bombardování“. Vpravo nahoře vidíte stejného člověka se svými kamarády z ISIS, kteří následně uříznou chlapci na korbě vozidla hlavu. Video lze najít vcelku snadno…

Oskar pro teroristy z „White Helmets“. Brutálně černý humor anglosionistů. Chcete být i nadále manipulováni?

Nyní prosakují další hrozná fakta o propagandě Helmetů

A zatímco dokument Netflixu o Bílých přilbách vychvaloval údajné „odvážné záchranáře“ a nakonec získal americkou cenu Academy Award (Oscar) — tak místní lidé v Aleppu, kteří v roce 2017 hovořili s Muradem Gazdievem z kanálu RT popisovali mnohem temnější stránku rutiny „dobrovolníků“. Ve videích níže najdete zcela konkrétní obrazové důkazy, uvidíte mj. i svědectví otce slavného chlapce Omrana, který byl západními lžimédii zneužit proti syrské vládě.

Lži skupiny ‘White Helmets’ samozřejmě silně propaguje největší lžitelevize na světě — CNN. Zde vidíte uměle natočené divadlo, které bylo propagováno ovečkám po celém světě jako "chlapec Omran, který byl prý obětí Asadova bombardování". Mimochodem, otec chlapce Omrana, podvod později veřejně přiznal... Zábavné, až z těch lží mrazí...
Lži skupiny ‘White Helmets’ samozřejmě silně propaguje největší lžitelevize na světě — CNN. Zde vidíte uměle natočené divadlo, které bylo propagováno ovečkám po celém světě jako „chlapec Omran, který byl prý obětí Asadova bombardování“. Mimochodem, otec chlapce Omrana, podvod později veřejně přiznal… Zábavné, až z těch lží mrazí…

Samozvaní záchranáři úzce spolupracovali s islámskými militanty a operovali pod jejich ochranou, i o tom svědčili občané Aleppa, když popisovali, jak údajně nestranní humanitární pracovníci zachraňovali pouze „své vlastní“. Členové Bílých přileb byli také obviněni z rabování velmi malého množství pomoci, která přicházela do města a z používání opatření donutit hladovějící místní, aby hráli divadlo před kamerou oplátkou za bochník chleba.

Další důkaz o úzké spolupráci Západem podporované skupiny WH s islámskými teroristy byl odhalen Gazdievem, když cestoval po místech bojů. Podívejte se na úplnou zprávu od Murada Gazdjeva a dalších odvážných SKUTEČNÝCH novinářů, abyste znovu prožili osvobození Aleppa a získali širší představu o SKUTEČNÉ agendě Bílých přileb…

‚They don’t care about us‘: Syrians on White Helmets‘ true agenda

The True Face of the White Helmets

(2017) This Aleppo Video Proves White Helmets Work for ISIS (NEVER BEFORE SEEN)

Toto je nedávno odhalené propagandistické video ISIS, kde se mj. objevují Helmeti (Islamic State Fire brigade), jakožto přímá součást IS:

ISIS propaganda video: Before they were called the White Helmets, they were called the Islamic State Fire brigade by rebels and ISIS. This footage has NEVER been seen on YouTube, I had to do a lot of digging to find it. It shows CIA agent John Cantle in Halab (Aleppo) between 2014 and 2015 where rebels (ISIS) took over the city. American drones are seen flying around the area so to check up that everything is in order and that ISIS is doing fine. Later that day Syrian military did an airstrike there but John Cantle assures us that „ISIS does not care“. This footage also shows that the rebels and white helmets work together with ISIS and that the USA and UK governments (usual suspects) fund ISIS through the white helmets who all work together in the jihad against atheistic/secular governments. CNN and BBC are paid good money by the CIA to keep this footage from surfacing.

How the CIA Controls ISIS

Zde jsou podrobnosti o tom jak USA-CIA pomáhala vytvářet a vyzbrojit teroristy ISIS. Máme ultimátní důkazy! To už by vás nemělo překvapit, jelikož jsme si na ragauian.cz nedávno prezentovali další tvrdé důkazy o tom jak Američané přímo na místě podporují syrské teroristy, více zde »

Pohádka pro ovečky se opakuje a začíná být nudná. Je tu někdo tak naivní, aby jí ještě věřil?

No a teď tu máme další nové pokusy odsuzovat Rusko z podpory Asada a to vše kvůli údajnému útoku plynem, který prý provedla Sýrie… útoku jehož jediným svědkem jsou Bílé přilby…

FED, Twelve Reserve Banks buildings from 1936
FED, Twelve Reserve Banks buildings from 1936

Jsme si jisti, že naši inteligentní čtenáři již dobře chápou souvislosti a mocenské motivy anglo-sionistů-bankéřů, kteří doposud téměř neomezeně vládli světu a kterým nyní teče do bot — především protože díky petro-yuanu právě v této době na počátku roku 2018 přicházejí o moc nad touto planetou. Ano ano, zde na Zemi prokazatelně min. od roku 1936 vládnou bohaté klany bankéřů a vládnou díky podvodnému systému centrálních bank »

A FED-USA právě díky petro-yuanu o tuto moc přichází… a zde je kořen této snahy rozpoutat další roztomilou válčičku, na které by se sionisté napakovali a zabránili nástupu Číny a Ruska.

Nakonec se musíme zeptat…

…hlavně, zda jsou na našem ministerstvu takoví dementi, aby podporovali evidentně vylhanou záminku? Skutečně věří té idiotské pohádce? Nebo je za to sionisté platí? Která varianta je horší?

Mimochodem, místní obyvatelé, včetně lékařů z nemocnice v Dúmá v Sýrii, již před kamerami dosvědčili, jak probíhala inscenace údajného chemického útoku v Dúmá:

Podle Financial Times byli islámští teroristé v Sýrii nejen vyzbrojováni z USA — CIA je dokonce má i na výplatních páskách

Podle New York Times islámský ISIS, financovaný Saudskou Arábií, použil v Sýrii a Iráku chemické zbraně min. 52krát

Zdroje: