Tvor zvaný „homo politicus“ v běžné denní praxi aneb kdo nám to vlastně vládne?

Dnes tak trochu navážene na můj poslední text k problému psychopatie mocných tohoto světa a rozvineme si ho vhledem do vývoje současné politické situace, jak ji známe přímo u nás.

Nevyhnutelné se stalo skutkem. Zase jedny volby jsou za námi a už hezky dlouho se tvoří nová vláda. Sobotka po právu prakticky zmizel i se svou dnes již pouhou pidistraničkou v propadlišti dějin a pár pohrobků z tohoto rance blech se snaží zachránit vstupem do vlády nové. Manažer Babiš v čele své firmy zvané ANO se nahrnul ke korytu jako buldozer a nehledí na to, že legitimita jeho vlády je dána pouze autoritou jeho osmasedmdesáti poslanců a něco málo kolem třiceti procent voličů tohoto státu. Neptá se a vládne ze všech sil.

Babišovo hnutí naskočilo na vlnu zklamání českého voliče z chování vlastních politiků tzv tradičních stran. Českému voliči prostě naskakuje husí kůže, když vidí na televizních obrazovkách stále tytéž provařené tlamy stále stejných poslanců s odznáčky TOP 09, ODS. KDU-ČSL, ČSSD, KSČM či Starostové. Hnutí ANO prostě uspělo, protože dosud nevlastní historii a protože není celkem koho jiného volit. Ovšem podle toho, co Andrej Babiš  společně se svým týmem zatím ukazuje, si do do budoucna můžeme být jisti jedině tím, že ANO, bude zase  hůř. Protože tohle hnutí a jeho šéf nemá a ani prokazatelně nepřipravuje žádnou vizi k povznesení vlastního národa a zcela zřetelně se nevyznačuje žádným respektem k jeho životním zájmům.

Tohle hnutí je čistě pragmatické a jako takové se začíná  zřetelně v zahraniční politice odklánět od svých předvolebních slibů a postupně se zapojuje do destrukčních aktivit bruselské byrokracie vůči národům Evropy /čili i tomu našemu/ a nepochybně v tom míní pokračovat. Svědčí o tom m.j. souhlasný podpis českého ministra zahraničí v demisi pod textem tzv. Marrákešské 5. Euro-africké ministerské konference o migraci a rozvoji ze dne 2. května, o které jsme psali už dříve.  

Je vám. milí čtenáři těchto řádek, jistě naprosto jasné, co se chystá. Prarodiče, tátové, matky, najdete sílu třeba formou mailu svým poslancům či členům vlády dát jasně najevo, že nemají rozhodovat o nás bez nás? Najdete vy mladí a mladší sílu vylézt na náměstí a řvát, že tady jste doma vy a vy rozhonete o tom, co se bude v této Zemi dít? Nebo to vzdáte a budete prožívat naplno za pár týdnů to, co prožívají obyvatelé Stocholmu, Paříže, Berlína: úzkost, strach, bezmoc, děs a hrůzu?

Pohled na naši politickou scénu je skutečně neradostný. V jakýchkoliv dalších volbách prostě není z čeho vybírat, jen z té plejády šílenců vedoucích naši zemi jako jedna koordinovaná síla dříve i nyní do záhuby Čtvrté germánské říše zvané Evropská unie. Ta naštěstí už nehrozí tím, že bude trvat tisíc let, to ne. Očekává se, že se v brzké době bude transformovat v říši islámskou s perspektivou přechodu obyvatelstva pod zákon šaria a změny pozice jejich původních obyvatel do role otroků makajících na své nové mocipány s Alláhem ve znaku.

Čestnou výjimkou u nás by mohla být strana SPD Tomio Okamury, ale cílená dezinformační kampaň proti ní vedená ze všech stran a úhlů ji zbavuje koaličního potenciálu a oslabuje /nejméně zatím/ její pozici v průzkumech veřejného mínění. Bohužel český volič taky naskočí na každou demagogii těch, kteří se s ním snaží manipulovat k jeho zkáze a strká hlavu do písku před závažnými varováními z vývoje v blízké budoucnosti, která mu tato strana strká před oči.

Pokud se týká zahraniční politiky, stojím na straně SPD a za velmi aktuální hrozbu považuji nikoli problém horké třetí světové války, ale problém skokové islámské migrace do Evropy a nebezpečí její eskalace pod tlakem Bruselu i do našich končin. A to především proto, že vidím hnutí ANO a zejména jeho vůdčí postavě hluboko do jejich nikoli bílých prodejných duší a mám jasnou představu toho, co nás při jejich jistě „moudrém“ vedení čeká.

Andrej Babiš je bezesporu prvotřídní a přímo vzorový zástupce cechu psychopatů u nás a rozsahem postižení touto pychiatricky běžně uznávanou poruchou se může měřit i s těmi nejkvalitnějšími psychopaty na evropské úrovni. Můžeme u něj bez problémů  identifikovat prakticky všechny prvky psychopatie, jak jsem je citoval z prací autorů ze šedesátých let minulého století v textu http://www.ragauian.cz/psychopatie-smrtelna-morova-nakaza-dnesniho-lidstva-i/

Po letech praxe v oblasti lidské psychiky mi nečiní žádnou potíž v jeho chování a jednání tak, jak je průběžně v posledním období asi dvou let zachycováno mainstreamovými i alternativními médii, rozeznat jasně a zřetelně tendenci k patologickému lhaní – lhaní o všem a čemkoliv bez ohledu na následky. Lže a nemluví pravdu ve věcech politiky, lže a nemluví pravdu bez uzardění podle všeho i ve věcech týkajících se Čapího hnízda. Skutečně čítankový příklad!

Vyhovuje těmto definicím naprosto spolehlivě i v oblasti dalších kriterií: je extrémně sebestředný, impulzivní /obratem je připraven měnit názor, pokud se mu to hodí/ a agresivní / s to nejen vůči oponentům, ale i vlastním lidem/. A nemá absolutně žádný problém nemít nikdy pocity viny či výčitky svědomí.

Pokud mi snad někdo bude chtít namítat, že má alespoň sociální cítění, ať se zajede poptat lidí pracujících v např. v jeho podniku Vodňanské kuře /mám to za humny!/ a věřte tomu, že ono zvýšení důchodů, slevy pro seniory a studenty na jízdném a další možné sociální výdobytky, které oznámil a pravděpodobně možná i splní, mu mají pouze zcela pragmaticky připravit půdu pro to, aby vám v otázkách migrace, kde na něj mnozí spoléháte, vrazil kudlu do zad a nesetkal se s odporem.

Prostě jako člověk vězící hluboho svojí psýchou ve zvířecím stadiu svého vývoje se skutečně skvěle postavil do role dominantního alfasamce na domácím politickém kobišti. A to dokonce natolik, že i takový typ arogantního a /všeho/ schopného predátora jako bezesporu je Miroslav Kalousek, na něj zřetelně nemá a pomalu se svojí TOPKOU opouští politické kolbiště.

Pozn.: Andrej Babiš si dokáže skvěle nasazovat masku lidového strejce, který nám všem rozumí, nás chápe chtěl by se pro nás rozdat… přesně jak jse o tom píše v definici psychopatie o jedincích, jejichž soudnost je slabá a chování je často vedené impulzy a aktuálním potřebami ega…

Možná po éře sraboltků typu Grosse, Nečase a zejména Sobotky tuto lekci síly republika do jisté míry i potřebuje. Rád bych se mýlil, ale za těch sto a několik dní své dosud nelegitimní vlády  tenhle pán až příliš často mění názor a ustupuje ze svých pozic například v oblasti porušení svých původních slibů vůči komunistům při volbě šéfa komise pro kontrolu GIBS a zejména vůči SPD v jednání o průniku programových priorit při podpoře vlády. Zdá se, že jeho plášť tak bývá vždy již na té straně, kde vítr teprve bude vát.

Tyto kroky a další jeho povedené akce /lavírování kolem podpory stanovisek západu k aférám chemického útoku v Sýrii atp./ jsou podle mne motivovány snahou neztratit bonusové body u mamá Merkel a spol. a vysloužit si vlídné přijetí do klubu nohsledů a patolízalů evropského zvířecího panteonu v Bruselu s nárokem na exkluzivní zacházení. Bohužel jsem si víc než jist tím, že na scéně Evropy a případně světa je a dále bude pro něj stále příznačný postoj člena smečky, který si svojí aktivitou bude chtít zasloužit trvalé pochvalné mručení tamních vedoucích šelem a jeho hlavní starostí bude využít dobu svého mandátu a postavit království AGROFERTU prostřednictvím toků peněz v rámci EU o level výše, tedy na evropskou úroveň. Což se mu bezesporu při situaci panující v tom prasečáku zvaném Evropská unie určitě podaří.

Neuvěřitelné věci se ovšem dějí i na domácí půdě. Našinec může jen s hrůzou sledovat na televizní stanici Barandov přímo smršť informací o nezákonných a přímo kriminálních aktivitách konkrétních firem spojených s konkrétními jmény manažerů a politiků. Sledoval jsem nedávno popis skandálního mrhání prostředky Exportní banky do projektů českých firem v zahraničí a údaje o miliardách z našich daní, které jsou nenávratně ztraceny. Moderátor uvádí data, čísla, jména a má naprostou pravdu v tom, že nikdo na jeho televizi nepodává trestní či jiná oznámení za pomluvu či jiný typ nactiutrhání, pravděpodobně proto, že uváděné informace jsou velmi dobře ověřené a pravdivé.

Pan Soukup v televizi Barrandov odvádí dobrou práci a strávil na obrazovce již hodiny a hodiny, ne-li dny, nad možná desítkami  závažných kauz dotýkajících se úniku našich společných peněz ze státní kasy.

Běží to už řadu týdnů a nikde se neobjevují ani náhodou zprávy o tom, že by na základě veřejně přístupných informací o zřejmých a prakticky zdokumentovaných trestných činech začaly konat příslušné státní orgány to, k čemu jsou určeny. A konkrétně např. v případě jihlavské firmy, která se podílela svým projektem v Tunisu na ztrátě Exportní banky ve výši cca 300 milionů, a přitom dále pracuje na státních zakázkách. A politici do těchto kauz zapletení dále zastávají své posty, prostě ticho po pěšině.

Pozn.: kdo to vysvětlí osmi stům tisícům lidí, kteří jsou v exekuci často kvůli původnímu dluhu za desetikorunu?.. kdo to vysvětlí matce – samoživitelce, která žije se svými dětmi pod hranicí životního minima?.. A kdo nám všem vysvětlí třeba tohle?..

Kde jsou předvolební sliby hnutí Ano a osobně Andreje Babiše o tom, že vyčistí ten Augiášův chlív, který tu zanechaly tzv, tradiční „demokratické“ strany?

Je skutečně naše lhostejnost k dění v tomhle státě tak obrovská, že mlčíme a nežádáme okamžité kroky vlády k odstranění tohoto stavu? Po vládě hnutí ANO, která se profilovala ve chvílích, kdy lovila vaše hlasy ve volbách, jako protikorupční a jedině schopná zavést pořádek po řádění „demokratů“ před nimi?.

Navíc to vypadá tak, že oním „nekonáním“ na domácí půdě si tato vláda připravuje nejméně jakési ozbrojené příměří, aby Babiš bez problému získal podporu opozice v zájmu prosazení záměrů Bruselu v otázce úplného otevření českého prostoru migračním tokům ze západu, jihu a východu /viz Marakéš a připravovaný Dublin IV/.

Což po přijetí zásady o vyrovnání dávek pro uprchlíky na západní úroveň půjde poměrně snadno, protože se Česká republika stane velmi žádoucí destinací v rámci afrických a asijských nelegálních imigračních cestovních kanceláří. A ani nebude třeba kvót.

Ještě pár vět k Marrákeši. Babišův ministr zahraničí Lubomír Metnar ve středu 2. května v marockém městě Marakéši na 5.ministerské konferenci euro-afrického dialogu o migraci a rozvoji, který je označován jako Rabatský proces, podepsal tzv. Marakéšskou politickou deklaraci.

Účastníci konference – s výjimkou Maďarska – v prohlášení vyjadřují podporu dokumentu Agenda pro udržitelný rozvoj 2030, který byl vypracován na půdě OSN v rámci Úřadu vysokého komisaře pro uprchlíky (UNHCR) a rozpracován pro naše podmínky ještě Sobotkovou vládou.

V materiálu se předpokládá, že bude vydáno evropské nařízení o tom, že nelegální migrace přes hranice bude nahrazena migrací legální. Smluvní strany by se měly zavázat k tomu, že odbourají překážky bránící v migraci nejen uprchlíkům postiženým válkou nebo politicky pronásledovaným, ale i ekonomickým migrantům. Tedy těm, co se pouze přesouvají „za lepším“ do vyspělých zemí s rozvinutými systémy sociálního zabezpečení. Podle informací, které z jednání unikly, by se signatářské státy v podstatě měly vzdát ochrany vlastních hranic a státní kontroly migrace ve prospěch UNHCR a nevládních neziskových organizací, které se zabývají migrací.
Lidi, ku*va, víte, o čem to je? Víte, co na vás Babiš chystá? Tady má plnou hubu toho, jak vás bude před nelegální migrací chránit a jeho ministr zahranicí podepsal to, že nebudeme čekat, až k nám přijdou, ale budeme si pro černochy do Afriky sami lítat letadly, jako to dělají v Německu!

Blahopřeji vám všem, kteří jste volili  psychopata nemajícího zábran a skurpulí!

No a teď trochu z jiného soudku. V textu o problému zvaném psychopatie jsem se již posledně touto zhoubnou chorobou lidské psychiky poměrně podrobně zabýval a poznamenal jsem, že procento psychopatů mezi našimi politiky a bohatými lidmi vysoce překračuje procento psychopatů v běžné lidské populaci.

Konstatoval jsem také, že naprostá většina našich VIP je stále ještě hluboce ponořena do stadia realizace vlastních psychických pochodů podle zákonů vládnoucích v přírodních zvířecích říších a naprosto nejeví ve svém myšlení a chování známky výraznější přítomnosti kvalit lidského ducha. Což vytváří hezky brizantní směs hrozící výbuchem a sebezničením v našem případě českého národa a civilizace tak, jak ji známe.

Pozn.: ne nadarmo se traduje, že nejnebezpečnějším zvířetem na této planetě je člověk, který k uspokojení svých stále ještě zvířecích choutek zneužívá schopnosti myslet a používat rozum… tedy dar, který byl do jeho zvířecímu egu propadlé části duše vnesen v průběhu historického vývoje partnerským duchem v důsledku zásahu mimozemských civilizací… u našich psychopatrických vládců se proces produchovňování ega bohužel na velmi brzy zastavil a duchovní složce jejich bytosti /pokud je ještě v jejich duši samotný duch schopen nějaké aktivity/ není jejich vlastním volním rozhodnutím dovoleno jejich myšlení, chování a jednání korigovat…

Není proto náhodou, že v dnešní lidské společnosti běžně stále ještě platí zastaralá kriteria dominance toho, kdo má ostřejší lokty, kdo je připraven chovat se v kritických chvílích nemorálně a bez ohledu na ostatní a dobro společnosti. Psychopaté prostě mají stále zelenou a svého dominantního postavení se jen tak vzdát rozhodně nechtějí.

Tohle vše jsou důsledky tisícileté podpory negativních živlových vlastností lidské psychiky ze strany silně deformovaných ideologií náboženství a zájmy po staletí se formujících vrstev zejména finanční oligarchie ovládající tento svět. Kdo si chce o tom něco přečíst o proradné roli církve v našich a světových dějinách, najde zde na webu materiálu dost.

Uvědomte si prosím, že právě psychopaté ve parlamentu, vládě a státní správě zcela úmyslně a zcela vědomě připravili tento stát o biliony korun z toho, co jsme svou prací vybudovali všichni před sametovou revolucí. To oni stojí za celou řadou afér okolo lehkých topných olejů, rumové aféry, aféry kolem alternativních zdrojů energie i zatím pozastavené aféry kolem těžby lithia. Tohle nejsou náhodné chyby a úlety našich zákonodárců a ministrů ve vládě, v jejichž důsledku se tohle vše stalo. Za tím všim stojí naproto vědomé a trestně stíhatelné aktivity lidí napříč politickými stranami, kteří do legislativního procesu zcela úmyslně zasouvají pootevřená vrátka pro zneužítí úmyslných chyb v nově přijímaných zákonech, aby si připravili pozice pro vlastní obohacení. A to ne ve stokorunách nebo v milionech, ale rovnou v miliardách!

A vzájemně si v těchto aktivitách konkurují a předhánějí se ve snaze o to, kdo toho zvládne víc a dokonaleji.

Stejně tak to platí i pro kauzy OKD a jiné nevýhodné výprodeje státního majetku, nekalé machinace s pokrýváním deficitů jimi samotnými a s nimi spolčenými intrikány vytunelovaných bank a tak podobně. Vrcholu dokonalosti je dosaženo v rámci Evropské unie, kdy se zcela legálně odebírají prostředky vytvořené naší společnou prací do centra v Bruselu a nepatrně navýšené se vracejí zpět už ne k nám, jejich tvůrcům, ale přímo k dispozici jako úplatky těm, kteří na oplátku pomáhají bruselsko-germánský  bordel zavádět i u nás. A ti si je rozkrádají podle libosti na svá hnízda a jiné soukromé benefity.

Naskýtá se otázka, co tedy s těmi obtížnými parazity na těle naší společnosti udělat? Nevyřešily to tyhle volby, nevyřeší to ani ty příští, to je po třiceti letech zkušenosti s tzv. demokracií jasné. Volby a demokracie jsou totiž dokonale maskovanou formou diktatury mocných tohoto světa. S takzvanou demokracií jsme obdrželi šidítko zdánlivě svobodné volby z předloženého výběru kandidátů tam, kde ovšem skutečná volba neexistuje.

Už proto, že samotný výběr tváří na kandidátky je totiž zatížen zásadní a pro tuto společnost a nás všechny tragickou chybou. Uchazeč musí projít sítem stranického výběru a tím projde jen ten, kdo je z materiálu odpovídajícího psychopatickým parametrům  vůdců těchto uskupení. Ten nový přírustek bývá proto téhož  založení,  prostě zapadne do staré party a jede se dál.

Řekne mi někdo, jaký je rozdíl mezi demokratickými a totalitními volbami? Podle mne žádný, jen v těch totalitních si „demokraté“ přestanou hrát na pluralitu názoru a na povrch se vynoří jejich společné zájmy, které je třeba prostě prosadit za každou cenu. Ostatně, podívejte se kolem, přechod od tzv. demokracie k totalitě probíhá všude kolem vás.

Nově zaregistrované „demokratické“ vítězství Babišovy firmy ANO boří zavedené způsoby tradičních stran jen zdánlivě a v podstatě se na věci nic nemění. Jen snad dokumentuje rozhodnutí tohoto /ale následují i další/ miliardáře mezi námi nespoléhat na své páky v zavedených politických stranách a tichou korupcí v nich skrze tzv. lobbisty s tím, že odhodí zábrany a politiku státu si prostě koupí jako každý jiný prostředek k dosažení svých cílů.

Tak to prostě je! Místo divení se a rozčilování se nad tím, že tunelování a korupce je u nás samozřejmostí jako slunce či déšť, zkusme poodhrnout závoj, který skrývá před námi již po staletí a možná tisíciletí pravdu o skutečných zdrojích lidského chování. A řekněme si, co je nutné k tomu, abychom psychopaty místo do slády a parlamentu mohli léčit v psychiatrických ordinacích. .

A pak se chová, jak se chová. Moji milí, viděli jste už zvíře, třeba vlka, lišku či hyenu sázet a sklízet nebo je možno tuto zvěř nalézt jen  výhradně všemi packami v cizím kurníku? No a o tom to je!

Chcete-li to jednou změnit, prostě si to uvědomte a jednou tuhle sběř do kurníku už nepusťte! Jinak budete splakávat nad jejich výdělky na náš úkor i mnohá další volební období. Oni se prostě neumí /a hlavně nechtějí/ chovat jinak. Ještě totiž neprošli v mnoha inkarnacích dostatečně svým vývojem zde na Zemi, aby pochopili, že tohle se nedělá. Prasata vždy perly duchovního poznání zašlapou do Země.

Nejděte ovšem cestou vnitřní konfrontace a odsouzení, naopak, nedovolte jim opakovat ty prasárny z toho důvodu, že je máte rádi. Mějte je přece rádi, ty nešťastníky ! Přece se také nezlobíte na děti, když nadělají do plíny. A tihle na tom nejsou mentálně o mnoho líp než vaše děti. Ale do politiky proto tihle mentální a emociální nedospělci rozhodně nepatří. Potřebujeme místo nich jiný typ lidí.

Skutečných lidí, ne těch z řad příslušníků smečky pažravých hovad a smrdutých kojotů, řídících se zákony ega s jeho sobectvím. Potřebujeme ty, kteří dávají v sobě přednost programu lásky a sjednocení ducha.

To ale znamená, že k tomu musíme vytvořit podmínky. A ty podmínky musíme začít tvořit u sebe. Jste si opravdu naprosto jisti tím, že v případě, že se ráno probudíte jako poslanec či člen vlády, nezajásáte a nezačnete okamžitě okrádat ty, se kterými jste ještě včera na ty zloděje tam nahoře nadávali? Věřte tomu, sklony k psychopatii dřímou v mnohých lidech, kteří žijí běžnými všedními život, a příležitost ji v nich aktivuje.

Jedinou cestou z toho ven je cesta dalšího produchovňování vlastní duše.  Je právě ona „úzká“ stezka, kterou vám zde na webu nabízím. Nezměníte svět jinak, než že zcela změníte sami sebe. Ti, kteří touhle cestou již prošli, vědí, o čem je řeč.

Jakmile změníte sebe, změníte své nitro, dostanete ho rovnováhy a spolupráce svých dvou „Já“ a „já“ se ván stane přirozeností,  vtáhnete do sebe velikou sílu, která hory přenáší!

Sílu světla, kterou nutně začnete měnit své bezprostřední okolí. Procento takto transformovaných lidí ve společnosti poroste a podíl psychopatů nutně začne klesat. Je šance je odstavit od válu, ty psychopaty! Věřím, že se to dá ještě stihout, než oni zniči tuto Zemi a vás s ní.

Jsem připraven vám pomoci tu „úzkou“ stezku objevit a povedu vás po ní. Znám ji, protože jsem ten, o kterém je psáno tady na

http://www.ragauian.cz/nekonecny-pribeh-1/ a tady na

http://www.ragauian.cz/nekonecny-pribeh-2/

a nemohu tedy konat jinak. Ale nemohu vás zároveň do ničeho nutit. Byli jste kdysi projektováni naším týmem jako bytosti se svobodnou vůlí a byli jste těžce za vlády té ženy z onoho příběhu zbaveni energie a s ní vědomí toho, kdo vlastně jste. A zmanipulováni k tomu, abyste uvěřili v to, co věříte.

Nežijte v iluzi, že Kristus při svém druhém příchodu vás odtud odvede! Chcete-li se dostat z tohoto pozemského Matrixu ven a stát se zase plnohodnotnými společníky čistých bytostí tam nahoře, musíte sami udělat první krok a tu správnou „úzkou/ stezku sami ze své vůle projít.

Ušel jsem hezky dlouhou cestu v výšin duchovního vesmíru po těch pomyslných schodech do hlubin, které jsou právě teď vaším i mým domovem.  A to jen proto, abych vám přinesl opět pravé Kristovo Slovo, jak vám on slíbil před svým odchodem z této Země.

Vy je přijímáte, to pravé slovo Kristovo, nebo je nepřijímáte. Tím v rámci Posledního soudu sami sebe osvobozujete nebo shledáváte vinnými. Prostě soudíte sami sebe a podle toho bude realizován váš osud po odchodu z této Země. A že jste živi o po smrti hmotného těla, to vám garantuji.

Je na vás, co s tím uděláte.