Tomio Okamura: Odmítáme jednání ministra Metnara za hnutí ANO, který jménem ČR podepsal politickou deklaraci o zlegalizování migrace z Afriky do Evropy v rámci Agendy 2030

Snažili jsme se vám vážení a milí čtenáři zde na ragauian.cz říci mnohé o smrtelném nebezpečí islámu » o nebezpečí pro svobodu vašich duší » o nebezpečí pro vaše rodiny, obzvláště ženy a děti » O důvodu, proč islám globalisté tak tvrdě prosazují. Mnohé už říci nezbývá. Nezbývá ani mnoho času. Jsme skutečně na hraně… Teď je na vás, zda podpoříte ty, kdo se vás snaží před nebezpečím ochránit… nebo zda zde necháte řádit a „mastit si kapsy“ slouhy globalistů a eurobolševiků…

Tomio Okamura komentuje aktuální události

Tomio Okamura je český podnikatel a politik moravsko-japonsko-korejského původu. Od října 2013 je členem Poslanecké sněmovny do níž kandidoval v předčasných volbách v roce 2013. Zvolením mu zanikl mandát senátora, který vykonával jako nezávislý od října 2012 v obvodu Zlín.
Tomio Okamura je český podnikatel a politik moravsko-japonsko-korejského původu. Od října 2013 je členem Poslanecké sněmovny do níž kandidoval v předčasných volbách v roce 2013. Zvolením mu zanikl mandát senátora, který vykonával jako nezávislý od října 2012 v obvodu Zlín.

Okamura: V dokumentu, který ministr Metnar za hnutí ANO jménem ČR v Marakéši podepsal, je na celkem šesti z osmi stran textu vyjadřována podpora legální migraci z Afriky do Evropy:

  • Účastníci konference – s výjimkou Maďarska – v prohlášení vyjadřují podporu dokumentu Agenda pro udržitelný rozvoj 2030 »
  • Podle usnesení Valného shromáždění OSN o Agendě 2030 je nyní na půdě UNHCR připravován Globální kompakt pro migraci. … Podstatou Globálního kompaktu o migraci je nahrazení nelegální migrace přes hranice migrací legální.
  • Smluvní strany by se v Kompaktu měly zavázat k tomu, že odbourají překážky bránící v migraci nejen uprchlíkům postiženým válkou nebo politicky pronásledovaným, ale i ekonomickým migrantům. …
  • Podle informací, které z jednání o Kompaktu unikly, by se signatářské státy v podstatě měly vzdát ochrany vlastních hranic a státní kontroly migrace ve prospěch Úřadu vysokého komisaře pro uprchlíky (UNHCR) a nevládních neziskových organizací, které se zabývají migrací. …“

Tomio Okamura: Globalisté migraci považují za proces, který by měl být řízen, nikoli zastaven

Plný text vyjádření: V Duelu na TV Barrandov jsem zásadně odmítl zcela skandální jednání ministra vnitra v demisi Lubomíra Metnara (ANO), který podepsal jménem Babišovy české vlády v africkém Maroku politickou deklaraci o podpoře zlegalizování migrace z Afriky pro léta 2018–2020. Podívejte se na video níže… konkrétně jsem uvedl doslova děsivý obsah podepsané deklarace. Maďarský ministr zahraničí Peter Szijjártó (FIDES) dokument označil za „extrémně pro migrační a odporující zájmům Maďarska i Evropy“ a proto jej odmítl podepsat. Naše hnutí SPD se pokusí zařadit mimořádný bod na jednání Sněmovny, který projedná postup ministra vnitra vlády České republiky na jednání v Maroku. Hnutí SPD v této souvislosti hodlá vyzvat vládu, aby neprodleně odvolala svůj souhlas.

Území České republiky je území, které patří našemu národu, a odmítáme, aby se stalo administrativním prostorem pro plány globalistů na přesídlování afrického obyvatelstva. A prosím Vás o co největší podporu SPD.

V dokumentu, který ministr Metnar za hnutí ANO jménem ČR podepsal, je na celkem šesti z osmi stran textu vyjadřována podpora legální migraci z Afriky do Evropy. Podle politického prohlášení účastníci této africké konference dokonce považují migraci za jeden ze zdrojů ekonomického rozvoje a růstu. Účastníci konference – s výjimkou Maďarska – v prohlášení vyjadřují podporu dokumentu Agenda pro udržitelný rozvoj 2030, který byl vypracován na půdě OSN v rámci Úřadu vysokého komisaře pro uprchlíky (UNHCR). Podle usnesení Valného shromáždění OSN o Agendě 2030 je nyní na půdě UNHCR připravován Globální kompakt pro migraci. Oficiálně by měl být předložen k podpisu členským státům OSN na Valném shromáždění v září 2018.

Boat overcrowded with migrants in the Mediterranean Sea. The boat was carrying nearly 600 people, and the remaining 566 survivors were rescued by the navy frigate Grecale and were headed to the port at Pozzallo, on the southern tip of Sicily. (Photo: Italian Navy, 2014-06-29)
Boat overcrowded with migrants in the Mediterranean Sea. The boat was carrying nearly 600 people, and the remaining 566 survivors were rescued by the navy frigate Grecale and were headed to the port at Pozzallo, on the southern tip of Sicily. (Photo: Italian Navy, 2014-06-29)
Neziskovka MOAS zachraňuje… své granty a dotace.
Neziskovka MOAS zachraňuje… své granty a dotace.

Podstatou Globálního kompaktu o migraci je nahrazení nelegální migrace migrací legální. Smluvní strany by se v Kompaktu měly zavázat k tomu, že odbourají překážky bránící v migraci nejen uprchlíkům postiženým válkou nebo politicky pronásledovaným, ale i ekonomickým migrantům. Tedy těm, co se pouze přesouvají „za lepším“ do vyspělých zemí s rozvinutými systémy sociálního zabezpečení.

Podle informací, které z jednání o Kompaktu unikly, by se signatářské státy v podstatě měly vzdát ochrany vlastních hranic a státní kontroly migrace ve prospěch Úřadu vysokého komisaře pro uprchlíky (UNHCR) a nevládních neziskových organizací, které se zabývají migrací.

Jejich prý „pozitivní“ úlohu vyzdvihuje i dokument podepsaný v Maroku ministrem Metnarem. …

Ministerská deklarace podepsaná v Maroku rovněž vyzývá k organizování pravidelné migrace z Afrických zemí do Evropy. Zejména mladých lidí a žen. Na mnoha místech se Akční plán hlásí k podpoře takovéto mobility. …

Maďarský ministr zahraničí Peter Szijjártó odmítl dokument podepsat, jelikož to „odporuje zájmům Maďarska i Evropy“. Orgány EU podle něj migraci považují za proces, který by měl být řízen a organizován spíše než zastaven. Dále řekl, že odmítnutí podpisu dokumentu je postoj celé maďarské vlády, který byl schválen i příslušnými orgány Parlamentu s tím, že Maďarsko nebude spoluviníkem a bude pevně kritizovat evropský záměr změnit složení populace kontinentu.

Za SPD znovu říkám, že s tímto jednáním Babišovy vlády zásadně nesouhlasíme a je to jeden z mnoha důvodů, proč chceme být součástí nějaké vládní konstelace, abychom mohli tyto věci ovlivnit. Jelikož v opozici je těch možností velmi málo.

Dále jsme v pořadu probrali naše konkrétní návrhy na zvyšování důchodů a na provedení důchodové reformy včetně zdrojů financování. Prosazujeme základní minimální důchod pro všechny seniory ve výši minimální mzdy (12 200 Kč měsíčně) a od této částky zásluhově. Ze současných důchodů nelze vyžít. Důstojné důchody a zásadní podpora pracujících rodin s dětmi musí být prioritou státu. A říkáme jasné NE nepřizpůsobivým.

Mluvili jsme také o našich protikorupčních návrzích, o prorůstání byznysu do státní správy a o našich návrzích na rozpohybování soudnictví. Prosazujeme přímou hmotnou odpovědnost politiků, státních zástupců a soudců a jejich časově omezený mandát. Ostatní strany však naše návrhy odmítají. Nechtějí ani referendum. Přestože to před volbami lidem slibovali.

Sdělil jsem také naše jasné stanovisko, že SPD nepodporuje navyšování účasti českých vojáků na zahraničních misích. Prioritou české armády musí být obrana naší republiky a našich občanů. Nesouhlasíme ani s jednáním současné vlády v demisi, která vypisuje miliardová výběrová řízení na nové zbraně.

-konec prohlášení-

Zajímavá část o korupci a vlivu oligarchů na vládu ČR začíná v čase 35:50… dále pak o politice a migraci od ca 1.05:50.


Neexistuje členství v EU bez přijímání migrantů, jak hlásá fýrer Merkel! Marakešské prohlášení mluví o “podpoře [údajných] výhod migrace” a když to viděl maďarský ministr, doslova se zděsil… Zato eurobolševický kandidát za ČSSD na ministra zahraničí vás chce muslimskými migranty obohatit — a samozřejmě, zaplatíte si to obohacení sami, ze svých daní. Holt zadarmo ani kuře ministr nehrabe

Komentář AEN: Vrcholní představitelé EU už dlouho zcela jasně deklarují, že to myslí s přerozdělováním uprchlíků v Evropě smrtelně vážně. Už minulý rok 2017 pronesla Angela Merkel zásadní výrok v tom smyslu, že neexistuje něco jako členství země v EU bez povinnosti solidarity s přerozdělováním migrantů. Solidarita tedy nebude dobrovolná, ale tvrdě povinná.

Málo známý propagační plakát EU z roku 1992 má symboliku dokonce dvojnásobnou: Babylonskou věž, která je v Biblickém Janově zjevení jasně spojena se Satanem. A pak dokonce i reverzní negativní pentagram, jakožto hlavní symbol satanismu... všímejte si převrácených hvězd! Tohle je silné kafe!
Málo známý propagační plakát EU z roku 1992 má symboliku dokonce dvojnásobnou: Babylonskou věž, která je v Biblickém Janově zjevení jasně spojena se Satanem. A pak dokonce i reverzní negativní pentagram, jakožto hlavní symbol satanismu… všímejte si převrácených hvězd! Tohle je silné kafe!

Migrace je pro globalisty základním pilířem neomarxistické agendy Evropské unie a každá země, která nevystoupí z EU, se bude muset podílet na přerozdělování a přijímání převážně MUSLIMSKÝCH migrantů, a to jak z arabských zemí, ale hlavně i z Afriky.

Brexit-Cameron

Země, které nebudou chtít tuto vynucovanou migraci, pak pravděpodobně budou muset ODEJÍT z Evropské unie. ONI se nám budou snažit v odchodu zabránit. Ale obchody poběží i bez EU… a my se nemusíme nechat korumpovat… ať si eurodotace strčí tam, kam slunce nesvítí! Argumenty pro a proti odchodu z EU si rozebereme později…

Zkuste hádat, proč je dokument o migraci utajovaný? Čichám čichám čertovinu…

Marrakesh declaration, 2018-05: Každý by měl chápat, že nejde jen o přijímání migrantů, jde o přijímání pekelného „kukaččího vejce“ jménem islám. To píši jako člověk, který podporuje solidaritu a charitu — nicméně nejsem sebevrah!!

Tzv. Marakešské prohlášení ministrů zemí EU a Afriky k problematice neřízené migrace je součástí tzv. Rabatského procesu, který navozuje spolupráci mezi evropskými a africkými zeměmi ve věci migrace a tzv. přeshraniční spolupráce celních a pasových úřadů.

Začátkem tohoto měsíce proběhla v marocké Marakeši už 5. Euro-africká ministerská konference o migraci a rozvoji na jejímž závěru bylo podepsáno právě zmíněné prohlášení ministrů. Dokument je bohužel utajovaný, na veřejnost se dostaly pouze rešerše a obrysy tohoto prohlášení, jediný validní dokument je na webových stránkách marockého ministerstva kultury a komunikací, ze kterého přinášíme o kus níže opis a překlad. Sami si domyslete rozsah a důsledky toho, co bylo vlastně v Marakeši podepsáno… Ještě předtím si ale přečtěte, co napsal marocký server Morocco World News 10. dubna 2018 »

5. května se uskuteční 5. výroční euro-africká ministerská konference o migraci a rozvoji v okresním městě Marrakeš

Marocké ministerstvo zahraničních věcí a mezinárodní spolupráce uvedlo v pondělí prohlášení, že tato akce spojuje ministry a představitele na vysoké úrovni z Evropské unie a Afriky, aby “přehodnotili dialog a definovali své priority na období 2018–2020”. Toto prohlášení dodává, že konference je součástí politických závazků partnerských zemí ze severní, západní a střední Afriky a Evropy z roku 2006 za účelem vybudování komplexního, koordinovaného a vyváženého přístupu k řízení migrace.

Na této konferenci na vysoké úrovni, která je podporována současným předsednictvím v Rabatu, bude přijata víceletá programová spolupráce, Marakéšská deklarace a akční plán. Tento nový program rozšíří současný strategický rámec Římského programu tím, že stanoví politické pokyny pro nadcházející roky a způsoby jejich provádění. Mezi klíčové iniciativy akčního plánu patří podpora přínosů migrace v oblasti rozvoje a zároveň řešení hlavních příčin nedovolené migrace a fenoménu vysídlených osob; podpora legální migrace a mobility; posílení ochrany a azylu; jakož i boj proti nelegální migraci, pašování a obchodování s lidmi. …

Kulišárna na „volyče“ aneb Podraz verze 2.0

Tolik tedy informace z 10. dubna 2018 z marockého serveru Morocco World News. Když se podíváme na obsah výše uvedeného textu, nikde se tam nepíše o zastavení migrace, o vracení uprchlíků, o boji s pašeráky lidí. V textu se píše pouze o spolupráci Afriky a zemí EU na řízení migrace. Tohle slovíčko je největším podrazem proti „volyčům“ (ne, to není gramatický překlep)…

Evropské unii nikdy nešlo o zastavení migrace, ale pouze o její řízení. Co si pod tím představit?

No zkrátka to, že EU nechce, aby migrace byla davová a chaotická, která paralyzuje pořádkové složky státu, ale aby byla kontrolována a migranti aby byli rozmisťování po celé Evropě jako vagony s uhlím na nádraží. Tam, kde budou mít v dané zemi málo migrantů, tam proces řízené migrace nasune více “kousků” — viz též tzv. Dublin 2.0 » Tam, kde bude přeplněno, se migranti vezmou a přesunou do jiné země EU, kde mají kvóty pod stavem naplnění. A když se podíváme, co napsalo marocké ministerstvo kultury a komunikací o samotném průběhu konference v Marakeši, musí nám být jasno. Následuje citace — a omlouváme se předem, snad ty nudné bolševické kecy přežijete »

Marrakeš: Ministr zahraničí Nasser Bourita pořádá rozhovory s africkými, evropskými a oficiálními představiteli OSN o otázkách migrace

Ministr zahraničních věcí a mezinárodní spolupráce Nasser Bourita uspořádal ve středu v Marrakeši rozhovory s řadou afrických, evropských a OSN úředníků o otázkách migrace na okraj páté konference Evropsko-afrického dialogu o migraci a rozvoji. Bourita se setkal se zvláštním zástupcem OSN pro mezinárodní migraci Louisu Arborovou, ministrem africké integrace Burkiny Faso Paulem Robertem Tiendrebeogem a maďarským ministrem zahraničních věcí a obchodu Péterem Szijjártó.

Louisa Arborová pro tisk uvedla, že její rozhovory s marockým ministrem se zaměřily na přípravu na nadcházející mezivládní konferenci o přijetí globálního kompaktu pro bezpečnou a řádnou migraci, která by měla být naplánována na prosinec v Maroku. V podobném prohlášení ministr Burkiny Faso zdůraznil vynikající vztahy mezi Marokem a jeho zemí a chválil vedení a závazek jeho výsosti krále Mohammeda VI.

Euro-africké partnerství v oblasti migrace: “Neexistuje žádná alternativa k dialogu,” říká ministr zahraničí

“Neexistuje žádná alternativa k dialogu” pro euro-africké partnerství v oblasti migrace a rozvoje, řekl marocký ministr zahraničních věcí a mezinárodní spolupráce Nasser Bourita ve středu v Marrakeši. Dialog je jediný způsob, jak podporovat nové standardy mobility, čímž se migrant stane ústředním hráčem v evropsko-africkém prostoru, uvedl Bourita při zahájení 5. euroafrické ministerské konference o migraci a rozvoji. … “Migrace tu zůstane s námi. Bude i nadále narůstat, při nejhorším nepravidelně, v nejlepším případě bezpečným, řádným a pravidelným způsobem,” zdůraznil ministr. … Bourita upozornil na to, že národní migrační a azylovou strategií, kterou Maroko podporuje, je udržitelná integrace migrantů… Ministr řekl, že předseda Africké unie Mohammed VI. jako přední představitel Africké unie v otázce migrace navrhl na 30. summitu AU africkou agendu o migraci, která představuje vyvrcholení přístupu, který považuje migraci za páku pro společný rozvoj. … Evropsko-africký dialog o migraci a rozvoji (Rabatský proces) je zaměřen na řešení otázek vyplývajících z migračních otázek. …

Uff, zkrátili jsme to hodně, ale stejně zbylo tolik zavádějících keců o ničem… je to úplně stejné jako tomu bývávalo na sjezdech KSČ…

Jak vidíte z textů, v tzv. Rabatském procesu se často zmiňuje tzv. Globální kompakt pro bezpečnou a řádnou migraci. To je pro změnu iniciativa z centrály globalistů v OSN v rámci tzv. Agendy 2030 » Iniciativa má přenést proces redistribuce migrantů z celého světa do západních zemí na úrovni procesů OSN, což povyšuje celou problematiku migrantů do děsivých planetárních rozměrů. Stručné obrysy Globálního kompaktu jsou popisovány takto »

Globální kompakt pro „bezpečnou“ a řádnou migraci

Tato konference je organizována na základě usnesení Valného shromáždění OSN (UNGA) č. 71/280. Návrhem usnesení schváleným v listopadu 2017 Valné shromáždění znovu potvrzuje své rozhodnutí, že konference bude mít za následek přijetí mezivládně vyjednaného a dohodnutého výsledku s názvem “Globální dohoda o bezpečné, řádné a pravidelné migraci”. Rozsah souboru “Kompakt”, který je zopakován, je definován v příloze Newyorské deklarace pro uprchlíky a migranty (A / RES / 71/1). Text uvádí, že jednání o dohodě budou ukončena do července 2018, … Konference bude zahrnovat osm po sobě jdoucích plenárních zasedání a dvou dialogů probíhajících souběžně s plenárními zasedáními. Dialogy budou interaktivní a multiúčastnické a budou se snažit “doložit způsoby a prostředky k podpoře provádění globální dohody”. Témata budou: “Podpora akcí týkajících se závazků Globálního kompaktu pro bezpečnou, řádnou a pravidelnou migraci” a “Partnerství a inovační iniciativy pro další postup”. …schválený návrh usnesení specifikuje, že Maroko bude hostit schůzku od 10. do 11. prosince 2018.

Agenda 2030 pod pokryteckým pláštíkem falešného, zdánlivého dobra je opravdu, ale opravdu velkým problémem... Agenda 2030 se snaží svázat a ovládnout prakticky všechny oblasti lidské činnosti. Jedná se opravdu o realizaci globálního vládnutí — NWO. A tentokráte naostro. Jde do tuhého vážení. Konec srandy. Finito.
Agenda 2030 pod pokryteckým pláštíkem falešného, zdánlivého dobra je opravdu, ale opravdu velkým problémem… Agenda 2030 se snaží svázat a ovládnout prakticky všechny oblasti lidské činnosti. Jedná se opravdu o realizaci globálního vládnutí — NWO. A tentokráte naostro. Jde do tuhého vážení. Konec srandy. Finito.

Jak tedy vidíte z těchto dokumentů, migrace je dlouhodobě plánovaný globální proces v rámci Agendy 2030, přesně tak, jak zde již dlouho osvětlujeme » Poslouchá alespoň někdo?

Eurobolševici. Jsou tak moc hloupí, nebo jen navedení? Nemají děti? Nezáleží jim na svobodě lidí? Jsou milovníky islámu? A euro-dotace používají jako kladivo na neposlušné státy…

ČSSD se nezměnila ani trochu, stále stejní eurobolševici a islamizátoři... i bez Bláto Sobotky
ČSSD se nezměnila ani trochu, stále stejní eurobolševici a islamizátoři… i bez Bláto Sobotky

Daleko horší je, že evidentně nikdo z vlády Andreje Babiše nehodlá bránit migrační Agendě 2030… O tom svědčí i skutečnost, že kandidátem na post ministra zahraničí v nové Babišově vládě je vítač migrantů Miroslav Poche z ČSSD, naivní nevědomý prosťáček, který např. v roce 2015 napsal článek s názvem Neotáčejme se k uprchlíkům zády:

Citace z iDnes.cz: Naše země jako by doslova byla paralyzována faktem, že bychom měli přijmout z dosavadních 20 000 utečenců, kteří čekají na azyl v táborech na jihu Evropy, celkem 525 z nich. Toto číslo vychází z nastavení kvót, které by chtěla v nejbližších dnech přijmout Evropská unie. Česká republika by podle těchto opatření měla přijmout méně než 3 % všech uprchlíků. Tento výpočet proběhl na základě počtu obyvatel země, HDP a dalších dat. Vnímám složitost kompetenční debaty, samostatnosti azylové politiky každé unijní země, nicméně počet 525 osob považuji za symbolické humanitární gesto, kterému by se Česká republika neměla vyhýbat. …

Evropská unie je založena na principu solidarity a my jsme její součástí a jako takoví bychom měli kromě čerpání výhod být schopni pomoci i těm zemím EU na jihu Evropy, které nápor uprchlíků musí zvládat. Česká republika je velkým příjemcem dotací z EU…

Proto se osobně přikláním k tomu imigranty v České republice přijmout a poskytnout jim prostor pro nový život. Vím, že to není názor populární, natož většinový, ale jsem pevně přesvědčen, že je to názor správný. Když utíkali tisíce lidí před válečnými hrůzami druhé světové války či naši občané před komunistickým pronásledováním, byli vděčni za každou pomoc. Přijetí 525 zoufalých lidí je v prvé řadě humanitární akt vůči běžencům a zároveň solidární akt vůči ostatním zemím EU. Jako sociální demokrat v 21. století se domnívám, že by je ČR měla učinit.

-konec citace-

Dotace jako zdroj korupce a kladivo na národy. Výhodnost eurodotací je iluzí — ve skutečnosti jde o čirý marxismus a bolševismus

debth-quake-in-eurozone-2016

Mimochodem, ono euro-bolševiky omílané přijímání dotací z EU, není zdaleka tak výhodné, jak se nám snaží nakecat — zato je to dokonalý socialismus, rozvoj zadluženosti, líheň neužitečných jedlíků-byrokratů a semeniště korupce. Eurofilové také moc rádi zapomínají mj. na globalistické korporace, které ze země vyvádí každý rok obrovské zisky ven a nemalou měrou i do Německa… EU to je hlavně Německo a pokud stále ještě netušíte, měli byste vědět i to, že EU je projekt bohatých elit spojených s těmito korporacemi! 

V rámci diskusí na téma přínosů a nevýhod našeho členství v EU je často citovaným argumentem na podporu členství fakt, že peněz, které jsme „nacpali“ do Brusele, je o trošku méně než těch, které nám Brusel „vytlačila“ zpět. Vadou na kráse tohoto faktu je to, že zatímco tok peněz směrem z ČR do EU je nepodmíněný, ve směru opačném musí být ty peníze vždy vázány na nějaký konkrétní výdaj — a není tak těžké uhodnout, kdo stanovuje v této hře pravidla 😉

Ten problém s dotacemi lze krásně popsat následujícím podobenstvím: Dáte-li někomu své peníze na to, aby vám koupil věci, které považuje za správné on, nikoliv ty, jež chcete vy sami, nemusí to být pro vás výhra ani v případě, že dotyčný nakoupí za více peněz, než kolik jste mu dali. Ačkoliv to na příkladech s jednotlivci chápe snad každý, v případě ČR a EU je to celé zamlžené politickou rétorikou a spoustou okecávaní…

Nezanedbatelnému množství lidí bohužel dělá problémy plně pochopit a do důsledku domyslet relativně jednoduchý ekonomický princip, že je-li o cokoliv skutečně zájem a jde-li o věc doopravdy prospěšnou, svobodní jedinci si to pořídí i dobrovolně, bez donucení — jsou-li však potřeba ke vzniku čehokoliv dotace, protože lidé by si to sami o své vůli nezakoupili, znamená to jediné: Jedná se o plýtvání a věc neužitečnou!

Když tedy pomineme korupční prostředí, které se tím vytváří — stále se jedná o čistý marxismus, kdy lidem vyšší moc vnucuje co ona sama chce — a to jsme u totality! Chápete?!

Pěkně děkujeme 🙂 Ať si ten dotovaný neo-marxismus s centrálním bolševickým přerozdělováním i rovnými banány strčí… víte kam.

A jaký názor má maďarská vláda? Péter Szijjártó uvádí na serveru maďarského ministerstva zahraničí toto »

Maďarská vláda: Prohlášení v Marrakeši povede k nové vlně migrace

„Prohlášení přijaté v Marrakeši v rámci Rabatského procesu by mohlo vést k nové vlně migrace a z tohoto důvodu se Maďarsko nepřipojilo k politickému prohlášení“, uvedl ministr zahraničních věcí a obchodu Péter Szijjártó v maďarské televizi M1: „Vzhledem k tomu, že prohlášení přijaté na setkání s účastí 31 evropských a 26 afrických zemí tvrdí, že migrace je pozitivním procesem, který musí být podporován, a proto je třeba otevřít nové migrační kanály…“, vysvětlil.

„Podle tvrzení, které Maďarsko samo odmítlo podpořit, země Evropy podporují postoj afrických zemí. A to je zcela v rozporu s Rabatským procesem, který začal před deseti lety, jehož původním cílem bylo právě využití evropských prostředků na realizaci rozvojových projektů v Africe v zájmu snížení emigrace,“ zdůraznil. …


Pokles populace by bylo daleko levnější a bezpečnější řešit podporou místních rodin, nemluvě o tom, že migrantů již přijímáme dost a také si jich vážíme — viz Vietnamci, Ukrajinci…

Pokles porodnosti a nedostatek pracovních sil si musí každá země řešit sama podporou vlastních rodin a podporou školství a vyššího vzdělání, včetně tvrdého postupu vůči nadnárodním bankám a korporacím, které ze země vyvádí každý rok obrovské zisky ven, což produkuje chudnutí, nízké mzdy a s tím spojené zadlužování rodin a armády lidí v exekucích.

babis-rath-sobotka-politici

Rozkradené doly OKD: Babiš má své "čapí hnízdo" a dluhopisy, Sobotka si pro změnu nahrabal v komplotu s Bakalou
Rozkradené doly OKD: Babiš má své „čapí hnízdo“ a dluhopisy, Sobotka si pro změnu nahrabal v komplotu s Bakalou

Výsledek říjnových voleb v ČR vynesl k moci Babišovu vládu. Kdo čím vydírá Babiše, že se vrátil ke kolaboraci se zlodějskou Bakalo-ČSSD » a předal této propadlé straně důležitá ministerstva? Čím jej vydírají, že nyní podle všeho hodlá zemi dovést k přijímání migrantů a k akceptaci přerozdělování uprchlíků?

Bohužel politici většinou zjevně nechápou souvislosti, babišovci si užívají čerpání dotací a… krom SPD žádná politická strana v Poslanecké sněmovně nechce vystupovat z EU. A protože neexistuje členství v EU bez přijímání migrantů, sami si to domyslete… Že by se většina národa nechala ukolébat a podplatit eurodotacemi? Které ve skutečnosti jsou pro ČR nevýhodné… přidáte-li do rovnice i prachy, které od nás ulejvají německé korporace…

Podporujte ty, kteří nejen slovy, ale i činy brání náš národ před zničením v islamizované EU…

ANO, tvrdě makám na dovozu migráčků! Budu stát řídit jako firmu, to víte i migráčči chtějí jíst... a někdo na tom vydělat musí. Chápete? — ZRUŠIT eurodotace? NEBLBNĚTE! Vždyť na nich vydělávám!!
ANO, tvrdě makám na dovozu migráčků! Budu stát řídit jako firmu, to víte i migráčči chtějí jíst… a někdo na tom vydělat musí. Chápete? — ZRUŠIT eurodotace? NEBLBNĚTE! Vždyť na nich vydělávám!!

Další informace:

Agent Bureš lže jako když tiskne. Je to bohužel přesně tak, jak jsme na ragauian.cz předvídali před volbami. Podle lhářů Babiše a Metnara nás má Marakéšská deklarace chránit před příchodem migrantů. Svým pokryteckým způsobem mají pravdu v tom, že poté už nebudou nelegální migranti, protože všichni ti slimové do ČR pak budou přilétat legálně se zaplacenými letenkami ze strany Euro Sajuzu. Chápete? 😉 Dovolte malou citaci těchto nestydatých lhářů, kteří si o nás myslí, že asi neumíme číst anglicky. Citace dle oficiálního vládního webu:

Tisková konference po jednání vlády ČR, 9.5.2018

Andrej Babiš, předseda vlády ČR: Takže dobrý den, dámy a pánové, no já začnu k těm dezinformacím, které proběhly na sítích, a lidi nám píšou maily, že údajně pan ministr vnitra měl něco podepsat na základě nějakého vylhaného článku jednoho serveru. Tak pan ministr se k tomu vyjádří, ale ten tzv. Rabatský proces řeší právě zastavení ilegální migrace, posílení těch zastavení toho toku, takže pokud někdo tady rozšiřuje v prostoru věci, že my jsme odsouhlasili nebo něco podepsali, tak znovu ubezpečuji, že je to lež a žádám média, aby tyto lži nešířila. Platí i nadále Dublin IV, my bojujeme proti kvótám, bojujeme proti ilegální migraci a pan ministr se určitě k tomu ještě konkrétněji vyjádří, nic nepodepsal a není to nic, že bychom my měli snahu přijímat nějaké ilegální migranty. …

Lubomír Metnar, ministr vnitra: Děkuji, tak jsem rád, že se mohu vyjádřit zpětně k tomu Rabatskému procesu, kdy jsem se minulý týden, počátkem května účastnil v Marakéši tohoto euro-afrického dialogu. Mohu vám říci, že mi připadá, že jsem byl úplně na jiné konferenci, než o které některá média informují a píší. Já bych chtěl tady jednoznačně vyvrátit ty dezinformace, nepravdy a lži, které jsou tady některými médii šířeny. Tato konference byla zaměřená na nelegální migraci, pašování lidí, převaděčství, návraty nelegálních migrantů zpět do afrických zemí. Výsledkem této konference bylo přijetí Marakéšské politické deklarace a Marakéšského akčního plánu do roku 2020. Jedná se o právně nezávazné politické dokumenty, pro Českou republiku neznamenají žádné přijetí nových závazků, přijímání nových migrantů a tzn. žádná podpora masové migrace z Afriky, žádné nové závazky opakuji pro Českou republiku. Naopak tímto bojujeme proti nelegální migraci a převaděčství. Z toho dokumentu naopak se zavázaly africké státy, že budou daleko více podporovat boj proti nelegální migraci a organizovanému převaděčství, že budou například posilovat ochranu svých hranic, aby zabránily migraci nelegální, posílení soudní a policejní spolupráce. …

Po dopsání tohoto textu byl také konečně publikován český překlad plného znění z Marakéše » Snad ani není třeba komentovat očividný rozpor mezi skutečností a babišo-metnarovskou lží, každý myslící si jistě udělá názor sám. Děkujeme za pozornost:

Marakéšská deklarace je součástí zničující Agendy 2030 z pera globalistů. Je to horší, než jsme doufali…

Tato deklarace je bodem zlomu v procesu migrace do Evropy…

Dokument je deklarací, kterou se evropské země, za zády svých občanů, zavazují v rámci tzv. Rabatského procesu k podpoře pravidelné, zdůrazňuji a opakuji pravidelné migrace mezi Afrikou a Evropou.

Než začnete číst, chtěl bych požádat všechny čtenáře, aby sdíleli tento dokument na všech sociálních sítích, v emailech, ale i mezi svými přáteli, abyste dokument zaslali politikům z SPD, KSČM a z dalších stran, které mají pro-národní postavení a ukotvení. Dokument se totiž opírá o dvě globalistické agendy neomarxistického světového řádu, o tzv. Global Compact a o tzv. Agendu 2030 » Oba dva dokumenty jsou v deklaraci zmíněny a je na ně odkazováno.

Baphomet, satanic statue in Detroit, USA
Baphomet, satanic statue in Detroit, USA

To, co v dokumentu je právnickou hantýrkou přežvýkáno tak, aby tomu nikdo nerozuměl, je rámcovou smlouvou Evropy s Afrikou, na základě které proběhne exodus biblických rozměrů, exodus z Afriky do Evropy.

Není divu, že nikdo z politiků se k dokumentu před vlastními voliči doma nehlásí a všichni se tváří, že dokument je neškodný. My přinášíme důkaz zločinu na evropských národech. Zítřek vypadá jako biblická gehenna [peklo].

Úryvky z tzv. „Marrakesh Political Declaration“

  • https://ec.europa.eu/home-affairs/sites/homeaffairs/files/20180503_declaration-and-action-plan-marrakesh_en.pdf
  • Zvýšená pozornost věnovaná boji proti xenofobii, rasismu a diskriminaci [rozumějte cenzura]: partneři vynaloží úsilí na potírání těchto jevů a podporu vyváženého mediálního narativu [rozumějte propagandy] o migraci a diasporách založeného na faktech a zdůraznění jejich pozitivního přispění k rozvoji společností v zemích původu, tranzitu a v zemích určení
  • Cílem agendy pro udržitelný rozvoj do roku 2030 je podle bodu 10.7 „Usnadnit řádnou, bezpečnou, pravidelnou a odpovědnou migraci a mobilitu lidí, včetně provádění plánované a dobře řízené migrační politiky“… …
  • Vezmeme-li na vědomí výše uvedený cíl 10.7 Agendy pro udržitelný rozvoj do roku 2030 (tzv. Agenda 2030), partneři Rabatského procesu uznávají, že je třeba podporovat a posilovat cestu k pravidelné migraci
  • Partneři z Rabatského procesu opakují své dodržování závazků vyplývajících z mezinárodního práva v EU oblasti návratu a zpětného přebírání a připomínají význam udržitelného opětovného začlenění. Opakují jejich podporu principu nenavracení a souhlasí s tím, že upřednostňují jen dobrovolný návrat (migrantů)…

Následuje ještě několik odstavců z výše odkazovaného OFICIÁLNÍHO marakéšského PDF, abychom vážené čtenáře ujistili, že to nejsme my, kdo lže, nýbrž ta grupa burešo-sobotkovců:

Marrakesh Political Declaration

WE, Ministers of Foreign Affairs, of the Interior, of Integration, in charge of Migration and high representatives of the following countries:, AUSTRIA, BELGIUM, BENIN, BULGARIA, BURKINA FASO, CABO VERDE, CAMEROON, CENTRAL AFRICAN REPUBLIC, CHAD, CONGO, CÔTE D’IVOIRE, CROATIA, CYPRUS, CZECH REPUBLIC, DEMOCRATIC REPUBLIC OF THE CONGO, DENMARK, EQUATORIAL GUINEA, ESTONIA, FINLAND, FRANCE, GABON, GAMBIA, GERMANY, GHANA, GREECE, GUINEA, GUINEA-BISSAU, IRELAND, ITALY, LATVIA, LIBERIA, LITHUANIA, LUXEMBOURG, MALI, MALTA, MAURITANIA, MOROCCO, NETHERLANDS, NIGER, NIGERIA, NORWAY, POLAND, PORTUGAL, ROMANIA, SÃO TOMÉ AND PRÍNCIPE, SENEGAL, SIERRA LEONE, SLOVAKIA, SLOVENIA, SPAIN, SWEDEN, SWITZERLAND, TOGO, TUNISIA and UNITED KINGDOM; High Representative of the Union for Foreign Affairs and Security Policy and European Commissioner for Migration, Home Affairs and Citizenship; and high representatives of the Economic Community of West African States Commission ; and Algeria and Libya as observer countries;

MEETING the 2nd May 2018 in Marrakesh, at the invitation of the Kingdom of Morocco;

ACKNOWLEDGING the growing relevance of migration issues at the global level in general, and in Euro-African and Intra-African relations in particular, as well as the need to identify adapted and coordinated responses for the management of migration flows in all their aspects;

RECALLING the commitments made by the Rabat Process partners in the framework of the 2006 Joint Africa-EU Declaration on Migration and Development, the 2014 Africa-EU Declaration on Migration and Mobility, the 2030 Agenda for Sustainable Development adopted by the United Nations in 2015 in which States pledged to “leave no-one behind”, the New York Declaration for Refugees and Migrants adopted the 19th September 2016 by the United Nations, the United Nations Declaration of the High-level Dialogue on International Migration of 2013, and the Political Declaration of the 5th African Union – European Union Summit of 2017;

AGREE equally to effectively implement, in a balanced way, the Action Plan which is thus adopted by incorporating the following cross-cutting priorities:

  • 1. A human rights-based approach: the implemented actions will contribute to fully respecting the human rights and dignity of refugees and migrants, irrespective of their migration status;
  • 2. Particular attention will be paid to the issues of gender and the protection of migrants in vulnerable situations including, in particular, women and children;
  • 3. Increased attention to the fight against xenophobia, racism and discrimination: the partners will undertake efforts to combat these phenomena, and to promote a balanced narrative on migration and diasporas, based on facts and highlighting their positive contribution to the development of societies in countries of origin, transit and destination;

Marrakesh Action Plan 2018-2020

The 2030 Agenda for Sustainable Development aims, in its Goal 10.7, to “Facilitate orderly, safe, regular and responsible migration and mobility of people, including through the implementation of planned and well-managed migration policies”.

  • Objective 1: Maximising the positive impact of regular migration for development
  • Objective 2: Achieve a common understanding of the root causes of irregular migration and forced displacement in the Rabat Process region
  • Domain 2: Legal migration and mobility
  • Taking note of the above-mentioned Goal 10.7 of the 2030 Agenda for Sustainable Development, the Rabat Process partners recognise the need to encourage and to strengthen the pathways to regular migration, based on efficient civil registration systems, and to promote the mobility of certain categories of travellers (in particular, businessmen and businesswomen, young professionals or researchers) between European and North, West and Central African countries.
  • Objective 3: Promote regular migration and mobility, especially of young people and women, between Europe and North, West and Central Africa, and within these regions
  • Domain 5: Return, readmission and reintegration
  • The Rabat Process partners reiterate their adherence to obligations under international law in the area of return and readmission and recall the importance of sustainable reintegration. They reiterate their support for the principle of non-refoulement and agree to give preference to voluntary return. They recall that policies in the area of return and readmission are the shared responsibility of States, and that they should be efficient, transparent and carried with full respect for the human rights, security and dignity of migrants.