Když úroda dozraje, rychle přijde [ten] jehož srp je v jeho ruce a sklidí ji… Biblická proroctví Posledního soudu ukazují na SOUČASNOST! Buďte v kristovské lásce a připraveni na blížící se události Konce věku! Co je hvězdná nova, mikronova, sluneční záblesk? 12

Pokračujeme v sérii textů na téma Kosmického Odhalení, kde David Wilcock, Corey Goode a další zasvěcenci odkrývají převratná, vpravdě Kosmická Tajemství » Minule jsme se přímo od agentury CIA dozvěděli o cyklických celosvětových kataklyzmatech a posunu zemské kůry. Tyto události byly popsány v Bibli jako tzv. Potopa světa — a nejen to — Bible obsahuje také proroctví připravující nás na nový příchod takové události. Budeme si v dalším textu ověřovat, co je skutečnou příčinou a spouštěčem těchto cyklických katastrofických událostí…

Pokud si myslíte, že se vás to netýká — možná by vás zajímalo, že biblická proroctví ohledně „Posledního soudu“ ukazují na naši dobu…

Znovu zdůrazňujeme: Když na ragauian.cz říkáme, že máte být připraveni na blížící se události „Konce věku“, tak tím myslíme především to, že bezpodmínečně musíte co nejdříve dokončit svůj duchovní vývoj, který spočívá v harmonizaci vědomí těla s vyšším vědomím ducha. Nebo jinak řečeno, v harmonizaci a sjednocení mužské a ženské energie, sjednocení jin-jang, neboli návrat do Jednoty svého vědomí. Toto je hlavním ragauianovým cílem a dlouhodobě vám k tomu dává návod, konkrétněji např. zde » Zdůrazňujeme znovu, že zde shromážděné informace mají sloužit podobně jako výstražná značka na silnici — k tomu, abyste byli připraveni.

Protože doba dozrává — dostaneme se v této sérii i ke konkrétním časovým odhadům. Účelem není strašení a i biblická proroctví dávají velkou naději každému člověku, který nepřestal hledat a pracovat na sobě. Události Konce věku budou mít na každého vliv přesně podle energetického stavu jeho vědomí, proto se také někdy používá výraz „Doba soudu“ nebo „Poslední soud“…


Co je hvězdná nova, mikronova a sluneční záblesk (solar flash) alias sluneční přechod?

Simeis 147, Supernova Remnant

Nova (též nová hvězda), je označení pro přechodový astronomický jev, při němž v důsledku náhlého spuštění termonukleární reakce — výbuchu, způsobeného nahromaděním vodíkového a heliového plazmatu na povrchu — hvězdný objekt prudce zvýší asi stotisíckrát až milionkrát svoji jasnost.

Přechodná/přechodová astronomická událost, kterou astronomové často zkracují na přechod, je astronomický objekt nebo jev, jehož trvání může být od sekund do dnů, týdnů nebo i několika let. … Někdy se tento termín používá pro události jako jsou supernovy, novy, …

Takové události byly zaznamenány už v historii — např. supernova  v roce 1054 pozorovaná čínskými, japonskými a arabskými astronomy, anebo událost v roce 1572 známá jako „Tychova supernova“ (objevil ji a studoval slavný hvězdář Tycho de Brahe).

Crab Nebula, result of supernova seen in 1054 AD, filled with filaments

Výbuch novy končí destrukcí hvězdy (po které zůstane jen „oblak prachu“ — příkladně třeba Krabí mlhovina), zatímco tzv. mikronova se projeví jen extrémně silným zábleskem, nebo výbuchem, který z povrchu hvězdy (slunce) vymrští množství plazmy a nejspíš i nějaké ty šutry, které se na Zemi projeví jako meteority… Slunce po tomto přechodu dál „žije“.


Jak se vědci z SSP dozvěděli o legendách, jenž mluví o Slunečním záblesku, resp. Sluneční mikronově?

Po semináři Cosmic Waves v Kealakekua, Hawaii, 9. 4. 2019, během otázek a odpovědí, podal Goode bližší informace o tom, jak se vědci z SSP dozvěděli o legendách, jenž mluví o mikro-nově, která ničí většinu naší Sluneční soustavy na cyklické bázi. SSP vyslalo mise na Mars a Měsíc aby toto potvrdili:

Za účelem přípravy lidstva na šokující informaci o tom, že naše Slunce pravidelně vytváří obrovské solární záblesky (micronova), které už opakovaně vyhladily civilizace na různých planetách, byla NASA pověřena, aby vyslala měsíční misi (viz symbol Apollo 13) pro hledání tzv. „černého skla“.

Toto černé sklo je pozůstatek obrovského plazmového výboje (plasma discharge), který silně zasáhl Měsíc a Mars během počátečních událostí Slunečního záblesku.

Ptejte se sami sebe, proč má program letu na Měsíc takovouto symboliku?

Symbolika kosmické měsíční výpravy Apollo 13 zasvěcenému naznačuje skrývaná fakta. — Apollón je v řecké a římské mytologii bohem, synem Dia a Létó a dvojčetem bohyně Artemis. V pozdějších dobách byl identifikován s Héliem, který je zosobněním Slunce…

Co objevilo Apollo na Měsíci?

Mnoho! …a to včetně různě barevných skleněných korálků (beads), zesklovatělých skal od intenzivního přehřátí nebo černého skla, které je podobné obsidianu.

Apollo 15, sample 15426, small spheres of green glass, S79-32189, NASA

Ze začátku si mysleli, že ty věci vznikly kvůli sopečné činnosti nebo dopadu meteoritu, ale to by nevysvětlovalo jejich velké množství a velikost jimi pokryté oblasti. Měsíc je doslova pokrytý sklem! Toto sklo obsahuje dokonce i prvky jako je Aluminum-26, na jehož roztavení energie dopadu meteoritu rozhodně nestačí!

Skleněné korálky byly objeveny i na Marsu. Jak uvidíte dále v citovaném Janově proroctví, sklo hraje velkou roli…

Analýza měsíčních a marsovských skel

Stejně jako fakt, že sklo bylo kosmonauty z NASA skutečně nalezeno, je faktem i smutná realita, ve které nám oficiální věda stále lže ostošest a stále se všude dočtete jen o tom, jakože prý tato skla jsou svědectvím o vulkanické činnosti na Měsíci 🙂 Mno… víte… a já jsem papež 😉

I když jsem osobně už uvedl, že nechci zabřednout do nějakých technických detailů, v takto hodně moc lží opředených případech, se spolu musíme podívat podrobněji na ověřitelné detaily. Podíváme se proto v dalších textech na výzkum těchto měsíčních skel — protože nám jde hlavně o DOLOŽITELNOST a OVĚŘITELNOST toho, co se vám teď snažíme sdělit.

Je to nutné proto, aby každý nad Slunce jasněji věděl, že nemluvíme o nějakých „konspiračních“ teoriích a/nebo spekulacích — nýbrž o tvrdých datech! Nejde o žádné spekulace, ale o kvalifikované předpovědi na základě doložitelných dat!

Snažíme se maximálně data zjednodušit, ale i tak to není a nebude úplně jednoduché čtení. Osobně ovšem cítím velmi silně, že je dobré si vytvořit alespoň rámcovou představu, kdo jsme, odkud jsme přišli a co nás čeká, vzhledem k zákonité cykličnosti tohoto vesmíru…

Spectral properties of Martian and other planetary glasses. Research Article: Kevin M. Cannon, John F. Mustard, Stephen W. Parman, Elizabeth C. Sklute, M. Darby Dyar, Reid F. Cooper

Jako malou ochutnávku, zde vidíte oficiálně publikovanou vědeckou analýzu na téma spektrálních vlastností marťanského i ostatních planetárních skel…


Kosmické záření určité intenzity spustí Solární záblesk. Lze přesněji určit, KDY SE TO STANE?

V osobní diskuzi, po havajské přednášce v dubnu 2019, Corey Goode uvedl, že časové okénko, kdy může dojít k odstartování Slunečního přechodu, je přibližně 13 let a stalo by se to nejpravděpodobněji během solárního minima — když sluneční heliosféra bude dostatečně slabá na to, aby Solární záblesk mohl být spuštěn příchozím kosmickým zářením. Aktuální 24. solární cyklus se chystá vstoupit do solárního minima a předpokládá se, že ten 25. začne kolem roku 2020 a skončí s dalším solárním minimem (kdy bude začínat solární cyklus 26) kolem roku 2031/2032.

Pozn. redakce: O něco později v roce 2019, Goode potvrdil tento údaj a prohlásil, že podle nejnovějších informací (od svých kontaktů) věří, že termín je o HODNĚ dříve než rok 2052 (tj. dříve než zhruba tři Sluneční cykly).

(CG, acceleratingascension.com: WHEN WILL THE SOLAR FLASH OCCUR? There are a lot of variables that go into that equation. The information that I received led me to believe this event occurs MUCH sooner than in 2052.)

Následující grafy ukazují vztah mezi cykly slunečních skvrn a kosmickými paprsky

Názorné zobrazení krátkého cyklu slunečních skvrn (ca 11 let). Fotografie z projektu NASA SOHO, 2006

Důležitá událost pro vědomí duše

Po událostech Solárního záblesku na naší Zemi bude probíhat důležitá událost pro lidské vědomí. Mohutná vlna elektromagnetické plazmatické energie ze Slunce spustí tzv. „vzestup“, což je podle Gooda „rozšíření“ vědomí lidské duše.

Tento proces se ve vesmíru pravidelně odehrává na každé planetě, která prochází skrze událost vzestupu (ascension event).

Goode (v návaznosti na informaci o mikronově, která ničí velkou část naší sluneční soustavy na cyklické bázi) uvedl, že naše kolektivní [a především osobní] vědomí může zmírnit efekt slunečního záblesku.

Zdůraznil, že my sami můžeme ovlivnit průběh události Solárního Záblesku, která proběhne v relativně blízkém čase...


Druhý příchod Krista? Zjevení předpovídá příchod Syna člověka, nikoli Ježíše!

Pozn. redakce: Jedna věc je jistá stoprocentně — Ježíš si osobně pro nikoho rozhodně nepřijde!

Papyrus s textem Tomášova evangelia z Nag Hammadi v Egyptě. Tomášovo evangelium je autentická a nejlépe dochovaná Kristova informace, kterou máme k dispozici. Jako jediné uniklo církevní cenzuře. Důkazy o jeho pravosti najdete v našem seriálu o vzniku Nového zákona (Tajnosti církve).
Papyrus s textem Tomášova evangelia z Nag Hammadi v Egyptě. Tomášovo evangelium je autentická a nejlépe dochovaná Kristova informace, kterou máme k dispozici. Jako jediné uniklo církevní cenzuře. Důkazy o jeho pravosti najdete v našem seriálu o vzniku Nového zákona (Tajnosti církve).

Pozn. redakce: A my tady musíme znovu zdůraznit to, co našim čtenářům často zdůrazňujeme — nebude žádný druhý příchod Krista ani žádného jiného „spasitele“. Na vibračním povýšení/vzestupu svého vlastního vědomí KAŽDÝ MUSÍ ZAPRACOVAT SÁM! Tzv. „království Otce“, je uvnitř vědomí každé lidské duše! Každý musí ten tzv. druhý příchod Krista, zrealizovat sám na sobě, nebo přesněji uvnitř svého vědomí — jedině tam může „přijít“ váš osobní Kristus. Je to i dost logické, když si uvědomíte, že Kristus není osoba — Kristus byl titul Ježíše, který tuto kristovskou nauku sám na sobě zrealizoval » Stejně jako to musíme udělat my sami! Jeden každý z nás! Stejně jako ON! Ježíš také svým žákům zcela jasně řekl, na kterém „místě“ se nachází ono „království Otce“:

#24 Jeho žáci řekli: "Pouč nás o místě [na] kterém jsi, neboť je nám nutností po něm pátrat." Řekl jim: "Kdo má uši ať slyší: Je světlo uvnitř člověka světla a svítí celému světu. Pokud nesvítí, je temnota."
#56 Ježíš řekl: "Kdo poznal svět, našel mrtvolu [neboli TĚLO]. Kdo našel mrtvolu [neboli TĚLO], svět ho není hoden."
#109 Ježíš řekl: "Království se podobá člověku, který má na svém poli ukrytý poklad, o kterém neví...

Načasování Slunečního přechodu

Moudrému člověku je jasné, že by nás mělo zajímat, co se právě teď děje s příchozím kosmickým zářením, které má být v blízké budoucnosti spouštěčem událostí Konce věku…

Podívejme se na jistá fakta…

Kosmické záření ve stratosféře zesiluje nepřetržitě od roku 2014

21. února, 2019, Dr. Tony Phillips napsal: Vesmírné záření ve stratosféře zesiluje již čtvrtým rokem v řadě. Toto zjištění pochází [mj.] z výzkumného projektu, kdy byly téměř týdně vypouštěny do vysoké nadmořské výšky měřicí balóny.

Proč se zvyšuje kosmické záření?

Stručná odpověď je „Solární minimum“. Právě teď 11letý sluneční cyklus klesá do jednoho z nejhlubších minim našeho „kosmického věku“. Slunce zeslabuje své magnetické pole a oslabování slunečního větru nás pak méně chrání před vesmírnou radiací (paprsky).

Mimochodem, některé studie naznačují, že kosmické paprsky podporují formování oblaků v atmosféře — pokud ano, vzrůstání intenzity kosmického záření by mohlo ovlivnit počasí a klima. Tyto zprávy byly zahrnuty ve vládních dokumentech již asi před 10 lety.

Růst kosmického záření — první linií obrany je překvapivě Slunce

5. března, 2018, Dr. Tony Phillips napsal: Kosmické záření je nebezpečné a zvyšuje se rychleji než se původně předpokládalo.

To je závěr článku publikovaného ve vědeckém časopise Space Weather. Jeho autoři vedení Prof. Nathanem Schwadronem z University v New Hampshire, ukazují, že radiace z hlubokého kosmu je nebezpečná a zvyšuje se rychleji než se původně předpokládalo…

V 90. letech 20. století mohl astronaut ve vesmíru, v meziplanetárním prostoru, strávit 1000 dní. V roce 2014 už jen 700 dní. „To je obrovská změna,“ říká Schwadron.

Galaktické kosmické paprsky nepřicházejí z naší Sluneční soustavy. Jsou mixem fotonů s vysokou energií a subatomových částic přibližujících se k naší Zemi díky explozím supernov a jiným událostem ve Vesmíru. Naší první linií obrany je Slunce: Sluneční magnetické pole a solární vítr dohromady vytváří „štít“, který odráží kosmické paprsky, jež se snaží proniknout do naší Sluneční soustavy. „Obranná“ činnost Slunce je silnější během slunečního maxima a nejslabší během slunečního minima.

Problém je, jak autoři uvádějí v článku, že „sluneční štít“ slábne: „Za posledních 10 let sluneční vítr vykazoval nízký výkon magnetického pole… Jako výsledek této pozoruhodně slabé sluneční aktivity jsme pozorovali nejvyšší toky kosmických paprsků.“

Měření radiace na oběžné dráze Měsíce

16. července, 2019, Dr. Tony Phillips: NASA monitoruje situaci s radiačním sensorem na Lunární orbitě. „The Cosmic Ray Telescope for the Effects of Radiation“ (CRaTER) krouží kolem měsíce již od roku 2009. Vědci zveřejnili článek v časopise Space Weather, popisující poslední objevy CraTERa. …

Co je horší? Sluneční erupce nebo kosmické paprsky?

„Je to poněkud kontraintuitivní,“ říká jeden z autorů, Nathan Schwadron, vesmírný fyzik z University z New Hampshire. „Solární minimum může vlastně být nebezpečnější než Solární maximum.“

Mars has red appearance due to red coloured regolith

V jejich článku, Zeitlin, Schwadron a spoluautoři popisují zajímavý experiment NASA, který zdůrazňuje relativní nebezpečí slunečních erupcí vs. vesmírných paprsků. V roce 2011 NASA vypustila vozítko Curiosity na povrch Marsu. Uvnitř této kosmické lodi byl rover chráněn asi tolika štíty (20 g/cm2), jako by byl chráněn lidský astronaut. Radiační senzor vložený uvnitř sledoval vystavení Curiosity slunečnímu záření.

Výsledky byly překvapující. Během 9měsíční cesty na Mars (včetně těch nejsilnějších záblesků z přechozího slunečního cyklu) bylo Curiosity naměřeno jen kolem 5% celkové dávky radiace ze slunečních záblesků. Zbylých 95% pocházelo z kosmických paprsků.

Proč ta nerovnováha? „Sluneční záblesky mohou být do značné míry zmírněny štítem vesmírné lodi,“ vysvětluje Zeitlin. „Avšak, nemůžeme zastavit kosmické paprsky s nejvyšší energií. Proniknou stěnami jakékoli vesmírné lodě.“


Biblická proroctví „Konce věku“ varují

V proroctvích jsou popsána nebeská znamení, která mají lidstvo varovat před blížícím se Božím zásahem na Zemi. Když Ježíš (a Kristus) odkazoval na konec této doby, tak řekl:

25 A budou znamení na Slunci, Měsíci a hvězdách a na zemi úzkost národů, bezradných před řevem a vlnobitím moře. 26 Lidé budou omdlévat strachem a očekáváním toho, co přichází na celý svět; neboť mocnosti nebes se zatřesou.

Potom se ukáže znamení Syna člověka

29 Ihned po soužení oněch dnů se zatmí Slunce a Měsíc nebude vydávat svou zář, hvězdy budou padat z nebe a mocnosti nebes se zatřesou. 30 Potom se ukáže znamení Syna člověka na nebi, a tehdy se budou bít v prsa všechny kmeny země. A uvidí Syna člověka přicházejícího na nebeských oblacích s mocí a velikou slávou.

Poslední soud se symbolizuje také jako sklizeň

Když úroda dozraje, rychle přijde [ten] jehož srp je v jeho ruce a sklidí ji. Kdo má uši [schopné] slyšet, ať slyší. (Tomáš 21)

Jak bychom s moderními znalostmi astronomie a fyziky mohli dekódovat předchozí prorocké výroky? Pokud si představíme událost změny magnetických pólů a následné změny rotace Země, pak, při pohledu ze Země, by jevy mohly být popsané slovy jako „zatmí se slunce a měsíc nebude vydávat svou zář“ nebo třeba „mocnosti nebes se zatřesou“… Dále, prudkou změnou rotace Země vyvolaná, „potopa světa“ je poměrně jasně čitelná ve výroku „… úzkost národů, bezradných před řevem a vlnobitím moře…“

A to není zdaleka vše… když už člověk ví, na co se má dívat, tak v Bibli najde šokující množství výroků, které přesně pasují na sluneční Událost, mikronovu

Symboly pro znamení brzkého příchodu aneb čtyři Jezdci Apokalypsy

Apollo XIII — existuje pozoruhodná a lehce šokující verze nášivky Apolla, která obsahuje 4 jezdce Apokalypsy (pokud čtvrtým uvažujeme symbolicky samotné Slunce s paprsky jako meči…)

1 I uviděl jsem, když Beránek otevřel jednu ze sedmi pečetí, a uslyšel jsem, jak jedna z těch čtyř živých bytostí řekla hromovým hlasem: „Pojď!“ 2 [A uviděl jsem,] a hle, bílý kůň; a ten, který na něm seděl, měl luk a byl mu dán věnec; a vyšel vítězící, a aby zvítězil. 3 Když otevřel druhou pečeť, uslyšel jsem, jak ta druhá živá bytost řekla: „Pojď!“ 4 A vyšel jiný kůň, ohnivě rudý; a tomu, kdo na něm seděl, bylo dáno, aby vzal ze země pokoj a aby se lidé navzájem zabíjeli; a byl mu dán veliký meč. 5 A když otevřel třetí pečeť, uslyšel jsem, jak třetí živá bytost řekla: „Pojď!“ [A uviděl jsem,] a hle, černý kůň; a ten, který na něm seděl, měl ve své ruce vahadlo. 6 A uslyšel jsem cosi jako hlas uprostřed těch čtyř živých bytostí, který řekl: „Mírka pšenice za denár a tři mírky ječmene za denár. Olej a víno nezdražuj.“ 7 A když otevřel čtvrtou pečeť, uslyšel jsem hlas čtvrté živé bytosti, jak řekla: „Pojď!“ 8 [A uviděl jsem,] a hle, kůň plavý; a jméno toho, který na něm seděl, bylo Smrt, a Hádes ho doprovázel. Byla jim dána moc nad čtvrtinou země, aby zabíjeli mečem, hladem, smrtí a šelmami země. …

Toto vypadá jako popis prudké změny rotace Země, jako podle Chana Thomase ze CIA…

12 A když otevřel šestou pečeť, uviděl jsem, že nastalo veliké zemětřesení, Slunce zčernalo jako žíněný pytel a Měsíc úplně zkrvavěl. 13 A nebeské hvězdy spadly na zem, jako když fíkovník zmítaný vichrem shazuje své pozdní fíky; 14 a nebe zmizelo, jako když se svinuje svitek, a každá hora i každý ostrov se pohnuly ze svého místa. 15 Králové země i velmoži a vojevůdci, boháči a mocní, každý otrok i svobodný, se ukryli do jeskyň a do horských skal 16 a říkali těm horám a skalám: "Padněte na nás a skryjte nás před tváří toho, který sedí na trůnu, a před hněvem Beránka! ..."

Opakující se prorocké výroky o ztmavení naší hvězdy, např. „Slunce zčernalo jako žíněný pytel a Měsíc úplně zkrvavěl“, jsou velmi velmi mrazivé, protože dnešní astronomové velmi dobře vědí, že ztemnění hvězdy je příznakem výbuchu. Není to jako, lidem na Zemi dobře známé, klasické zatmění! Stejně tak krvavý Měsíc má silnou logickou souvislost s tím, co se děje na Slunci — přesně řečeno, pokud potemní spektrum vyzařování Slunce, Měsíc půjde do červených odstínů, jakoby zkrvaví! Měsíc totiž jen odráží sluneční svit… Chápete?

Nejvíce šokující je ovšem výrok starozákonního proroka Malachiáše, když předpovídá „Den Hospodinův“ neboli „Den soudu“

Solar Cycle Prediction, December 2017, smoothed sunspot number reached peak in 2014
19 Neboť hle, přichází den planoucí jako pec a všichni domýšlivci i všichni, kdo páchají ničemnost, se stanou strništěm. Ten přicházející den je spálí, praví Hospodin zástupů, nezanechá z nich kořen ani větev. 20 Avšak vám, kdo se bojíte mého jména, vzejde slunce spravedlnosti a na jeho paprscích bude uzdravení.

Tohle vypadá, jako by Malachiáš měl přesné vidění mikronovy… Jeho starověké proroctví hovoří o budoucnosti, kdy Bůh odstraní „ochranný obal“ ze Slunce. Potom bude jeho prudký žár spalovat bezbožné, zatímco věrní budou uzdraveni

Zde máte jasnou souvislost s výroky ragauiana o nutnosti zvedat vibrace vlastního ega a tím i energetický stav celé duše

Události Konce věku alias Posledního soudu BUDOU MÍT NA každého člověka VLIV PODLE VIBRACÍ jeho součtové duše!

1. kniha Henochova, kapitola 10, mluví evidentně o stejné události…

1. Na to Nejvyšší, Vznešený a Svatý promluvil a poslal Asereljura k synu Láchema [Noemovi] se vzkazem: 2. „Řekni mu mým jménem: ,Ukryj se!‘ a zjev mu konec, který se blíží: Celá země bude totiž zničena a vše, co je na ní, bude vyhlazeno…

11. Míkaelovi pak Pán pravil: „Jdi a oznam Semjazovi a jeho druhům, … 12. … svaž je pod příkrovem země na sedmdesát pokolení až do dne konečného soudu, … 13. V oněch dnech je pohltí útroby ohně: V pekelném žaláři budou uzavřeni na věky…

Janovo Zjevení to vše potvrzuje

2 Uviděl jsem něco jako skelné moře smíšené s ohněm a ty, kteří vycházeli vítězní z moci té [Druhé] šelmy, z moci jejího obrazu i z moci čísla jejího jména; stáli na skelném moři...

Je předpovězeno, že lidé budou proklínat Boha! Ale Bůh vám dal potřebné informace!

Kdo může za to, že lidé neposlouchali?
Kdo má uši, ať slyší!

8 A čtvrtý [anděl] vylil svou misku na Slunce, a bylo mu dáno, aby ožehlo lidi ohněm. 9 Lidé byli ožehnuti velikým žárem a proklínali Boha… (Zjevení 16)

Nové nebe a nová země

1 A spatřil jsem nové nebe a novou zemi, neboť první nebe a první země pominuly, a moře již není. 2 A to svaté město, nový Jeruzalém, jsem uviděl sestupovat z nebe od Boha, …

7 Kdo vítězí, dostane toto jako dědictví; budu mu Bohem a on mi bude synem. 8 Avšak bázliví, nevěřící, ti, kdo propadli modlářské ohavnosti, vrahové, smilníci, kouzelníci, modloslužebníci a všichni lháři mají svůj díl v jezeře, které hoří ohněm a sírou, což je smrt druhá. ...

10… a ukázal mi svaté město Jeruzalém, jak sestupuje z nebe od Boha, 11 mající Boží slávu. Jeho jas je podobný nejvzácnějšímu kameni, je jako kámen jaspis, čistý jako křišťál. 12 Má velikou a vysokou hradbu, má dvanáct bran…

21 A dvanáct bran, dvanáct perel; každá z těch bran byla z jedné perly. A náměstí města bylo čisté zlato jako průhledné sklo.

Jako za dnů Noemových: Adam, Eva a CIA

Připomeňme si ještě výzkumnou práci od CIA, která tohle vše spojuje i s tzv. Potopou světa: V roce 1958 vydal zaměstnanec C.I.A. Charles Hapgood studii s názvem Earth crust displacement. Pojednává tam o cyklickém cca 40stupňovém posunu zemské kůry a následných katastrofických událostech na Zemi…

O 8 let později, v roce 1966, CIA utajila práci na stejné téma. Na její obálce je napsáno: Chan Thomas, The Adam And Eve Story.

Ptejme se, čím je tak zvláštní, utajovaná a v roce 2013 částečně odtajněná, 284stránková kniha Chana Thomase o cyklických celosvětových kataklyzmatech a posunu zemské kůry (crust displacement)? Proč zrovna tato kniha byla utajena? Čím se proboha liší? Již před Chanem zde byly podobné práce… a nikdo je neutajil… Více informací najdete v předchozím textu této série »

Přichází den planoucí jako pec

Goode také tvrdil, že v tom čase bude naše technologie zničena solárním zábleskem. V této době se prý odhalí mimozemšťané a pomohou lidstvu. Mnoho z těch duší, které zahynou v kataklyzmatu způsobeném solárním zábleskem, bude vytříděno a přerozděleno na jiné planety k dalšímu vývoji…

Prorokyně Natália de Lemeny Makedonová — Abdrushinovo Poselství, Janovo Zjevení a Fatimské proroctví se vzájemně doplňují

Slovenská prorokyně Natália de Lemeny Makedonová již před rokem 1998 oznamovala příchod Konce věku — v době, kdy Corey Goode byl neznámou osobou. Natália předpověděla v podstatě stejné události a prohlásila, že před Dobou soudu a očistou Země máme poslední inkarnaci… Kdo má uši, ať slyší!

V souvislosti s předchozími výroky CG je velice pozoruhodné, že o Době soudu, „očistě“ Země a o zničení naší technologie, mluvila i slovenská prorokyně Natália de Lemeny Makedonová — a to už před rokem 1998…

“Ilustração Portugueza” (No. 610, Outubro 29, 1917, 18-20), editada pelo jornal “O Século”
Fatimské zjevení Matky Boží: “Ilustração Portugueza” (No. 610, Outubro 29, 1917, 18-20), editada pelo jornal “O Século”, 354–355

Dalším propojujícím prvkem je i fakt, že Makedonová šířila Abdrushinovo poselství a její působení směřovalo evidentně k ohlášení Doby konce. Svého času pro mne bylo velkým šokem, když Makedonová (jakožto duchovní autorka) zmiňovala UFO a pozitivní ET civilizace, přičemž jasně naznačovala, že to oni „měli prsty“ ve „spáchání“ Fatimského zjevení »

Vatikán, který je pevně v područí satanských sil, pochopitelně všechny tyto věci důkladně „zatloukl“…

Jakkoli to pro mne osobně kdysi bylo šokující — Natália nyní, po letech, nezávisle potvrzuje svědectví Coreyho Gooda. Ještě si o tom povíme podrobněji v dalších dílech…

Jako poslední kousek puzzle si prosím doplňte ČASOVÝ údaj z Janova Zjevení, které jsme zde již dříve dekódovali » 

Na současnost ukazuje i proroctví o První šelmě, která skrze osobu papeže čím dál důrazněji volá po vzniku světové politické autority — rozuměj — připravuje ovečky na globální vládu NWO » Je více než zřejmé, že globalismus právě teď finišuje dokončení svého nového nevolnictví pod značkou NWO.

Agenda 2030 pod pokryteckým pláštíkem falešného, zdánlivého dobra je opravdu, ale opravdu velkým problémem… Agenda 2030 se snaží svázat a ovládnout prakticky všechny oblasti lidské činnosti. Jedná se opravdu o realizaci globálního vládnutí — NWO. A tentokráte naostro. Jde do tuhého vážení. Konec srandy. Finito.

Dokonce nám natvrdo říkají, že jej chtějí dokončit do roku 2030. Pozoruhodná shoda časových údajů. Skoro to vypadá, že ona temná „bankovní světovláda“ chce mít události „konce věku“ ve své režii. Je vám všem doufám jasné, že mezi jejich zájmy rozhodně nepatří takové věci, jako svoboda vaší duše anebo vzestup… Další úžasná ČASOVÁ shoda existuje v proroctví o Osmém králi — toto proroctví přesně ukazuje na současného posledního papeže Frantu Vatikánského »

Buďte v kristovské lásce a v klidu!

2000 let stará proroctví všem, kteří „udělali ze dvou jedno“ a žijí v kristovské energii, dávají také velkou naději — mějte jen při čtení následujících biblických slov na paměti, že slova „příchod Pána“, rozhodně neznamenají fyzický příchod Ježíše (jak se vám snaží nakukat ti roztomilí popletové, rádoby křesťané):

My živí, kteří jsme tu ponecháni do příchodu Pána, jistě nepředejdeme ty, kteří zesnuli, protože za zvuku přikazujícího zvolání, hlasu archanděla a Boží polnice sám Pán sestoupí z nebe a mrtví v Kristu vstanou nejdříve. Potom my živí, kteří tu budeme ponecháni, budeme spolu s nimi uchváceni v oblacích do vzduchu k setkání s Pánem. A tak už na vždy budeme s Pánem. 
(1 Tesalonickým 4:15-17)

Stále nevěříte tomu, že právě TEĎ stojíte u úzké brány? Právě TEĎ musíte učinit ROZHODUJÍCÍ krok a vstoupit! Máte svůj osud ve vlastních rukou! Návod jste od ragauiana dostali, žádnou výmluvu už nemáte »

😉


Goode nakonec zdůrazňuje, jak je důležité duchovně se připravovat na událost Solárního záblesku

CG schválil „přípravná“ (prepper) doporučení, jako např. žít vysoko v horských oblastech, daleko od nízko položených oceánských oblastí a mít dostatek jídla a vody na přežití kolapsu elektrické sítě. Zakončil pak přednášku tím, že duchovní přípravy jsou ty nejdůležitější a že budou přímo ovlivňovat to, jak se samotná událost solárního záblesku bude vyvíjet.

A tohle přesně souzní s tím, k čemu vás připravuje ragauian.cz — je nezbytně nutné abyste dokončili svou osobní kristovskou Cestu a práci na pozvednutí svého vědomí!

TEN čas je tady! Doba dozrává — příště si ukážeme další z mnoha důkazů a potvrzení Sluneční Události i svědectví Corey Gooda. Mimo jiné prozkoumáme další důkazy nalezené na Měsíci.

-pokračování-


Zdroj a další informace:

PS: Podívejte se v přímém přenosu, jak Druhá šelma pracuje na vytváření moderního nevolnictví NWO…

Nigel Farage pronesl v Bruselu v EU parlamentu svůj poslední projev. Velká Británie v roce 2020 odchází po 47 letech z Evropské unie. Video vstoupí do dějin, protože je to záznam toho, jak moc je Evropská unie NEDEMOKRATICKÁ a jakým je nástrojem satanových globalistů. Zákazy (nejen) vystavování cizích národních vlajek známe dobře od bolševiků… a noví eurobolševici vám nyní jasně ukazují, kam se bolševismus přestěhoval…

 

12 komentářů u „Když úroda dozraje, rychle přijde [ten] jehož srp je v jeho ruce a sklidí ji… Biblická proroctví Posledního soudu ukazují na SOUČASNOST! Buďte v kristovské lásce a připraveni na blížící se události Konce věku! Co je hvězdná nova, mikronova, sluneční záblesk? 12“

  1. Pěkný a výstižný článek, plný informací.
    Každý z nás, pokud se nachází v těle, je hercem v divadle hmoty. Hra je šokující, ale velice poučná. Jedněm se odhaluje pravda, zatímco jiní jsou uchváceni vlastní licoměrností. Jediný rozdíl je v tom, na čí straně v této iluzorní podívané stojí Tvoje vědomí. Ridgen Djapo

    1. Děkujeme za ocenění, jen je třeba zdůraznit, že jsme herci OD KTERÝCH SE OČEKÁVÁ VLASTNÍ AKTIVITA… a potřebujeme návod, jak tu hru přežít… kdo vám dává funkční a PRAKTICKÝ NÁVOD?

  2. Já jsem z toho jelen.

    Bylo lidstvo (USA) na měsíci nebo né?
    Nebo to bylo jinak a jindy než se uvádí?
    Je spousta informací, že na měsíci nebyli.
    Jsem zvědavý tak se ptám.
    Díky.

    1. Samozřejmě že APOLLO na Měsíci bylo 😉

      Pečlivě osobně ověřeno ve všemožných archivech (i zde v článku máte docela dost zdrojů a odkazů ke studiu).

      PS: Pro všechny, víte, pochopil jsem při svém velmi důkladném a upřímném hledání poznání, že média i vzdělávací systém nám lžou, máme o tom mnohé rozbory » nicméně neznamená to že Pravda je opak. ONI VĚTŠINOU MANIPULUJÍ POMOCÍ ČÁSTEČNÉHO PŘEKROUCENÍ (a částečné cenzury) PŮVODNÍ INFORMACE! Právě tím vyrobí NEJRAFINOVANĚJŠÍ LŽI.

      Pro nás na ragauian.cz je důležitá OVĚŘITELNOST, nechceme sami „být za blbce“ a tvrdě nastudované dáváme k dispozici všem hledajícím. Stačí mít oči k vidění 😉

      http://www.ragauian.cz/apollo-na-mesici-objevilo-sklo-ktere-neni-sopecneho-puvodu-a-dokazuje-tvrzeni-corey-gooda-o-vybuchu-slunecni-mikronovy-sklo-sklo-vsude-kam-se-podivas-14/

  3. Natália de Lemény Makedonová byla podvodnice, která se prohlásila za jakousi „Prakrálovnu“a také na to dojela.
    Natália Makedonová a jej cesta k počatiu
    Ukážka z knihy s nie menej skromným názvom ako „Večné zákony“, ktorý si dovolila Natália Makedonová použiť pre svoje „Nové evanielium“. Skutočný „vzor lásky a čistoty“ hodný nasledovania… Prečítajte si sami, čo vo „Večných zákonoch“ pani Makedonová píše“:

    „Dostala som silné vnuknutie, že dotyčný kňaz je vtelený apoštol Ján a že on bude otcom môjho dieťaťa. Bola som z toho zmätená, lebo to bolo príliš silné a prekvapujúce, že Imanuelovým otcom má byť kňaz…“

    „Krátko po odhalení nepravého kňaza som dostala ďalšie vnuknutie…“

    „Pravým otcom Imanuela predsa nemôže byť nikto iný ako… A zreteľne som počula aj jeho celé meno, hoci som dotyčného nikdy nevidela. Prijala som nového nápadníka s uľahčením, že keď som doteraz prišla vinou temna o všetkých mužov a pomocníkov, tohto už iste nestratím. Veď dieťa predsa musí mať otca a kto iný by mohol byť lepší ako…“

    Nestalo sa. Honba pani Makedonovej za mužmi bola neúspešná. A tak si vymyslela náhradný plán:

    „Nakoľko oplodnenie sa uskutočnilo nad jemnohmotnosťou, nemôže byť vývoj plodu hneď viditeľný, ani fyzicky dokázateľný. Nehmotné počatie a tehotenstvo nemôže predsa prebiehať rovnako ako hmotné – pozemské. Trvá to istú dobu, kým sa plod zviditeľní a zhmotní.“

    A ani to sa nestalo. I napriek tomu, že navštívila doktora, žiadna prítomnosť plodu sa nezistila. A tak je znovu vymyslené iné vysvetlenie:

    „Hmotne nezistiteľné tehotenstvo Imanuelovej matky je teda nutnosťou – ochranou pred zničením ešte nenarodeného Imanuela. Termín pôrodu nemá nikto vopred vedieť, tak ako nikto vopred nepoznal termín jej počatia. Po narodení Imanuela nastane boj Boha s Luciferom, ktorého dôsledky sa prejavia aj na hmotnej úrovni vo forme nebeských úkazov a pohrôm.“

    Našťastie sa tiež nič také nestalo 🙂

    „Dieťa sa zhmotní až po pôrode, keď bude časť temna najmä na jemnohmotnej úrovni v tomto boji oslabená. Bude závisieť od ľudí, ako dlho budú odolávať zvyškom temna, a podľa toho bude Imanuel kratšiu, alebo dlhšiu dobu na Zemi. Boh predsa splní, čo sľúbil. Ukáže sa ľuďom, ktorí ho očakávajú, aby videli, že súd, aj tisícročná ríša sa stanú jeho telesným príchodom naozaj skutočnosťou.“

    „Narodenie Imanuela bude z pozemského hľadiska pôsobiť ako zázrak, keď sa z lekársky nedokázateľného a aj navonok neviditeľného tehotenstva narodí hmotne viditeľné dieťa. Bude však predsa len iné ako bežné, bude žiariť a bude mať v sebe božské znamenia, aké mal aj Ježiš.“

    Iné ako bežné… Asi o to pani Makedonovej išlo najviac. Byť niečím viac, ako ostatní. A neváhala pre to použiť čokoľvek.

    Čo dodať na záver? Samozrejme, toto vymyslené dieťa p. Makedonovej nikto nikdy nevidel a samotná pani Makedonová bola našťastie predčasne odvolaná z tohto sveta (autonehoda), aby si ešte viacej nepriťažila vinu spôsobenú zavádzaním ľudí a zosmiešňovaním Pravdy. To že nič z toho čo prorokovala sa nestalom hŕstke pozostalých uctievačov nevadí. Veď pani Natália bola taká očarujúca…

    Stvořitel nemá zapotřebí posílat k nám nějaké mimozemšťany, žádná mimozemská civilizace nebude a vlastně nesmí zasahovat do pozemských záležitostí, tím méně provádět z Boží vůle nějakou řízenou selekci obyvatelstva. Ale mnozí lidé na to naletěli a ustrnuli na těchto ufologicko-astrálních blábolech a nesmyslech prezentovaných i mnoha dalšími kontaktéry s domnělými mimozemšťany a ufologicko-náboženskými skupinami.
    Samozřejmě znám a četla jsem i mnohá „poselství“ také od těch tzv. kontaktérů a tak mohu posoudit jaké nesmysly touto cestou přicházejí. Jedni se nám snaží přinést a podsunout svoje duchovní vědění – musím dodat, že naprosto zmatené a veskrze falešné, jiní pak slibují svým „vyvoleným“ záchranu a spásu prostřednictvím únosu do UFO a evakuace na jinou lepší planetu. Dovedete si představit, jak by takový výběr a třídění vyvolenců zachraňovaných do kosmických UFO-lodí v praxi probíhal? Mimozemšťani by museli rozhodovat koho vzít na palubu a koho ponechat v pekelném ohni! … nechtěl bych takovou práci provádět! …

    Stvořitel není fušer, aby za něj museli nějací hmotní či nehmotní mimozemšťani něco řešit. On nám dal svobodnou vůli k rozhodování, ale také není bezmocný! Cožpak nevíte jaké síly a bytosti spolupůsobí při vývoji zde na Zemi i v celém stvoření? … Zákony stvoření jsou dokonalé, jen lidé se jimi stále nechtějí řídit a proto je překrucují a hledají cestičky jak je obejít. Ale v soudu, který nyní přichází bude každý sám sebe na základě těch zákonů soudit a tak dojde k samočinému rozřídění lidských duchů na ty, kteří budou ve světlých částech stvoření dále upotřebitelní a na ty, kteří sami rozhodli o své cestě k do temných úrovní, které již klesly do blasti rozkladu a zániku. … ale neznalost zákona, jak jistě víte, neomlouvá! Všichni pozemští lidští duchové měli šanci ty zákony poznat, kdyby se jen trochu namáhali!!

    1. Milý Simone, to podstatné jsem napsal v předchozím komentáři. Tak ještě k tomuto. Souhlasím s tím, že ty části, kde ona se za kohosi prohlašovala mi nesedí… a doporučuji je ignorovat… to ovšem nic nemění na hodnotě knihy „Věčných zákonů“ (měl bych upřesnit že 1. díl)… a já tuším, že ragauian tu knihu spíše nečetl… Ty zákony jsou čisté a jsou dokonce velmi dobrým úvodem pro začátečníky!

      Mimochodem velmi podobnou kritiku lze analogicky aplikovat na Abdrushina, který na stará kolena měl tendenci prohlašovat se za něco víc… nejspíše v důsledku zklamání z vývoje na Zemi (Hitler a spol.) Mimochodem není ani dobrá metoda, přisuzovat oponentovi své vlastní domněnky…

      Pokud chcete kritizovat její zmínky o UFO, tak ony jsou naopak velmi dobře doloženy. Fyzickým důkazem je mj. svědectví z Fatimy, kterému jsem věnoval mnohadílný rozbor, abych si mohl být jistý »

      Je dokonce přímo fascinující jak dokonale jsou tyto zmínky ve shodě se svědectvími D. Wilcocka, C. Gooda a dalších insiderů… AKORÁT ŽE MAKEDONOVÁ BYLA ZHRUBA 20 LET PŘED NIMI 😉 Kdybyste si přečetl pár věcí z tohoto seriálu, věděl byste že je to vše velmi dobře podloženo fakty. Měl byste si přiznat, že v této oblasti se prostě mýlíte:

      http://www.ragauian.cz/category/bitva-o-zemi-a-kosmicke-tajemstvi/

      Dalším důkazem přítomnosti ET a UFO ZDE NA ZEMI jsou mimochodem starověké sumersko-babylonské záznamy, opět není náhoda, že se jim tak důkladně zde věnujeme:

      http://www.ragauian.cz/category/zahady-vesmiru-planeta-x-a-proroctvi-posledniho-soudu/zecharia-sitchin-dvanacta-planeta/

      Je samozřejmě nesmysl, když se některé ufologické sekty spoléhají na nějakou záchranu od ET 🙂 Ti, kdo nás stvořili a kdo na nás dohlížejí především očekávají naši vlastní aktivitu. Pozvednout své vědomí a projít Úzkou bránou musíme sami.

      Mimochodem, tušíte už kdo stvořil člověka, Simone?

  4. Tady se cenzurují komentáře?Čím byl tak nepohodlný?
    Žádné vulgarismy,útoky ap. zásadně nepoužívám.

    1. NE, NECENZURUJÍ… ALE AUTOR ČLÁNKU POD ZNAČNOU ME JE NA DOVOLENÉ A PRAXE U NÁS JE TAKOVÁ, ŽE SE KOMENTÁŘ UVOLŇUJE SOUČASNĚ S ODPOVĚDÍ… JÁ JAKO RAGAUIAN S POHLEDEM NA TU SLOVENKU VE VAŠEM PODÁNÍ V PODSTATĚ SOUHLASÍM… SÁM BYCH O NÍ NEPSAL… I KDYŽ NA POSELSTVÍ SAMOTNÉ MÁM SVŮJ NÁZOR A TEN ŘÍKÁ, ŽE MÁ SVŮJ VÝZNAM I PRO SOUČASNOST… NA WEBU SE TOMU TAKÉ NA NĚKOLIKA MÍSTECH VĚNUJI, ALE SÁM VŽDY TĚŽKO TY ČLÁNKY HLEDÁM… PROTO NA NĚ ODKAZY NEUVÁDÍM…

  5. Tak to beru. To se dnes už jen tak nevidí, že si někdo nebere na dovolenou smartfouna nebo noťas.
    Ale k věci. Kdybyste mohl upřesnit, o jakém poselství té „Slovenky“ mluvíte. Ona jen zneužila Poselství Grálu k vlastním cílům, vytunelovala ho a smíchala s UFO teoriemi a magií.

    1. Milý Simone, velice si dávám záležet abych za své publikace mohl s klidným svědomím ručit. Skládám informace ze všech stran a ověřuji je vzájemně. Je to bolestivý, protože pracný postup. Tohle by ostatně měl dělat každý upřímný hledač OPRAVDOVÉHO Poznání.

      Používám také intuici 😉 A s klidným svědomím souzním jak s prorokem Abdrushinem, tak s prorokyní Makedonovou. Není tam žádného rozporu – a ona velmi dobře plní to, co slibuje v úvodu svého hlavního díla „Večné zákony“ (měl bych upřesnit že 1. díl):

      PROPAGOVAT ABDRUSHINOVO DÍLO. Přístupnou, zestručněnou, moderní a přehlednou formou lidem ukázat že duchovní vývoj je naléhavou záležitostí pro nás všechny. PROTOŽE SE NACHÁZÍME NA KONCI VĚKU V DOBĚ SOUDU.

      Mluvím teď o hlavním sdělení, nezajímají mne detaily ze závěru o tom, kdo se prohlašuje za Svanhildu, Syna člověka nebo Imanuela nebo tak podobně 🙂 Protože pro VŠECHNY DUŠE NA ZEMI je klíčové a podstatné jen PRAVÉ KRISTOVO UČENÍ.

      Pokud chcete zpochybnit její hlavní sdělení, musel byste být konkrétní a své tvrzení doložit fakty.

      Dovolím si teď ještě jednu velkou drzost a označím Abdrushina i Makedonovou za pouhé předskokany. Předskokany k druhému příchodu ORIGINÁLNÍHO PRAVÉHO KRISTOVA UČENÍ. Které je archeologicky dokazatelně obsaženo v Tomášově evangeliu » Makedonová je ve shodě s Abdrushinem a oběma chybí dost podstatná část Kristova učení.

      Děkuji všem za pozornost i za zamyšlení. 💗

Komentáře nejsou povoleny.