Šokující zpráva – až devadesát procent tzv. testů prováděných v USA je chybně označeno za pozitivní. Zprávu o tom přinesl New York Times a to není žádný konspirativní deník.

Koronavirus. Fenomén do nedávna neznámý. Je ale tady a my se s ním musíme vyrovnat. A to každý po svém. Vlády na celé planetě drží basu a testují jak zběsilé a vykazují stále rostoucí počty nakažených. A protože se úmrtnost na tzv. Covid 19 téměř blíží nule, vykazují jako příčinu smrt tento koronavirus i u úmrtí při dopravních nehodách, pokud se tam virus byť ve stopách při pitvě objeví. A mnohdy i bez toho.

Prostě humbuk nad humbuk. Nachystal jsem vám níže video, které vás asi překvapí. I takové opory mainstreamu jako New York Times už ustupují aspoň v náznacích od vytváření atmosféry strachu a počínají podávat i informace z druhé strany.

Video si pustíte zde:

 

Zdánlivě by se řeklo: no, co, přestřelují a předvádějí se, jak jsou dobří a jak se o nás starají. Časem to odezní a bude klid. Ale pozor: ti Satanovu kluci za těmito vládami mají svou organizaci a její přímou součástí je farmaceutický komplex produkující ve velkém léky, viry i očkovací látky proti nim. A není to jen o kšeftu. Tahle maškaráda má v jejich plánech na světovou vládu své přesné místo.

Vytvářejí atmosféru permanentního ohrožení neustále prý mutujícími viry a straší nedozírnými následky, které se zatím nedostavují. Lidé nabývají dojmu, že v podstatě o nic nejde. A ono skutečně  nic nejde, ale do chvíle, kdy ti grázlové si sami sobě zdůvodní a prosadí celosvětově očkování proti viru.

Jejich cílem je dostat do těla každého člověka látku, kterou tam chtějí mít. Něco, co přesně rezonuje s moderními technologiemi mikrovllného vlnění. Jakmile to do lidských těl dostanou, mají vyhráno. 

Kdo nevěří, ať tam běží. Osobně jsem se už v sedmdesátých letech dostal od svých ruských přátel k informaci, kterak Rusové použili jakási mikrovlná děla při průniku zhruba tří set tisíc Číňanů na sporné území jakéhosi ostrova na rusko-čínském pomezí, který vytvořila tamní řeka rozdvojením svého koryta. Čínské zemědělce a armádu, která do tohoto sporného území vstoupila,  doslova usmažili v obrovském mikrovlnném ataku, který ty lidi spolehlivě bez jediného výstřelu zabil. Ta těla tam možná v houští leží dodnes.

Za ta léta technologie samozřejmě nesmírně pokročily. Takovéto mikrovllné dělo máte mnozí přímo na svém psacím stole, v kapse nebo na nočním stolku. Je jím mobil nejnovější generace, který kromě toho, že vám dělá pomyšlení, je vybaven i schopností vás zabít. A funguje na této bázi i poté, kdy ho vypnete a odložíte. xhcw to k němu jen dostat a v mžiku vyzářit vražedný signál.

Nechci vás unavovat technickými podrobnostmi. Přetisknu pro vás jakousi vizi či spíše sen jednoho autora známých konspiračních článků, s jehož informacemi převážně souzním. Souzním s nimi, protože mně, trochu jinou cestou, chodí informace prakticky totožné. Přečtete si jej: 

Včera večer jsem si šel lehnout, byl jsem dosti unaven. Před usnutím jsem si přál, tak jako každý večer, nějaký zajímavý sen z dnešní doby. Většinou se mi splní. Musím podotknout, né vždy. S očekáváním jsem zavřel oči a rychle jsem usnul. Nevím, zda sen začal krátce po usnutí, či byl „promítnut“ v mém vědomí někdy nad ránem. Jisté je, že byl. Setkal jsem se na ulici s mým známým, cestovatelem v čase. Byl jsem velmi překvapen, že právě zde a v tuto dobu se nachází na planetě Zemi. Bez pozdravu mně oslovil, že není moc času a má být někde jinde. Nechápal jsem.

Pobídl mě, abych s ním šel. Prý je pro lidstvo důležité vědět o některých věcech, které se neustále tají, ale jsou v běhu. Šel několik kroků přede mnou. Abych mu stačil, musel jsem skoro utíkat. Sdělil, že nesmíme ztrácet čas.

Mezitím mně vykládal, že ve Španělsku bude řádit chřipka, která bude mít za následky milióny mrtvých. To stejné připravili i pro Francii. A prý i pro jiné země. Stačil mně sdělit, že jsem to prý už viděl, když v Číně ve Wuhanu na autobusové zastávce padali mrtví lidé k zemi. No vůbec jsem nechápal.

Než jsme vešli do jednoho starého domu, poznamenal: Tak se to má odehrát všude. Prošli jsme dvojitým podloubím, ocitli na chvíli ve tmě a najednou se před námi objevily prazvláštní dveře. Všiml jsem si, že tam nebyla žádná klika ani zámek. Známý něco zamumlal, čemu jsem nerozuměl a dveře se otevřely. Ocitli jsme se v dlouhé chodbě, která byla kulatá jako v aréně, a přes skla jsme viděli zvrchu spoustu lidí, kteří seděli za počítači a neustále něco řešili.

Na vysvětlenou mi sdělil, že tento kulatý prosklený průchod je jenom pro „architekty.“ Architekti „lidi“ za počítači ovládají. Právě v čase, ve kterém zde jsme, nemá přijít na kontrolu žádný architekt, jsou bez dozoru, a proto jsme tu na návštěvě. O kulaté prosklené chodbě mě sdělil následující. Je to zařízení, kterým se pomocí MK-ULTRA násilně ovládají lidi za počítači. Musejí dělat práci, kterou by normálně nemohli dělat.

Na dotaz, co zde dělají mi sdělil. Kontrolují lidi, kteří se pomocí chytrých mobilů sami usvědčili. Nechápu, jak to myslíš? Jak usvědčili?

Pak pokračoval. Když byl někdo pozitivně testován na virus, který neexistuje, má karanténu. Následně všichni ti, se kterými se setkal, musejí jít také na testy. Testy si tě označí a potom jsi už evidovaný. Je to lavinovitý efekt.

No a co tedy má být, odvětil jsem.

Otestovaní lidé dostanou vysoké teploty a třeba druhý den už se neprobudí a zemřou. No tak rychle to ale nejde, odpověděl jsem s úsměvem. Ale jde. Velmi lehce. Proto všude v novinách straší milióny mrtvými a následně celosvětovou karanténou až do povinného očkování.

Po chvilce odmlky pokračoval. Lidé sedící dole kontrolují, kdo s kým se setkal a pomocí chytrých mobilů je neustále párují a pronásledují. Jejich úkolem je takové lidi následně pomocí mířeného paprsku páté generce v noci usmrtit. Úmrtí se budou deklarovat chřipkovým virem COVIDEM. Usmrcení trvá jen pár vteřin, dodal.

No to snad nemyslíš vážně, odpověděl jsem.

Ale myslím. Je to tak dlouhou dobu připraveno a ty moc dobře o tom víš. Nemají úž mnoho času. Musejí jednat rychle. Dobře, když víš, že já vím také, tak proč si mě sem vlastně zval? Dotázal jsem se.

Konečně si položil tu správnou otázku, odvětil. Po odkašlání pokračoval, ty tomu můžeš zabránit. Pak se odmlčel. Rozpačitě na něho koukám a pak se zeptám: ČÍM? Tím, že to zveřejním?

Otočil se na mě, pusu měl od ucha k uchu a potvrdil mně trefu do černého. Ale to není všechno, dodal.  Ano tím, že se dopředu zveřejnilo mnoho věcí, byly jim vyraženy trumfy z ruky, nemohli dále jednat a bylo tomu zabráněno. Však víš. Ale to důležité přijde nyní. Všichni archytekty naprogramovaní lidé dole pod námi jsou pouze výkonnou rukou zla. Jsou ovládáni, aniž by to věděli. Vše dělají bez citu a emocí. Chápeš?

Pak dále pokračoval. Oni jednají na základě toho, že lidé jsou vycvičeni a ovlivněni, že mobil nedají z ruky ani na vteřinu. Dokonce, když jdou spát, mají ho u postele. A to je právě jejich velká síla. Mobily mají sonární zařízení, zjistí, jak daleko jsi od mobilu, slyší tvůj dech a tlukot srdce a pak vyšlou paprsek intenzity 5G. Trvá to jen pár vteřin. A pak…..

Už jsem to nevydržel a skočil jsem mu do řeči. Pravděpodobně míříš na zahození či odložení mobilních telefonů na nějakou dobu, že ano? Přesně tam, odvětil. Lidé si musejí uvědomit situaci, v jaké se nacházejí v posledním Armageddonu, který probíhá právě teď a tady na planetě Zemi. Jedině pomocí mobilu a jejich SIM karty mají na každého dosah. Každého, kdo se jim dostane na „mušku“ mohou během pár vteřin zlikvidovat. Nemluvě o těch, kteří jsou jim nepohodlní.

Ano máš pravdu, o tom jsme psali kdysi na našem webu. A nyní si myslíš, že mám napsat, aby lidé přestali používat mobily alespoň na několik týdnů, než se celá situace vyřeší?

Pousmál se a odvětil. Přesně tak. Nebudou moci lokalizovat údajné nakažené. Za tím účelem také udělali speciální aplikace. Ale i bez nich je každý terčem. Nemusejí ji mít nainstalovanou. Postačí, že má u sebe vypnutý mobil, který se nikdy vypnout nedá. Vždy jsi lidem říkal pořekadlo: V jedné ruce držíte mobil a v druhé svůj život. No, říkal si to s jiným přirovnáním, ale bylo to v podstatě stejné. Pak zvážněl a řekl. Musíme jít.

Došli jsme ke dveřím, znovu něco zamumlal, dveře se odsunuly a rychle jsme vyšli ven. Na ulici jsme se rozloučili a známý cestovatel v čase se rozplynul jako mlha…..

Tolik k onomu přetištěnému textu. Jak už jsem výše poznamenal, je to vize jedné z možných budoucností. Ale, přátelé, je to vize s vysokou pravděpodobností, která se brzy může stát realitou.

Vysílače 5G, kterými je teď svět /i český prostor/ intenzívně zaplavován, jsou schopny doslova uvařit váš mozek, pokud se k němu dostanete blízko a žijete v jeho dosahu. A dokáží generovat vražedný energetický impuls i ve vašem mobilu. Jsou známy případy lidí, kteří padali na zem a bezprostředně na to umírali na ulicích ve Wuhanu, který byl již v době počátku koronavirového šílenství vysílači typu 5G vybaveni.

Tam šlo o jakousi generální zkoušku, která se povedla následně i v Itálii a jinde v místech s hromadným nasazením 5G vysílačů a momentální koronavirové šílenství za strany všech vlád světa vás má postavit do situace, že až vás začnou zabíjet impulsy záření prostřednictvím 5G vysílačů, vy to připíšete na vrub koronaviru a místo abyste tyhle vlády topili v nejbližších močálech a kanalizacích, budete trpně čekat, až přijde řada na vás.

O tom, že se to chystá a vy o tom nemáte pokud možno vědět, abyste se proti pomu nebouřili, svědčí řada indicií. Začtěte se níže do dvou zkrácených textů původně zveřejněných na internetové adrese

https://www.mobilmania.cz/clanky/gsm-anteny-rostou-i-na-stromech/sc-3-a-1116720/default.aspx

 Při modernizaci sítí bylo vidět kde co. Třeba i kanály, pouliční lampy nebo zastávka MHD. Ericsson do nich integruje vysílače a připravuje se tak na 5G.
 
 
Extrémně rychlé sítě páté generace nezadržitelné klepou na dveře. Na získání vysokých přenosových rychlostí je však třeba přejít do vyšších frekvenčních pásem. A fyziku neoklamete – se stoupající frekvencí klesá dosah vysílačů, pro pokrytí města jich bude třeba mnohem více a dnes používané stanice na střechách už nebudou stačit.

Společnost Ericsson vidí řešení v maskování vysílačů za věci, se kterými se běžně v životě setkáváme. Na veletrhu MWC 2016 bylo k vidění hned několik ukázek. Mezi nejsofistikovanější patří inteligentní kanálové poklopy.
Klepněte pro větší obrázek
I kanálový poklop může sloužit jako vysílač mobilního operátora.
Jejich vrchní (viditelná) část je vyrobená z kompozitů, které lépe odolávají povětrnostním podmínkám než dnes používané kovové slitiny. Nové materiály zároveň umožňují lepší vedení signálu. Vysílací, technologická část je přitom umístěna v kanálovém otvoru a do páteřní sítě je připojena bezdrátově.
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Lampa veřejného osvětlení v roli vysílače v podání Ericssonu a značení zastávka MHD, která umí víc než jen svítit a informovat o spojích.
Zajímavý je také koncept propojení mobilního vysílače s LED pouličním osvětlením. Celý hardware se vejde do tenkého těla lampy, její vrchní část přitom zastává roli antény. Takové lampy mohou být důkladně zabezpečeny proti výtržníkům a splňovat i bezpečnostní parametry pro automobilovou dopravu.
Klepněte pro větší obrázek
Z jedné strany klasická součást zastávky veřejné dopravy, z druhé strany vysílač mobilního operátora
Důmyslným řešením také je inteligentní zastávka hromadné dopravy. Její střecha může sloužit jako vysílač pro sítě 5G, stejně může být vybavena Wi-Fi připojením pro cestující. Velké displeje na bocích zase umožňují efektivní zobrazování reklamy. Dotykové panely zase mohou sloužit jako náhrada dnes běžných informačních kiosků.

Jsou všude: falešné stromy, nepravé komíny, umělé věžičky, imitace cihel či omítky, okna budov, reklamní plakáty.
 
 
Nepostradatelnou součástí každé mobilní sítě jsou základnové stanice. Ty tvoří infrastrukturu sítě a "vytváří pokrytí" GSM signálem. Leckdy je vidíme, jak jejich stožáry narušují linii horizontu, jindy jsou důmyslně maskované.  

Kam s ní

Základnovou stanicí systému GSM (neboli BTS), jež pokrývá signálem své přidělené území, se správně myslí jednak veškerá elektronika, kabeláž a pochopitelně také stožár s anténami. Podle umístění antén se BTS dělí na vnitřní (indoorové) a venkovní (outdoorové). Venkovní BTS pokrývají signálem často rozlehlé plochy, a proto také jejich anténní stožáry často září do prostoru ze střech vysokých domů nebo osamocených stožárů v polích. V zástavbě ale mohou být antény zanořeny v ulicích na fasádách domů či na nižších střechách.
Klepněte pro větší obrázek
Toto je typický obrázek, jak vídáme GSM antény, ale může to vypadat i zcela jinak…
Rozdíl mezi BTS je ale i v umístění elektroniky: kontejner s elektronikou může ležet – podobně jako antény – uvnitř, nebo venku. U venkovní elektroniky je třeba myslet na nepřízeň počasí a také na případnou nezvanou návštěvu. Proto bývají kontejnery a skříně venkovních BTS značně robustní. Venkovní umístění elektroniky je typické pro volně stojící stožáry, kde ani jiná šance na umístění není. U střešních BTS lze ale elektroniku kromě střechy umístit i do útrob hostitelského domu. Problém bývá často v tom, že přímo pod střechou není často pro umístění elektroniky místo.

Klepněte pro větší obrázek
Tento článek vyšel v květnovém čísle časopisu Mobility

Uložením elektroniky až dole ve sklepě, kde prostor bývá, však zase vyvstávají problémy se ztrátami vlivem značné vzdálenosti, která může být až desítky metrů. Je proto potřeba použít velmi kvalitní nízkoztrátové kabely a další prvky, což s sebou nese vyšší finanční nároky.

Fakt, že venkovní základny bývají dobře viditelné, protože jejich ježaté anténní stožáry trčí do všech stran, však nemusí platit vždy. Na historicky či přírodně významných místech si totiž operátoři naštěstí nemohou budovat BTS, jak se jim zlíbí. Pokud na takovém místě BTS opravdu být musí, je nutno ji pečlivě zamaskovat, aby ráz významného místa či objektu nijak nenarušila. Často jsou pak takové antény takřka neviditelné a odhalí je jen cvičené oko, které opravdu ví, co hledat.

Hra na schovávanou

Příkladem mohou být antény, které se fixují přímo na fasády historicky cenných domů nebo jinak vizuálně výrazných staveb. Tehdy je třeba antény opatřit kamufláží, tedy stejnou barvou, jakou má podklad. Na povrchu antény tak mohou vzniknout třeba holé cihly i se spárami. Antény tak zmizí náhodnému pohledu jako chameleón. Za zvláštní pozornost stojí anténní věžičky na hřebenech střech starých domů. Tehdy se tři nebo čtyři antény spojí do svazku, opatří se paticí a tvarovanou měděnou korunkou a falešná věžička je na světě. Na střeše může vzniknout i falešný komín z tenkých stěn pomalovaných falešnými cihlami, uvnitř něhož jsou skryté antény. Někdy se menší antény BTS maskují na stožáry pouličního osvětlení, kdy je u země stožár stejný jako klasické osvětlení, a je tak ve dne nenápadný. Kdo by pak vzhlédl nahoru na lampu, jež v noci nesvítí, zjistil by, že nese anténu.
Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Po umístění BTS na střeše historického domu musel operátor vyrobit plechový falešný komín. Přítomnost BTS prozradí snad jen klimatizační jednotka, které si však při zběžném pohledu nevšimnete
Chvályhodná je také snaha umístit antény na některé již stojící objekty, jako jsou třeba komíny nebo sloupy vysokého napětí. Nedělejme si ale iluze. Důvodem je často fakt, že použít komín je většinou levnější a jednodušší, než stavět úplně nový vysoký stožár. Pokud se ale povrch antény barevně sladí s objektem, snadno unikne pozornosti. Zajímavý nápad je skrývat antény za billboardy na vysokých stožárech, které u vytížených silnic upozorňují na velké markety. Když už má stožár trčet, ať je tedy opravdu využitý. Podobně je to i se stožáry vysokého napětí, na něž se také občas antény montují.
Klepněte pro větší obrázek 
Najdete na tomto snímku anténu?
Klepněte pro větší obrázek
BTS také může být schovaná uvnitř budovy
Klepněte pro větší obrázek
Operátoři mohou využít již existujících stožárů na střechách a mírně je doplnit
Co je to za podivnou větev?

Pokud je třeba pokrýt signálem chráněnou krajinnou oblast nebo přírodní rezervaci, kde krom flóry žádné objekty nestojí, přichází na řadu řešení pomocí tzv. umělého stromu. Jde o stožáry BTS, které ale vypadají jako opravdové stromy s větvemi obarvené tak, aby nenarušily původní ráz krajiny. Dokonce i antény v korunách těchto stromů mívají zelenou barvu. U paty stromu je obvykle už nemaskovaná skříň s elektronikou, zatímco anténní kabely vedou vnitřkem stromu. Umělé stromy jsou od těch normálních rozeznatelné tím, že někdy nepřirozeně ční nad ostatní porost nebo mají při bližším zkoumání poněkud nepřirozené barvy. Pokud se na ně ale přímo nesoustředíte a nevíte o nich, může se lehce stát, že je přehlédnete – a to je právě účel. Stromy mohou být třeba i ve tvaru palmy, protože v některých částech světa by působil smrk nebo borovice stejně nápadně jako železný stožár.
Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek 
Britský Orange už „vysadil“ desítky kusů tohoto GSM stromu (PrattFamily)
Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Ten samý typ v detailech (PrattFamily)
Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Jiná verze BTS, která si hraje na nanápadnou (PrattFamily)
Základny v podobě falešného stromu jsou bezesporu mnohem lepší než ježaté stožáry, které jsou vidět ze všech stran a dělají hluboké vrásky fotografům, kteří se jim snaží při focení krajiny vyhnout. U nás tento způsob maskování není ještě úplně běžný, i když několik exemplářů je i u nás. Maskování antén není pochopitelně jednoduché a navíc ani nijak levné. Je tedy jasné, že operátoři se do skrývání antén sami od sebe dvakrát nehrnou. Naštěstí jim ale občas památkové a ochranářské organizace nedají jinou možnost.

Autoři nás se způsobem maskování poměrně podrobně a dokonale seznamují. Oni to samozřejmě vidí jako estetický problém, aby tato zřízení, která musí být z principu budována velmi hustě v zástavbě, nerušila svým vzhledem okolí. Vy ale prostě tato zařízení nemáte vidět, abyste si jejich síť jednou menohli dát dohromady s fatálními událostmi a ději, které budou skrze tuto síť s možností dalšího zesilování signálu spouštěny.

Jak to říká sám autor výše uvedeného textu. PČtete s otevřeným srdcem /cituji/:

Maskování antén není pochopitelně jednoduché a navíc ani nijak levné. Je tedy jasné, že operátoři se do skrývání antén sami od sebe dvakrát nehrnou.

Je zřejmé, že je to extrémně drahé a operátoři se tedy do toho sami nehrnou, říká tento člověk věci znalý. Kdo je tedy k tomu nutí, ty operátory případně kdo jim hradí extrémně zvýšení nákladů na instalaci skrytých zářičů 5G? A komu to v konečné fázi poslouží?

Je určitá naděje, že tomu, co již běží, nakonec nebude dán volný průchod. Nebývá zvykem, aby to byl právě americký úřadující prezident, který stojí v cestě záměrům amerických VIP elit a tajných služeb těmto elitám poplatným. Měsíc říjen bude v toto směru rozhodujícícm.

Čerstvá informace uvádí, že Trump vyhlásil nad Amerikou stanné právo a povolává k vládnutí armádu. V našem maistreamu se to ještě pár dnů nedovíte. Tímto aktem ovšem nutí své protivníky v DEEP STATE vytáhnou všechny své trumfy a výsledek není až tak jasný. Pokud Trump prohraje, z výše uvedeného je jasné, na co se máte těšit.

Bude nasazena velliká redukce obyvatelstvi /samozřejmě oficiálně neexistujícím smrtelně zmutovaným koronasvirem/. Ti, kteří budou vybráni k přežití a přežijí, budou postaveni do role otroků a jejich postavení bude obrazem biblického příměru k pobytu v onom klasickém jezeře plném síry. Uniklé a dnes už dostupné materiály zednářských spolků všech stupňů o záměrech světové vlády nenechávají nikoho na pochybách. 

Lépe ale svět nedopadne ani tehdy, když aktéři světové vlády svou při v USA prohrají. Pak pouze nastoupí na scénu jejich protistrana reprezentována VIP postavami kolem prezidenta Putina, která sice ne pravděpodobně takovým tempem, ale přesto bude pokračovat v nastoupené cestě světovlády a podrobení lidstva své moci.

Globalizace a přechod života zatím ještě poměrně svobodných  bytostí této planety k ovládání počítači, k výrobě klonů a nejrůznějších hybridů řízených počítači, to je minulost nejedné temné mimozemské civilizace a také budoucností civilizace této. Nic nového pod sluncem.

Takže skutečně jedinou cestou, jak z toho močálu se dostat ven, je cesta osvojení si bezpodmínečné lásky k sobě a realizace Kristova výroku o tom, že „je třeba učinit v sobě dva jedním, abyste měli sílu pohnout horou“.Tedy v podstatě cesta ke znovuzrození v duchu a vystoupení z dosahu manipulacemi těch satanských zrůd tohoto světa.

Ale o tom najdete jinde na tomto webu spoustu materiálu. Je jen na vás, kam zamíříte. Zda nahoru k Bohu nebo dolů se Satanem.

Právě nyní, při tomto rozhodování, zda na sobě aktivně makat nebo se spolehnout na druhý příchod Krista, procházíte oním legendárním Posledním soudem. Soudíte totiž sami sebe tím, kterou cestu si vyberete. Zda tu širokou nebo tu úzkou. 

Tohle vám vzkazuje ten, kdo vám ve mně přišel onu Kristovu úzkou cestu skutečné a bezpodmínečné lásky k sobě dva tisíce let po něm znovu připomenout.