Vražedná linie černé magie, životu vstřícná duální rovnováha energií magie bílé a jak to souvisí s vámi a tím, co v těchto dnech prožíváte. /3/

E-mail s vizí paní, která mne oslovila v minulých dnech, jsem 6. 3. 2021 zveřejnil v aktualizované předchozí druhé části textu » Její text přesně zapadá do informace od Stvořitele, že covidová „akce“ prokazatelně organizovaná temnými silami tohoto světa » má být v souladu s Božím plánem použita jako prostředek roztřídění lidské populace na ty, kteří ve Škole života zde na Zemi úspěšně „odmaturují“ /a posílí ono čisté lidstvo, o kterém je v textu výše zmíněného mailu řeč/ a na ty, kteří v ní propadnou a vrátí se do náruče toho /z mého pohledu/ méně čistého lidstva /jak je také v mailu uvedeno/.

A skvěle do toho zapadá i pojetí vztahu Stvořitel–Satan jako dvou entit spolupracujících při „výchově“ tohoto „hybridního“ lidstva a jeho konečném rozdělení do dvou opačných táborů.

Jedna část hybridního lidstva se vrátí pod vládu Satanova programu „sobectví a oddělenost“ do stavu blízkému či možná dokonce totožnému s původním stavem zvířecího člověka před „hybridizací“ /prostě definitivně ztratí resp. jim bude zablokován vlastní přístup ke své duchovní složce v součtové duši/, druhá část pak bude na rozdíl od té první definitivně následovat Stvořitelův projekt „láska a sjednocení“ /poté, kdy dojde u nich k harmonizaci duálních energií ega a ducha v jejich součtových duších/.

Pokud doopravdy chcete pozvednout své vědomí, je pro vás důležité vědět, že tzv. součtová duše člověka obsahuje 2 základní oddělená vědomí: Ego-tělo a duch. • Duše obsahuje 7 základních energetických vrstev spojených s jednotlivými čakrami. • Čakry 5–7 (horní vnitřní elipsa) patří duchovnímu člověku, duchu. • Čakry 1–3 (spodní vnitřní elipsa) patří hmotnému člověku, egu. • 4. čakra lásky mezi nimi tvoří most – ze dvou činí jedno! Ano, Cestou ke sjednocení sebe-sama je kristovská Láska k sobě-sama!

Ti hošani tam nahoře se pravděpodobně kdysi rozhodli, že se pokusí o zajímavý experiment s tím, že obsadí tuhle planetu „hybridním“ lidstvem připraveným spojením obou ras – té nízkovibrační sobecké /zvířecí/ a té vysokovibrační, láskyplné /duchovní/. A možná i uzavřeli sázku o to, kolik procent lidí se po skončení experimentu vrátí tam či onam.

Aniž bych chtěl případně tento záměr jakkoli hodnotit, začínám lépe chápat onoho hlavního projektanta, který se na krocích směřujících v konečné fázi k tomuto projektu tehdy odmítl dále podílet /viz rubrika Nekonečný příběh » zde na webu/.

Ostatně, kdo zná mé starší texty, ten velmi dobře ví, že jsem mnohokráte poukazoval na to, že zatímco tvůrci této zdejší hry se spolu nahoře v klidu baví a kdesi chlastají v baru a mají z toho plezír, lidské duše zatažené do této hry, se tu od narození do smrti pěkně každá sama za sebe a všechny navzájem jebou pořád znova a znova v dalších a dalších inkarnacích. Prostě sranda až na půdu 😀

Nikdy jsem nebyl v něco věřící, a už vůbec ne křesťan, a rozhodně nejsem typ člověka, který věří tomu, co je mu předkládáno. Lhostejno, zda na úrovni této reality nebo realit vyšších. Za dlouhá léta svého působení v oblasti psychoanalýzy a psychoterapie jsem si vypracoval řadu postupů, jak využít klasické magie k ověřování informačního roku shora.  

Zpráva od Stvořitele sice nepatří mezi běžně prověřované případy, ale právě proto je její ověření důležité. Je-li tomu tak, že tlak temna přes covid a vakcíny je takzvaně v souladu s boží vůlí, pak nepochybuji o tom, že žádný z lidí se pomoci zvenčí nedočká. A bude se muset o sebe postarat sám. Ptáte se jak? Prostě vlastní prací na sobě samém, změnou sebe sama.

Protože nepochybuji o tom, že naši milovaní temní soupeři by /v konečné fázi dění tady na Zemi/ rádi „smázli“ spolu s letargickou většinou lidstva i ty, kteří na harmonizacích svých součtových duší hodně pracovali a zpátky do sebe nevědomého stavu rozhodně staženi být nechtějí, rozhodl jsem se na celou záležitost podívat trochu blíže.

A pro ně, pro ty, kteří chtějí jít nahoru, je určena tato série textů a tyto věty. Protože oni sami /ponořeni do závoje iluzí o tomto světě, které jako kouřovou clonu vypouštějí ti, kdož jsou právě teď jeho „majiteli“/ o pravém stavu a krátících se časových lhůtách ani nemusí nic vědět…

Velmi dobře situaci, kterou dnes máme, předpověděl již na přelomu devatenáctého a dvacátého století rakouský filosof, literární kritik, pedagog, umělec, dramatik, sociální myslitel a esoterik Rudof Steiner, /18611925/, když v roce 1917 ve svých přednáškách prohlásil, že v rámci spirituální a energetické proměny našeho světa, který přináší při přechodu galaktického rovníku nový Zlatý věk lidstva, se díky navyšování energetických vibrací planety Země za účelem harmonizace a zachování života rozhodně nebude temným silám tato proměna a pozdvižení lidského ducha nějak zvlášť líbit.  

A vyslovil přesvědčení, že negativní entity, negativní síly z nízkých vibrací tohoto i přilehlých světů udělají vše proto, aby lidi co nejdéle udržely pouze ve hmotě » Tedy pokud možno ve stálé oddělenosti od Zdroje a od možnosti využít rozšířeného vědomí a vnímání, které Vesmír v tomto čase naší civilizaci a planetě přináší.

Tehdy také předpověděl, že bude nalezen způsob, jak očkovat lidskou bytost, aby jí skrze genetické úpravy jejího vnitřního nastavení nebyl díky změnám genetické struktury hmotného těla umožněn příklon k duchovním ideám. Což podle Steinera neznamená nic jiného, než že lidem bude zabráněn přístup k prožívání podnětů ducha v součtové duši a oni pak budou po celý svůj život orientováni výhradně na ego a na fyzický svět, který mohou vnímat svými hmotnými smysly.

Tedy sbohem intuice, sbohem svědomí, sbohem pozitivní myšlení, sbohem prožívání lásky, radosti a pozitivity. Prostě návrat do zvířecího stavu se vším všudy, s jeho pudy a instinkty. V@kcína to zařídí, počítač dá pokyn, čip vyšle do biologického organismu impulsy a takto retardovaná lidská bytost se poslušně zařadí na místo, které jí bylo vyhrazeno počítačem z vůle ajťáka, který slepě poslouchá příkazy svých páníčků tam úplně nejvýš, aby přežil.

Těmto bytostem budiž pro útěchu připomenuto, že po oné změně si svého stavu nesvobody a podřízení centrální řídící satanské síle  nebudou zřejmě vědomy. Co se stane s tou v nich instalovanou duchovní složkou původně přišlou od Boha, to se můžeme jen domnívat podle přirovnání k pobytu v jezeře plném síry. A to je určitě ne příliš dobré místo k rekreaci, natož ke stálému pobytu.  

Jak jsem již uvedl v předchozích textech na toto téma, jste právě svědky toho, že před rokem vyvolané covidové /a nyní i v@kcinační/ šílenství je naplněním oné biblické předpovědi vylití jednoho z více připravených „koflíků božího hněvu“ na hybridní lidstvo. Máme tu tedy problém.

Vnímáme tvrdý tlak na to, abychom byli doslova všichni očkováni. A přednostně v@kcinami západní provenience, které jsou postaveny na zcela nové bázi a místo oslabených virů používají jakési řetězce RNA, které mohou upravovat /údajně potřebným způsobem/ lidské geny do té podoby, aby se lidské tělo /prý/ stalo odolným proti koronavirům. EU hlásá: SPUTNIK V ani náhodou. Zde je zakopán pes. A správná otázka zní, proč ONI tolik touží vás ojebat právě tou mRNA v@akcínou? »

Problém je, že jak to bývá u vlád a zejména západních politiků vůbec, mohou vám taky sprostě lhát – a taky lžou. Už mnohokrát prošly tiskem zprávy, že samotný virus nebyl v tělech nemocných vůbec nalezen a izolován. Koronaviry, které jejich testy detekují, jsou přirozenou součástí lidského organismu a kdysi se těmto virům říkalo viry chřipkové a byly tu vždy. Nepotěšily sice, ale žili jsme s nimi docela v poklidu.

Těch chřipkových virů byste se ale tolik nebáli. I na ně umírali lidé, ale oni vás potřebují za každou cenu vyděsit, aby vás mohli třeba násilím naočkovat. Ano, rozkaz zní jasně: Dvě dávky! Tentokrát ne ze samopalu jako v padesátých letech, ale dvě dávky vakcinace Fajzrem nebo Modernou. Proto to, s čím jste žili od nepaměti, nazvali Covid-19 a spustili šílenou propagandu o jeho údajných rizicích a smrtelných hrůzách pro vás všechny.

Chtěli vás totálně vyděsit /což se jim podařilo/ a za každou cenu nakrmit vakcínou, která bude tělo údajně chránit před zdivočelým virem. Ve skutečnosti však proto, aby mohli naplnit to, před čím vás už Rudolf Steiner » kdysi varoval… aby dosáhli svého záměru genetickými úpravami skrze onu vakcinaci » zabránit vašemu kontaktu s vlastním duchem.

Jistě si uvědomujete, co to pro lidskou bytost znamená.

Skrze vakcinaci a změny genetické struktury těla /krve/ pak sledují jako vedlejší cíl podlomení vaší imunity a odolnosti /podobně jako to už dávno dělají rozprašováním jedů v ovzduší/ a výhledově snížení lidské populace na jednu desetinu současného stavu. Zpráv a výroků v tomto směru z úst představitelů světové vládnoucí „elity“ na to téma proběhlo tiskem dosti, aby nám všem mohlo být této věci jasno.

Samozřejmě kromě asi 99% z celkové lidské populace, kteří se nsvými vymytými mozky na tohle pochopení prostě /zatím/ nemají.

Především vám ale chtějí vzít možnost volby mezi vědomím zvířete /ega/ a vědomím ducha ve vaši vlastní součtové duši. Jinak řečeno, nechtějí, abyste měli něco víc než oni. Protože oni jsou už dávno entitami bez ducha – a to, že vy ho ještě máte, je uvádí do stavu zuřivosti. Nechtějí, abyste případně v událostech Konce věku unikli z jejich područí…

Jejich záměr dokonale odhaluje i řada úniků informací ze všech světových stran, které vám jsou úzkostlivě tajeny. Ani komunisté snad nešli tak tvrdě po těch, kdo nedrží jedině správnou linii propagandy vládnoucí světové moci. Podívejme se na fakta:


Rockefellerův scénář „Lock Step“ z roku 2010

Pozn. redakce: Globalističtí „ověřovači“ faktů na webu Snopes.com tvrdí:

»V roce 2010 Rockefellerova nadace vypracovala zprávu nazvanou „Scénáře budoucnosti technologie a mezinárodního rozvoje“, která uvažovala o tom, jakými katastrofami by mohl být svět zasažen, ve čtyřech různých scénářích — z nichž jeden se zabýval globální pandemií. Tento dokument poskytuje hypotetický pohled na budoucí události, aby bylo možné si představit problémy, které by mohly nastat. I když tento dokument zkoumá, jak by mohla globální populace reagovat během pandemie, v žádném případě nejde o „příručku“, jak vyrobit virus za účelem zavedení policejního státu…«

Tohle nám řekli ONI. Jedna věc je jistá: Scénář Lock Step z roku 2010 předvídá, že velká plandemie by se stala důvodem a záminkou pro zavedení totalitárního policejního státu, kdy by se lidé dobrovolně vzdali svých práv, své svobody a výslovně je v něm chválena Čína za totalitní přístup k uzamčení lidí, výslovně jsou zmíněny konkrétně biometrické pasy resp. průkazy (ID). Což odpovídá tzv. Covid pasům resp. ID2020, které propaguje Bill Gates. Stejně tak je správně předvídáno, že by se plandemie stala likvidační pro velkou část (drobného) podnikání…

Klíčová otázka zní: Proč se vytváří scénáře hypotetické budoucí události?

Psali jsme o tom už dříve podrobněji a máme zde pečlivou analýzu aktivit Rockefellerovy nadace »

Mluví o tom například i následující video. Upozorňujeme ale, že toto video se dopouští nepřesností v popisu Rockefellerových aktivit – přesné vysvětlení je na uvedeném odkazu výše.


Video z Ghany a snaha USA
o snížení světové populace

Připravovali to. Připravovali to hezky dlouho. I s těmi dalšími svinstvy, které pouštějí mezi lidi postupně /s tím, že to prý jsou mutace toho původně skoro neškodného viru/. Tohle video je z poloviny minulého roku a už tehdy bylo zřejmé, že předkládaná víra v mutace, kterou do vás média hustí ve svých každodenních masážích, je výrazem jejich obav z toho, že byste jim mohli nakopat /šak vy víte, co/, pokud byste měli podezření, že vás zabíjejí úmyslně.

A to oni skutečně dělají. Přečtěte si například tohle » Veškeré mé informace odjinud potvrzují podstatu toho, co je tam psáno.

Není to s některými z vás lehké, lidičky. Takoví roztomilí chlapci jako je Gates a spol. veřejně hlásají nutnost snížit světovou populaci na miliardu či ještě méně duší a vrazili miliardy dolarů do covidu i v@kcíny proti němu. A vy umíráte na covid i na v@kcínu a tiše mlčíte. A naše vláda ruší maturity z matematiky, abyste si ani vy a už vůbec vaše děti nedokázaly spočítat pravděpodobnost svého přežití za daných podmínek. Je totiž v dlouhodobém horizontu zatraceně nízká.

Pozn.: Přestože jsem to původně nezamýšlel, trochu se u Steinera a jeho vize budoucích událostí zastavíme… je to poučné a snad toto poučení aspoň někteří z vás využijí… budu proto níže komentovat pár informací tohoto autora z doby více než před sto lety… už Rudolf Steiner viděl lidské tělo jako nádobu duše a ducha, ovšem za obvyklé situace, kdy si toho běžný člověk není vědom a nezná možná rizika, je tato nádoba plně otevřena možným zásahům jiných entit zvenčí… uvědomit si tyto síly odjinud by mělo být povinností každého jedince, protože je podmínkou jeho schopnosti rozpoznat a odmítnout jejich negativní vliv na sebe sama… zůstávat v nevědomí o těchto silách vás proti nim činí bezbrannými, jste jen listem ve větru, s kterým si tyto síly hrají přesně podle svých potřeb… podle Steinera duchovní kultivace člověka je klíčem k rozvoji vědomého vnímání těchto sil a také k dalšímu rozvoji a pochopení světa a sebe sama… „Duchové temnoty jsou nyní mezi námi,“ říká  Steiner… musíme být na pozoru, abychom si mohli uvědomit, co se děje, když se s nimi setkáme a získat skutečnou představu o tom, kde se nachází a jak na nás působí… nejnebezpečnější věcí, kterou můžete v nejbližší době udělat, bude vzdát se nevědomky vnímání těchto vlivů, které jsou určitě v našem světě přítomny, uvádí Rudolf Steiner a pokračuje slovy, pod která se dnes mohu podepsat: pokud lidé projeví přirozený sklon člověka k duchovnímu růstu, osvobodí se od strachu a úzkosti a účinně si vyvinou jistou imunitu vůči vlivům negativních entit. Pokud ne, jejich nižší vibrace duše přitahují nepřátelské duchy a oni nevědomky padají pod jejich vliv a jsou jimi energeticky vysáváni… „V duchovních říších jsou bytosti, pro které úzkost a strach, vycházející z lidí, jsou vítanou energetickou stravou a oni udělají vše, aby se k ní dostali,“ konstatuje dále Steiner. Když lidé nemají strach a obavy, pak tato stvoření hladoví a zůstávají slabá… pokud strach a úzkost vyzařuje z lidí a oni propadnou panice, pak tato stvoření odjinud najdou ve strachu a chaosu svou vítanou výživu a stanou se mnohem silnějšími… a ovládnou vás…

Tolik tedy klasik esoterického poznání minulosti. Upozornění na tyto citace se objevily na internetu teprve nedávno a v zásadě potvrzují to, co již znáte z mých dřávějších prací.

Tedy pozor, přátelé, všechno, co živí negativní pocity jako jsou úzkost, strach, pověry, zoufalství nebo pochybnosti a obavy, to vše je ve skutečnosti nepřátelskými silami v multidimenzionálních světech použito ke krutým útokům proti lidem a k posílení vlivů negativních entit či duchů na lidskou bytost a lidstvo jako celek. Je to právě váš strach, tato intenzívní negativní emoce, která vás přímo otevírá vražednému spiknutí proti vaší lidské existenci jako takové.

Proč vás straší

Chápete už, proč ti sladcí nedoukové a manipulátoři sídlící v Praze převážně na Malé straně v žoldu Bruselu, Londýna a Washingtonu vás děsí a straší ve velkém? Chtějí ve vás vybičovat strach a snížit na minimum aktuální vibrace vaší součtové duše, abyste se stali dobře přístupnými těm produktům nízkovibrační černé magie, které proti vám vypouštějí. Tomuto tématu se ještě budeme dále věnovat.   

Takže jsme konstatovali, že jsme terčem útoků těch krasavců z temné strany a jsou-li tyto útoky, jak vidno, současně využívány jako vylití kalichu božího hněvu na hlavy tohoto zlblého a bezbranného lidstva, nutně se naskýtá otázka, zda je nějaká šance se z toho dostat a neskončit na smetišti dějin.

Pozn.: Vize jednoho z mých spolupracovníků při kontaktu se spolupracující bytostí: „…ukazuje mi kvanta a kvanta smutných bytostí… ty bytosti nepatří k temnu… ptám se jich na cíl jejich cesty, něco odpovídají… nerozumím jim… v tom přichází shora důrazný pokyn, že nemají nárok na volbu, cíl je daný, jezero plné síry… objevil se obrovskej tunel… pozoruju ten dav vstupující do tunelu… na konci vypadávají do onoho jezera a rozpouštějí se v něm… říkám si, proč jsou tam děti? Podívám se blíž a zjišťuji, že  dav se skládá z párů, vždy dospělý muž a dítě… napadá mne: duch a jeho nedospělé, nezpracované ego?

Pozn. redakce: V této vizi rozpuštění v jezeru síry můžeme zřetelně vidět alchymistickou symboliku rozpuštění duše ve zdrojovém oceánu vědomí, Abdrushin to stejné nazývá rozklad duše a v Bibli se tomu říká Druhá smrt duše »

Pokud jste se někdy zabývali otázkou té druhé, definitivní smrti, smrti – nikoli pouze fyzického těla, ale i těla duchovního – mohla by vypadat takhle nějak.  

A jak z toho ven?

Touhle otázkou jsem se nutně zabýval od okamžiku kontaktu se Stvořitelem, kdy ten dal jasně najevo, ať se mu nemotám do jeho výhradních pravomocí a věnuji se pouze vyvedení těch, kteří na to mají a jsou způsobilí svou vlastní aktivitou projít osobním posledním soudem na tu žádoucí stranu prohlubujícího se rozdělení lidstva na ty dobré a na ty zlé.

Dlouhá léta pracuji s týmy spolupracovníků, kteří /podobně jako specialisté v laboratoři/ jsou schopni vícekrát zopakovat totožný vhled, třeba kontakt s určitou entitou mimozemských civilizací či astrální nebo duchovní bytostí.

Problém občas bývá v tom, že daný „laboratorní specialista“ pro kontakt nemusí být schopen vejít do nejvyšších vibračních sfér, o které máte zájem, ale i to se dá vyřešit vysláním tzv. v zastoupení. Vybavíte ho prostě svojí magickou silou a patřičným oprávněním a on je pro daný úkol vnímán tam nahoře jako váš zástupce a platí pro něj stejná pravidla VIP zacházení jako pro vás.

Tito lidé pak pracují samostatně bez vzájemného kontaktu, aby nebyli navzájem ovlivňováni znalostí výsledků kontaktů těch druhých. A vy nakonec držíte v rukou výsledky nejméně dvou a pokud možno více kontaktů na dané téma. Pak je poměrně jednoduché s tím pracovat: Vyberete to, co je ve všech případech v přijatém informačním bloku společné a to pak můžete brát s vysokou pravděpodobností za bernou minci.

Podívejme se nyní na to, jak se této možnosti dá konkrétně využít. Když se setkáváte s určitými energetickými fenomény, jakým bezesporu covid, testování na něj, či v@kcinace /prováděné v takovém rozsahu/ jsou, tak je důležité brát na vědomí tzv. egregory těchto energií.

O tom, co tyto egregory jsou, jsem ve svých textech hovořil dříve poměrně podrobně. Dnes se tedy spolehnu na informovanost vás, pravidelných čtenářů. Ostatní ať si to prostě zjistí…

Jistě vás věci znalé nepřekvapí, že ti z temné strany znalost existence a funkce egregorů ovládají dokonale a dobře vědí, jak lidské vědomí masírované dnes a denně masmédii velkým strachem z koronáče, testování i v@kcinace dokonale přeplňují příslušné egregory strachu o život vlastní i svých blízkých.

Uvědomíte si také, že lidé pod tvrdým tlakem médií jednak tyto egregory svým strachem na jedné straně naplňují, ale že na straně druhé jsou současně týmiž energiemi strachu nahromaděného v těchto egregorech silně ovlivňováni a mnozí doslova i přímo ovládáni, a to i proti své vůli. Přirozeně, aniž by si toho byli vědomi.

V magické praxi využívá mág možnosti z jednotných energií obsahu egregoru rituálem vyvolat představitele daného egregoru a donutit ho, aby na sebe přijal určitou podobu a komunikoval s ním. Tuto bytost si představte jako jednu z množiny bytostí egregoru je pro vás představitelem bytostí egregoru asi tak, jako jednotlivý člověk je představitelem skupiny lidí či lidstva jako celku.

Pokud vlastníte magickou průpravu onoho projektanta z Nekonečného příběhu, pak můžete vy /či vámi delegovaný člověk s vlastní magickou silou nebo silou delegovanou vámi pro ten či onen konkrétní případ/ s onou bytostí vesele komunikovat o věcech, které vás zajímají. Tyto bytosti jsou bytostmi živlovými a člověk, mající ducha, je jim vývojově i jinak nadřazen, a oni jsou povinni poskytnout informace věcech týkajících se činnosti egregoru, pokud je vaše magická síla k tomu dostačující.

Samozřejmě ani bytost, která je jemnohmotným ztělesněním energií Covidu-19, tedy toho původního z jara minulého roku, nemůže být z tohoto pravidla výjimkou.

Je ovšem nutno počítat s tím, že tuto živlovou astrální bytost může každý adept kontaktu vnímat poněkud jinak. Může mít podobu příšery podobné Vetřelci ze slavného filmu z konce minulého století, ale i třeba podobu vytáhlého hubeného muže, sympaťáka křiklavě oděného a neposedného chování. Podobu mu vtiskuje svojí aktivitou ego kontaktéra. Bojí-li se covidu jako čerta, je to jasné, pak vidí Vetřelce, je-li kontaktér vybaven láskou k sobě a tím již i klidným egem nepodléhajícím strachu, vidí tu bytost třeba onoho neposedného mladíka.

Přirozeně každý z účastníků těchto kontaktů také vnímá odpovědi na své otázky telepatickou cestou trochu jinak. Při referování o kontaktu jsou znát proto i rozdíly ve vnímání informačního toku  podle osobnostního vybavení kontaktéra a je nutno počítat i s touto skutečností.

Nechme podrobností a stáhněme si zde do tohoto textu poznatky z rozhovorů s bytostí, kterou si pro náš případ nazvěme pan Covid. Nás samozřejmě zajímají detaily, které by potvrdily nebo vyvrátily informaci, že právě covid je oním jedem z obsahu nádoby, kterou apokalyptický jezdec na bílém koni vylévá na lidstvo této Země jak vlastně působí.

Pan Covid, jak si přál být nazýván, na vyzvání o sobě sdělil, že on sám je ze sorty označované v naší realitě jako Covid-19, tedy zástupce toho viru, který byl detekován již počátkem minulého roku. Sdělil, že je přirozeného původu a rozhodně není sám o sobě vůči lidem nepřátelský. Je produktem lidské imunity a v nějakém množství se v těle člověka vždy nachází. V minulém roce šlo podle něj v souvislosti s ním o intenzívně mediálně nafukovanou bublinu a nárůst tzv. „úmrtí v důsledku covidu“ byl vyvoláván uměle, započítáváním případů dříve běžně nazývaných chřipkou a úmrtími, které s covidem jako takovým nesouvisely a byly za úmrtí na „covid“ pouze mediálně vydávány.

Za příčinu vyvolání a rozdmychávání světové „p@ndemie“ ze strany organizátorů bylo podle něj vyděsit svět a připravit si půdu pro nástup dalších jedů, které již budou mezi lidmi celosvětově rozšiřovány pod záminkou mutace původního /a celkem neškodného/ viru. Pan Covid naznačil, že za ním momentálně stojí šest jeho bratří, kteří byli z hlediska infekčnosti a smrtnosti již uměle připraveni v laboratořích. Některé z nich jste již jistě zaregistrovali pod názvy britská, jihoafrická a brazilská mutace. 

Tzv. smrtnost ze strany působení těchto bratříčků našeho pana Covida je s každým dalším stupněm vyšší a vyšší a našim kontaktérům bylo předvedeno něco podobného grafu, podle  kterého se zvedá smrtnost s nasazování dalších „mutací“ až desetinásobně…

Pan Covid ale také naše kontaktéry upozornil i na to, že pravou příčinou, proč lidé umírají a dále budou umírat, nejsou jen další uměle připravované varianty covidu. Masívní roli hraje intenzívní nasazení i signálu 5G, který lidský organismus a jeho imunitu dále výrazně oslabuje. Podobně, i když v menším rozsahu, působí všeobecně i záření mobilů, počítačů, televizí a jiné techniky, která v místech koncentrace lidských sídel již představuje hodnoty hodně mimo únosnou mez.

Stvoření hybridního člověka i jeho dnešní likvidace

Třešničkou na dortu ovšem bylo sdělení pana Covida, které nám potvrdilo to, co už jsme věděli dříve. Totiž to, že tohle vše, to, co my lidé vnímáme jako útok temna, je v podstatě důsledkem chybného směřování lidstva k totálnímu zaujetí hmotou a odmítnutí duchovních aspektů lidské existence. V@kcíny typu RNA při použití v lidském těle vedou ke genetickým změnám, které prakticky zablokují možnost komunikace ducha a ega v lidské součtové duši tím, že odpojí člověku přístup k entitě ducha » To samozřejmě vede ke ztrátě samotného lidství a zániku této „hybridní“ rasy zvané člověk.

Je tedy naplánován opačný proces oproti tomu, který je popisován v případě stvoření dnešního člověka mimozemšťany » Ten byl stvořen úpravou genetické výbavy zvířecího člověka tak, aby mohl být spojen s lidským duchem. Píšeme o tom na webu poměrně podrobně, kdo chce, jistě si to najde. Nyní jejich „černí“ vědci objevili způsob, jak to udělat naopak, jak to „resetovat“.

Globalistický plán zvaný „Velký restart“ byl publikován oficiálně Světovým ekonomickým fórem (WEF) na počátku června 2020. Zahrnuje víc než 50 oblastí a je vysoce ambiciózní. Zahrnuje téměř vše od obnovy životního prostředí až k novému „designu“ sociálních kontaktů. Je pokračováním a urychlením tzv. Agendy 2030.

A slovo RESET » z úst globálních státníků a těch předních roztomilých kurev, které tyto státníky z pozadí dirigují, jste jistě už slyšeli. Tak abyste věděli, „vo co tady gou“.

Tolik pro dnešek a příště si budeme povídat pro změnu s panem Vakcínou v domečku duše o dalších věcech, které vás jistě budou zajímat..

-pokračování-

2 komentáře u „Vražedná linie černé magie, životu vstřícná duální rovnováha energií magie bílé a jak to souvisí s vámi a tím, co v těchto dnech prožíváte. /3/“

  1. Zdravím Pavle,
    je úžasné číst Vaše a ostatních články(i diskuze) na tomto webu. Děláte všichni velmi záslužnou a nedocenitelnou trpělivou mravenčí práci, obzvláště v této době. Neustále opakujete a spojujete souvislosti do ucelených celků tak, aby to bylo možné uceleně lépe chápat. Musím se svěřit s dnešním zážitkem( rozhovor s rodiči). Jsou ročníky 1946 a 1947. Navštěvují pravidelně IKEM Prof.MuDr. XXXXXX(také byla chvíli adeptkou Babiše na post MZ), která jim už pomohla od několika problému „stáří“. Máti jen čumí na TV a tvrdí, že jí to nemůže ovlivnit(TV). Otec dostává denně emaily od známých, kde se dočítá „něco jiného“ než v „oficiální a prověřených médiích“, neustále se hádají. Máti byla rozhodnutá a objednaná se nechat očkovat, otec nechce, ale asi by se podvolil. Již poněkolikáté jsem s nimi vedl diskuzi na téma pochopení celého systému destrukce, kterou proti nám vedou a pochopení toho základního že: ti, kteří vše vymysleli, napsali a uvedli do reality asi nebudou již z principu záměru ti, kteří nás zachrání očkováním. No světe div se??? Otec prohlásil, že se očkovat nenechá a máti na to říká, že jí je divné, že paní profesorka (MuDr) již o očkování vůbec nemluví a že se jí zdá, že s tím asi sekne. Otec na to říká, že jejich obvodní doktor také řekl, že očkovat nebude a že to zaznělo tak, že má o tom velké pochybnosti. Asi oba Mudr mají ještě lidskou psychiku a nemají na to žaludek, jim odpovídám. No sakra 3X HURÁÁÁ. Mám velkou radost, že si ještě dokáží poskládat mozaiku a tok informací do nějakého smysluplného celku. Vděčíme všichni za to i Vám.
    Na závěr bych chtěl jen říci, že sloužím občas na recepci nejmenovaného(farmacie!) objektu v centru Prahy a v neděli večer, až když jsou všichni doma a nesmí se vycházet ven, se tu scházejí špičky kormidelníků ve farmaceutickém oboru. No už těším na budoucí dny……………………… O Velikonoce přijdeme všichni do Prahy poklidně jim dát najevo NESOUHLAS!!!!!!!!
    Přeji všem pevné zdraví, lásku a nekonečnou sílu energie pro boj s těmito HOVADY.

    1. Pavle 💚 moc děkujeme za ocenění.

      …spojování souvislostí do ucelených celků tak, aby to bylo možné uceleně lépe chápat…

      Přesně tohle je mé krédo, všichni jsme zavalení informačním balastem, prosít to podstatné a spojit si Poznání v celek je to absolutně nejtěžší. A velmi pracné, věřte mi. Neskromně tvrdím, že tohle jinde nenajdete. Jsem si jist.

      🍀

      PS: Těšte se již brzy na další spojování těch nejzásadnějších informací 😉

Komentáře nejsou povoleny.