Jak dopadne povstání otroků? Zcela nepodložená konspirační teorie „Velkého Restartu“ se opět objevuje. 4. průmyslová revoluce a transhumanismus. Vyvracíme konspirační teorie. 9.

Rozmáhá se tady takový nešvar. Konspirační teorie. Tento nešvar, narušující nerozbornou jednotu strany a pracujícího lidu, je tak nebezpečný, že proti němu musí bojovat řada udavačů, pardon, řada statečných bojovníků proti hoaxům. Mezi tyto odvážné bojovníky vládnoucího režimu proti obyčejným lidem a jejich svobodě patří u nás známé postavy, mezi kterými jistě vynikají takoví soudruzi, jako je Jan Cemper, Petr Nutil, Ondřej Fér, Čulík z blisty.cz nebo jakýkoli redaktor „České“ televize. Tyto skvělí vipáci tak hezky doplňují řady podobných velikánů, mezi které můžeme směle zařadit Bretschneidera, Hujera a jim podobné…


Dovolili jsme si úvodem tohoto textu použít odlehčené citáty Michala Branda. Protože si chceme dále vyjasňovat citlivé téma, o kterém se okolo nás mluví neustále — a až příliš mnoho — pokusíme se jej trochu odlehčit 🙂 a hlavně se pokusíme najít podstatu a esenci této záležitosti.

Jak je našim zvykem, opět budeme vyvracet konspirační teorie a uvádět čistá fakta.

Je na vás, jaké závěry si z toho odvodíte. Použijte nejen svůj rozum, ale i intuici srdce. Skutečná moudrost a gnóze znamená umět skládat si dohromady jednotlivé střípky informací do komplexního obrazu. 😇

Navážeme na starší texty v této rubrice a doplníme je dalšími fakty na téma aktuálního dění Konce věku… »

Doložili jsme vám, že se na naší časové linii dostáváme do bodu na Konci věku, kde se prolínají duchovní a politický vývoj… Strkat hlavu do písku nic nevyřeší 😉 Hlavní podstata už byla řečena, ale protože se jedná o klíčové téma přežití lidské duše, přidáme další fakta a důkazy, abychom si mohli být jisti, že nejde o nějaké báchorky.


Vyvracíme konspirační teorie

Momentálně se nám šíří konspirační teorie » že vlády západních zemí pod záminkou „boje proti koronáči“ terorizují a buzerují svoje občany totalitními opatřeními s postranními nekalými úmysly. Jako by snad ti lidé spřádající zcela neopodstatněné konspirační teorie nevěděli, že když mocipáni zakáží vstup dvou lidí do malého obchodu, tak to je proto, že mezi dvěma lidmi dojde k mnohem většímu šíření nákazy, než když do hypermarketu vstoupí 500 lidí…

Jako by těch různých konspiračních teorií nebylo již tak dost, teď se nám začala šířit další z dílny ruských štvavých vysílaček. Podle této odporné konspirační teorie mocenské „elity“ Západu chtějí zneužít současné hrůzné pl@nd€mie k prosazení plánu zvaného Great Reset, Velké Vynulování nebo Velký Restart. Podle konspiračních teoretiků v rámci toho Restartu prý má dojít ke zchudnutí obyčejných lidí (prostřednictvím likvidace velké části drobného podnikání a likvidace mnoha dalších průmyslových odvětví pod záminkou greténské ochrany planety). Rovněž mají být tvrdě omezena občanská práva a svobody a nastolena diktatura, jakési moderní „nevolnictví“ — takže nakonec mnozí lidé ještě uvítají možnost napojení do Matrixu jako spásu.

Tak to rozhodně v žádném případě není pravda. List New York Times dokonce v rámci čekování faktů musel publikovat článek „The baseless ‘Great Reset’ conspiracy theory rises again“ (česky: Zcela nepodložená konspirační teorie „Velkého Vynulování“ se opět objevuje). Je dobře, že se ještě najdou stateční, moudří, vzdělaní soudruzi, kteří vystoupí veřejně proti lživé ruské propagandě.

2020-11-17 nytimes.com

Je jen škoda, že si tento článek nepřečetl ani britský princ Charles, ani vůdkyně EU, Ursula von der Leyenová, která plandemii koronaviru vidí jako velikou příležitost pro Great Reset a pro destrukci svobodné společnosti Západu spolu s prosazením multikulti a zeleného fašismu:

„The need for global cooperation and this acceleration of change will both be drivers of the Great Reset. And I see this as an unprecedented opportunity.“

Překlad: „Potřeba globální kooperace a tato akcelerace změn budou obě hnacím motorem pro Great Reset (Velké Vynulování). A toto [„pandemii“] vidím jako neobyčejnou příležitost.“

„With so many people making so many sacrifices, I think it is so important that we’re able to offer a sense of direction and sense of hope… I think it’s time to respair and reset.“

—Ursula von der Leyen

Globalistický plán zvaný „Velký restart“ byl publikován oficiálně Světovým ekonomickým fórem (WEF) na počátku června 2020. Zahrnuje víc než 50 oblastí a je vysoce ambiciózní. Zahrnuje téměř vše od obnovy životního prostředí až k novému „designu“ sociálních kontaktů. Je pokračováním a urychlením tzv. Agendy 2030.

Jako chápete to? Světové ekonomické fórum, kde jsou stovky a stovky mega-korporací, stovky a stovky politiků z nejvrchnějších pater moci, tak tedy tato skupina má na webu „Great Reset“ jako svůj program a plán… a ti drzí proruští konspirátoři si dovolují o tom psát.

Na uvedené stránce Světového ekonomického fóra (WEF) máte nahrávku ze 24. září 2020, kde soudruzi Lejnová, Sorensonová nebo Kerry jásají, jakou skvělou příležitost předělat západní civilizaci podle jejich představ nabízí ten krásný nový virus a jím odůvodňovaná, intenzivně nastolovaná totalita a uměle vytvářená krize:

As we enter a unique window of opportunity to shape the recovery, this initiative will offer insights to help inform all those determining the future state of global relations, the direction of national economies, the priorities of societies, the nature of business models and the management of a global commons. Drawing from the vision and vast expertise of the leaders engaged across the Forum’s communities, the Great Reset initiative has a set of dimensions to build a new social contract that honours the dignity of every human being.

Doslovný překlad není důležitý. Důležitý je překlad následující — významový:

Nacházíme se na prahu možnosti zformovat společnost podle představ nás, mocipánů, bez ohledu na zájmy lidí samotných. Proto tato naše skupina Světového ekonomického fóra „Velké vynulování“ (Great Reset) bude vyvíjet nátlak a manipulovat všechny politiky a vlády a všechny další lidi, kteří předurčují budoucnost globální společnosti, směřování národních ekonomik, priorit lidské společnosti, povahu podnikání. Iniciativa Velký Restart (Great Reset) stanovuje parametry nového sociálního uspořádání, které bude vyhovovat nám, mocipánům, a prostým nevolníkům to „prodáme“ jako rovnost pro každého a ochranu planety před lidskými kobylkami, které příliš zatěžují planetu.

Jak jsme už uvedli v minulých dílech, soudruh Klaus Schwab, zakladatel Světového ekonomického fóra dokonce napsal knihy o tom, jak skvělou příležitost mají mocenské elity teď, během stanného práva vyhlášeného pod záminkou pl@nd€mie. Jak úžasná příležitost to je nastolit režim, který by jinak lidé sami dobrovolně nikdy nepřijali.

Klaus Schwab také napsal, co konkrétně by se dalo udělat v rámci „protipandemických opatření“. Například by se mohli všichni lidé „očipovat“. Konkrétně by podle vyjádření samotných mocenských elit v čele s Klausem Schwabem mělo jít o čipy (či neurální implantáty), které budou číst lidem myšlenky.

Ale jistě je to jen další konspirační teorie proruských Putinových agentů 😉 Musí to být jen další podvratná dezinformace! Mnoho lidí začíná brát vážně toto sci-fi, proto je nutné abychom vyvrátili další štvavé konspirace… Dejme teď slovo spřáteleným soudruhům ze Západu, aby to vše uvedli na pravou míru…

VIDEO: Fourth Industrial Revolution, 4IR — Čtvrtá průmyslová revoluce. Co to znamená pro lidstvo?

Následující video je anglicky, ale my jsme již v předchozích částech zveřejnili verzi s českými titulky — naleznete tam i důkladnější rozbor problematiky »

VAROVÁNÍ: Video obsahuje nebezpečné programovací části, které mohou negativně ovlivnit podvědomí lidí. Jde o tzv. podprahové programování. Nepřehrávejte v přítomnosti dětí! Pokud nepustíte zvuk přes sluchátka a nebudete sledovat video potmě, mělo by být bezpečné.

Globalisté ve svém propagačním videu, ústy Jennifer Doudny z University of California, mimo jiné zcela jasně říkají, že uvažují o genetické modifikaci člověka. Velmi důležitá pro ně je ona strojová inteligence AI a obecně „vylepšování“ lidí pomocí technologie. Hned jako první věc v úvodu vám zcela jasně říkají, že bude zpochybněna definice člověka jako biologické bytosti a vaše těla budou tak hi-tech že nebudete moci poznat co je přirozené a co je umělé. ONI jsou na lidi tak hodní, nemyslíte? 😉

VIDEO: Fúze lidské biologické identity s tou digitální!

Arciglobalista Klaus Šváb v jiném svém proslovu na ultra globalistickém „čajovém dýchánku“ v Chicagu v USA jen potvrzuje to, co vám ukazuje předchozí video z WEF. Čili fúze vaší lidské biologické identity s tou digitální! Dejte čas sami-sobě a zkuste si to prosím alespoň trošičku domyslet 😉

KLAUS SCHWAB: „The Fourth Industrial Revolution will lead to a fusion of our physical, digital and biological identity…“

Technologie čtení a ovlivňování myšlenek lidí? Umělá inteligence AI?

V předmluvě ke Schwabově knize „Formování budoucnosti Čtvrté průmyslové revoluce“ píše Satya Nadella, CEO Microsoftu, o fúzi fyzické reality s digitálním světem, o čipech na čtení myšlenek toto: „…taková technologie je zcela v naší moci…“.

Zaměřte se prosím speciálně na skutečnost, jak ONI všichni velmi často používají termín „umělá inteligence“, jsou na ní evidentně moc natěšení. Ano, Matrix, který vám ukázali ve slavném filmu, je již blízko. Ano, oni to myslí smrtelně vážně!

Muskova „matrixová“ krysa s napojením mozku na USB konektor. Funkční experiment Muskovy firmy Neuralink.

Pak zde máme slavného Elona Muska a jeho firmu Neuralink, která se snaží o propojení lidského mozku s počítači. V tomto kontextu je zajímavé, že Musk (stejně jako jiné slavné osobnosti) varuje před nebezpečím umělé inteligence, která bude brzy schopna převálcovat lidstvo!

Nesmíme zapomínat ani na americké vojenské projekty, které jsou samozřejmě z větší části utajeny, aby se o nich proruští agenti ani putinovi trollové nic nedozvěděli. To dá rozum žeano? 😉 Každopádně proslulá agentura DARPA občas nějaký méně vyspělý drobeček zveřejní — v minulých dílech jsme vám ukázali fakta o tzv. hydrogelu »

2020-03-03 defenseone.com
2017-11-22 vysoce uznávaný odborný magazín Nature

V odkazu níže najdete popis projektu na ovlivňování emocí lidí. Byl zveřejněn mj. ve špičkovém časopisu Nature, kde je jasně uvedeno, že tato technologie již je funkční a je armádou zkoušena NA LIDECH. Každému by mělo být jasné, že působení a přenos informací může být oběma směry — stejně jako, že armáda již má v utajení ještě pokročilejší projekty…

Fakta říkají, že ty čipy, přesněji mozkové implantáty s umělou intelidencí (AI), vyrobila agentura DARPA a je tam upřesněno že ovládání mysli provádějí pomocí vysílání elektronických impulsů, které ovlivňují chemii v mozku…

Zdroje:

Neurální implantáty s umělou inteligencí (AI) pro „nápravu“ emocí lidí, případně alespoň jednodušší podkožní čipy, by (dle mocenských „elit“ ze Světového ekonomického fóra) měly být nakonec podmínkou pro to, aby daný člověk měl právo cestovat. Možná také aby měl vůbec právo pracovat. Možná také aby vůbec směl mít a vychovávat svoje děti. Možná také aby měl daný člověk vůbec právo na život… Hodlají vám je vnutit hned po tzv. covid-pasech — jejich velkou výhodou totiž bude, že je nebudete moci ztratit ani zapomenout doma a budou tak velmi výhodné pro vytvoření digitálního dozoru nad vámi.

…ale jsou to samozřejmě zase jenom proruské konspirace, jak jinak že. Bacha na ně 😉

2021-02-23 Seznam Zprávy: Bez vakcíny nedostanete práci…
2020-11-25: Český ministr průmyslu a obchodu nám na TV NOVA ukázal, že i on je kovidovým prorokem a Švábovým fanouškem. Nebojte, v žádném případě to nejsou žádné konspirační teorie, oni vám to soudruzi ve vládě brzy vysvětlí…


Má to ale východisko — my vám namísto globalismu nabízíme skutečnou svobodu, Cestu ke Světlu

Připomeňme, že cílem zde uváděných informací není strašit, nýbrž vás zorientovat v této realitě. Kolikrát už jste slyšeli poučky o „uzemňování“? Zde vysvětlované Poznání vás má pouze a jen realisticky připravit na právě teď zuřící dějinnou epochu — to jest na čas Konce věku. ragauian.cz vám, na rozdíl od falešných proroků, navíc přináší i ZCELA KONKRÉTNÍ návod jak z toho všeho ven » 

Ve své podstatě jde o původní nefalšované kristovské poselství o sjednocení duální duše pomocí pravé, nepodmíněné kristovské láskyPoznejte sami-sebe a zrealizujte to sami v sobě. Důkaz naleznete v sobě. Základní informace jsou k dispozici např. zde »

Toto Poznání vám umožní doslova si tvořit svou pozitivní realitu. Tohle je TA informace, kterou vám Kristus kdysi přinesl a církev ji před vámi zatajila a původní Poznání k nepoznání překroutila!

Fráze „Poznej sám sebe“ se latinsky píše „nosce te ipsum“ nebo „temet nosce“.

Stále platí věčný Kristův výrok: Jen Poznání nás osvobodí! Poznejte sami-sebe a poznáte vše »

-pokračování-