Zamyšlení se nad tím, co pro člověka znamená rok 2022 a dění v něm. A zamyšlení se nad možnostmi, které v souvislosti s tím, kam to nezadržitelně směřuje, vlastně máte. Rozhodnutí je na každém z vás.

Pojďme se dnes spolu podívat přímo do praxe lidské psychiky. Je to zvláště aktuální z pohledu současného obrovského tlaku na vyvolávání negativních emocí v psychice řadového občana ze strany těch miloučkých satanských zkurvysynů a zkurvydcer ve vládách všech zemí a ve vládách států Evropské unie zvláště.

A a samozřejmě i ve vládách českých, ať již té Babišově nebo té dnešní Fialově.

Neustálý tlak na vyvolávání strachu a nejistoty, kterými i ta naše vládní roztomilá prasata tak intenzivně svými zákony, vyhláškami a příkazy plní emoční potenciál občana České republiky, je velmi účinným nástrojem k zakotvení stávajícího systému teroru vůči  společnosti i do blízké a vzdálenější budoucnosti.

Vždy jsem vás v přímém kontaktu, ale i ve svých textech upozorňoval na fakt, že váš vlastní život a jeho kvalita či nekvalita /a samozřejmě i životy těch ostatních kolem vás/ vám nastavují zrcadlo a děje se vám v budoucnu přesně to, co si připravujete dnes svým citem a myšlenkou. 

Černým mágům v zákulisí světové vlády, jejichž příkazy ti, kteří vás momentálně vedou, na slovo poslouchají, nejsou žádná ořezávátka a velmi dobře znají tyto zákonitosti lidské psychiky. Určitě neméně dobře, jako je znám po své již téměř třicetileté praxi já.

A již jim přestalo stačit, že jste jezdívali v minulém století na housenkové dráze prožívání pozitivních a negativních emocí a myšlenek nahoru a dolů v závislosti na řadě ekonomických, společenských a válečných krizí, kterým vás jako řadové příslušníky lidského rodu plánovitě a zcela vědomě vystavovali.

Vždy totiž platilo, že ve chvílích  obecně negativně vyladěného světového dění drželi palec na tepu vašich životů a dělali si s vámi, co chtěli. Ale současně jste se do značné míry vymykali jejich kontrole a vlivu ve chvílích, kdy ona společenská a osobní negativita se přehoupla do období naděje a pozitivity.    

Pro 21. století se proto rozhodli, že vám dovolí se nechat dobrovolně zotročit. A že pro vás už žádná období společenské naděje a pozitivity nebudou. A vrhli vás na linii strachu a negativity pandemie covidu, umocněné tím, že váš život je a bude omezen prakticky ve všech pozitivních aktivitách, i m.j. proto, že vaše negativní vyladění bude dále zesilováno i celosvětově uměle vytvářeným zdražováním energií, nedostatkem potravin, nedostupností bydlení či odklonem od osobní dopravy běžnými auty k cenově i energeticky nedostupným autům elektrickým.

Pokud se vás těmito podněty podaří vás jako jednotlivce a kolektiv trvale udržet v propasti negativních citů a stejně negativních myšlenek o kvalitě vašeho žití, vy sami učiníte postupně tímto svým vnitřním nastavením v zrcadle vaší budoucnosti tento stav trvalým a již se nebudete schopni vlastní silou dostat se z područí toho, co si sami svým citem a myšlenkou vytváříte. 

A to je jejich cíl a pro ně konečné řečení lidské otázky. Pak si s vámi, neschopnými se z područí strachu vymanit, budou kdykoli, kdekoli a jakkoli dělat cokoli se jim zlíbí. Modlete se v tomto případě, aby vás zbavili vašeho vlastního vědomí sebe sama, protože tohle by bylo peklo lidských duší.   

Když tohle vše prostě konstatuji, předpokládám, že oslovuji vás, čtenáře, kteří na můj web chodíte pravidelně a jste již natolik duchovně vyspělí, že vám nemusím pracně snášet důkazy pro správnost tvrzení ve výše uvedených odstavcích. Tím ušetřím místo a energii proto, abych vám přiblížil jednu velmi zásadní rovinu současného dění, o které se obecně moc neví a lidé si ji  neuvědomují. 

Jde o pohled na rovinu boje a střetávání těch, kteří se již plné teroru státu a mocných poddali a podřídili se vakcinaci i všem omezením a zákazům a považují je za správné, s těmi, kteří kladou fašistickým metodám vládnutí objevivším se ve světě znovu po sedmdesáti letech aktivní, či aspoň pasivní odpor.

Obě tato skupiny totiž dohromady, před zdánlivě antagonistické postoje k současnému dění, představují dost hodně přes devadesát procent populace a jedno mají přes onu rozdílnost společné.

Z hlediska jejich vnitřního nastavení duše na linii ego – duch množina těch i oněch dává v sobě přednost kvalitám ega. Pouze s tím rozdílem, že jedna z těchto skupin preferuje strachy svého ega a bojuje za své právo se krásně bát a agresivitu svého ega vůči těm druhým, ta druhá skupina zase preferuje agresivitu svého ega vůči těm prvním a proti pokynům a tlaku shora. A bojuje za právo svobodně žít svým egem podle vlastních představ.

Je to boj ega proti egu, v obou případech je vysoce či o něco méně preferováno spojení ega a předního mozku, tedy lidský rozum, a zcela opomíjeno je blahodárné spojení ducha a zadního mozku, tedy láska a intuice.

Z hladiska vibrací duše jsou si obě skupiny preferující rozum nad intuicí /ego nad duchem/ poměrně vibračně blízké až totožné a v tom je kámen úrazu. Tyto dvě skupiny jsou zaměnitelné, jak se už mnohokráte v lidských dějinách ukázalo. Vždy šlo a i dnes jde v lidské společnosti o spor dvou směrů duálního směřování, která ze dvou aktuálních skupin získá a nakonec i udrží moc nad těmi ostatními. Ale z hlediska směřování vývoje lidstva byl fakt, která z nich vyhraje, vždy nepodstatný.

Tisácileté směřování lidstva jako celku z věku Zlatého přes věk Stříbrný a Bronzový k tomu dnešnímu Kamennému se nikdy nepodařilo zvrátit a všichni momentální vítězové nakonec tu svoji společnou káru lidstva dotlačili tam, kde ji vidíte dneska. Vždy šlo o změny pouze kosmetické, které na historickém pádu lidských civilizací a duší v nich žijících nic nezměnily. 

Skutečná změna situace lidstva tedy není dána tím, zda definitivně zvítězí ti či oni, pokud programem jejich duše je sobectví a oddělenost. Amerika, Evropa, Rusko či Čína, nic se nezmění. Vždy platí, že každá civilizace či skupina chvilku tahá pilku, ale kvalita výsledku bude vždy poplatna kvalitě ega těch, kteří za tu pilku právě tahají. 

Skutečná změna proto nikdy nemůže probíhat skrze vnější svět a nikdo z lidí nemůže ani na okamžik doufat, že změnu pro sebe sama může přivodit tím, že změní jiné kolem sebe nebo se stane zázrak, a někdo změní svět kolem něho bez jeho přičinění.

To je iluze, ze které by se lidé konečně měli probudit.

Rád bych vás upozornil na dva velmi lidmi nepochopené výroky připisované Ježíši Kristu. Sáhneme si pro ně do Tomášova evangela a ty výroky zní takto:

Tomáš51 "Jeho učedníci mu řekli: Kdy nastane vzkříšení mrtvých a kdy přijde nový svět? On jim řekl: To, co čekáte, přišlo, ale vy to nechápete."

Ten druhý pak zní:

Tomáš113 "Jeho učedníci mu řekli: Kdy přijde království? (On pravil:) Nepřijde, když bude očekáváno. Neřekne se: „Hle, je tady!“, nebo: „Hle, tam!“. Vždyť království Otce je rozšířeno po celé zemi a lidé ho nevidí.

Přátelé moji, vězte, že v těchto větách je skryta ryzí pravda o vás a o vašem životě a o tom, co je pro vás skutečně důležité. Po onom Království Otce po tisíce a stovky let lidé touží. I vy po něm toužíte a hledáte ho /možná zatím/ marně den za dnem. Protože kdysi jste ho prožívali a pak z něj vypadli či byli donuceni vypadnout. Ale máte v sobě stále ještě povědomí o tom, že je možno šťastně a spokojeně žít.

Takže poslechně si tyhle dvě věty z předchozích citátů a věřte tomu, kdo ví: tu první, která zní: „To, co čekáte, přišlo, ale vy to nechápete.“ a tu druhou: „Vždyť království Otce je rozšířeno po celé zemi a lidé ho nevidí.“

A je to přesně tak, vážení. Ta šance to království žít je tady, právě tady a teď. Můžete ji žít okamžitě, jen do ní vstoupit. Lidé však kromě několika výjimek to království nevidí, protože se, kurva, pořád dívají jen ven a hledají ho venku, ve vnějším světě, kde ho nikdy nenaleznou. A nevidí to skutečné štěstí, které vám život nabízí, protože nejsou ochotni a neumí to podívat se dovnitř sebe, kde ho mohou najít zcela jistě. 

Ano, Kristus na to zcela jasně a nekompromisně poukazuje ve své, výroku o „široké cestě, kterou jdou mnozí /téměř všichni/ a která k Bohu / a tedy ke štěstí a spokojenosti v životě/ zcela jistě nevede. A tou širokou cestou je hledání Boha, štěstí a spokojenosti ve vnějším světě. A upozorňuje vás všechny na „cestu úzkou, kterou kráčí jen někteří /možná vy?/ a která ke štěstí a spokojenosti i v tomhle bordelu tady dnes zcela jistě vede.

A tou cestou úzkou je hledání Boha, štěstí a spokojenosti ve světě vnitřním, rekonstrukcí nastavení vlastní psychiky ze stavu „sobectví“ do stavu „láska“.

Proč si proboha myslíte, že mezi základní postuláty esoteriky, kterým vy hledající nasloucháte, patří rady typu  „mějte rádi sami sebe“  a „přijměte sami sebe„? Copak neslyšíte to „sami sebe„? Což vám vážně nikdy nedojde, že to vlastně není „sami sebe“. ale „sami“ – „sebe„?..

A že je třeba dát ty dva, ano, skutečně dva, ty dvě bytosti ve vás existující, toho „sama“ a toho „sebe“ s láskou, vnitřní láskou v rámci své součtové duše k sobě, aby si ono „sama“ /duch, mužská energie, muž ve vás/ podalo ruku s oním „sebe“ /ego, ženská energie, žena ve vás/ a šťastně a spokojeně pak vyrazili životem spolu?

Ano, moji milí, bez ohledu na to, zda to přijímáte nebo ne, vězte, že ono království Otce, tedy možnost žít v lásce, míru, klidu a spokojenosti v tomhle dnes už hezky zkurveném světě, je skryta ve vašem nitru.

Cesta ke štěstí v životě a k Bohu vede přes naplnění sloganu „poznej sám sebe“. A dosáhnete jí, pokud se soustředíte na sebe /a do sebe/ a spojíte ty dva v sobě, jak říká Kristus zde:

 Tomáš49 "Ježíš řekl: Když dva spolu uzavřou mír v jednom domě, pak mohou říci hoře: „Pohni se“, a ona se pohne.

Ještě pořád netušíte, kdo jsou oněmi dvěma, kteří mají spolu uzavřít mír v jednom domě /v jednom těle/? Opravdu ne?

Moje poznámka. vezměme to na příkladu ze života… ve vaší auře, tedy v domečku vaší duše žijí ego /mladá žena/, mladý muž /duch/ a matka té ženy a tchyně toho muže /duše/, tedy vy samotní tak, jak se zde na zemi vnímáte… a když ti dva mladí nežijí v míru a lásce, když se hádají a perou, hází po sobě talířema, jak se žije v tom domečku oné tchyni?.. dobře nebo bídně?.. a jak jak se v tomto případě žije vám osobně?.. a jak by se žilo té tchyni /tedy vám jako duši, člověku této země/, pokud by ti dva /řečeno Kristovými slovy/ „uzavřeli mír v jednom domě /těle/“?.. nic, stále vám to nedochází?.. zkuste přešlápnout, pokud si stojíte na vedení… pořád nic?..     

Pokud nic, vyserte se na to a jděte číst někam jinam… pokud jste to neudělali už dříve… vaším partnerem je satan, hlaste se u něj… kráčíte totiž po široké stezce, které k bohu nevede…

Pokud vám to něco říká a chcete to zkusit a nestačily vám k tomu tyhle texty zde na webu  a nevíte přesně, jak se to dělá,  ozvěte se k osobnímu kontaktu a váš život se pod mým vedením změní… je to jen na vás…

Bible hovoří o sto čtyřiceti čtyřech tisíci lidech. Možná tedy jen tak málo stačí, aby ti, kteří změnili sami sebe, změnili celý svět i pro ty, kteří na to dosud nemají. Já jsem za dvacet let svého života ukázal správnou cestu odhadem třem tisícům lidí. A to je asi zatraceně málo. Prostě nezájem.

Moje poznámka: pokud neprojdete oním spojením těch dvou v jedno podle Krista a vládne ve vás program neláska sebe sama“ k „sobě samému“, máte v sobě muže, který nemiluje svou ženu a dělá si ve vnitřním manželství duše, co chce… a máte v sobě ženu, která se cítí nemilována a jako každá správná žena /podobně jako ve vnějším světě/ klade svému vnitřnímu partnerovi odpor… táhne-li pak onen vnitřní muž bárku vašeho společného života třeba silou dvaceti koní doprava, ona vnitřní žena zásadně tahá silou poněkud menší, dejme tomu sedmnácti koní, doleva… prostým součtem vektorů obou opačných sil zjistíte, že člověk, který nemá rád „sám sebe“, je schopen ve svém životě dát dohromady součtovou sílu své bytosti v hodnotě maximálně tří koní… změníte-li ovšem situaci ve svém nitru a zavládne ve vás  program láska „sebe sama“ k „sobě samému“, budou onen vnitřní muž a vnitřní žena táhnout společně bárku vašeho života jedním smětem a budou mít sílu sedmnáct a dvacet koní dohromady, to jest sedmatřicet koní…

Už víte, do šnečí prdele, proč Kristus říká, že budete mít sílu pohnout horou? 

V každém případě dnes jsou i mnozí hledající naprosto v té šnečí prdeli a neví si rady s tou horou strachů a bloků, která v nich méně a spíše více často tančí kankán a drtí je svou obří silou. Uděláte-li ale v sobě ty dva jedním, spojíte je v jedno. naučíte-li je žít v sobě společnou láskou a pak pochopíte Kristova slova o tom, že můžete pohnout horou.  Ano, přesně tou horou problémů, které vláčíte životem od dětství a případně i z minulých životů.

Tak je to jednoduché, přátelé.

Poslechněte si další z Kristových výroků zaznamenaných v Tomášově evangeliu: :

Tomáš 102  "Ježíš řekl: Nepřestávat se svým hledáním má ten, kdo hledá, dokud nenalezne. A až nalezne, bude otřesen a když bude otřesen, bude se divit a stane se pánem nade vším, co jest. 

Já vám říkám, že právě tam, ve svém nitru, naleznete. Naleznete tam sílu, tu sílu spojení těch dvou ve vás, kterou pohnete horou vlastních problémů, které nosíte po léta v sobě. a budete přímo otřeseni a budete se zatraceně divit, jak to najednou jde, jak je to /kurva/ jednoduché. 

Moje poznámka: byli jste někdy svědky, jak stavějí společný dům rozhádaní manželé, muž a žena ve vnějším světě, kteří se neshodnou ani na tom, který je dnes den v týdnu?… a dovedete si představit, oč lépe to jde manželům, tedy muži a ženě ve vnějším světě, kteří spolu s lásku a ve vzájemném porozumění probírají každý detail budoucího domu, aby se jim v něm dobře žilo?.. tak proč nepřipustíte, že tuto možnost máte i ve svém vnitřním světě?.. cožpak vám, znalcům esoteriky a roky hledajícím /mnohdy marně/ nikdy nedošlo, že ona známá fráze o tom, že „jak dole, tak nahoře“ platí i pro tenhle případ?..

Změnu do vašeho života tedy může přinést a taky přináší pouze přenastavení v rámci vaší vlastní lidské duše, tedy vás jako člověka samotného, na své vlastní vnitřní rovině svou vlastní prací přechodem od žití programem sobectví a oddělenosti ega k programu lásky a sjednocení ega a ducha.

Je totiž přímou cestou k možnosti prožívání lásky, štěstí i vnitřní pohody v rámci všedního dne a pokud toho stabilně dosáhnete, pak vám svět jako vaše funkční životní zrcadlo nastaví prožívání téhož i do budoucnosti. Je to prostě o tom, že je nutno v Kristově známém výroku o tom, že máte „milovat bližního svého jako sebe sama“ začít klást důraz nikoli na církví preferovanou část „miluj bližního svého“, ale soustředit se na ono „jako sebe sama“. 

Je totiž logické, že nemilujete-li sebe sama, tedy když váš duch nemiluje své vlastní lidské tělo /a jeho vědomím ega/, nemilujete ani těla svých bližních /s jejich vědomími ega/. Rozhodně ne bezpodmínečnou láskou.

Už jste někdy milovali k zbláznění partnera, který vás nakonec podvedl? A pokud jste cítili potřebu ho za to pak pokud možno zardousit, byla ta vaše láska k němu bezpodmínečná, tedy platná i pro případ, že vás podvede?.

Ale miluje-li váš duch své ego, tedy je-li ve vaší duši láska k sobě samému, teprve pak jste připraveni milovat mnohdy obtížná ega a tudíž i duše lidí, v nichž se toto ego projevuje, a to láskou bez podmínek. A dokážete milovat stále i toho,kdo vás podvedl. a dokážete s láskou sobě i jemu umožnit, aby hledal svou cestu jinde. Jakýkoli jiný postoj je čirým sobectvím!

Nevěříte? Přestože jste to nikdy nezkusili?

Zdá se vám to nemožné? Doklady pro ty, kteří jsou to schopni pochopit, najdete v příspěvcích v rubrice Zkušenosti klientů. Doporučuji vám v dnešní nelehké době na tuto „úzkou“ stezku do svého nitra neprodleně nastoupit, protože právě projití této stezky a její realizace je konečným cílem lidských životů.

A hovoříme-li o dnešku jako o čase konce věku, je zřejmé, že čas jako takový se nachýlil a jde v tomto smyslu doslova o poslední zvonění. 

Opět je to celé o vibracích. Pokud žijete ve strachu, žijete ve svém nitru trvale nízkými vibracemi. Pokud svým egem bojujete, ať za cokoli, třeba za své právo nemít strach, i v tu chvíli žijete nízkými vibracemi. Vysoké vibrace vašeho nitra vykazujete, máte-li lásku k sobě a dokážete-li milovat i své nepřátele, nikoli s nimi bojovat.  

Jistě jste zaznamenali v bibli i v pracech esoteriků něco o třídění lidí v čase konce věku. Ano, je to o právě dnes o třídění a vy sami sebe vibracemi, které dnes a denně prožíváte, zařazujete do té skupiny, se kterou pak bude podle božských zákonů určitým způsobem naloženo. A kriteriem pro toto třídění není velikost vašeho poprsí či míry v pase a přes boky, stejně jako u pánů délka a průměr pohlavního údu, ale právě ony vibrace jejich nitra.

A ty si vytváříte způsobem cítění a myšlení jen vy sami.

Nikdo z vás čtenářů nemůže říci, že nebyl na tomto sebu dostatečně seznámen s tím, kam by měl nasměrovat své úsilí. Tohle vše je znovu uvedení Kristova pravého, církví nezpraseného učení, do vědomí lidstva, tedy i do vědomí vašeho, a platí proto, že vy sami v rámci Posledního soudu soudíte sami sebe podle toho, jak s těmi informacemi naložíte.

Dělejte, co umíte.

9 komentářů u „Zamyšlení se nad tím, co pro člověka znamená rok 2022 a dění v něm. A zamyšlení se nad možnostmi, které v souvislosti s tím, kam to nezadržitelně směřuje, vlastně máte. Rozhodnutí je na každém z vás.“

  1. PRAVDU DÍŠ BRATŘE .. 😉 🙂
    INICIATIVA TEČKA JE K NIČEMU
    INICIATIVA ZLATÝ ŠPENDLÍK JE K NIČEMU
    JE ZAPOTŘEBÍ ZLATÝ HŘEB
    SAMI SOBĚ 😉 🙂
    PŘEJI HEZKÝ DEN
    OZ ZY 89

  2. Děkuji za vynikající materiál. Nastíním jak to chápu já a jak se snažím tyto znalosti překlápět do moudrosti. Namířím to na dnešní dění.
    Jsem si vědom nezákonnosti a nesmyslnosti veškerých restrikcí, které nám vrchnost servíruje. Proto je z 99% nedodržuji a žiju si svobodný život jakoby nic. Tvořím si ho uvnitř a pak to vyzařuji ven.
    To je důvod, proč sem se nedostal ani jednou do křížku s kýmkoliv na veřejnosti kdo by mě za nedodržování káral.
    Avšak u zaměstnavatele přituhlo o mnohem víc. Mohl bych se soudit a podávat trestní oznámení ALE…. z mého pohledu demonstrace, soudní spory, tahanice přes úřady atd. vnímám jako energie odporu a boje.
    S pomocí Kristova učení z knihy ,,To je Mé Slovo Alfa a Omega“ Evangelium Ježíše. Kristem projevené Slovo, které svět nezná (skrze boží dílčí paprsek Gabrielle Wittek z Wüzburg) jsem zvolil energie soucitu, pochopení, odpuštění atd. a zvolil sem cestu vyjednávání u jednoho stolu. Vyjednávat a hledat řešení a kompromis. To je cesta, kde má otěže pevně v ruce Stvořitel.
    Takhle demonstruji Kristovo učení v praxi.

  3. Děkuji za vynikající článek, i když to nekomentuji, chodím sem každý den, moc Vám děkuji za vše, pane Karpeto. V té Tomášové odpověďi , jak uvádíte, je ta nejhlubší a nejčistší pravda pravdoucí. Mějte se krásně a velké díky.

  4. jsem rád, když mé věty občas někoho alespoň osloví… díky za reakci vás všech… i já jsem člověk a proto mne to samozřejmě těší…

    1. OMLOUVÁM SE NECHTĚL JSEM BÝT Anonym
      TO SE STALO NEDOPATŘENÍM !
      😉 🙂

      Hugo z hor přezdívka má v tomto digitalizovaném světě
      a Zdeněk OTTA vám přeje nádherný den a naplněný život 😉 🙂

      P.S: velikonoční vejce: OZ ZY 89 programátoři porozumí 😉 🙂

      1. OK, ZDEŇKU, I MNĚ SE STÁVALO, TAK KOLEM PADESÁTKY, KDYŽ JSEM BYL JEŠTĚ MLADEJ, ŽE JSEM VEČER VKRÁČEL K PARTNERCE DO POSTELE A PAK JSEM ZAPOMNĚL, CO JSEM TAM VLASTNĚ CHTĚL… TO JE ŽIVOT…

  5. Děkuji za pravdivý článek ( neboť se týká osobního vnitřního nazírání DOVNITŘ SEBE : Mystické školy,které v minulosti byly pro studium sama sebe ( tím nemyslím toto století -kdo má uši slyší.LITERA JE MRTVÉ SLOVO a ty BOŽÍ STVOŘENÍ HO MUSÍŠ V SOBÊ OŽIVIT,jak?
    KDO HLEDÁ PRAVDU,tak si ho Pravda najde:: kdo žížní dostane NAPÍT VODY ŽIVÉ!!!!
    Všude nám naši předkové zanechali ukryté v SYMBOLECH
    a POHÁDKÁCH,BÁJÍCH ,OBRAZECH atd… Šárka

  6. Co způsobuje, že se z lidí stanou zloduši, sotva co přičichnou k moci, že malou chvilku na výsluní pomíjivé hmoty smění za svůj život věčný? To, že odvrhli Boha a zaprodali se temnotám. Není to pohádka, nýbrž pravda. Lidský duch je z podstaty věčný, a jeho cesta do hmotnosti, je unikátním darem k prožívání. Kdyby lidé pochopili, proč vůbec jsou na této Zemi, pak by svět mohl být překrásné místo plné štěstí a bytostné esence. Tato skutečnost se před lidstvem po tisíce let utajuje, aby náhodou nechtělo jít beze strachu cestou dobra a přátelské spolupráce! Svět je tedy příležitostí vzestupu duchů, a nyní dozrál k etapě vypořádání. Výšiny před časem vyslovily jasné varování: „Dost! Vše, co je proti Boží Vůli, se nezdaří.“

    1. Milá Anno, přesně na tuto otázku máme dokonalou odpověď 😉 A nejen to, máme i řešení…

      …úplně nej-jedno-dušeji řečeno: Zdrojem každé války je opravdu konflikt uvnitř jednoho-každého člověka. Životem v kristovské <3 <3 lásce to všechno mizí a člověk se už ŽÁDNÉHO válčení nechce zúčastňovat, ani na vnitřní ani na vnější rovině a už vůbec ne ve vztahových rovinách mezi lidmi <3

      „Ve dni, [kdy] jste [byli] jedním, stali jste se dvěma. Jestliže se stanete dvěma, co učiníte?“ — pravil Ježíš Kristus.

      Říká tím velmi jasně, v jakém stavu existují lidské duše na Zemi… a nejen to! V Tomášově evangeliu se dochovaly i autentické výroky o tom, co bychom s tím měli učinit…

      https://pruvodce-vzestupem-duse.online/encyklopedie/kristus-kristovska-energie-kristovska-laska-nejvetsi-cirkevni-podvod-spociva-v-tom-ze-z-krista-udelali-kultovni-osobu-ale-v-bibli-je-receno-ze-kristus-je-titul-ktery-dostal-clovek-jezis-jaky-c/

Komentáře nejsou povoleny.