Rozhovory s ragauianem v minulosti o blízké budoucnosti, která nás čeká a nemine. A jak z toho ven?

V poslední odstavci předchozí statě psané už v roce 2014 jsem konstatoval, že makrokosmos kolem nás se hroutí a bude hroutit dále. Což dnes už zcela jasně vidíme. Ztráta perspektiv, životních jistot, velmi akutní nebezpečí použití jaderných zbraní ve zničujícím světovém konfliktu. Díle problémy s přírodou, znečištění životního prostředí, oteplování, snižování biodiverzity rostlin a zvířat, zesilování sopečné a zemětřesné aktivity. A je toho možno vyjmenovat mnohem více. 

Ale také jsem tehdy konstatoval, že jedině  váš mikrokosmos vám samotným může přinést řešení zdánlivě neřešitelného problému záchrany vaší skutečné identity. A slíbil jsem vám, že vám znovu povyprávím něco o tom, jak se to dělá a co to žere. Tak pojďme k tomu.

Je třeba si uvědomit, že naprostá většina dnešních lidí žije svými běžnými životy a tuhle nabízenou sféru poznání zavadí jen občas omylem a odmítnou se jí zabývat. Z mé osobní praxe vyplývá, že asi pouze deset procent naší populace se v průběhu svého života dostává do některého typu  vlastní životní psycho-spirituální krize a hledá poté cestu ven z této krize nikoli prostředky dostupnými v hmotném světě. Tady příklonem k posilování vědomí ducha  a hledáním způsobu, kterak podstatně zvýšit úroveň vibrací své duše. A jen úplně maličko pozitivně reaguje na šanci projít komplexní rekonstrukcí vlastní psychiky, kterou mohu dát a také dávám k dispozici.

Stránky mého webu i mé přímé vedení je proto na požádání přístupno pouze těm, kteří jsou na to svým vývojem v rámci mnoha pozemských inkarnací připraveni. Lidská bytost je bytostí multidimenzionální, v mém pojetí tedy součtová duše /samotný pozemský člověk/ má k v sobě zcela dvojici samostatných vědomí. Těmito vědomími je vědomí hmotného těla /ego/ pocházející z hmotného světa a vědomí ducha pocházející z duchovního světa. Tato struktura multidimenzionálního lidského vědomí vychází z faktu vytvoření člověka dnešního typu pomocí genetických úprav původního zemského člověka zvířecího typu a oněch mimozemských bytostí, o kterých byla řeč v přechozích textech. . 

Duální charakter obecně existující v naší realitě se v člověku /tedy v jeho součtové duši/ projevuje jako soupeření programu „sobectví a oddělenost“ vědomí ega /původně pozemská zvířecí složka, ženská energie/ a program „láska a sjednocení“ vědomí ducha /původně mimozemská duchovní složka, mužská energie/. Konkrétní člověk přichází na svět v dnešní době s pevně v sobě ukotveným podílem účasti vědomí ega a vědomí ducha na aktivitách své součtové duše a jeho skutečné vědomí duše v průběhu života v konkrétních životních situacích určitým způsobem osciluje mezi nízkými vibracemi sobectví ega a vysokými vibracemi ducha.  

Připravenost k práci na rekonstrukci vlastní psychiky vykazují pouze ti z tzv. pravých lidí, kteří v řadě předchozích inkarnací skutečně pracovali na povznesení vědomí svého ducha oproti vědomí ega a jejichž hodnota současného poměru prosazování se lásky ducha k sobectví ega se pohybuje /podle mých zkušeností/ výše než devadesát procent ve prospěch vysokých vibrací ducha. Pravými lidmi této země rozumějme ty lidské duše, pro které je ponoření do uniformy lidského těla v naší pozemské realitě v opakovaných inkarnacích příležitostí k dalšímu růstu vibrací součtové lidské duše postupným zvyšováním podílu vysokovibračního vědomí ducha oproti nízkovibračnímu vědomí ega. Tento fakt mne opravňuje, abych nazýval tuto planetu skautským táborem lidských duší, kde se tyto mají mnohé naučit k závěrečné maturitě, která je poté opravňuje k realizaci příštích vtělení ve vibračně vyšších světech,  

Zvláštní sortou jsou duše lidských bytostí, které se v každé generaci lidského rodu ponořují do uniformy lidského těla, aniž by to bylo součástí jejich přirozeného vývoje od vědomí ega k vědomí ducha. Tito lidé dokončili svůj vývoj v předchozích etapách vývoje planety Země a přicházejí sem v nepatrných počtech v každé generaci lidstva. V těchto případech hovoříme o nich jako o tzv. nepravých lidech a jsou jakýmisi tahouny vývoje lidstva v pozitivním slova smyslu /Nikola Tesla, Albert Einstein, Leonardo da Vinci a řada dalších významných historických postav/.

Dnes, v období konce věku, je počet takto v lidských tělech přítomných vysoko vibrujících duší těch, kteří přicházejí lidstvu pomoci s jejich vývojem v tomto kritickém období mnohonásobně vyšší, než bývá jindy zvykem. I tito tzv. nepraví lidé po vnoření do fyzického těla jsou vystaveni důsledkům obtížně prožívaného dětství, což je dáno tristním stavem přístupu k výchově dětí touto společností a kvality touto společností vychovaných rodičů. To nutně vede k řadě bloků, strachů a depresí, které se stanou nedílnou částí vybavení jejich psychiky a nutí je hledat východisko z dané situace. Na své cestě životem se pak silou vlastních aktivit probouzejí ke světlu a poté hluboce pokleslému lidstvu jdou příkladem toho, že je možno žít i v tragických poměrech současné doby vysokými vibracemi své duše.

Signifikantní v rámci daném dualitou ega a ducha v lidských bytostech obecně je pro současný vývoj na planetě  neustálá snaha určitých skupin mocných tohoto světa udržovat masy běžných lidí v neustálém strachu a stresu, ať již udržováním mezinárodních konfliktů či hrátkami s koronavirem, hrozbou zdražování a podstatného snížení životní úrovně a dalšími koordinovanými útoky na kvalitu lidských životů zejména v západní civilizaci. Jsou to útoky směrované jednotně politickými reprezentacemi států, řady globálně působících tzv. neziskových organizací a masmédii vlastněnými světovou oligarchií s cílem zastavit a pokud možno vrátit zpět po staletí probíhající přirozený vývoj lidského jedince /jeho součtové duše/ od dalšího rozvoje směrem vpřed na vzestupné vibrační linii ego – duch.

V podstatě jde tady o snahu vést duše lidí ve velkém ke zpětnému příklonu ke zvířecímu programu vědomí ega, tedy ke stavu, ve kterém lidské duše nacházely v průběhu prvních inkarnací při tehdy ještě minimálním rozvoji kvalit do onoho fyzického těla zvířete mimozemšťany vloženého ducha. Entity, organizující za zákulisí tento vývoj, jsou v kontaktu s mimozemšťany a mají velmi dobré informace o očekávaném vývoji vibrací na této planetě a v jejím okolí /velmi pravděpodobně očekávaní zničení pátého věku lidstva ohněm dle indiánského kmene Hopiů, realizované očekávaným světelným zábleskem s razantním zvýšením vibrací prostředí, ve kterém lidstvo žije/. Tyto události jsou velmi pravděpodobně  spojeny s razantními změnami na Slunci, které řada vědců s velkým znepokojením sleduje a onen světelný záblesk bude velmi pravděpodobně provázen dokončením přepólování magnetických zemských pólů. Což určitě vyvolá řetězově pohyb zemských desek, výbuchy sopek, mohutná tsunami a horotvorné procesy po celém světě.

Dá se předpokládat, že toto či jiné podobné události nakonec z boží vůle tuto degradaci lidstva zastaví a právě tohle dění na psychické rovině jednotlivých lidí /lidských duší/ bude a už vlastně je oním tříděním zrna od plev, jak je předvídáno ve starých textech. Jak jistě víte, zrno půjde do boží sýpky, ony plevy budou tím ohněm spáleny. Připomínám, že z hlediska lidských duší půjde v tomto případě o situaci, kdy naprosté většině lidstva, která díky své nulové nebo minimální osobní aktivitě na cestě vzestupu k duchu setrvává v nízkých vibracích, hrozí tzv. druhá a definitivní smrt duše.

Jste svědky toho, jak destrukce západní civilizace naplánovaná s velkým předstihem běží  v plném proudu. Ještě je třeba ze strany zainteresovaných kruhů v tomto světě donutit k ústupu a zničit zejména Rusko a Čínu jako možné protivníky a planeta bude jejich. Jsou připraveny a odzkoušeny technologie, při nichž budou lidé s nízkými vibracemi své duše pomocí umělé inteligence napojeni na centrální počítač a zbaveni tak své svobodné vůle.

V praxi to znamená, že přijdou o svoji božskou jiskru a budou ztraceni pro další vývoj na linii ego – duch a vrátí se zpět do sebe bezvědomého zvířecího stavu.

To vše ke v plném proudu. Světové ekonomické fórum a jeho předseda Klaus Schwab ve svých publikacích s udivující upřímností prohlašují, že hodlají zasahovat do lidské přirozenosti a do jejich vztahů s ostatními s využitím všech technických prostředků, které mají k dispozici. Lidé, zvířata a rostliny mají být zcela přepracovány. V sázce je lidská přirozenost.

„Skutečným cílem totalitní ideologie není proměna vnějších podmínek lidské existence a ne revoluční reorganizace společenského řádu, ale proměna samotné lidské přirozenosti, která se tak, jak je, neustále staví proti totalitnímu procesu. … To, co je v sázce při úplné nadvládě, je skutečně podstatou člověka.“ – Hannah Arendt, 1951 

Jako jedna z nejvlivnějších institucí v západním světě (1) uvádí Světové ekonomické fórum své plány ohromnou rychlostí do praxe od roku 2020, pracovní název celého projektu zní: The Great Reset, gateway: the pandemic /Velký reset, brána: pandemie/.  Často se poukazovalo na to, že Světové ekonomické fórum svým transhumanismem sleduje totalitní cíle. Navzdory tomu se zdá, že většina stále věří, že globální obchodní elity vesměs jednají pro dobro lidstva. To je omyl – bez ohledu na to, zda jsou tyto elity samy přesvědčeny, že konají dobro, nebo ne.

Módní termín jako „transhumanismus“ vás může nechat pěkně nehybnými, pokud se budete vyhýbat úvahám o tom, co to znamená. Zavádějícím způsobem naznačuje, že projekt, který popisuje, má cokoli společného s „humánností“, humanitou nebo humanismem. Nemá! Přesnější by bylo mluvit o antihumanismu – transhumanismus totiž znamená úplné zrušení všeho živého. 

Následující text by proto měl objasnit, že a proč jsou plány Světového ekonomického fóra hluboce totalitní a proč se o Bruselu dnes hovoří jako o realizaci Čtvrté němecné říše, jen tentokráte bez použití tanků a děl. Kniha Klause Schwaba „Čtvrtá průmyslová revoluce“ slouží jako hlavní zdroj informací, protože tato publikace WEF popisuje její plány obzvlášť otevřeně, a přestože byla vydána v roce 2016, stále souhlasí s prohlášeními extrémně vlivného Davoského fóra. Slavné dílo Hannah Arendtové „Elements and Origins of Total Domination“ / Prvky a původ totální nadvlády/ slouží jako podklad a standard pro toto hodnocení. 

Hannah Arendtová, významná postava politické filosofie první poloviny dvacátého století, ve své analýze totalitních systémů své doby, stalinismu a národního socialismu, objevila již tehdy v konání diktátorů snahu o kontrolu nad lidmi, která daleko přesahuje mocenské ambice diktátorů, despotů a tyranů všeho druhu:

„Skutečným cílem totalitní ideologie není proměna vnějších podmínek lidské existence a ne revoluční reorganizace společenského řádu, ale proměna samotné lidské přirozenosti, která se tak, jak je, neustále staví proti totalitnímu procesu. … To, co je v sázce při úplné nadvládě, je skutečná podstata člověka.“

Klaus Schwab již v první větě své knihy říká, že čtvrtá průmyslová revoluce, kterou nazval „…nepřináší nic menšího než transformaci lidstva.“  Technologie, které tuto revoluci řídí, se stávají „… naše lidská zásadně se měnící identita.“ Změní „…co znamená být člověkem.“  Čtvrtá průmyslová revoluce „…změní to, kým jsme.“ Pokud budou tyhle myšlenky realizovány, lidé – a také další živé bytosti – se nakonec stanou předměty průmyslové výroby. Příroda by již nebyla něčím, co má jako takové právo na existenci a důstojnost.

Zdá se tedy, že hybatelé západní civilizací chtějí celosvětově obrátit směřování dalšího vývoje, který vždy v historii tohoto lidstva páté rasy směřoval přes veškerý odpor manipulativních sil k růstu duchovnosti na úkor ega, směrem k retardaci vývoje směrem k návratu ega v lidské přirozenosti zpět na výsluní. Vedle neustálé „výroby“ strachu, úzkostí a depresí v lidské mase je nejviditelnější částí této snahy jejich tzv. vakcinační program, který zdánlivě utichá, aby se vší pravděpodobností se na podzim vrátil se vším všudy.

Této problematice jsem se dostatečně věnoval zde na webu v textech, které si jistě můžete sami najít.

Tam si to můžete vyhledat a seznámit se s tím nebo si to aspoň připomenout. Protože vakcinační program se díky moderním nanotechnologiím koncipován tak, aby nejen posiloval lidské ego, ale aby v konečné fázi dosáhl úplného odpojení lidské duše z kontaktu s duchem. Vakcinace útočí na lidskou krev, která je v lidském těle nositelkou ducha a duchovního vědomí jako takového. A homo sapiens bez kontaktu s duchem již není tím člověkem, který dosud po staletí a tisíciletí na Zemi žil. Půjde o zcela jinou bytost, jak uvádí ve svých pracech například Juval Noach Harari, izraelský historik, profesor na katedře historie Hebrejské univerzity v Jeruzalémě, který se proslavil mezinárodním bestsellerem o historii lidstva: Sapiens: od zvířete k božskému jedinci.

Bude to největší revoluce v biologii od začátku života před čtyřmi miliardami let. Věda nahrazuje evoluci prostřednictvím přirozeného výběru evolucí prostřednictvím inteligentního designu. … Celá myšlenka, že lidé mají tuto duši nebo ducha a že mají svobodnou vůli a nikdo neví, co se ve mně děje – co si vyberu, ať už ve volbách nebo v supermarketu, tomu bude konec!“

Čtyři miliardy let historie přirozené evoluce podle něho i dalších věrozvěstů budoucnosti vyvolávají obraz toho, že dnešní směřování lidstva k budoucnosti i lidstva končí tady a teď – protože lidé podle nich nyní mají „božské schopnosti“ a mohou si zahrát na bohy. Čili změnit sami sebe. Či spíše oni změní nás /k obrazu svému/.

Celá Agenda k roku 2030 směřuje k tomu, aby všechny probíhající procesy byly co nejlépe kontrolovatelné. Vše, co je přirozené, divoké, hravé, náhodné, individuální a spontánní, je z hlediska manipulátoru tímto lidstvem plýtvání a neefektivní, narušuje a zdržuje proces výrobní procesy,  zhoršuje konkurenceschopnost, snižuje zisky. Tento přístup, který je charakteristický pro naši výrobní metodu, se již dávno rozšířil i na živé bytosti v továrnách na zvířata. Kapitalismus vždy usiloval o to, aby byl lidský „výrobní faktor“, „lidské zdroje“, co možná nejvíce kontrolovatelné ve výrobním procesu.

A otroctví a obchod s lidmi stály u kolébky kapitalismu. Je to jen další krok v logice tohoto systému záměrně chtít produkovat lidi samotné a veškerý další život tak, aby byl pro své vůdce užitečný a byl vyloučen faktor svobodné vůle, který dělal a dělá těmto pánům světa stále ještě potíže,

Výsledkem tohoto snažení, které Hannah Arendtová poznala jako jádro totalitarismu, jsou „chodící mrtvoly“, jak sama říká; s úplnou kontrolou veškerá vitalita nevyhnutelně mizí. Ale to, co jen narušuje kapitalistický výrobní proces, je právě to, co nám pomáhá mít v životě naše největší radosti a nejsilnější pocity: totiž to, co neznáme , neočekáváme , co jsme nikdy předtím neslyšeli, neviděli, nemysleli nebo necítili. 

Proč jsme zvědaví, proč žízníme po vědění? Proč se smějeme vtipu, proč se radujeme z náhlého nápadu? Proč lidé rádi tančí? Je tanec efektivní nebo užitečný? Proč máme rádi hudbu a hry, proč příběhy o podivných lidech a podivných světech? Proč nás tak baví barvy a tvary? Proč máme některé lidi raději než jiné a své děti nejraději?

To vše jsou věci, které nedokážeme spočítat, které „udělají nový začátek“, jak Hannah Arendtová stále říká, které nemají se správným fungováním absolutně nic podle „Agendy“ nic společného. My z nich máme radost, protože pro nás nemají žádný účel a žádný ekonomický smysl. Pouze volným časem, volným pohybem, volnou hrou, svobodným myšlením a cítěním jsme živými lidmi. A to má podle plánů mocných skončit zásahem umělé inteligence se vším, co s tím souvisí.

Přátelé, myslíte si, že ta malá část lidstva, která ještě má na tyhle věci svůj vlastní názor a není zcela v područí oněch manipulátorů, se dokáže prosadit proti této obrovské síle financí a psychického nátlaku?

13 komentářů u „Rozhovory s ragauianem v minulosti o blízké budoucnosti, která nás čeká a nemine. A jak z toho ven?“

  1. Dobrý deň vskutku všetko sa posúva a musia byť tieto faktory okolo nás, tie nás posúvajú aby sme sa prebudiliaspoň tak to cítim ja

  2. Boží Vůle je nekonečně silnější než mocí opilá elita naší planety. Vše nasvědčuje, že třídění už proběhlo a myslím, že bude Země očištěna zásahem Výšin, protože pozemšťané nevyslyšeli varování Boží Vůle, že nic, co je proti Vůli Boží, se již nezdaří. Většina lidí je v duchovním spánku, takže nepochopí, že jim tyrani chtějí odebrat lidství – a z nich udělat „věc“. Odřízli se od Boha, nechápou hodnotu svého ducha ani lidského údělu – čili důvodu své existence. Úžasné je, že ti, kdo vědomě žijí, jednou opustí svá fyzická těla, jejich duch se povznese a bude věčný díky Boží lásce.

    1. ano, vše nasvědšuje tomu, že třídění je ukončeno… a o tom, že tohle trápení lidstva může ukončit jen Bůh, je dnes už jasné… podle mne to bude ukončeno ohněm, jak předbídají Hopiové, a Slunce je podle všech známek /o kterých se obecně mlčí/ v konečné fázo přípravy na tuto udákist… ano, souhlasím s vámi, člověk není tělo, a jako duše má šanci za vámi popsaných podmínem přežt… je určen k samostatné existenci i při svém pobytu je světech vyšších vibrací… být opět duchem znamená dorovolně se vzdát osobnosti, přestat existovat jako jedinec oddělený od jiných… Kristus žíká, že dábel bude ještě jednou po tisíci letech vypuštěn, aby opět prověřil ty, kterří přežijí… takže na šanci stát se opět duchy si ješiě asi počkáme…

      1. Ať se věci nyní na Zemi hnou kamkoli – pro skutečně věřícího to nemá význam, neboť zásadní řešení leží pouze v rukách Boží Vůle. Víra v Boha dává člověku karmicky prospěšný život, povolaným dává služba Bohu blaženost. Člověk Západu zaspal čas pro vědomé bytí, a tak nedokáže z Výšin vědomě čerpat sílu a odvahu. Je škoda, že toto lidé ve svých srdcích působením tisíciletého útlaku zazdili – a když konečně mohli, že zasutý poklad nevycídili do plné krásy, a místo toho se nechali zmást šílenstvím rozumu a pomíjivou hmotou, a tak zaspali čas třídění.

      2. Před tříděním šlo i z těžké karmy vyváznout silným vědomým odpykáním viny i za cenu utrpení, jež dotyční přijali s láskou a vděkem jako zasloužené. Ale lidstvo neposlechlo, nechápalo, že už není čas a že má žít tak, jako by každý den mohl být dnem posledním v této hmotnosti, a tedy že člověk má každý den skládat účet – a také ho i hned vyrovnat! Západní člověk odvrhl Ježíše i nezkřivené Slovo – a tak místo radostného požehnání je stižen těžkou karmou! To, co se děje ve světě – klimatické katastrofy, války, šílenství současného dění ve všech oblastech, kdy opravdu všechno je špatně – nic z toho by nebylo, kdyby šel člověk duchovní cestou. Kdyby pochopil svůj úkol zde na Zemi a jednoduché 3 otázky: Kdo jsi? Odkud jsi? Kam kráčíš? A pak se sebral a žil podle toho…

        1. dobrý den, Anno… děkuji za vaše příspěvky do diskuse… jsou povzbuzující… při bližším pohledu na vás mám ale dojem, že přes veškerou pozitivitu, která vychází z vašich vět, vaše láska k sobě a lidem není tou pravou Kristovou láskou bezpodmínečnou… pokud se mýlím, promiňte, ale stává se mi to málokdy… nabízím vám proto, chcete-li, si úroveň lásky k sobě samé ověřit, zavolejte mi a zkusíme spolu jednoduchý test… přirozeně zdarma…

          1. Problém je v tom, co si kdo představuje pod pojmem bezpodmínečná láska „Kristova“ – tedy „Bohem pomazaná“ – zda v souvislosti a kruciálními pojmy Boží Láska a Spravedlnost s Pravdou – a ze Spravedlnosti vycházejícími zákony, či v rámci blábolů naší teologické rétoriky či rozbředlého sociálního narativu. Já pléduji pro první alternativu, že láska a spravedlnost jdou ruku v ruce – což znamená činit výhradně to, co druhému prospívá – a proto i přísnost a případný trest v pravdě je projevem bezpodmínečné lásky. Mezi láskou k sobě a láskou k veškerenstvu nemám rozdíl, není k tomu důvod, protože jsme děti duchovní říše, které vstoupily do hmotnosti ke svému vývoji. Tak proč bych měla mít větší lásku k sobě než ke všem bytostem?

          2. zkuste onen test a pochopíte… pochopíte, že nemáte-li Kristovu lásku k sobě, nemilujete skutečně ani své bližní… je to jen na vás…

  3. Odpověď na Vaši otázku na konci článku: Ano. –> 1 ve světle ovlivní mnohem více než 100 ve tmách. I skrze posledního člověka Život prosadí svoji životaschopnost proti ryzímu parazitismu temnoty.

  4. Při pomyšlení na test úrovní lásky mi vyvstal obraz prázdnoty, ale byl prázdnější než prázdnota, neboť i v prázdnotě je pravda, kdežto test lásky je dočista prázdný pojem, protože láska je záležitost citu a nelze ji vtěsnat do jakýchkoli myšlenkových forem a na ně navazujících pojmů. Pravá láska nevstupuje do našich pojmů, proto jsme při nejlepším schopni vidět pouze projevy lidské lásky a následky její nepřítomnosti. Já žiji tak, jak mluvím, což dělám celý život. Stručně řečeno: už dávno nemám vlastní přání, kromě trvalé prosby Výšinám o sílu, a každé mé další přání už někomu prospívá. Boží Vůle mne zachová zde na Zemi, pokud mne bude zapotřebí, nebo mne odsud vezme k jiném úkolu, takže není proč nežít v lásce.

    1. hm, obávám se, že jste nepochopila ta slova o spojení dvou v domě. to, že nemáte žádná přání, jen o tu sílu že pomáhají ostatním je jko fajn, ale z pohledu naplnění vašeho (obecného) úkolu/cíle duší zde k prdu. Zkuste Pavlovi zavolat, za pokus nic nedáte a třeba objevíte tu část, která valm chybí.

Komentáře nejsou povoleny.